کد خبر: ۹۹۴
۹۷۱ بازدید
۱۶ دیدگاه (۱۶ تایید شده)

عجیب ولی واقعی:

منتظر ثبت میانه در کتاب رکوردهای گینس باشید

۱۳۸۸/۷/۱۹
۲۲:۱۱

همشهریان عزیز میانه ای منتظر باشند تا به زودی میانه بخاطر یک امر خارق العاده در کتاب رکوردهای گینس ثبت گردد. پیش از این اَبَرشهرهایی مانند ریودوژانیرو، توکیو، سائوپائولو، شِنزِن و بطور کلی هیچکدام از شهرهای جهان موفق به کسب چنین امر استثنائی نشده اند.

شورای شهر میانه که مصوّبات و تصمیمات لحظه ای و احساساتی آنها زبانزد عام و خاص شده و میانه را شهره جهانی کرده، در تازه ترین سریال خود برای جبران تمامی کاستی ها و بی شهرداری های میانه، اقدام به انتخاب دو شهردار برای میانه کرده است و اکنون میانه قانوناً از طرف شورای شهر دارای دو شهردار رسمی و قانونی است.

این امر خارق العاده در حالی اتفاق می افتد که در کشور خودمان، شورای شهر بی کفایت! تهران برای اداره شهر هشت میلیون نفری تهران تنها یک شهردار رسمی به نام قالیباف را معرفی کرده است ولی شورای شهر دوراندیش و دلسوز ما برای اداره شهر نود هزار نفری، دو شهردار معرفی کرده است. با این قیاس، اگر مردم تهران در انتخاب شورای شهر خود دقت کافی می کردند، باید برای تهران 180 شهردار انتخاب می کردند. اگر ژاپنی ها نیز برای اداره پرجمعیت ترین شهر جهان یعنی توکیو با 34 میلیون نفر جمعیت، چنین اعضایی را برای شورای شهر خود برمی گزیدند، توکیو اکنون بیش از 750 شهردار داشت نه یک شهردار!.

همشهریان میانه ای نیک می دانند که شورای شهر میانه یک سال پس از انتخاب به عنوان اعضای شورای شهر، آقای اصغری را با عنوان "مشاور عالی قالیباف" و "مشاور ارشد کمیسیون اقتصادی مجلس" به مردم معرفی کردند درحالیکه آقای اصغری نه به آن اندازه که اینها در ابتدا گفتند بزرگ بود و نه به آن اندازه که هنگام استعفای اجباری گفتند کوچک بود. شهر میانه با برنامه های کوتاه مدت و بلندمدت اصغری جانی می گرفت که ایشان را به جرم انجام طرح های خوب به نیت نامزد شدن در انتخابات مجلس! کنار گذاشتند.

پس از چهار ماه اختلاف و سپری شدن بهترین فصل کاری شهرداری، مهندس تیزپاز را با لقب "شهردار نمونه استان" و "کارشناس پایه یک نظام مهندسی" به مردم میانه معرفی کردند. دوستی احساساتی ایشان با اهداف شخصی (نه شهری) تنها یک ماه دوام آورد و آگاهان مسائل اجتماعی خوب می دانند که مهندس تیزپاز در هشت ماه شهرداری خود تنها یک ماه (آنهم در سردترین ماه سال و بیکارترین ماه شهرداری) را در خوشی و صفا کار کرد و بعد از آن تماماً اختلاف بود و اختلاف، که باعث دلسردی ایشان از ادامه کار شده بود.

شورای شهر میانه که تصمیمات خلق الساعه زیادی در کارنامه خود دارد و در فرصتی دیگر آنرا به اطلاع همشهریان خواهیم رساند، در اقدامی عجیب در غیاب شهردار ایشان را استیضاح کرده و بخاطر ناتوانی در پاسخگوئی ایشان را با هفت رای موافق از سمت شهرداری کنار گذاشتند. تیزپاز که تیزتر از این مسائل است که در دام تعدادی ناآگاه به قوانین شورا و شهرداری بیافتد، در شکایتی بحق و صحیح از این تصمیم شورا پس از دو ماه موفق به کسب نظر دیوان عدالت اداری شد. رای برگشت ناپذیر دیوان عدالت اداری بر اساس ماده 15 این دیوان بود که به شورای شهر میانه دستور داده بود تصمیم خود را پس گرفته و تیزپاز را به میز خود برگردانند. با این شرط که این بار نمی توانند به او بگویند : بالای چشمت ابروست.

این حکم لازم الاطاعه درحالی صادر می شود که این شورا در آخرین تصمیم خارج از شورایی خود، کسی را به سمت شهرداری گماشتند که نه تحصیلات وی به این سمت مهم می خورد نه سابقه ایشان: آقای "پناه برخدا" مسئول حراست شهرداری میانه با مدرک کارشناسی اقتصاد از دانشگاه آزاد میانه. بگذریم از اینکه ایشان آیا قادر به تعامل با کارمندان و کارشناسان شهرداری است یا نه؟ آیا نظر عموم پرسنل شهرداری برای اعضای شورا مهم است یا نه؟

حال میانه با تصمیم شورای شهر میانه قانوناً دارای دو شهردار رسمی است: "تیزپاز" که رسماً از طرف اعضا انتخاب شده و کنار گذاشتن ایشان با حکم دیوان عدالت اداری باطل اعلام شده و "پناه بر خدا" که جدیداً از طرف اعضای شورا رسماً به عنوان شهردار میانه معرفی شده است.

