کد خبر: ۱۰۰۰۷
۱۱۸۱ بازدید
۰ دیدگاه (۰ تایید شده)

5 واکنش تند به سخنان احمدی نژاد/ رييس‌جمهور ترسو نمی‌ خواهيم

۱۳۹۲/۲/۳
۱۷:۴۵



واکنش تند شریعتمداری به سخنان احمدی‌نژاد: اسنادتان را رو کنيد/ رييس‌جمهور ترسو نمی‌ خواهيم

حسین شریعتمداری مدیر مسئول کیهان در سرمقاله امروز کیهان با عنوان " پايان بزرگراه با احتياط برانيد ! " خطاب به احمدی نژاد نوشت: آقاي رئيس جمهور در ماه هاي آخر مسئوليت خود دستاوردهايتان را ضايع نكنيد!

به گزارش آخرین نیوز، متن کامل این یادداشت بدین شرح است:http://www.aryanews.com/Uploads/NewsPics/20130423095116376.JPG

سفرهاي استاني يكي از كارآمدترين برنامه هاي دولت نهم بود كه در ميان خدمات فراوان دوره اول رياست جمهوري آقاي احمدي نژاد برجستگي و دستاوردهاي مثال زدني و تحول آفرين داشت.

امروزه اما، اگرچه آقاي رئيس جمهور اعلام كرده است كه براي سرعت بخشيدن به پروژه هاي نيمه تمام و در ادامه خدمت رساني به مردم، عازم سفرهاي استاني شده است ولي آنچه در جريان سفرهاي اخير پررنگ تر از افتتاح اين طرح و آن پروژه به چشم مي خورد، هزينه كلان و نجومي از بيت المال براي تبليغ انتخاباتي به نفع نامزد احتمالي حلقه انحرافي و در همان حال، تنش آفريني و حاشيه سازي با حمله به دشمنان فرضي است و باز هم مثل هميشه، بي آن كه براي اثبات ادعاهاي خود هيچ سندي ارائه كند و يا از افراد و جرياناتي كه مدعي است در مسير خدمت رساني ايشان سنگ اندازي مي كنند، كمترين نام و نشان و مشخصاتي بر زبان آورد.

آقاي احمدي نژاد ادعا مي كند؛

«اگر طرح هدفمندي يارانه ها تا مرحله آخر انجام مي شد قرار بود كه هر فرد 250 هزارتومان يارانه نقدي دريافت كند كه متاسفانه با مخالفت رو به رو شد و گفتند با اين كار مردم را تنبل و پول را به بيكاران مي دهيد».

«اگر از جمعيت 75 ميليوني كشور 30 ميليون نفر آماده كار در اقتصاد فعال شوند و براي ساختن كشور كار كنند انقلابي اقتصادي برپا مي شود».

«مي گويند باهات برخورد مي كنيم!... شما عددي نيستيد در برابر ملت كه بخواهيد برخورد كنيد... اگر گوشه اي از پرونده شما را بالا ببريم ديگر جايي در بين ملت نخواهيد داشت»!

«برخي تصور مي كنند وقتي انقلاب ايجاد و جمهوري اسلامي برپا شد ديگر كاري نمانده و همه چيز تمام شده است، در حالي كه ما در ابتداي راه هستيم».

و ادعاهاي ديگري از اين دست كه درباره آن گفتني هايي هست؛

1- اظهارات يكسويه و ادعاي عدالت خواهي جناب احمدي نژاد در حالي است كه اين روزها تورم و گراني افسارگسيخته، امان بسياري از مردم و مخصوصاً اقشار مستضعف و كم درآمد جامعه را بريده است و ايشان اگر در ادعاي مردم دوستي خود صادق هستند- كه انشاءالله باشند- به عنوان رئيس قوه اجرائيه وظيفه دارند تمامي تلاش خود را براي مقابله با گراني و سامان دادن به شرايط اقتصادي كشور به كار گيرند و به جاي سخنراني هاي طولاني و يكسويه، براي مردم توضيح بدهند كه در اين زمينه چه اقدامي انجام داده اند؟!

