کد خبر: ۵۸۳۰۹
۹۳۹ بازدید
۴ دیدگاه (۴ تایید شده)

صعود ماشین سازی تبریز به لیگ برتر ؛

باز گشت فوتبال آذربایجان به دوران شکوه

۱۳۹۵/۲/۲۱
۱۹:۳۴

به گزارش صدای میانه به نقل از ورزش سه، شاگردان رسول خطیبی در حضور هزاران هوادار پرشور با یک بازی درخشان و تهاجمی جای خالی‌شان در لیگ برتر را پس گرفتند. این جایزه بزرگی است بر تلاش رسول خطیبی که محض ورود به جمع سبزپوشان ماشین‌سازی شرایط این تیم را تغییر داد و آن را تبدیل به مدعی صعود به لیگ برتر کرد. 

خطیبی که قبلا سابقه صعود به لیگ برتر با گسترش را دارد، تنها مربی‌ای است که در هر 3 تیم بزرگ تبریز: تراکتور، ماشین و گسترش مربیگری کرده و با این تجربه قصد دارد تیم خوبی را آماده رقابت‌های فصل آینده لیگ کند. آنها که از حمایت شهرداری تبریز هم سود می‌برند، کاملا آماده رقابت با بزرگان فوتبال ایران هستند. 

 

گل‌های دیدار ماشین‌سازی مقابل مس رفسنجان توسط امین قاسمی‌نژاد(50)، علی جراحکار(71) و امیر تیزرو(75) به ثمر رسید، گل‌هایی که ماشین‌سازی را 63 امتیازی کرد تا این تیم بالاتر از فجر، نفت و خونه به خونه به لیگ برتر صعود کند و تکلیف تنها سهمیه باقیمانده به روز آخر موکول شود. 

در فصل آینده فوتبال تبریز 3 تیم در لیگ برتر خواهد داشت: تراکتور و ماشین که تیم‌های قدیمی و پرهوادار تبریز محسوب می‌شوند و البته گسترش که با ساختار و سازماندهی مناسب جزو تیم‌های خوب لیگ برتر فوتبال ماست.

 

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۵/۲/۲۲ ۰۹:۰۱

باعث خوشحالی ست حالا جوانان میانه ای همت خودشان را زیاد کنند چون قطعا با وجود داشتن 3 نماینده از استان حتما دنبال بازیکن خواهند گشت که فضای مناسبی برای کسانیست که خودشان را نشان بدهند و جذب تیم های لیگ برتری شوند

۹۵/۲/۲۱ ۲۳:۴۰

بازگشت تیم ماشین سازی بعد از 20 سال به سطح اول فوتبال کشور و حضور سه تیم از آذربایجان جای بسی خوشحالی ست.

۹۵/۲/۲۱ ۲۰:۳۷

صعود تیم ماشین سازی به لیگ برتر رابه عموم مردم ایران و آذری های غیور و هم شهری خود آقای حسین قره داغی .عضو تیم ماشین سازی.تبریک عرض میگوییم

۹۵/۲/۲۱ ۲۰:۳۴

یاشاسین آذربایجانیم اگر برای شهرداری هم پاپوش نمی دوختند الان چهارتا بودند

اخبار روز