کد خبر: ۲۳۳۰۵
۱۱۰۹ بازدید
۱ دیدگاه (۰ تایید شده)

تقاضای فردوسی‌پور از رئیس فدراسیون والیبال در برنامه بیست چهارده

۱۳۹۳/۳/۲۰
۱۰:۴۹

 

تهیه کننده و مجری ویژه برنامه جام جهانی از رئیس فدراسیون والیبال خواست تا در صورت امکان رایزنی‌های لازم را برای تغییر تقاضای فردوسی‌پور از رئیس فدراسیون والیبالساعت مسابقات تیم ملی ایران در لیگ جهانی والیبال انجام دهد.

ویژه برنامه جام جهانی 2014 از دوشنبه شب با تهیه کنندگی و اجرای عادل فردوسی‌پور از شبکه سوم سیما روی آنتن رفت. فردوسی‌پور در اولین برنامه خود به تداخل ساعت بعضی از دیدارهای تیم ملی والیبال ایران در لیگ جهانی والیبال با مسابقات جام جهانی برزیل اشاره کرد و از محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال خواست تا در صورت امکان، ساعت بازی‌های ایران را تغییر دهد.

 
فردوسی پور در این خصوص گفت: ساعت مسابقات جام جهانی را که نمی‌توان تغییر داد ولی از آقای داورزنی می‌خواهیم با انجام رایزنی‌های لازم، ساعت بازی‌های ایران را عقب‌تر بیاورد. چه اشکالی دارد بازی‌های ایران ساعت 18 برگزار شود؟
 
کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

اخبار روز