آيا هزينه 50 ميليارد توماني از بيت المال و از كيسه مردم مظلوم و مستضعف براي تبليغات انتخاباتي آقاي مشايي در استاديوم آزادي را مي توان نمونه اي از عدالت خواهي آقاي رئيس جمهور تلقي كرد؟! اجبار كارمندان دولت براي حضور در اين مراسم و متوقف كردن وظايفي كه آنان در قبال ملت دارند و... كه جاي خود دارد و فعلاً بماند!

ممكن است آقاي احمدي نژاد ادعا كنند كه مراسم استاديوم آزادي براي تبليغ كانديداتوري آقاي مشايي نبوده و بفرمايند بهترين دليل آن كه ايشان در آن مراسم حضور نداشت! كه در پاسخ بايد گفت؛ آقاي رئيس جمهور! يعني حضرتعالي متوجه حضور مشايي در استاديوم نشده ايد؟! چه كسي در محوطه زير جايگاه به انتظار نشسته بود؟! و هنگامي كه برخلاف انتظارتان از مراسم استقبال نشد ترجيح داده شد كه آقاي مشايي آفتابي نشود؟! حالا بحث برسر اين بود كه با توجه به آنهمه تبليغات، غيبت مشايي چگونه قابل توجيه است؟! و آقاي ملك زاده توضيح داد كه بهتر است ايشان مخفيانه از استاديوم خارج شده و در مزار خانم عسل بديعي حضور يابد و خبر آن نيز منتشر شود تا غيبت وي سؤال برانگيز نباشد! و اين فقط يك نمونه كوچك! از هدر دادن بيت المال است و سؤال اين است كه آقاي رئيس جمهور با آن ادعاي غليظ عدالت خواهي- كه البته در دولت نهم واقعيت داشت- امروزه براي اقشار محروم و مستضعف جامعه كه در تورم و گراني افسارگسيخته دست و پا مي زنند چه پاسخي دارند؟!

2- آقاي احمدي نژاد اين ترجيع بند را تكرار مي كند كه «مي خواستيم با اجراي كامل طرح هدفمندي يارانه ها به هر نفر 250 هزار تومان بدهيم ولي نگذاشتند»! و به اين پرسش ها پاسخ نمي دهند كه قصد داشتيد اين مبلغ - در مجموع كلان- را از كدام منبع پرداخت كنيد؟ چه كساني مانع شدند؟ گفتني است اجراي فاز اول هدفمندي يارانه ها دستاوردهاي مهمي داشت كه صرفه جويي در استفاده از حامل هاي انرژي از جمله آنها بود. ولي مگر قرار نبود درآمد حاصل از هدفمندي به حمايت از توليد اختصاص يابد؟ دولت حضرتعالي در اين زمينه دست به چه اقدام قابل قبولي زد؟! تقريبا هيچ! و مگر شرط لازم و ضروري براي اجراي اين طرح، لزوم چاره جويي و مهار تورم نبود؟ آيا حضرتعالي تورم را مهار فرموديد؟ و يا هر از چندگاه به يك حاشيه سازي روي آورديد؟

قرار بود توزيع يارانه ها در ميان دهك هاي كم درآمد باشد ولي دولت محترم به توزيع ناعادلانه و مساوي در ميان همه دهك ها پرداخت- بنابراين نفرمائيد كه از اقشار ثروتمند گرفتيد و به اقشار مستضعف داديد!- از سوي ديگر، دولت در تأمين منابع يارانه هاي كنوني يعني هر نفر 45 هزار تومان با چالش هاي جدي روبرو بوده و هست تا آنجا كه سخن از كسري 20 هزار ميليارد توماني در ميان است و از سوي ديگر در شرايط كنوني وعده يارانه 250هزار توماني علاوه بر آن كه دور از واقعيت و فقط يك شعار دهن پركن است متضمن آزادسازي انفجارگونه قيمت بنزين و برق و گاز وآب و... نيز هست و اين به مفهوم تورم لجام گسيخته اي است كه يارانه 600هزار توماني هم از عهده آن برنمي آيد و تورمي 200درصدي به دنبال دارد. آيا جناب رئيس جمهور از اين واقعيات و محاسبات كارشناسانه خبر ندارند؟ اگر پاسخ منفي است كه تأسف بار است و اگر پاسخ مثبت باشد، بايد پرسيد چرا صادقانه با افكار عمومي برخورد نمي فرمائيد و با رويكرد انتخاباتي واقعيات را وارونه جلوه مي دهيد؟!

