کد خبر: ۳۴۴۳۳
۱۸۵۱۱ بازدید
۱۸ دیدگاه (۹ تایید شده)

خلاصه وضعیت اقتصادي ، اجتماعی و فرهنگی شهرستان میانه در سند تدبیر و توسعه + نظرسنجی

۱۳۹۳/۱۱/۱۵
۱۶:۰۲

سند تدبیر و توسعه شهرستان میانه با 18رای موافق مدیران کل استان در آذرماه امسال به تصویب رسید .

استانداری آذربایجان شرقی طی اطلاعیه ای از كليه آحاد جامعه بويژه مجامع علمي و صنفي و انجمن­هاي تخصصي، مراكز علمي، دانشگاهي و پژوهشي، صاحبان و ارباب دانش و معرفت، روحانيون و ائمه جمعه و جماعات، دانشجويان و كليه درد آشنايان توسعه استان خواسته تا در خصوص روشها ، شیوه ها ، مدلهای مفهومی ، سیاستها ، اهداف ، راهکارهای اجرایی و ...  به تفکیک کارگروههای تخصصی در سطح استان و شهرستانها اعلام نظر نمایند .

 

نظر سنجی سند تدبیر توسعه

مطالب مرتبط :

استاندار آذربایجان شرقی از تصویب سند تدبیرو توسعه این شهرستان خبر داد

ا پیگیری فرماندارویژه میانه سند تدبیرو توسعه شهرستان به تصویب رسید

حیدری آزاد در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان و کمیته برنامه ریزی شهرستان میانه: بوروکراسی اداری، مانع اصلی بر سر راه جذب سرمایه گذاران

سفر استاندار آذربایجان شرقی به میانه / گزارش تصویری

معاون برنامه‌ریزی استاندار آذربایجان شرقی: سند تدبیر توسعه میثاق همه دست‌اندرکاران توسعه استان است

حواشی سفراستاندار به میانه ؛ وقتی فرماندار نماینده مجلس می شود/ درد دل با استاندار /پخش کلیپی از میانه توسط حیدری آزاد

تشریح جزییات سند تدبیر و توسعه شهرستان میانه توسط حیدری آزاد

اصل سند تدبیر و توسعه میانه

نگاهی به سند توسعه میانه و بازوهای غایب آن

رفع ابهامات درمورد مولفه های سند توسعه میانه

 

گردآوری : طاهر نائبي

 

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۰۲/۱۲/۲۶ ۱۰:۳۰

سد شهریار میانه اگر آبگیری شود توسعه و رشد کشاورزی و گردشگری بسیاری برای میانه بوجور میآید و همشریان میانه از مزیت بسیار سد شهریار بهره مند شوند.

همشهریان میانه ثروت عظیمی در سد شهریار برای شهرستانمون وجود دارد

۹۸/۱/۱ ۲۰:۰۷

امروز روز احداث نیروگاه بود آیا این اتفاق افتاد یا نه؟؟؟

۹۶/۱/۱۲ ۲۳:۴۸

اونطور که من شنیده ام در کشورهای اروپایی و عربی و چین و غیره مردم آب معدنی مصرف میکنند
ماهم میتوانیم در خانواده ها از آب معدنی استفاده کنند

