کد خبر: ۹۱۲۲
۲۴۶۱ بازدید
۲۲ دیدگاه (۲۲ تایید شده)

10 رخداد مهم سال 91 برای شهرستان میانه

۱۳۹۱/۱۲/۲۶
۲۱:۲۳

 

 

 

 

ده رخداد مهم  شهرستان میانه در سال 1391 به ترتیب تاریخ وقوع به ترتیب زیر است. انتخاب این رخدادها بر اساس برداشت و تحلیل صدای میانه است و ممکن است مخاطبان و همشهریان محترم موارد دیگری را پراهمیت تر بدانند که امیدواریم در قالب کامنت به بارور شدن این مطلب کمک کنند:

 

رخداد اول : همايش سرمايه گذاران ميانه اي در تهران همايش جذب سرمايه گذاران ميانه اي مقيم ديگر نقاط كشور به ابتكار تقي خلفاپور فرماندار ميانه و با هدف ايجاد انگيزه در صاحبان سرمايه براي بهره برداري از فرصت هاي سرمايه گذاري و ايجاد بسترهاي توليد و اشتغال در اين شهرستان روز جمعه 8 ارديبهشت ماه در حسينيه ميانه اي هاي مقيم مركز در ميدان حر تهران برگزار مي شود .

رخداد دوم : آزمون استخدامي فولاد آذربايجان

آزمون استخدامي شركت ملي فولاد ايران برای فاز دوم شرکت فولاد آذربایجان، روز پنجشنبه 14 اردیبهشت امسال در دو نوبت (صبح راس ساعت9:00 مقاطع ديپلم و فوق ديپلم) و بعدازظهر راس ساعت 15:00 (مقطع ليسانس) برگزار و اسامي پذيرفته شدگان آزمون كتبي به تعداد سه برابر ظرفيت مورد نياز اواخر تیرماه و نتايج مصاحبه تخصصي آزمون فوق در تاريخ 20 اسفندماه از طريق سايت شرکت ملی فولاد اعلام شد که حاوی اسامی 243 نفر قبولین بود.

رخداد سوم: آغاز تور دوچرخه‌سواری با حضور 186 رکابزن بیست و هفتمین دوره تور دوچرخه‌سواری بین‌المللی آذربایجان از به مدت شش روز و در شش مرحله و مجموع مسافت 928 کیلومتر با شعار "پاک پیروز شو" برگزار و روز یکشنبه 24/2/91 ، مرحله سوم تور در مسیر تبریز- میانه به مسافت 155 کیلومتر رکاب زده شد .

رخداد چهارم: آغاز نمایندگی نمايندگان ميانه در مجلس نهم در نشست علنی روز چهارشنبه ۱۰ خرداد اعتبارنامه نمایندگان میانه در مجلس شورای اسلامی در شعبه چهاردهم مورد بررسی قرار گرفت و به تصویب رسید . مهندس حسینی در کمیسیون عمران و محمدعلی مددی در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی عضو شدند و دست نمایندگان میانه از ریاست یکی از کمیسیون ها بعد از 20 سال کوتاه ماند .

رخداد پنجم: درگذشت استاد سارنگ و دکتر انصاری اعضای سایت

بهرام سارنگ ـ 18 شهریور ـ بر اثر بیماری سرطان در آمریکا درگذشت .

تیتری که اهالی هنر چه در شهرمان و چه در بین همه ایرانیان در اقصی نقاط جهان را تحت تاثیر داد و در آستانه زادروز استاد بهرام سارنگ (13 مهر 1330) ، پيكر استاد فقيد آواز ايران ساعت 10 صبح روز دوشنبه 10 مهرماه از مقابل تالار وحدت تهران با بدرقه دوستداران مرحوم تشييع و در قطعه هنرمندان به خاك سپرده شود . خبر تلخ دیگری که اعضای سایبری میانه اخیرا شنیدند درگذشت دکتر انصاری عضو فعال صدای میانه بود که چند روز پیش به خاطر ابتلا به سرطان درگذشت ، لازم به توضیح است که که استاد سارنگ نیز عضو سایت بودند .  از این فرصت استفاده کرده و دوباره برای خانواده هر دو بزرگوار طلب صبر می نمایم .

رخداد ششم: سفر رئیس جمهور به میانه رئیس جمهور برای بهره برداری از چند طرح عمرانی در آذربایجان شرقی وارد شهرستان میانه شد که در این سفر سد شهریار بزرگترین سد بتونی دوقوسی شمال غرب کشور آبگیری شد . در سفر یک روزه رییس جمهوری ، وزیران نیرو، راه و شهرسازی و روسای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و بنیاد شهید و امور ایثارگران وی را همراهی می کنند .