3- فرموده اند اگر جمعيت 30 ميليون نفري آماده به كار در اقتصاد فعال شوند، انقلابي اقتصادي برپا خواهد شد، كه سخن قابل قبولي است ولي سؤال اين است كه مگر اشتغال آفريني وظيفه دولت نيست؟ اگر هست- كه هست- دولت محترم در اين زمينه چه كرده است؟ و يا قرار بود چه بكنيد كه به قول حضرتعالي، عده اي مانع شده اند؟!

به عنوان مثال- و فقط يك نمونه- مگر همين آقاي مشايي ايران دوست! در حالي كه مردم كشورش به اشتغال آفريني نياز مبرم داشتند و جوانان متخصص و جوياي كار از بيكاري رنج مي بردند، در ارديبهشت ماه 87، براي ساخت 1000دستگاه ساختمان سرويس بهداشتي بين راهي با شركت اسپانيايي «گينجرو بونو» وارد مذاكره نشده بود. و باز هم، مگر همين آقا كه عقربه قطب نماي آقاي رئيس جمهور همه جا به سوي ايشان نشانه مي رود، ميلياردها تومان بيت المال را براي ساخت سالن هاي همايش كيش در اختيار چند ضد انقلاب فراري ساكن آمريكا نظير «يحيي فيوضي» و دخترش «پانته آ» قرار نداد و در مقابل اعتراض كيهان اعلام كردند كه آنها از ايرانيان عاشق كشورشان هستند! ولي آقاي فيوضي طي مصاحبه اي در آمريكا گفت «وطن من آمريكاست، نه ايران»! و ده ها نمونه ديگر...

4- آقاي رئيس جمهور مي فرمايند «برخي تصور مي كنند وقتي انقلاب ايجاد و جمهوري اسلامي برپا شد ديگر كاري نمانده است و همه چيز تمام شده است، در حالي كه ما در ابتداي راه هستيم»! ايشان باز هم مانند هميشه توضيح نمي دهند چه كسي چنين ادعايي كرده است؟! ولي براي اطلاع جناب رئيس جمهور لازم به يادآوري است كه اين ادعا نيز از سوي جناب مشايي مطرح شده - كه نوار صوتي و تصويري آن موجود است- ايشان مي فرمايند:

«در سال 1357 انقلاب كرديم تا انقلاب اسلامي را صادر كنيم اما من اينجا عرض مي كنم كه دوران اسلام گرايي به پايان رسيده است(!) معنايش اين نيست كه اسلام گرايي وجود ندارد يا رو به نضج نيست، نه، اسلام هست اما دوره اش به پايان رسيده است. اكنون دوره اسب سواري تمام شده، اما اسب هست و سوارش هم هست»!

خب! جناب رئيس جمهور حالا چه مي فرمائيد؟!

5- آقاي احمدي نژاد طي سخناني در هفتكل مي گويد «به من گفته اند كه اگر زياد حرف بزني پدر تو را درمي آوريم»! و پاسخ مي دهد «اگر گوشه اي از پرونده شما را بالا ببريم ديگر جايي در بين ملت نخواهيد داشت»! كه صرفنظر از ادبيات ناپسند ايشان باز هم بايد پرسيد؛

الف: چه كساني چنين ادعايي كرده اند؟ اگر ادعاي شما واقعي است- و با عرض پوزش- مانند ادعاي شما درباره ليست كذايي 300 نفره مفسدان اقتصادي كه هيچ وقت نشانه اي از آن نداديد، پوچ و بي پايه نيست، چرا نام و نشان آنها را اعلام نمي كنيد؟! ممكن است بفرماييد از آنها مي ترسيد! كه اولا؛ بايد گفت ايران عزيز به رئيس جمهور ترسو نيازي ندارد. و ثانيا؛ شما كه با حرارت مي فرماييد ملت توي دهن آنها خواهد زد، ديگر از چه مي ترسيد؟!

