کد خبر: ۳۸۷۴۰
۱۵۹۶ بازدید
۱۷ دیدگاه (۱۳ تایید شده)

تجمع بزرگ کارکنان فولاد مقابل دفتر دکتر مددی جهت قدردانی از ایشان به خاطر اقاله قرارداد واگذاری فولاد + تصاویر

در پی انتشار خبر اقاله قرارداد واگذاری مجتمع فولاد آذربایجان که طی جلسه ای امروز دوشنبه 31 فروردین ماه با تلاش ها و پیگیری های مجدانه دکتر مددی؛نماینده دلسوز مردم شریف شهرستان میانه در مجلس شورای اسلامی به وقوع پیوست، کارگران و کارکنان شاغل در کارخانه فولاد با تجمع مقابل دفتر ارتباطات مردمی دکتر مددی،سپاسگزاری و قدردانی خود را از اقدام بزرگ ایشان اعلام نمودند.
خبر خوش بازگشت فولاد روح تازه ای در شهر دمید و امید را در دل  کارگران و کارکنان فولاد که ماهها فشار و تحمل استرس و اضطراب تحمل نموده بودند زنده کرد.
اجتماع بزرگ کارکنان فولاد مقابل دفتر ارتباطات مردمی دکتر مددی پاسخی بود به حاشیه سازی ها و تخریب هایی که در طول این مدت علیه نماینده مردمی میانه در برخی فضاهای مجازی در جریان بود و نشان داد که کارگران فولاد بهتر از هر کسی نسبت به مسائل آگاه هستند و خدمتگذار صادقشان را می شناسند و تحت تأثیر تبلیغات سؤ قرار نمی گیرند.

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۴/۲/۱ ۱۸:۱۱
اقای دکتر از این به بعد پشتت گرمه چون ما هستیم تنهایت نمیگذاریم چون تنهایمان نگذاشتی
۹۴/۲/۱ ۱۵:۵۰
با توجه به اینکه روح تازه در شهر دمیده شده و امید ما کارگران هم زنده شده ،کی تولید کارخانه شروع خواهد شد ؟
۹۴/۲/۱ ۱۲:۳۵
الحق که نام علی زیبنده توست خدا قوت 3 ماه است که به خاطر جیب خالی شرمنده خانواده ایم
۹۴/۲/۱ ۱۲:۲۸
اقای دکتر دستت درد نکنه .انشاا... همیشه سلامت باشی ونماینده مردم میانه.آقای دکتر ما قول میدیهیم شمارا تنها نمیذاریم همانطور که شما ما رو تنها نذاشتین .واقعا لیاقت داری .ما جبران میکنیم
۹۴/۲/۱ ۰۰:۱۶
به جزء دکتر کار کس دیگری نبود جلوی سرمایه داران میلیاردی بایستد ممنون آقای مددی
۹۴/۱/۳۱ ۲۲:۴۱
این تجمع بزرگ و قدرشناسی کارکنان فولاد نتیجه ی ماهها پیگیری مجدانه ی دکتر مددی در راستای حل مشکلات آنان بود..امیدواریم مخالفین ومغرضین با مشاهده ی واقعیت ها به این نتیجه رسیده باشند که حق به حقدار خواهد رسید و هرکه به خاطر مردم و رضای خدا قدمی بردارد دست آخر بین مردم روسفید خواهد و روسیاهی به زغال و شایعه پراکنان و تخریب گران خواهد ماند ،حل مسئله ی آب شرب و فولاددرسال جدید دستاوردی بزرگ و ماندگار از جانب دکتر مددی ست که برای همیشه در اذهان قدرشناس مردم میانه باقی خواهند ماند ..با آرزوی موفقیت برای جناب دکتر
۹۴/۱/۳۱ ۲۲:۳۴
صمیمانه از تلاشهای نماینده محترم و مردمی خودمون در این راستا تشکر میکنیم. خدا قوت و اجرتون با خدا
۹۴/۱/۳۱ ۲۲:۳۱
جناب دکتر ضمن تشکر از لطف جنابعالی دکتر مثلی هست که میگوید، ( پیس گدیپ یرنع یاخچی گلمز ) جناب خورش و بانک ملت رفت برنامه شما برای جلوگیری شما از تکرار این کابوس وحشتناک و زنده کردن حق 250نفر قبولی که سه سال از عمرشان تلف شده و خودشان و خانوادشان در ناراحتی کامل به سر میبرند چیست؟
۹۴/۱/۳۱ ۲۱:۴۲
با تشکر از اقای مددی.دست همه زحمت کشان درد نکنه.فقط این 250 نفر قبولی طرح فولاد تکلیفشون رو هم مشخص کنین.ما کی شروع به کار میشیم.لطفا جواب بدین.با سپاس و قدر دانی بی نهایت
۹۴/۱/۳۱ ۲۱:۱۳
تنها کسی که از همان ابتدا حرفش را زد و تا آخر پای حرفش ایستاد و نتیجه هم گرفت دکتر مددی بود.از همان ابتدا ایشان این واگذاری را مشکل دار می دانستند.امیدواریم نتیجه کار به رونق تولید در کارخانه فولاد منجرشود. افرادی که طی چند روز گذشته سعی کردند اقاله را غیرممکن بدانندو فرافکنی را بر واقع بینی ترجیح دادند باید از عملکردخود شرمسار باشند. برگشت کارخانه فولاد آذزبایجان امری نیست که بتوان به سادگی از آن گذشت. درود برهمه کسانی که با نیت خالص به مردم خدمت می کنند.
۹۴/۱/۳۱ ۲۰:۳۴
همیشه سر بلند باشی آقای مددی
۹۴/۱/۳۱ ۲۰:۳۱
یاد جمله دکتر مددی افتادم که می گفت پیگیری معجزه می کنه ممنون بابت پیگیری هایتان آقای مددی
۹۴/۱/۳۱ ۲۰:۲۹
زنده باد مددی

اخبار روز