رخداد هفتم: ارتقای فرمانداری میانه به فرمانداری ویژه میانه با دستور ویژه رئیس جمهوری - در ملاقات خصوصی که آذرماه امسال مهندس سیدبهلول حسینی ، نماینده محترم مردم شهرستان میانه، با ریاست محترم جمهوری جناب آقای دکتر احمدی نژاد، داشتند ، مهندس سید بهلول حسینی به صورت ویژه خواست عموم مردم شریف میانه از ریاست محترم جمهور را به اطلاع ایشان رساند و بنا بر آشنایی 20 ساله با ریاست محترم جمهوری از ایشان خواست "هدیه ویژه ریاست محترم جمهوری به شهر شهدای زینبیه" را عطا کنند و مردم شریف میانه را به کمترین حق خود برسانند. در مورد فرمانداری ویژه ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که این جرقه ابتدا توسط اهالی سایبری زده شد و با پیگیریهای آقایان کبیری و نصیری و ... با 5000 امضا تسلیم مسئولین شد و عاقبت آن مجهول ماند ولی هر چه که باشد توسط مهندس حسینی به سرمنزل مقصود رسید تا همگان از مزایای بلند مدت این امتیاز برخوردار شوند. - يكي ديگر از دستورات ويژه رياست محترم جمهوري جناب آقاي دكتر احمدي نژاد در جلسه خصوصي نماينده محترم شهرستان ميانه جناب آقاي مهندس سيد بهلول حسيني با رياست محترم جمهوري ، دستور حل مشكل مالي پروژه آب شرب ميانه و راه اندازي آن تا تابستان 1392 مي باشد.

رخداد هشتم: برگزاری همایش بین المللی نیمکتهای سوخته همایش بین المللی نیمکتهای سوخته روز 2 بهمن ماه با حضور حمیدرضا حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش و سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین و جمعی دیگر از مسئولین محلی و ملی و چند مهمان زن خارجی ، در سالن همایش های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در میانه برگزار شد.

رخداد نهم: مسائل امنیتی بروز سه قتل ، سرقت خودروها ، زورگیری و ... در ماه های پایانی سال ، بین مردم ترس ایجاد کرده بود که با مرور زمان و انجام تحقیقات پلیسی ، قاتلین پیدا شدند . مهرماه امسال قاتلی به هویت رضا.ش که در روز روشن و در مقابل انظار عموم اقدام به قتل فجیع علی.و با ضربات متعدد چاقو در شهر ترک میانه نموده بود درملا عام اعدام شد . همچنین چندی پیش در شهر ترکمانچای میانه نیز حکم قصاص نفس قاتلین به اسامی 1- علیرضا رجبی 2- علی(صابر) نوری در میدان اصلی شهر ترکمن‌چای و در ملاء عام به اجرا در آمد .

رخداد دهم: برخی انتصابات منطقه ای انتخاب محمدعلی مددی بعنوان دبیر مجمع نمایندگان استان انتصاب دکتر قنبری بعنوان رئیس دانشکده صنعت هواپیمایی کشور انتصاب مهندس داودی مدیر کل منابع طبيعي استان انتصاب مجید خاکسار سرپرست اداره راه و شهرسازی انتصاب رضا مظلومی بعنوان مدیر جهاد کشاورزی انتصاب مجید محمدی بعنوان رییس جدید شرگت گاز میانه انتصاب محمدنصرتی به سمت معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی انتصاب مهندس علیپور بعنوان مدیرعامل جدید فولاد میانه انتصاب سرهنگ خشتگر بعنوان فرمانده انتظامي ميانه  انتصاب ناصر نظری بعنوان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد میانه

از دیگر اتفاقات مهم سال 91 میانه می توان به دریافت جایزه خرس نقره ای جعفر پناهی از جشنواره برلین و موفقیت اساتید دانشگاه ، دبیران ، دانشجویان ، دانش آموزان و ورزشکاران میانه ای در المپیادها و مسابقات ملی و بین المللی اشاره کرد .