ب: جناب رئيس جمهور! باز هم با عرض پوزش، تجربه 34 ساله انقلاب به ما آموخته است اينگونه ادعاها معمولا از سوي كساني مطرح مي شود كه از افشاي برخي مسائل پشت پرده خود نگران هستند! البته، انشاءالله كه شما از آن دسته افراد نيستيد، اگرچه هويت افشا شده برخي از اطرافيان حضرتعالي و حمايت بي چون و چراي شما از آنها تا حدودي علت نگراني احتمالي شما را قابل فهم مي كند! ولي تقصير خودتان است كه به آنها چسبيده ايد!

ج: راستي اگر ادعاي شما واقعيت دارد، چرا از آن براي «گروكشي» استفاده مي كنيد؟! و مي فرماييد در صورتي كه آنها- يعني همان جريان مورد ادعاي شما- عليه جنابعالي كاري بكنند، شما هم پرده ها را بالا مي زنيد! اگر اسناد شما صحت دارد دليلي ندارد كه آن اسناد را پنهان نگه داريد! ملك شخصي شما كه نيست. متعلق به ملت است و بايد پيگيري شود. ولي خودداري شما از انتشار آن تنها دو علت مي تواند داشته باشد. اول؛ آن كه بلوف زده ايد و اين ادعا نيز چيزي شبيه ليست كذايي مفسدان اقتصادي است! و دوم اين كه از افشاگري متقابل آنها نگران هستيد! آيا دليل ديگري هم مي تواند وجود داشته باشد؟! خودتان بفرمائيد.

6- آقاي احمدي نژاد از فساد اقتصادي يك جريان و از جمله آشفته كردن بازار ارز از سوي آنان سخن گفته اند كه علاوه بر پرسش هاي فوق الذكر درباره چرايي خودداري ايشان از ارائه نام و نشان آنها، اين پرسش نيز مطرح است كه مگر همين جناب مشايي با متهم اول فساد كلان و 3 هزار ميليارد توماني بانكي دستكم دو ملاقات خصوصي در هتل لاله تهران نداشته است؟ چرا موضوع آن ملاقات ها را كه با ذكر سند در دادگاه مطرح شده است فاش نمي كنيد؟ چه كساني با تزريق مبالغ كلان ارز به بازار، باعث آشفتگي بازار ارز شدند و مابه التفاوت آن را به كدام كيسه ريختند و اندوختند؟! و ده ها چراي ديگر از همين دست كه بماند! و... آقاي رئيس جمهور در ماه هاي آخر مسئوليت خود دستاوردهايتان را ضايع نكنيد!

واکنش فيروزآبادی به اظهارات اخير رییس‌جمهور:جوسازی احمدی‌نژاد تشویش اذهان عمومی است

رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران ضمن غير قابل قبول دانستن جوسازي هاي رئيس جمهور در سفر به خوزستان خواستار اين شد که رئيس جمهور به اينگونه سخنان پايان دهد.
رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران ضمن غير قابل قبول دانستن جوسازي هاي رئيس جمهور در سفر به خوزستان خواستار اين شد که رئيس جمهور به اينگونه سخنان پايان دهد.
به گزارش دفتر ويژه رئيس کل ستاد نيروهاي مسلح، سرلشکر بسيجي سيد حسن فيروزآبادي - رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح گفت: آرمان جمهوري اسلامي ايران، عدالت و حمايت از محرومين است. هر کس رئيس جمهور مي شود، همين آرمان را بايد دنبال کند.
وي تاکيد کرد: جو سازي مقام محترم رئيس جمهوري آقاي احمدي نژاد در سفر به استان خوزستان غير قابل قبول و مايه تشويش اذهان عمومي است.
عضو شوراي عالي امنيت ملي خاطر نشان کرد: ملت ايران نشان داده است که همه خواستار عدالت بوده و شهداي اين ملت فدائيان عدالت هستند، لذا اميداريم آقاي احمدي نژاد به اين گفتمان خود خاتمه دهد.
علیرضا زاکانی با بیان اینکه مبارزه با مفاسد اقتصادی توسط برخی افراد به شعاری برای انحراف افکار عمومی تبدیل شده است گفت: کسانی که ادعای مبارزه با مفاسد اقتصادی را دارند باید این موضوع را از نزدیکانشان آغاز کنند.
علیرضا زاکانی در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به اظهارات روز گذشته احمدی نژاد گفت: فردی که برخی اطرافیان و نزدیکانش غرق در فسادهای مالی و اقتصادی هستند نمی تواند مدعی مبارزه با مفاسد اقتصادی باشد.

