فقط از ابتدای تیر تا 6 مرداد سالجاری، بر اثر وقوع 31 مورد تصادف در محورهای مواصلاتی منتهی به شهرستان میانه، 12 نفر کشته، 41 نفر راهی بیمارستان و 5 نفر سرپایی مداوا شده اند.
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه آذربایجانشرقی، با اعلام این خبر گفت:متاسفانه با شروع تعطیلات، شاهد افزایش تلفات جاده ای هستیم، بدون آنکه این آمارها، تعجب کسی را برانگیزد.
حبیب حسینقلی زاده با اشاره به یک مورد واژگونی تریلی در 27 تیر سالجاری در کیلومتر 35 جاده میانه _ خلخال، گفت: متاسفانه در این حادثه 4 نفر از اعضای یک خانواده جان باختند، بی آنکه حساسیتی برانگیخته شود.
وی همچنین با اشاره به وقوع چند مورد تصادف خودروی سنگین در محورهای مواصلاتی به شهرستان میانه در چند روز اخیر گفت: در یکی از این حوادث که بر اثر برخورد یک دستگاه کامیون با یک دستگاه موتورسیکلت در 6 مرداد در کیلومتر 2 جاده قدیم میانه تبریز به وقوع پیوسته بود، یک نفر در دم جان باخت.
حسینقلی زاده ادامه داد: در حادثه ی دیگری نیز در همان روز و در کیلومتر 15 جاده میانه تبریز بر اثر برخورد کامیون با تریلی، دو نفر در دم جان باخته بودند.
به گزارش ایسنا: متوسط جهانی مرگ ومیر در اثر حوادث رانندگی 14تا 15نفر در هر 100هزار نفر است. اما این میزان در کشور ما 30 نفر در هر 100 هزار نفر است و این یعنی دو برابرمیانگین جهانی!
به گزارش ایسنا: با استناد به گزارشی از بیمه مرکزی، طبق آمار، ایران در میان 190 کشور دنیا، از نظر تصادفات رانندگی رتبه 189 را به خود اختصاص داده است و تنها کشور سیرالئون بوده که وضعیت نامناسبتری از ایران داشته است.
براساس این گزارش، این تصادفات، زیانهای غیرقابل جبرانی بر اقتصاد کشور وارد می کند و تعداد تلفات جادهای کشور در سال با تلفات یک جنگ تمام عیار برابری میکند و بر اساس برآوردهای علمی، رقم خسارتهای مستقیم و غیر مستقیم آن از 7 درصد تولید ناخالص ملی کشور افزونتر است. این در حالی است که میتوان با تدوین و اجرای یک برنامه 4 تا 5ساله این تصادفات را به نصف و حتی یک سوم میزان فعلی رساند