 

 ***************

10 رویداد مهم سال 1390  شهرستان میانه

 

 

 

 

 

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۲/۱/۳ ۱۸:۵۹
افسوس ديگر مطالب و كامنت هاي با ارزش دكتر انصاري را نخواهيم داشت . خدا ايشان را رحمت كند .
۹۱/۱۲/۲۹ ۱۹:۰۱
حذف یوسف کرمی
وداع مهندس هاشمی با میانه پس از 20 سال
به هرحال دستتان درد نکند. خوب بود. عالی بود.
۹۱/۱۲/۲۸ ۱۹:۵۱
[quote name="دكتر سبحان ناصري"]باسلام خدمت آقا طاهر عزیز می دانم روی انتخاب این 10 خبر مهم لااقل 1000 خبر را زیر و رو کرده اید و زحمت شما قابل چشمپوشی نیست. دستتان درد نکند. برای من خیلی قابل تامل بودند. انتخابهایتان خوب بود.[/quote]

سلام
ممنون آقای دکتر ، قابل نداشت ، درموردآخر عارضم که از بین 3950 خبر ، این انتصاب ها را پیدا کردم .
مورد آخر هم انتصاب دکتر قنبری بعنوان رئیس دانشکده صنعت هواپیمایی کشور ، بود ، که در مطلب اضافه شد .
۹۱/۱۲/۲۸ ۱۸:۵۵
باسلام خدمت آقا طاهر عزیز می دانم روی انتخاب این 10 خبر مهم لااقل 1000 خبر را زیر و رو کرده اید و زحمت شما قابل چشمپوشی نیست. دستتان درد نکند. برای من خیلی قابل تامل بودند. انتخابهایتان خوب بود.
۹۱/۱۲/۲۷ ۱۹:۱۶
[quote name="قره داغی"][quote name="طاهر نائبي"][quote name="قره داغی"]رخداد اول باعث خوشحالی مردم میانه شد ولی حیف که ظاهرا تاکنون نتیجه قابل توجهی نداشته است[/quote]

از همان ابتدای ساخت فولاد وحتی قبل از مراحل گزینش مباحث مربوط به وجود تقلب و پارتی و ... مطرح بوده و هست .[/quote]
!!!
رخداد اول : همايش سرمايه گذاران ميانه اي در تهران !![/quote]
حق با شماست و اشتباه از من ، در فایل اولیه مطلب خبر فولاد را رخداد اول نوشته بودم ولی بعد از بررسی تاریخ ، اولویت با همایش سرمایه گذاری بود .
در مورد همایش سرمایه گذاری ، همایش دیگری نیز شاید برگزار شود ، اما خروجی این همایش ، به رغم نیت خوب برگزار کنندگان ، ضعیف بود .
بینندگان محترم سایت حواشی و حرف های غیر کارشناسی که در آن جلسه ، زده شد را هم که به خاطر دارند .
۹۱/۱۲/۲۷ ۱۹:۱۰
[quote name="طاهر نائبي"][quote name="قره داغی"]رخداد اول باعث خوشحالی مردم میانه شد ولی حیف که ظاهرا تاکنون نتیجه قابل توجهی نداشته است[/quote]

از همان ابتدای ساخت فولاد وحتی قبل از مراحل گزینش مباحث مربوط به وجود تقلب و پارتی و ... مطرح بوده و هست .[/quote]
!!!
رخداد اول : همايش سرمايه گذاران ميانه اي در تهران !!
۹۱/۱۲/۲۷ ۱۹:۰۵
[quote name="وبگرد"]همه مواردی که گفتید ، واقعا مهم بودند ولی گاف های گفتاری و نوشتاری نماینده شهرمان خیلی خیلی جالب بودند که بحث های فراوانی را در پی داشت .
از تاریخ تولد و اخذ مدرک دکتری و ارشد گرفته تا جا ماندن نامه استیضاح وزیر در خانه ، از قضیه ترکمانچای گرفته تا به کار بردن لقب ریاست مجمع به جای دبیر مجمع ووو[/quote]
سلام برادر وبگرد عزیز مطمئن باشید گافها و کارهای ناشیانه از سال بعد کمتر وکمتر خواهد شد و ما هم دست بدعا هستیم که نماینده محترم شهرمان هم گام با مردم بزرگ میانه به ارزش و اعتبار خودشان و شهرشان بیفزایند یعنی طوری رفتار بکنند که ماها موقع صحبت با دیگر شهرستانیها سرمان را بالا بگیریم و با افتخار بگیم فلانی نماینده عزیز شهر بزرگ میانه است انشاالله
۹۱/۱۲/۲۷ ۱۸:۱۱
[quote name="وبگرد"]همه مواردی که گفتید ، واقعا مهم بودند ولی گاف های گفتاری و نوشتاری نماینده شهرمان خیلی خیلی جالب بودند که بحث های فراوانی را در پی داشت .
از تاریخ تولد و اخذ مدرک دکتری و ارشد گرفته تا جا ماندن نامه استیضاح وزیر در خانه ، از قضیه ترکمانچای گرفته تا به کار بردن لقب ریاست مجمع به جای دبیر مجمع ووو[/quote]