وی با اشاره به پرونده های اختلاس 3 هزار میلیاردی، بیمه ایران و چندین پرونده اقتصادی بزرگ دیگر که بنا به ملاحظاتی هنوز رسانه ای نشده است گفت: متاسفانه متهمان این پرونده ها جزء حلقه معتمدین رئیس جمهور هستند و آقای احمدی نژاد آنها را خط قرمز خود می داند.

وی همچنین به آفتهای مبارزه شعاری با مفاسد اقتصادی اشاره کرد و افزود: متاسفانه در 24 سال گذشته هیچ اقدام قابل توجهی از سوی دولتها برای مبارزه با مفاسد اقتصادی صورت نگرفته و صرفا به برخورد شعاری و تبلیغی بی اثر بسنده شده است.

رئیس کمیته تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد در مجلس هفتم، با یاداوری پرونده هایی نظیر مبارزه با مفاسد اقتصادی و مدیریتی دانشگاه آزاد در زمان ریاست جاسبی گفت: در آن زمان که مدیریت وقت دانشگاه آزاد بخشهایی از قوای سه گانه کشور و افراد صاحب نفوذ را وامدار خود کرده بود و شبکه شبه مافیایی به راه انداخته بود بسیاری از افراد، حاضر به همراهی برای اصلاح و ریشه کن کردن این فساد بزرگ نبودند اما زمانی که ماهیت تخلفات و مفاسد مدیریت وقت دانشگاه آزاد مشخص شد، آقای احمدی نژاد با ورود به موضوع سعی در بهره برداری تبلیغاتی از این پرونده کرد و بعدا نیز در اقدام کاملا متضاد تلاش نمود رئیس معزول دانشگاه آزاد را به عضویت شورای عالی انقلاب فرهنگی در آورد.

وی همچنین با یاداوری ادعاي رئیس جمهور درباره ليست كذايي 300 نفره مفسدان اقتصادي كه هيچ وقت نشانه اي از آن نداد، گفت: افرادی که داعیه مبارزه با مبارزه با مفاسد را دارند باید در درجه اول خود و نزدیکانش سالم و پاکدست باشند و از برخوردهای عوام فریبانه و شعاری اجتناب کنند.

زاکانی در ادامه به بیان خاطره ای از حضورش در جلسه هیات دولت در کسوت نمایندگی مردم در مجلس هفتم پرداخت و افزود: در یکی از جلسات اولین سفرهای استانی دولت آقای احمدی نژاد در واکنش به ساخت و ساز غیر قانونی ویلاهایی در حاشیه رودخانه به آقای پورمحمدی وزیر کشور وقت دستور داد این ساختمانهایی که برخلاف قانون ساخته شده اند باید امشب تخریب شود من در جلسه از آقای احمدی نژاد خواهش کردم به جای تخریب یک شبه این ویلاها با اندکی تحقیق ببینند کدام یک از این ویلاها مربوط به مسئولین و یا نزدیکان مسئولین است. یک روز صبر کنند تا تحقیق کنند و بعد از آگاهی از این مسئله بروند سراغ مالکی که بواسطه نزدیکی به مسئولین از همه قوی تر است فقط کافی است یک خط به دیوار آن ساختمان بکشند در آن صورت همه حساب خود را خواهند کشید چرا که می گویند به جای برخورد شعاری آنها از خودشان شروع کرده اند.

زاکانی در پایان افزود: مبارزه با مفاسد نیازمند برخورد سیستمی و اطلاعات شفاف در حوزه های مختلف اقتصادی و سیاسی است و چنانچه فضا و قوانین مبهم و غیرشفاف باشد زمینه سوء استفاده فرصت طلبان محقق خواهد شد.
مجلس گفت: امضا از نمایندگان برای تایید مراسم دولت در استادیوم آزادی درست نیست.

