کد خبر: ۲۲۶۰۲
۳۸۱ بازدید
۰ دیدگاه

شهرستان میانه پيشگام توليد گوشت سفيد در آذربايجان شرقي

۹۳/۲/۲۹
۲۰:۰۶

 

سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان میانه از افزایش 22 درصدی جوجه ریزی مرغ داری های گوشتی در این شهرستان خبر داد وگفت: اینکه شهرستان میانه با کسب رتبه اول استانی در تولید گوشت سفید پیشگام بوده

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه آذربايجانم شرقي، شهرام ایرانی پور در گفتگو با خبرنگاران اظهار كرد: افزایش 22 درصدی جوجه ریزی در راستای افزایش امنیت غذایی و تولید پروتئین مورد نیاز جامعه بوده که از اساسی ترین وظایف جهادکشاورزی است.

وي ادامه داد: در این راستا تولید گوشت سفید مرغ به لحاظ کیفیت و قیمت این فرآورده و نقش آن در سلامت و تغذیه جامعه اهمیت ویژه ای دارد.

وی، افزود: مرغ داران شهرستان با تولید 14 هزارو 350 تن گوشت سفید توانسته اند علاوه بر تامین نیاز شهرستان ، مازاد تولید را به سایر شهرستان ها بخصوص استان تهران صادر کنند .

ایرانی پور، اظهار كرد: مدیریت جهادکشاورزی این شهرستان نه تنها به تولید کمی گوشت مرغ اهمیت زیادی قائل است بلکه با کنترل و راهنمایی کارشناسان ، برای ارتقاء درجه بهبود کیفیت و سلامت محصول تولیدی نیز گام های اساسی برداشته تا گوشتی سالم و عاری از هر گونه مواد و عناصر مضر بدست مصرف کننده برسد .

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

اخبار روز