کد خبر: ۱۲۹۸۵۵
۹۳۶ بازدید
۱۴ دیدگاه (۱۲ تایید شده)

ماحصل حضور وزیر میراث فرهنگی در میانه و وعده‌هایی که داده شد

۱۴۰۲/۳/۱۸
۲۲:۴۷

 

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی کشور گفت: شهرستان میانه ظرفیت‌های بالایی در حوزه های ماموریتی ما دارد اما نسبت به این ظرفیت ها دچار یک عقب ماندگی تاریخی هست که باید جبران شود.

سید عزت الله ضرغامی در حاشیه بازدید از بناها و آثار تاریخی و باستانی شهرستان میانه با حضور در کاروانسرای جمال آباد؛ اضافه کرد: کاروانسرای جمال آباد میانه یکی از قدیمی‌ترین کاروانسراهای کشور و قابل توجه از لحاظ وسعت؛ معماری و بنای خاص مربوط به دوره صفویه در جمع ۲۳ کاروانسرای دیگر کشور است که بعد از بازدید نمایندگان یونسکو جهت ثبت جهانی به تصویب رسید و امسال در نشست یونسکو به نتیجه خواهد رسید .

وی اضافه کرد: جهت تکمیل کاروانسرای جمال آباد اعتبارات لازم را تامین خواهیم کرد تا این کاروانسرا جهت ثبت جهانی آماده شده و میانه دارای یک اثر مهم در جهان باشد.

ضرغامی ۲۳ پل میانه با قدمتی زیاد و ۲۰۰ سال قدیمی تر از ۳۳ پل اصفهان را یکی از بناهای تاریخی مهم عنوان کرد که با تامین اعتبار مستقل جهت مرمت و آماده سازی راه دسترسی می تواند زمینه لازم برای گردشگری را فراهم آورد.

وزیر میراث فرهنگی؛ گردشگری و صنایع دستی افزود: مقرر شد از سوی فرماندار ویژه شهرستان میانه طرحی جامع برای خدمات اطراف ۲۳ پل ارائه شود تا بر این اساس علاقمندانی که می خواهند در این فضا به سرمایه گذاری بپردازند.

وی با تصریح بر اینکه موقعیت شهرستان میانه از هر نظر مطلوب است تاکید کرد: شهرستان میانه باید از حالت گذری به هدف گردشگری تبدیل شود تا مسافرانی که از این مسیر گذر می‌کنند حتی برای یک روز نیز شده در این شهرستان اقامت داشته و از ظرفیتهای گردشگری آن بهره لازم را ببرند.

ضرغامی از بررسی استقرار امکانات تفریحی مانند تله کابین و پل معلق در فضاهای تفریحی و گردشگری شهرستان خبر داد و اضافه کرد با آمایش نهایی از نظر فنی تصمیم‌ لازم در این باره اتخاذ خواهد شد همچنین فرصتهای سرمایه‌گذاری را اعلام خواهیم کرد تا با مجموعه ای از اقدامات؛ تحولی عظیم در حوزه میراث فرهنگی؛ گردشگری را شاهد باشیم.

وی در ادامه تپه ها و محوطه های تاریخی شهرستان را ارزشمند عنوان کرده و افزود: از طریق پژوهشگاه ما این بناها به عنوان پروژه پیگیری و بعد از تکمیل تحقیقات؛ ادامه امور انجام خواهد یافت که در این خصوص تعدادی از روستاهای شهرستان را به عنوان روستاهای گردشگری معرفی خواهیم کرد.

ضرغامی یکی از مشکلات عمده در حوزه گردشگری را؛ راه دسترسی به مزیت ها و ظرفیت های گردشگری کشور عنوان نمود و افزود: مهمترین مانع برای دسترسی به نقاط گردشگری کشور به خصوص آنهایی که در دوردست هستند عدم راه دسترسی و یا راه بی کیفیت و نامناسب است که در این راستا اعتبارات ویژه ای تخصیص خواهیم داد تا جهش شهرستان در حوزه های مورد نظر را شاهد باشیم.

وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی در پایان یکی از مشکلات عمومی میراث فرهنگی را کمبود نیرو به علت محدودیتهای مالی دولت خواند و گفت: هر چند بخش زیادی از بودجه دولت برای حقوق و دستمزد استفاده می شود اما جهت امور حساسی مانند نگهداری از اماکن و آثار تاریخی و گردشگری باید استثنا قائل شد که در این حوزه نیز در حد توان سعی خواهیم کرد تا کمبود نیرو در شهرستان میانه را جبران کنیم.

وزیر میراث فرهنگی؛ گردشگری و صنایع دستی ابتدای سفر خود به میانه را با زیارت امامزاده اسماعیل(ع)؛ فاتحه بر مزار دهقان فداکار و شهیدان خانمحمدی آغاز کرد.