به گزارش خبرآنلاین، جلسه علنی امروز مجلس با حواشی‌ای چون انتقاد به سخنان رییس جمهور در خوزستان و همایش استادیوم آزادی همراه بود.

محمدرضا باهنر نایب رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکرات برخی از نمایندگان مجلس درخصوص آنچه «تحت فشار قرار گرفتن‌شان برای امضای بیانیه‌ای در حمایت از اقدام دولت که در استادیوم آزادی برگزار شد» خواندند، گفت: برخی از نمایندگان علاوه بر نقد ادبیات رییس جمهور و صحبت‌های وی، خودشان هم توضیح داده و اعلام کردند که نمایندگان امضا کننده بیانیه که در حمایت از برگزارکنندگان مراسم دولت در استادیوم آزادی تهیه شده بود، تحت فشار دست به این کار زده‌اند.

بنا به گزارش ایسنا، نایب رییس مجلس شورای اسلامی افزود: این نوع ادبیات، توهین به نمایندگان است و باید توجه شود که تکرار نشود. به همکاران عرض شده بود که بالاخره در ایام نوروز خیلی‌ها زحمت کشیدند از جمله ستاد خدمات نوروزی، نیروی انتظامی و سربازان گمنام امام زمان (عج) حالا اگر بخواهیم از همه تقدیر کنیم و به هر کدام نامه‌ای جداگانه بنویسیم شاید به مصلحت نباشد.

باهنر متذکر شد: عزیزی گفتند که از برخی از نمایندگان به زور امضا گرفتند؛ بنابراین باید به این موضوع توجه شود تا تکرار نشود.

استفاده از برخی ادبیات در شأن رئیس جمهور نیست

سید ناصر موسوی لارگانی نماینده فلاورجان هم در جلسه علنی امروز در تذکر آیین‌نامه‌ای با انتقاد از اظهارات روز گذشته رئیس جمهور در سفر به خوزستان، اظهار داشت: در شأن دومین شخصیت کشور نیست که از چنین ادبیاتی در سخنرانی‌اش استفاده کند که ما اگر گوشه پرونده شما را بالا ببریم دیگر جای شما نیست! اگر کسی چنین جرأتی پیدا کرده که به شخص دوم مملکت بگوید «اگر رویت را زیاد کنی، پدرت را در می‌آوریم، کتک می‌زنیم»، آقای رئیس جمهور این افراد را معرفی کند تا خود مردم با چنین افرادی برخورد کنند.

وی افزود: این خبر، شایعه‌ای بیشتر نیست و بنده درخواستم از شخص رئیس جمهور که دومین جایگاه را دارد، این است که از چنین ادبیاتی استفاده نکنند.

آنچنان که فارس گزارش داده، موسوی لارگانی ادامه داد: در دو روز اخیر برخی از اجناسی که مورد نیاز مردم هستند، 40 تا 50 درصد افزایش قیمت داشتند. در شرایطی که ما می‌خواهیم حماسه سیاسی در کشور خلق کنیم و حماسه اقتصادی خلق کنیم، نیاز به حضور چشمگیر و حداکثری ملت در انتخابات ریاست جمهوری داریم، باید فضا و جو را طوری آرام کنیم که مردم رغبت کنند در انتخابات حضور یابند.

نماینده فلاورجان یادآور شد: با این گونه اقدامات که مصاحبه شود مبنی بر اینکه فردا روغن نباتی 30 درصد یا 40 درصد افزایش قیمت خواهد داشت، چه شرایطی در کشور بوجود می‌آید؟ خواهشم این است که این موضوع مدیریت شود. وزارت صنعت باید به این مسئله به طور جدی رسیدگی کند.

موسوی لارگانی در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از آغاز دور چهارم سفرهای استانی در سه ماهه پایانی دولت دهم، گفت: هم‌اکنون که سه ماه بیشتر از عمر دولت احمدی‌نژاد باقی نمانده است، سفرهای استانی چه معنایی غیر از تبلیغات می‌تواند داشته باشد؟ هنوز در سفر اول مصوباتی وجود دارد که اجرایی نشده اند، باید پرسید سفر چهارم به چه دلیل قرار است انجام شود.

