کد خبر: ۱۷۰۷۹
۳۱۲۵ بازدید
۸ دیدگاه (۷ تایید شده)

معاونان جدید اداری مالی و دانشجویی دانشگاه آزاد میانه معرفی شدند

۱۳۹۲/۹/۱۸
۱۵:۰۱

 بر اساس حکم ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، دکتر علی رسولی و شهریار مظلومی به عنوان معاونان جدید اداری مالی و دانشجویی این واحد دانشگاهی منصوب شدند.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، امروز جلسه تودیع و معارفه معاونان جدید اداری و مالی دانشگاه در اتاق ریاست واحد برگزار شد.

 در این مراسم از زحمات آقای امیررضا رمضانی به عنوان معاون دانشجویی واحد تقدیر به عمل آمد. همچنین در این مراسم شهریار مظلومی سرپرست اداری و مالی واحد به عنوان معاون جدید دانشجویی معرفی شد.

 

 

دکتر علی رسولی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی میانه و معاون آموزشی، دانشجویی واحد هیدج، دومین معاون معرفی شده بود که حکم معاونت اداری و مالی  اش را از دست ریاست واحد دریافت کرد.

 اضافه می شود دکتر رسولی سابقه معاونت اداری و مالی و معاون دانشجويي واحد میانه  را نيز در كارنامه كاري خود دارند.

 

کانال صدای میانه در روبیکا کانال صدای میانه در تلگرام

نظر شما

۹۲/۹/۱۹ ۰۷:۴۵
تصویر خوبی رو انتخاب نکردید.اقای رسولی پشتش به تصویره و در حال کمی تعظیم
دقت کنید
۹۲/۹/۱۹ ۰۷:۰۸
با عرض تبریک خدمت هر دو بزرگوار
آقای مظلومی از نیروهای شایسته ، دلسوز و پرتلاش دانشگاه که آرزوی موفقیت برای این بزرگوار داریم
۹۲/۹/۱۸ ۱۹:۲۶
با عرض تبریک
به شرطی آقای رسولی موفق خواهند بود که حضور دائمی و مستمر در سمت خود داشته باشند و معاون پروازی نباشند.
۹۲/۹/۱۸ ۱۷:۴۶
آقای رسولی با حفظ سمت در هیدج ، معاون شده اند؟؟؟
۹۲/۹/۱۸ ۱۳:۰۷
با عرض تبریک ،امیدواریم که قدمهای خیری در جهت توسعه کیفی و کمی دانشگاه بردارند
۹۲/۹/۱۸ ۱۰:۴۲
با عرض تبریک خدمت دکتر رسولی و آقای مظلومی
آقای مظلومی جزو کارمندانی است که به واسطه لیاقت و شایستگی خود مراحل طرقی را در دانشگاه طی کرد، ایشان از زمانی که در قسمت مالی دانشگاه کارمند بودند و بعد از آن در سمت مدیریت دانشجویی بودند جزو محبوب ترین و کاری ترین نیروها بودند. این انتخاب شایسته رو تبریک عرض می نمایم.
۹۲/۹/۱۸ ۱۰:۰۳
الحمدلله. به فال نیک می گیریم. انشا الله که خیر است.

اخبار روز