کد خبر: ۱۵۲۹۲۳
۳۵۴ بازدید
۵ دیدگاه (۵ تایید شده)

استاد میرحمید موسوی ،شاعر گرانقدر شهرمان درگذشت +بیوگرافی

۱۴۰۵/۵/۳۰
۱۴:۳۳

استاد میرحمید موسوی میانجی (غیاثی) شاهر اهل بیت درگذشت 

وی ،متولد سال بیست و پنج در شهر میانه، تحصیلات ابتدائی را در مدرسه شاه عباس و متوسطه را در دبیرستان شاپور آن زمان گذرانده است.
بزگترین مشوق براى آغاز سرودن اشعارش، پدر عالم و اهل قلمشان
بود.

سروده هاى استاد میرحمید، در تمام قالبها و اوزان شعرى به دو زبان ترکى و فارسى زینت بخش ادبیات معاصر است.

تاکنون چند جلد کتاب از اشعارشان به زیور طبع آراسته شده که میتوان به إحدیث عاشورا، حماسه ماندگار و قیام جاوید اشاره کرد.

استاد میرحمید، شاعرى سلیم النفس، پرکار وکم ادعاست.

بیش از دو هزار بیت جاپ نشده دارد که بصورت دسته بندى هاى خاص وعناوین عالى جمع کرده اند ومیتوان هرکدام را به عنوان کتابى مجزى ارائه کرد.
از این دسته بندیها میتوان به عبرت آیناسى، یدّى بلاغ، دلّنن داغ، آتالار سوزى - سوزلرین گوزى، گوزدن توشن میانا، بایاتى لار، ائلمین دیلى، اشاره کرد که هر کدامشان سراسرنغز و زیباست.

از دیگر آثار استاد میرحمید میتوان به، سرایش اشعارى با عناوین زیر اشاره کرد: تضمین جهل غزل ناب از دیوان لسان الغیب، زمزمه محرم، منشور حکومت (ترجمه منظوم فرمان على (ع) به مالک اشتر.

کانال صدای میانه در روبیکا کانال صدای میانه در تلگرام

نظر شما

۰۵/۶/۸ ۰۸:۵۴

روح استاد شاد و یادش ماندگار انسان وارسته ای بود.

۰۵/۶/۳ ۱۴:۴۰

شاید معروفترین شاعر میانه ای در سطح کشور استاد فرید (قادر طهماسبی) شاعر "کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود" باشد. هر بار که ایشان را دیده ام از ظرافت و عظمت مرحوم آقا میرحمید آقا گفته اند و اینکه حق بزرگی بر گردن استاد فرید داشته اند. خداوند روح این شاعر بزرگ را با خوبانش محشور کند. شاعر بسیار توانمندی در انواع قالبهای شعری بود. 

۰۵/۵/۳۰ ۲۳:۳۱

از ملک ادب حکم گزاران همه رفتند
شو بار سفربند که یاران همه رفتند

ضمن عرض تسلیت انشالله جای خالیشان توسط جوانان ادیب وفاضل پرشود

۰۵/۵/۳۰ ۲۲:۰۳

خداوند استاد شاعر و همسایه قدیمی ما را رحمت کند . بسیار خوش اخلاق و شاعر توانمندی بودند . ای کاش می دانستیم چطور می توان این آثار استاد را تهیه کرد

۰۵/۵/۳۰ ۲۰:۵۱

خدا‌وند روحشان را قرین رحمت فرماید.

اخبار روز