کد خبر: ۳۱۲۶۵
۱۴۵۶ بازدید
۴ دیدگاه (۴ تایید شده)

یکدستگاه خودرو در محور میانه، زنجان به رودخانه سقوط کرد

۱۳۹۳/۹/۲۰
۱۲:۴۶

http://static.vom.ir/images/reza7/82161242827b703e6acf9c726942a1e497d3fda03de490931697f402f4ac4b2a.jpg

یکدستگاه خودروی سواری 206 SD در 20 کیلومتری محور میانه، زنجان به رودخانه سقوط کرد.

سروان مختاری جانشین فرمانده پلیس راه میانه علت حادثه را عدم رعایت سرعت مطمئنه و خواب آلودگی عنوان کرده گفت: این خودرو به درون رودخانه در پایین جاده سقوط است و مصدوم  آن به بیمارستان انتقال یافته است.

عکس و خبر: رضا امامی

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۳/۹/۲۱ ۲۳:۴۰
این قسمت از جاده میانه به زنجان ( حد فاصل دو تونل) دارای چند پیچ پشت سر هم هستش و متاسفانه فاقد علائم رانندگی مناسب و گارد ریل هست.
۹۳/۹/۲۱ ۱۹:۱۱
مبارک مددی وحسینیکه تذکرشونوپس میگیرن!
۹۳/۹/۲۰ ۱۳:۲۵
صبح امروز در جاده میانه به هشترود هم که کمی یخبندان شده بود دو خودرو از جاده خارج شده بودن، یکی سمند بود که کاملا چپ شده و چند معلق زده زده بود، یکی هم پارس به رانندگی آقای ... رئیس بانک رفاه شعبه هشترود بود که خدا رو شکر با آسیب های جزئی و ترکیدن لاستیک از حادثه جان سالم به در برده بودند و صدمات چندانی ندیده بود. (ایشون میانه ای هستند و هر روز باید بین خانه و محل کار رفت و آمد کنند) سوء تدبیر مدیران استانی در ارنج کارمندان و مسئولان ادارت شهرستان ها و وادار کردن آن ها به تردد در مسیرهای طولانی بین شهرهای استان جهت انجام خدمت در سازمانهای مربوطه یکی از عوامل حادثه ساز در جاده ها بوده و هزینه های بسیار زیادی را بر دوش این کارمندان و ادارت و سازمان های آن ها تحمیل می کند. با یک هماهنگی جزئی در ادارات کل به راحتی می توان بخشی از این نیروها را سازماندهی مجدد کرده و با انتقال و جابجایی آن ها در محل های سکونت یا نقاط نزدیک تر و قابل دسترس تر از میزان حوادث و خطرات و هزینه های گزاف رفت و آمد کاست.

اخبار روز