کد خبر: ۳۴۷۳۵
۳۳۶ بازدید
۰ دیدگاه (۰ تایید شده)

20 کشته در درگیری ورزشگاه «الزمالک» مصر

۱۳۹۳/۱۱/۱۹
۲۳:۴۰

خبرگزاری فارس:  نیروهای امنیتی مصر و طرفداران باشگاه ورزشی «الزمالک» قاهره یکشنبه با یکدیگر به شدت درگیر شدند.

به گزارش شبکه المیادین، وزارت بهداشت مصر اعلام کرد که در این درگیری پنج نفر کشته و ۲۰ نفر از طرفین زخمی شدند.

این در حالی است که منابع خبری مصر گزارش دادند که در این درگیری ۲۰ نفر از طرفین درگیر کشته و ده‌ها نفر دیگر نیز زخمی شدند.

یک منبع پزشک قانونی مصر که نخواست نامش فاش شود، گفت: در درگیری یکشنبه شب۲۰ نفر کشته شدند.

پایگاه خبری «الیوم السابع» گزارش داد که درگیری بین هواداران تیم التراس زمالک با نیروهای امنیتی در خارج از ورزشگاه زمالک صورت گرفت و تماشگران پس از آنکه نیروی امنیتی مانع ورود آنها به ورزشگاه شده بودند، خودروی پلیس را آتش زدند و قبل از آغاز بازی به ورزشگاه حمله کردند.

در همین ارتباط، وزارت کشور مصر اعلام کرد که «تماشگران فوتبال بدون داشتن بلیط قصد داشتند وارد ورزشگاه شوند و تلاش می کردند با هجوم به سمت درهای باشگاه وارد آن شوند».

 

 

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

اخبار روز