در این پست میتوان درباره همه ی نامزد های مشخص شده سخن گفت و به تجزیه و تحلیل کامیابی ها و ناکامی های آنها پرداخت ولی به علت اینکه مشت، نمونه خروار است و از حوصله ی مخاطبان خارج هست، در برنامه های آتی در این زمینه خواهم پرداخت.
همانگونه که مستحضرید بطور قطع و یقین کسی نمیداند چه کسانی علاوه بر افراد مطرح در زمان باقیمانده ی انتخابات، چه چهره هایی به اسامی نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی افزوده خواهند شد و طبعاً کاندیداهای مطرح زمینه را مطلوب دانسته به رقابت باهم، به سرکوب همدیگر، وعده های رنگارنگ، با اهداف خاص میپردازند و کامل ترین و جدی ترین نوع رقابت را به نمایش خواهند گذاشت.
لذا در شهرستان میانه اخیراً زمزمه ها و ترنم برخی از چهره های مشهور و نامی، با آشکار ساختن تکنیک های انتخاباتی، شدت دادن میزان حضور در بین مردم ، لطافت در ادبیات و سخنرانیهای روزانه و بیان کردن عبارات جهت دار، انجام یار گیری های معمول و مرسوم، مشاهده ارتباط های صمیمانه و دهها اعلام همدردی و علامت های دیگر، در شهرستان میانه زمینه ی فعالیت و رقابت نامزد های انتخاباتی از نیمه های سال شروع شده و در همین راستا نیز کش و قوس های اسباب رسانه و سایتها چه در امر تبلیغات و چه در امر اطلاع رسانی به اطلاع افکار عمومی نمایش داده می شوند.
با توجه به تجربه های دوره گذشته، علاوه بر نامزد های مطرح شده، همواره بر اسامی نامزد ها افزوده میشود و افراد تازه تر و تازه نفس پای به میدان انتخابات گذاشته و رقابتهای سختی را در پیش روی خواهند داشت که شاید کاندید های جدید با دو قابلیت رأی آوری و رأی شکنی از نامزد های خاص، برنامه ها و ترکیب های محاسباتی کنونی را بهم بزنند و نفرات پیروز را با رأی ها و رقابتها تغییر دهند و یا احتمالاً در زمان باقیمانده با حمایت ها و قطع حمایتهای جناحها، تشکلات و... دور از انتظار، نتایج پایانی متفاوتی را شاهد باشیم.
بنابراین نمیتوان در مراحل ابتدایی و پیش رو در رقابتهای نامزدها، با قاطعیت رأی به پیروزی و یا شکست افراد مطرح و جدید داد. چرا که در انتخابات گاهی یک جناح، گاهی یک اتفاق، گاهی شعارها و گاهی یک اشتباه لفظی و گاهی یک حرکت تخریبی حتی از جنس شایعه و غیره می توانند شرایط را برای کاندیداهای مطرح و جدید تنگ کنند و وضعیت را به نفع یک نامزد و یا رقیب هایش تغییر دهد و در نتیجه نهائی تأثیر بگذارند که کاملاً میتواند طبیعی باشد.
بهتر است بدانید که همه ی کاندیدا های نامدار با دلایل قوی و ضعیف از الآن خود را نامزد پیروز انتخابات میدانند و فقط منتظر تأیید وضعیت خیالی یا چه بسا واقعی خودشان هستند و تقریباً شخصیت های مخالف را از جمع خود دور می کنند و گمان می کنند که مخالفین افرادی با نفوذ و یا بدبین هستند و این بدبینیها به دیگر هواداران نیز سرایت میکند و بهرحال نسبت به وجود اینگونه افراد احساس بی نیازی دارند.
بنابر این مردم شهرستان میانه بایستی هوشیارانه به نامزدهای انتخاباتی خود نگاه کنند و آنچه که تجربه ها و شکست های گذشته نشان می دهد نباید با اینگونه نگاهها مبتنی بر دلخوشیهای اولیه نامزدها جلو بروند و نبایستی در اینگونه حوزه های انتخاباتی، همراهی کلامی با نامزدهای خوشخیال و یا کم تجربه و فاقد قدرت تحلیل، حرکتی احساسی انجام دهند و از هر گونه قضاوتهای زودهنگام و عجولانه و پر تنش پرهیز کنند.
عقل حکم می کند که زمان این قضاوتها را به ماه های پایانی سوق دهیم و هرگونه اظهار نظر را به دایر بودن اتاق های فکر و هم اندیشی و سلسله نظرسنجی های علمی منوط کنیم و در زمینه ی رقابتهای انتخاباتی باید با احتیاط بیشتری به ارزیابی بپردازیم، تا در نهایت کم نیاورده و داماد فلانجا بودن و فرزند فلانجا بودن و سابقه خدمت در فلانجا داشتن را مبنای اعلام پیروزی زودهنگام و یا معیار تقلب افراد پیروز ندانیم و هوادران و ستادی ها را به جان هم و یا بجان نظام نیندازیم فلذا بهتر آن است که برای ارزیابی و قضاوت و تجزیه و تحلیل اطلاعات کافی بدست آوریم و سپس با طمانینه و تجربه و تدبیر عمل کنیم و بهرحال در یک نگرش حرفه ای، با ظرفیت بالا نتیجه را حتی اگر به کام ما هم نباشد، بپذیریم.
مردم باید در اسرع وقت تا شروع تبلیغات نمایندگان تحت خرد جمعی یک گزارش کار چهار ساله از نمایندگان فعلی مجلس داشته باشند تا معلوم شود که مردم به بلوغ فکری و آگاهی رسیده اند والا از کوزه همان تراود که در اوست و بلا شک نمایندگان بعدی نیز به طبع خواست و انتظارات و آگاهی مردم عمل خواهند کرد.
اگر از نامزدهایی که به احتمال قریب به یقین درباره شاخصه های آنها اطلاعات کافی بدست آوردم در اختیار دوستان قرار خواهم داد.