خبرگزاری آنا: آزمون جامع دانشجویان دکتری تخصصی (بخش شفاهی) در 5 رشته تحصیلی کامپیوتر - نرمافزار، زراعت، علوم اقتصادی - اقتصاد اسلامی علوم اقتصادی – توسعه اقتصادی، علوم باغبانی و مدیریت خاک در محل سالن اجلاس دانشکده کشاورزی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، در حاشیه برگزاری این آزمون، دکتر جلیل اجلی معاون علمی واحد میانه اظهار کرد: آزمون جامع دکتری تخصصی ( بخش کتبی) در دو نوبت صبح و بعدازظهر روز چهارشنبه 12/10/97 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.
وی افزود: آزمون جامع (بخش شفاهی) نیز در دو نوبت صبح و بعدازظهر روز جمعه 14/10/97 به تعداد 31 نفر شرکت کننده در محل مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور استادان مجرب این واحد دانشگاهی انجام گرفت.
معاون علمی واحد میانه ادامه داد: هدف از برگزاری این آزمون، سنجش توانمندی، تحلیل و استنباط منطقی دانشجو در برخورد با مسائل علمی، کسب اطمینان از قابلیت های آموزشی و پژوهشی دانشجویان دکتری و برخورداری از قوه ابتکار و قابلیت های پژوهشی است.
وی با اشاره به شرایط برگزاری این آزمون افزود: آزمون جامع برای دانشجویان دوره دکتری حداکثر دوبار، در نیم سال سوم و چهارم برگزار می شود و دانشجویان حداکثر تا پایان نیم سال چهارم آزمون جامع خود را با موفقیت به اتمام برسانند.
معاون علمی واحد میانه خاطر نشان کرد: چنانچه دانشجو نتواند مرحله آموزشی را با موفقیت به پایان برساند از ادامه تحصیل محروم می شود. و لازمه شرکت او در آزمون جامع، کسب امتیاز لازم در آزمون زبان خارجی معتبر بر اساس قوانین مصوب دانشگاه است.
اجلی ترکیب هیأت برگزار کننده آزمون شفاهی را همان ترکیب آزمون کتبی عنوان کرد و گفت: ارزش آزمون های کتبی و شفاهی به ترتیب هفتاد درصد و سی درصد است و میانگین کل نمرات دانشجو در آزمون جامع نباید از 16 (بر پایه 20) کمتر باشد.
او ادامه داد: آزمون جامع زیر نظر شورای تحصیلات تکمیلی گروه یا دانشکده و توسط هیأتی مرکب از 5 نفر، استاد راهنما و چهار نفر عضو هیأت علمی، دارای حداقل مرتبه استادیاری یا استادیار پژوهشی با 3 سال سابقه تدریس یا تحقیق در دوره های تحصیلات تکمیلی صورت می گیرد.
اجلی تاکید کرد: دانشجو موظف است پس از اتمام مرحله آموزشی در اولین آزمون جامع که توسط دانشگاه برگزار می شود شرکت کند و در صورت عدم آمادگی، درخواستی برای تمدید مهلت شرکت در آزمون با دلایل موجه و با تأیید استاد راهنما به شورای تحصیلات تکمیلی گروه یا دانشکده ارائه کند. شورای مذکور نیز می تواند زمان شرکت دانشجو در آزمون جامع را، حداکثر برای یک نیم سال به تعویق بیاندازد.