وی از مناره دوره صفوی در محوطه امامزاده و مزار ازبرعلی حواجوی یا همان دهقان فداکار بازدید کرده و با بازاریان میانه گپ و گفتگو کرد.

در ادامه از پل تاریخی شهرچای؛ پل دختر و کاروانسرای جمال آباد بازدید نمود و در مورد پل شهر چای نیز گفت: برای رونق گرفتن چنین مکانهایی باید نقشه اصولی طراحی شود این مکان همچنین از ظرفیت اولیه برای واگذاری به بخش خصوصی برخوردار است.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

همچنین ایستگاه خودکار هواشناسی شهرستان میانه با حضور سید عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی؛ گردشگری و صنایع دستی؛ مسعود سعادتی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه؛ نمایندگان مردم میانه در مجلس شورای اسلامی و جمعی از اعضای شورای اداری با اعتبار ۳۵ میلیارد ریال از اعتبارات ملی و استانی به افتتاح رسید.

تجهیزات نصب شده در این ایستگاه شامل سنسورهای اندازه گیری رطوبت هوا؛ کمینه دمای سطح زمین؛ سمت و سرعت باد؛ مقادیر تابش؛ مقدار بارش و دمای هواست

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۰۲/۳/۱۹ ۱۲:۰۹

ورودی وخروجی شهر رو درست کنین بقیه پیشکش

۰۲/۳/۱۹ ۱۰:۵۷

وعده پوچ و خالی . دل به این وعده ها نبندید.

۰۲/۳/۱۹ ۱۰:۵۵

اظهارات آقای ضرغامی را ما هم بلد هستیم . مهم این است که چقدر بودجه بدهند و چقدر به مرحله بهراه برداری برسد و آثار آن برای مردم ملموس باشد. وگرنه این مسافرت ، بجز هزینه زیاد و تشریفات و وعده و وعید عایدی نخواهد داشت.

۰۲/۳/۱۹ ۱۰:۰۵

ماحصل این همه تبلیغ چند ماهه که رئیس جمهور میاد شهر میانه چی شد ؟ لطفا یک نفر گزارش دهد

۰۲/۳/۱۹ ۰۹:۱۹

انشاالله بعد از ۲۲ سال اندی این وعده و وعید ها مثل راه اهن میانه به تبریز به سرانجام خود نخواهد نرسید علی برکت الله از این همه وعده و عید ها.

۰۲/۳/۱۹ ۰۶:۴۶

بله متاسفانه مسولین ما فقط«« باید بشود»» تحویل مردم میدهند باید تورم مهار شود ، باید شغل ایجاد شود ، باید بیکاری ریشه کن شود ، باید جوانان ازدواج کنند ، باید ،مسکن مردم تامین شود ، باید مرغ و تخم مرغ ارزان شود ، باید سفره مردم پر شود ، باید حباب سکه و دلار شکسته شود و باید ، باید ،باید ... شود ولی معلوم نیست این باید ها را چه کسی باید انجام دهد و به سرانجام برساند ، نکنه روزگار عوض شده و با حلو حلوا گفتن دهن شیرین میشود !!!.

۰۲/۳/۱۹ ۰۲:۱۳

واقعا یورولمیاسوووزز !!!!!!

۰۲/۳/۱۹ ۰۱:۴۸

سنگ بززگ نشانه نزدنه.
به نکته ای که اشاره نشد ظرفیت ابهای گرم بود.شهرستان نیر در ۳۰ کیلومتری سرعین بزرگترین مجتمع آبدرمانی کشور را احداث میکند و نمیگوید چون نزدیک سرعینه کسی استفاده نمیکنه ولی میانه درفاصله ۱۸۰کیلومتزی سرعین میگه ممان نیازی نیست چون نزدیک سرعینه و توجیه اقتصادی نداره.
چشمها رارباید شست جور دیگر باید دید.

۰۲/۳/۱۸ ۲۳:۳۷

خب
وعده است دیگه

۰۲/۳/۱۸ ۲۳:۲۴

جز باید بشود! کاری شد؟

۰۲/۳/۱۸ ۲۳:۲۳

۳۹۶۵
روز گذشت
تصویب منطقه نمونه گردشگری سد آیدوغموش (تراب محمدی)

۰۲/۳/۱۸ ۲۳:۲۱

امید است این صحبت ها با پیگیری های مستمر و کارشناسانه جنبه عملی و اجرایی به خود گیرد و جهت جذب گردشگر به میانه اقدامات اساسی و زیر بنایی صورت گیرد.به هر حال کاری است که نیاز به همکاری قوی استانداری دارد و اینکه میانه را به عنوان یک شهر توریستی تعریف نمایند و روی ان کار کنند. به هر حال تله کابین اگر صورت عملی به خود گیرد می تواند در جذب گردشگر مفید باشد. یکی از موانع گذری بودن میانه اتوبان می باشد که با چند بانده کردن سرچم به میانه می توان در هدایت ترافیک مسافران به میانه موثر واقع شود.

اخبار روز