بنده علی رغم اینکه میلی برای ورود به بحث های حاشیه ای ندارم و معتقدم که طرفین ماجرا خودشان بهتر از هر کس دیگری می توانند سؤتفاهمات موجود را رفع کنند تا به اختلافات دامن زده نشود امّا به عنوان یک شهروند بی طرف، وقتی مطلب آقای صادق نائبی با عنوان "نماینده عزیز! به خانه ات برگرد ؛ لطفاً" را که در مورد غیبت نماینده محترم از جلسات مجلس شورای اسلامی نوشته شده بود را مطالعه کردم نکته ای توجهم را جلب کرد که شاید از دید بعضی ها مغفول مانده و در جوابیه دفتر آقای مددی هم به آن اشاره ای نشده است.
تعطیلات تابستانی نمایندگان مجلس شورای اسلامی از روز چهارشنبه پنجم شهریورماه آغاز و تا پایان روز بیست و نهم شهریورماه ادامه داشت و بهارستان نشینان پس از سه هفته ی متوالی تعطیلات تابستانی قرار بود صبح روز یک شنبه 30 شهریور ماه در صحن علنی مجلس حاضر باشند که تا آنجایی که بنده اطلاع دارم آقای دکتر مددی به منظور شرکت در چند جلسه ی مهم با سرمایه گذاران بخش خصوصی و دیدارهای دیگری که برنامه ریزی شده بود دو روز مرخصی گرفته بودند و عصر روز اول مهرماه راهی تهران شدند.لذا اولاً استفاده از اصطلاح "غیبت" توسط آقای نائبی برای عدم حضور دو روزه آقای مددی در جلسات مجلس که کاملاً موجه بوده و طی مرخصی استحقاقی صورت گرفته که استفاده از آن حق قانونی هر نماینده می باشد درست نیست. ثانیاً آقای مددی برای پیگیری امور حوزه انتخابیه اش و نه برای انجام امور شخصی خود مرخصی گرفته است و این خود نشانگر احساس مسئولیت ایشان در مورد حوزه انتخابیه اش می باشد.
ثالثاً چنان که در بالا نیز اشاره کردم نمایندگان مجلس شورای اسلامی از پنجم شهریور تا 30 شهریور ماه در تعطیلات تابستانی به سر می بردند و آقای مددی به دلایلی که ذکر شد دو روز هم مرخصی قانونی گرفته است پس اگر آقای نائبی نقدی هم داشتند باید برای آن دو روز عدم حضور موجه آقای مددی در مجلس می نوشتند نه 33 روز!
عین جمله آقای نائبی:
"نماینده عزیز! امروز 33 مین روز است که از خانه ملت رفته ای و نامت بارها به عنوان غایب خانه ملت در خبرگزاری ها می درخشد"
قطعاً هر مخاطبی که جمله ی آقای نائبی را بخواند اینطور تصور می کند که آقای مددی 33 روز است که از جلسات مجلس غیبت کرده و نامش هم در مدت یاد شده به عنوان غایب خانه ملت، مرتب در خبرگزاری ها منتشر می شود اما آیا واقعیت این است؟!
فکر می کنم با توضیحات ارائه شده هر شهروند منصفی براحتی می تواند به ماهیت انتقادات!!! مطرح شده علیه نماینده مردم پی ببرد ولی افسوس که برخی دوستان گمان می کنند که باز هم می شود افکار عمومی را فریب داد.
منبع:سایت پیام میانه(www.miyanehcity.ir)