وعده های دولتی ها به نمایندگان شائبه لابی کردن برای وزیر را به وجود می آورد

سید احمدرضا دستغیب نماینده شیراز هم خطاب به هیات رئیسه مجلس و رئیس جلسه گفت: از صبح تردد نمایندگان دولت بین صندلی نمایندگان و مطرح کردن برخی وعده ها، پاسخ نامه ها و وعده در مورد وزارتخانه ها به نمایندگان خلاف آیین نامه است. این رفتار شبهه این را ایجاد می کند که معاونان وزیر ورزش و جوانان می خواهند لابی بزرگی برای وی انجام دهند و هیات رئیسه باید در این خصوص تذکر بدهد.

این سخن نماینده دستغیب اشاره به سوال امروز 9 نماینده از وزیر ورزش و حضور عباسی در صحن علنی مجلس داشت.

دواتگری: به راستی علت خودداری رییس‌جمهور از اعلام این اسامی و تهدیدهای پیاپی چیست؟

مهدی دواتگری نماینده مراغه نیز طی تذکری اظهار کرد: به راستی علت خودداری رییس‌جمهور از اعلام این اسامی و تهدیدهای پیاپی چیست؟ من از رییس‌جمهور سوال می‌کنم این رفتار بلوف است، یا این‌که خود نگران افشاگری متقابل هستید؟

وی در بخش دیگری از سخنان خود برخورد قانونی دادستانی با مصادیق تشویش افکار عمومی را خواستار شد.

وی هم‌چنین با اشاره به ستاد تسهیلات نوروزی گفت: ارائه خدمات مسافرین نوروزی یک ضرورت است، اما هیچ دلیلی برای برگزاری میتینگ‌های انتخاباتی به بهانه تجلیل از اعضای ستاد تسهیلات نوروزی وجود ندارد. ضمن این‌که در ادامه این اقدامات، معاون حقوقی و امور مجلس این جریان به دنبال گرفتن امضا از نمایندگان برای توجیه اقدام انجام شده در استادیوم آزادی است. ما نمایندگان مردم ماشین امضا نیستیم و به دلال‌های امضا و سران این جریان نیز هشدار می‌دهیم که امانتی را که ملت در اختیار ما قرار داده است، معامله نمی‌کنیم.