چه عرض کنم ؟ نکاتی که آوردید ، نیاز به یک مقاله مستقل دارد که کار یک نفر نیست .
۹۱/۱۲/۲۷ ۱۸:۰۴
همه مواردی که گفتید ، واقعا مهم بودند ولی گاف های گفتاری و نوشتاری نماینده شهرمان خیلی خیلی جالب بودند که بحث های فراوانی را در پی داشت .
از تاریخ تولد و اخذ مدرک دکتری و ارشد گرفته تا جا ماندن نامه استیضاح وزیر در خانه ، از قضیه ترکمانچای گرفته تا به کار بردن لقب ریاست مجمع به جای دبیر مجمع ووو
۹۱/۱۲/۲۷ ۱۷:۵۹
[quote name="رضا امامی"]بسیار عالی بود. ممنون از مطلب خوبت آقا طاهر عزیز[/quote]
[quote name="محمدصادق نائبی"][list][*]یافتن 10 خبر مهم از بین هزاران خبر میانه کار سختی است و قطعاً ممکن است دیگران نظرات متفاوتی داشته باشند ولی احساس می کنم این 10 خبر واقعاً برای مجموعه میانه اهمیت فراوانی داشت. دستتان درد نکند.[/list][/quote]
[quote name="زهرا غفاری"]با سلام
بسیاری از اخبار خوب و بد میانه را از طریق این سایت دنبال کرده و می کنم .
نوشته تحقیقی جالبی بود و همانطور که از لینک آرشیوی ذیل مطلب معلوم است ، این ایده برای دومین سال است که توسط آقای نائبي ارائه می شود .[/quote]

ممنون از همکاران محترم ،به قول مهندس نائبی واقعا سخت است این همه خبر تلخ و شیرین و انتخاب بین آنها ، ولی حضور یوسف کرمی و نتایج ضعیفی که در المپیک بدست آورد ، هم می توانست در این مطلب جای بگیرد .
۹۱/۱۲/۲۷ ۱۷:۴۲
با سلام
بسیاری از اخبار خوب و بد میانه را از طریق این سایت دنبال کرده و می کنم .
نوشته تحقیقی جالبی بود و همانطور که از لینک آرشیوی ذیل مطلب معلوم است ، این ایده برای دومین سال است که توسط آقای نائبي ارائه می شود .
۹۱/۱۲/۲۷ ۱۷:۲۶
[list][*]یافتن 10 خبر مهم از بین هزاران خبر میانه کار سختی است و قطعاً ممکن است دیگران نظرات متفاوتی داشته باشند ولی احساس می کنم این 10 خبر واقعاً برای مجموعه میانه اهمیت فراوانی داشت. دستتان درد نکند.[/list]
۹۱/۱۲/۲۷ ۱۶:۲۲
بسیار عالی بود. ممنون از مطلب خوبت آقا طاهر عزیز
۹۱/۱۲/۲۷ ۱۳:۳۵
گلچین روزگار عجب خوش سلیقه است ...
پارسال رفتن داداشی و امسال رفتن استاد سارنگ و دکتر انصاری ...
کاش کمی از خواب غفلت بیدار شویم .
۹۱/۱۲/۲۷ ۱۳:۳۳
[quote name="قره داغی"]رخداد اول باعث خوشحالی مردم میانه شد ولی حیف که ظاهرا تاکنون نتیجه قابل توجهی نداشته است[/quote]

از همان ابتدای ساخت فولاد وحتی قبل از مراحل گزینش مباحث مربوط به وجود تقلب و پارتی و ... مطرح بوده و هست .
۹۱/۱۲/۲۷ ۱۳:۳۲
[quote name="علیرضا"]رویدادهاتون هم به درد نمی خوره[/quote]

شما رویدادهای به درد به خورتر را بنویسید .
۹۱/۱۲/۲۷ ۰۸:۴۵
با آرزوی بیشترین رخدادهای مثبت
۹۱/۱۲/۲۷ ۰۸:۲۷
رویدادهاتون هم به درد نمی خوره
۹۱/۱۲/۲۶ ۱۸:۴۳
رخداد اول باعث خوشحالی مردم میانه شد ولی حیف که ظاهرا تاکنون نتیجه قابل توجهی نداشته است
۹۱/۱۲/۲۶ ۱۸:۲۰
[quote name="همشهری"]با سلام
مساله فرمانداری ترکمنچای هم میشه رخداد یازدهم[/quote]

سلام
در این نوشته عناوینی آورده شده ، که رخ داده است .
۹۱/۱۲/۲۶ ۱۸:۱۰
با سلام
مساله فرمانداری ترکمنچای هم میشه رخداد یازدهم
۹۱/۱۲/۲۶ ۱۸:۰۹
ممنون دستتان درد نکند .

اخبار روز