کد خبر: ۵۹۱۲
۱۰۵۰ بازدید
۲ دیدگاه

اهرم نظارتی دولت بر نانوایی ها ضعیف است

۹۱/۲/۲۹
۱۹:۴۶



رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس هشتم با ابراز نارضایتی از استفاده از جوش شیرین به جای خمیر مایه در نان های تولیدی گفت: استفاده از جوش شیرین در نانوایی ها به جای خمیر مایه به یک امر عادی تبدیل شده و دولت نیز نظارت کافی بر آن ندارد.

سید حسین هاشمی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه استفاده از خمیر مایه به جای جوش شیرین در نانوایی ها نشاندهنده نظارت ضعیف دولت بر کار نانوایی هاست.افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی رسیدگی به وضعیت اصناف و نانوایی ها، باید نسبت به استفاده از خمیر مایه در پخت نان حساس بوده و بیشتر از گذشته بر عملکرد آن ها نظارت کند.

وی اظهارداشت: نانوایی هایی که از جوش شیرین به جای خمیر مایه استفاده می کنند، تعهدی نسبت به مصرف کنندگان نداشته و حقوق آن ها را تضییع می کنند.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه تصریح کرد: در کشور ما کارخانه های متعددی در زمینه تولید خمیرمایه فعالیت می کنند که دولت می تواند با برنامه ریزی صحیح؛ از آن ها بیشتر حمایت کند.

هاشمی با بیان اینکه خمیرمایه تولید شده در کارخانجات داخل به برخی کشورهای آسیایی و آسیای میانه صادر می شود، تأکید کرد: در حال حاضر خمیرمایه تولید شده در کارخانجات به خارج از کشور صادر می شود، در صورتیکه در داخل تمایلی به استفاده از این محصول ارزشمند در پخت نان وجود ندارد.

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی در پایان یادآور شد: نبود نظارت صحیح و مناسب بر عملکرد نانوایی ها موجب شده تا آن ها به دلخواه خود عمل کرده و نان را با هر کیفیتی به دست مصرف کننده برسانند که باید بیشتر به آن رسیدگی شود.


 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۱/۲/۳۰ ۰۴:۰۵
[quote name="همشهری:...."]جناب آقای مهندس هاشمی چندین سال است که مقوله استفاده از جوش شیرین در نانواییها حذف شده است .با کدام اعداد و ارقام و مستندات شما می فرمائید که در نانواییهااز جوش شیرین استفاده می کنندو تا آنجائیکه می دانم با آزمایشاتی که توسط مراکز بهداشت شهرستانها صورت می پذیرد حاکی از عدم استفاده از جوش شیرین می باشد کاش مهندس قبل از بیان این مساله و تشویش اذهان عمومی اطلاعاتی در این زمینه از وزارت مربوطه یا حداقل از مراکز بهداشت فراهم می نمودند.[/quote]

كاش همه مثل شما خوش باور بودند. خيال ميكنيد وقتي استفادع از جوش شيرين ممنوع شد واقعا همه نانواها جوش شيرين را كنار مي گذارند؟ خيال ميكنيد وقتي استفاده از پودر شيرخشك در شيرهاي پاستوريزه ممنوع شد همه كنار ميگذارند؟ خيال ميكنيد وقتي استفاده از موارد بازيافتي در ظروف يكبار مصرف غذايي ممنوع شد همه كنار ميگذارند؟ نخير آقاجان بايد اهرم قانون هميشه بالا سر توليدكنندگان باشد.
بياييد من نشان دهم كه در همين شير ... نيمي از شيرها چكيده شيرهاي طبيعي است (بعد از اينكه همه چيزش را گرفتند و شبيه آب شد) و نيمي ديگر از تركيب آب چاه با شيرخشك چيني بدست مي آيد. روش تستش هم راحت است. يك ساعت شير را بگذاريد در جايخي يخچال بعد ببينيد قسمت آب و شير از هم جدا مي شود و قسمت آب ابتدا يخ مي زند ولي شير هنوز يخ نبسته است.
۹۱/۲/۳۰ ۰۳:۵۲
جناب آقای مهندس هاشمی چندین سال است که مقوله استفاده از جوش شیرین در نانواییها حذف شده است .با کدام اعداد و ارقام و مستندات شما می فرمائید که در نانواییهااز جوش شیرین استفاده می کنندو تا آنجائیکه می دانم با آزمایشاتی که توسط مراکز بهداشت شهرستانها صورت می پذیرد حاکی از عدم استفاده از جوش شیرین می باشد کاش مهندس قبل از بیان این مساله و تشویش اذهان عمومی اطلاعاتی در این زمینه از وزارت مربوطه یا حداقل از مراکز بهداشت فراهم می نمودند.

اخبار روز