نماینده مردم مراغه هم‌چنین با بیان این‌که «مهلت قانونی معرفی وزیر جدید کار، تعاون و رفاه اجتماعی رو به پایان است» گفت: پانزدهم اردیبهشت آخرین مهلت معرفی وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی است و بعد از آن تمام اقدامات سرپرست فعلی غیرقانونی و به عنوان تصرف در اموال دولتی قابل پیگیری است و با توجه به تعطیلی مجلس در هفته آینده لازم است دولت ظرف امروز یا فردا وزیر پیشنهادی خود را به مجلس معرفی کند.
واكنش انقلابي خواهران به ترفندها و شگردهاي نخ نما شده رئيس جمهور و مشايي باعث ناراحتي و عصبانيت مشايي و نقش بستن خنده اي تلخ بر چهره احمدي نژاد شد.
به گزارش مشرق، روزنامه کیهان به انتشار حاشيه هاي از مراسم «حماسه حضور» اهواز پرداخت و نوشت:
علي رغم همزماني مراسم با وقت اذان مغرب هيچ خبري از پخش نواي ملكوتي اذان نبود كه در پي اعتراض مكتوب يكي از حضار با اين مضمون كه كارهاي شما ما را ياد زمان شاه مي اندازد مجبور به پخش اذان شدند.
¤ در حالي كه هيچ پيش بيني براي محل اقامه نماز نشده بود اما كوچكترين جزئيات درون سالن تدارك ديده شده بود، جزئياتي مانند حضور افراد پيش بيني شده با لباس هاي محلي و نصب پرچم ايران كنار هر صندلي و موسيقي هاي مختلف و برنامه ها و كليپ هاي رنگارنگ و...
¤ در هنگام تقدير رئيس جمهور از تعدادي از نخبگان، جانبازان و خانواده هاي شهداي استان خوزستان، كه مشايي هم در كنار رئيس جمهور حضور داشت، يكي از حاضران كه به نظر مي رسيد از قبل براي اين كار مشخص شده است خطاب به احمدي نژاد گفت: اجازه بدهيد آقاي مشايي هم در اين مراسم صحبت كنند تا ما جوانان با عقايد و نظرات ايشان آشنا بشويم.
¤ اما در اين هنگام تعدادي از خواهران بسيجي حاضر در جلسه به حضور مشايي در اين مراسم اعتراض كردند.
¤ پس از اهدا نشان افتخار به جانبازان و خانواده شهدا نوبت به تقدير از نخبگان رسيد و بلافاصله گروه سرود ناشنوايان به بالاي سن آمدند و آقايان احمدي نژاد، مشايي، زريبافان، الهام و خانم سلطان خواه در ميان گروه سرود ايستادند و در يك حركت قابل تأمل شروع به تكان دادن پرچم ايران كردند.
¤ پس از آن رئيس جمهور براي ايراد سخنراني به پشت تريبون رفت و با اشاره به درخواست يكي از حاضران براي سخنراني مشايي، گفت: دوست عزيزي فرمودند كه آقاي مشايي صحبت كنند. اجازه بدهيد ايشان در وقت ديگري سخن بگويند.
¤ در اين هنگام صداي اعتراض بلند شد كه مگر اينجا ميتينگ انتخاباتي است و ما اجازه نمي دهيم ايشان سخنراني كند.
¤ در اين لحظه مشايي پشت تريبون آمد و گفت: يكي از خواهران نسبت به سخنراني بنده اعتراض داشتند به همين خاطر من درخواست مي كنم تشريف بياورند و صحبت كنند تا ما سخنان ايشان را بشنويم.
¤ افرادي كه به حضور مشايي معترض بودند گفتند: ما در اين مراسم براي شنيدن صحبت هاي رئيس جمهور حضور پيدا كرده ايم نه صحبت هاي شما.
¤ واكنش انقلابي خواهران به ترفندها و شگردهاي نخ نما شده رئيس جمهور و مشايي باعث ناراحتي و عصبانيت مشايي و نقش بستن خنده اي تلخ بر چهره احمدي نژاد شد.
¤ جوان ديگري گفت: صاحب اين مجلس خانواده شهدا هستند و كسي نمي تواند بدون اجازه از آنها صحبت كند.
¤ مشايي نيز در پاسخ اظهار كرد: ما در كشوري زندگي مي كنيم كه مردمش فهيم هستند و معيار فهم آنها جهاني است. حرف زدن خوب است و من موافق اين هستم كه مخالفان دولت و من حرف بزنيم، چرا كه وقتي حرف زده مي شود حقايق روشن خواهد شد.
¤ فضاي سنگين و ملتهب جلسه باعث شد مشايي با سرافكندگي از روي سن پايين بيايد و در ادامه احمدي نژاد به چند جمله كوتاه بسنده كرد و گفت: ما نتوانستيم از نظرات مشايي بهره مند شويم، اميدواريم فرصتي فراهم شود تا صحبت هاي ايشان را بشنويم.
¤ مجريان مراسم زماني كه فضا را براي ادامه جلسه مناسب نديدند، سالن را ترك و بلافاصله چراغ ها را خاموش كردند تا ماجرا سريعتر فيصله داده شود.
¤ نكته قابل تأمل اينكه تعداد زيادي از حاضرين در جلسه از نيروهاي ادارات مختلف بودند كه اين مسئله توان موضع گيري را از آنها مي گرفت و تعداد نخبگان انگشت شمار بود.
¤ در همين حين دو جوان كه لباس محلي عشاير عرب و بختياري خوزستان را به تن داشتند در كنار احمدي نژاد و مشايي ايستادند و عكاسان نيز از فرصت استفاده كرده و به شكار اين صحنه ها پرداختند.
¤ تعداد زيادي از حضار كه قلباً از موضع گيري جسورانه خواهران در ممانعت از سخنراني مشايي خشنود بودند مراتب رضايت و خوشحالي خود را به آنان اعلام كردند.
کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

اخبار روز