بنشینیم و نگاه کنیم تا ببینیم کدامیک از این دو در جنگ قدرت برای تصاحب میز ریاست پیروز خواهند شد. هرچند تیزپاز پس از موفقیت در صدور حکم اجباری دیوان عدالت اداری به نفع خود، حال برای امدن به میانه شرط و شروطی گذاشته و به این راحتی حاضر به ادامه خدمت نیست و چه بسا در کمال پیروزی خود و شکست تلخ اعضا با سربلندی این میز را به افرادی در خور و شایسته اعضا تحویل دهد.

با این اوصاف وضعیت شهرداری میانه به یکی از سه حالت زیر ختم خواهد شد:

1 ـ ادامه خدمت تیزپاز با حکم دیوان عدالت اداری و کنار گذاشتن "پناه برخدا".

2 ـ  کنار رفتن تیزپاز با تصمیم و علاقه خود نه اجبار اعضا و شروع به خدمت "پناه بر خدا" برای چند ماه آتی.

3 ـ تقسیم میانه به دو قسمت جنوبی و شمالی و فعالیت همزمان دو شهردار در یک شهر کوچک، که اگر این حالت اتفاق بیافتد، میانه به عنوان تنها شهر با دو شهردار رسمی در کتاب رکوردهای گینس ثبت خواهد شد و آه حسرت را در دل شهرهای بزرگی چون نیویورک، توکیو، اوساکا، لاگوس و حتی تهران خواهد گذاشت.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

امکان درج دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.

۸۸/۱۲/۷ ۱۳:۰۹
با سلام راجع به عمل کرد بعضی از افراد شورای شهر حق با شماست ولی عاقلانه ترین تصمیمی که تا حالا گرفتند انتخاب اقای پناه بر خدا است
۸۸/۸/۱۸ ۰۸:۰۲
اصلا" تعجب ندارد میانه اگر 100 تا هم شهردار داشته باشد بازم پیشرفت نیمیکنه خشت اول میانه را کج کزاشته اند
۸۸/۸/۱۱ ۲۲:۲۷
خوب هست که هیچ انتظاری از شورایان محترم شهر نداریم!
۸۸/۸/۱۱ ۱۲:۱۷
آقاي نائبي خوب بلد است انتقاد بفرمايند ولي پيگيري چي؟ ارائه راه حل چي؟ آيا از اون خانم روستايي كه در بيمارستان ميانه فوت كردند و شما در سايت درج كرديد، خبر داريد چي شد؟ يا نه
۸۸/۸/۲ ۱۸:۴۶
با عرض خسته نباشید به نظر من مقصر تمام اتفاقات شهرمان خود مردم است
۸۸/۷/۲۵ ۱۸:۲۴
اللهم عجل لولیک الفرج
۸۸/۷/۲۵ ۱۲:۱۴
بنده مطمثن هستم که میانه با این شورا و بقیه مسًولین مجلس نشین به جاهای خیلی بالاتری خواهد رسید .
۸۸/۷/۲۴ ۲۲:۵۸
وقتی در پیاده روهای میانه قدم میزنی می فهمی که دو شهردار داشتن چه مزهای میده
۸۸/۷/۲۴ ۱۳:۱۹
حق با آقای ابراهیمی هست. مقصر اصلی ما هستیم.
۸۸/۷/۲۴ ۰۲:۴۹
خدا را خوش نمی آید این بندگان مخلص خدا را اینگونه خطاب کنید آنها که تقصیری ندارند .همه تقصیرهابر گردن ماست که به اینها ! رای داده ایم.
۸۸/۷/۲۳ ۰۱:۱۳
یادتان نرود که این شورا رکورددار عزل ونصب شهردار هم میباشد
۸۸/۷/۲۰ ۱۸:۰۱
عجب اعداد و ارقامی؟ واقعا وقتی آدم تیزتر نگاه میکنه چه چیزهایی می فهمه. با این شورا فاتحه شهر تا چهل سال بعد خونده است. فکر نان باشیم که خربزه آب است.
۸۸/۷/۲۰ ۱۳:۵۵
مواظب باشيد در ميانه نميگذارند انسانهاي موفق ومنتقد زندگي کند.
۸۸/۷/۲۰ ۱۲:۲۳
سلام. البته من نمی دانم قضیه دو شهردار چیست ولی یابد بدانید که تهران برای هر منطقه از مناطق 24 گانه خود یک شهردار دارد. صدای میانه: تهران فقط یک شهردار دارد ولی برای مدیریت بهتر آنرا به 22 منطقه تقسیم کرده اند و شهردار تهران برای هر منطقه یک شهردار تعیین کرده است.شهرداران هر منطقه از طرف شهردار تهران منصوب می شوند و به طور کلی نمی توان گفت: تهران 22 بعلاوه 1 شهردار دارد.
۸۸/۷/۲۰ ۰۸:۴۰
ميانه هيچ وقت درست نخواهد شد. چه شهرداريش، چه بيمارستانش و چه . . .
۸۸/۷/۱۹ ۲۲:۳۳
خواندم و لذت بردم هم از این انتقاد طنزگونه و هم از اطلاعات زیادی که یاد گرفتم.

اخبار روز