کد خبر: ۷۵۵۹
۹۰۱ بازدید
۰ دیدگاه (۰ تایید شده)

ثبت 3676 مورد زلزله در استان

۱۳۹۱/۹/۸
۱۷:۳۶

 

 

خبرگزاری فارس: دبیر ستاد مدیریت بحران آذربایجان‌شرقی گفت: تا روز 6 آذر 3 هزار و 676 مورد زلزله در آذربایجان‌شرقی به ثبت رسیده است.

خبرگزاری فارس: ثبت 3676 مورد زلزله در آذربایجان‌شرقی

خلیل ساعی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز با بیان اینکه تا روز 6 آذر 3 هزار و 676 مورد زلزله در آذربایجان‌شرقی به ثبت رسیده است، اظهار کرد: از این تعداد زلزله 2 هزار و 945 مورد در مقیاس کوچک‌تر از 2.5 ریشتر بوده است.

وی افزود: 439 مورد از زلزله‌های اشاره شده نیز بین 2.5 تا 3 ریشتر و 245 مورد نیز بین 3 تا 4 ریشتر به ثبت رسیده است.

ساعی در مورد زمین لرزه‌های بزرگ‌تر از چهار ریشتر نیز گفت: 42 مورد زمین لرزه از 21 مرداد تا به امروز بین 4 تا 5 ریشتر در مناطق زلزله‌زده آذربایجان‌شرقی ثبت شده است.

دبیر ستاد مدیریت بحران آذربایجان‌شرقی، زلزله‌های بین پنج تا شش ریشتر را در همین مدت سه مورد اعلام کرد و تصرح کرد: دو مورد نیز زلزله بزرگ‌تر از شش ریشتر در آذربایجان شرقی اتفاق افتاده است.

از ششم آذر به بعد تا لحظه مغابره این خبر پنج مورد زلزله بین 2 تا 3.1 ریشتر در آذربایجان‌شرقی به محوریت ورزقان رخ داده که آخرین مورد آن مربوط به ساعت 11:20َ روز 8 آذر به بزرگی دو ریشتر بوده است.

 

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

اخبار روز