۹۳/۱۱/۱۵ ۲۱:۲۵
از بین رفتن میراث فرهنگی رو اشتباه نوشتن.کاش تصحیحش میکردند میفرستادن . تلی از خاک شدن میراث فرهنگی !!
۹۳/۱۱/۱۵ ۱۸:۳۷
در بین همه مزیت هایی که شهرستان میانه دارد ، یک نکته برای من جالب بود ، از نظر مجموع راه ها میانه رتبه نخست استان را دارد و به واقع میانه شاهراه ارتباطی شمالغرب است . از لحاظ بزرگراه مرند رتبه 9 ، مراغه رتبه 10 و بناب رتبه 5 را به خود اختصاص داده اند |(به دلیل اینکه میانه با این شهرها مقایسه میشود مثال آوردم) ، ولی هیچگاه مردمانشان به اندازه ما نگفته اند که فلان بزرگراه و فلان راه را نداریم ، بلکه همت کرده و شهر خود را آباد کرده اند ، ، حال آنکه هشترود در رتبه 2 قرار دارد .
۹۳/۱۱/۱۵ ۱۸:۰۹
ضمن تقدیراز آقای نائبی، واقعا باید افسوس خورد! این همه قابلیتی که شهرستان میانه در بخش های مختلف اقتصادی از آن برخوردار است، درعین حال بیکاری 13.5% انصافا نگران کننده است. باتوجه به شرایط اقتصادی حاکم، دست یافتن به همه اهداف این سند به نظر بنده کمی دور از انتظار است مگراینکه همانطورکه در مقاله "نگاهی به سند توسعه میانه و بازوهای غایب آن" اشاره داشته ام، بخش استراتژیک و کلیدی مشخص شود و بیشتر سرمایه گذاریها به آن سمت هدایت داده شود. براساس آمارها، بخش کشاورزی باتوجه به قابلیت اشتغالزای فراون و پیوند عمیقی که با صنعت دارد میتواند به عنوان بخش پیشرو درنظرگرفته شود. یعنی باتوسعه این بخش می توان انتظار رونق و توسعه صنعت فرآوری و تبدیلی را داشت و اینکار ضمن تکمیل زنجیره ارزش افزوده، باعث تحریک سایر بخش ها نیز می شود . وجود بیش از 7 رودخانه دائمی و فصلی در منطقه واقعا یک فرصت استثائی است. براساس پیش بینی ها درسال 2025 مهمترین مشکل کشور بحران کم آبی خواهدبود. این درحالی است هنوز ما نتوانسته ایم از ظرفیت سدهای موجود بصورت بهینه بهره برداری کنیم! همانطورکه می دانیم میزان مصرف آب در بخش کشاورزی 92% است و این درحالی است که راندمان آب در این بخش در استان 36% گزارش شده است. این یعنی نزدیک 60% آب پرت داریم! امروز واقعا بخش کشاورزی ما نیاز به تحول عمیق در تمام زیربخش ها دارد. متاسفانه از طرح پایاب 15000 هکتار سدآیدوغموش بعد از 11 سال هنوز 1700 هکتار آن اجرایی شده است! براساس برآورد اینجانب، متاسفانه مقدار رسوبی که سالانه وارد مخزن سدها می شود نگران کننده است و اگر همین روند ادامه پیدا کند باید این حقیقت تلخ را قبول کنیم که سد آیدوغموش تا 15 سال دیگر عملا کارائی خود را از دست خواهد داد ( البته راهکارهای عملی جهت جلوگیری از ورود رسوب در تز ارشد عنوان شده است). این درحالی است که زمین های واقع در محدوده طرح پایاب جزء حاصلخیزترین زمین هاست.
۹۳/۱۱/۱۵ ۱۷:۵۶
بسیار خوشحال کننده است که دراین سند تاکید بیش تری روی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شده است. تمامی موارد اگر محقق شوند میانه یک مقصد شش دانگ خواهد بود. تنها توصیه ای که میتوان کرد بحث پایداری این توسعه به خصوص در بخش منابع آب و محیط زیست است و باید به ساده ترین موارد چون اینکه آیا با ورود گردشگران آب و انرژی لازم را می توانیم تامین کنیم؟ آیا کارشناس برنامه ریزی این توسه خواهد توانست برای مثال مقدار آب مصرفی سالانه را با نیاز جامعه محلی و گردشگران تدبیرنماید؟ آیا جامعه ی ما چه حقیقی و چه حقوقی آماده ی پذیرایی از گردشگران است؟ موارد بسیار زیادی است که باید با مدیریتی جامع نگر شناخته و کنترل شوند. ولی اگر میانه تا پایان سال 1404 بتواند در زمینه ی یاد شده به جایگاه تمام برسد شاهکار بزرگی رخ داده و جای بسی شادمانی دارد.
۹۳/۱۱/۱۵ ۱۷:۱۳
ممنون آقای صادقیان ، این به این معنی نیست که فقط میانه دو بیمارستان دارد ، بعد از تبریز که بیش از 10 بیمارستان دارد ورتبه یک استان را داراست ، شهرهای مراغه ، بناب و مرند نیز با دو بیمارستان به همراه میانه رتبه دوم را داشته و بقیه شهرها هم یک بیمارستان دارند.
۹۳/۱۱/۱۵ ۱۶:۵۱
ضمن تشکر از دوست خوبم جناب طاهر نائبی عزیز، در بخش شاخصهای بهداشتی تعداد بیمارستاهای میانه 2 بیمارستان قید شده و رتبه در استان نیز 2 درج شده است لطفا توضیح دهید آیا میانه بعد از تبریز با 2 بیمارستان رتبه دوم استان را داراست و شهرهایی مثل مراغه و مرند کمتر از 2 بیمارستان دارند.

اخبار روز