کد خبر: ۴۶۷۲۵
۲۲۹۵ بازدید
۳۰ دیدگاه (۲۹ تایید شده)

آسیب شناسی اختلاف و عدم تعامل نمایندگان (مورد خاص:

شهرستان میانه)

۱۳۹۴/۶/۱۴
۰۰:۱۳

 

میانه جزو معدود شهرستان های غیرمرکزاستانی است که از نعمت وجود دو نماینده در مجلس شورای اسلامی بهره مند است. جالب این که شهرهایی مثل قزوین، زنجان، زاهدان، سنندج، کرمان، گرگان، همدان، ساری و حتی کرج نیز علی رغم وسعت و جمعیت بیشتر و مرکزیت استانی تنها دو نماینده دارند. آغاز این دونمایندگی در میانه به دوران قبل از انقلاب برمی گردد. با وجود امتیازات غیرقابل انکار دونمایندگی، وضعیت ناخوشایندی که در دوره های مختلف، میانه ای ها را آزرده خاطر نموده، ناهمگونی، عدم تعامل و اختلافی است که اغلب بین دو نماینده مجلس به طور سنتی وجود داشته است. بنابراین ریشه این ناهمخوانی جدی، اما به واقع طنزگونه، در تاریخ میانه نهفته است که در طی زمان با فراز و نشیب و تشدید و تخفیف روبرو شده است. با این که دود این آتش به چشم نمایندگان هم می رود ولی آنان که را که در نهایت در این معرکه سر و دست می شکند، مردم میانه اند. متعاقب آن مشکلات پابرجا می ماند و به جای پیشرفت با سیری نزولی و مسیری قهقرایانه مواجه می شویم.

 

آفات این عدم تعامل را می توان در چندین بند زیر خلاصه کرد:

·         تشکیل جبهه، دو و چنددستگی

زمانی که دو نماینده به جای در کنار هم بودن، در مقابل هم قرار می گیرند، اطرافیان و طرفداران شان نیز تبعاً در مقابل هم صف آرایی خواهند کرد و آنان که بی طرف و یا با هر دو مخالف اند، ممکن است جبهه سوم و چهارمی تشکیل دهند. برخی ها هم از این آب گل آلود طمع صید ماهی خودشان را می کنند و جبهه های متعدد دیگری شکل می گیرد و وضعیت شهر می شود همان شلم شوربایی که انتظارش را نداشتیم. جامعه ای پر از فلش های رنگارنگ گیج کننده که هزاران جهت صحیح و نادرست را نمایشگرند.

 

·         کاهش اعتماد، ایجاد بدبینی

اختلاف به هر دلیلی که باشد در دیدگاه مردم ناپسند و حساسیت زاست. مردم معمولاً توجه ندارند عامل این عدم تعامل چیست و کیست؟ آنها به جای اتلاف وقت و حوصله برای پیدا کردن مقصر و بی تقصیر، با سوال چرا عدم تعامل؟!؟ دنبال پاسخ و منتظر رفع این اختلاف اند. آنها آفات و آسیب های این عدم تعامل را با تمام وجود درک و انتظارشان نبودن این اختلاف است و نه بودن آن و دنبال مقصر گشتن. از این رو بدبینی مردم به هر دو نماینده غیرمتعامل به طور طبیعی ایجاد و با مرور زمان تشدید می شود. بنابراین هیچ یک از نمایندگان نباید انتظار داشته باشد که مردم دیگری را مقصر و وی را مبرا بدانند. به عبارت دیگر، آتش این اختلاف از سوی هر کسی هم شعله ور شده باشد، دامن هر دو را می گیرد. طبیعی تر آن است که مردم بدبین و بی اعتماد به همین دلیل به این راحتی هم به چهره های جدید نامزد مجلس به سختی و با وسواس اعتماد می کند. به زعم آنها روبرو خاله و پشت سر چاله است.

 

·         ناهم افزایی

دو بردار مخالف مساوی از لحاظ تئوریک برآیندشان صفر است. حتی اگر نیروی یک بردار را هم بیشتر فرض کنیم، به اندازه بردار مخالف از نیروی آن کم خواهد شد. با در نظر گرفتن هم افزایی دو نیروی همسو می توان تصور نمود که تفاوت برآیند دو بردار همسو با غیرهمسو قابل مقایسه نیست.

 

·         تبدیل مدیریت استراتژیک به مدیریت های مقطعی

مردم با مشاهده عدم پیشرفت در امور شهرستان و درگیری های غیرضروری، افسوس اعتمادی را می خورند که به دو نماینده کرده اند و دور بعدی در صدد تصحیح اشتباه خود و انتخاب چهره ای جدید خواهند شد. بنابراین مدیریت ها کوتاه و مقطعی شده و جایگزین یک مدیریت ثابت، مداوم و دوراندیشانه می شوند. بنابراین، آفت اعمال سلیقه های مختلف افراد در مسایل شهرستان تبدیل به انحراف و بی برنامگی در مدیریت کلان شهری می شود. کارهای مثبت بلند مدت و دیربازده آغاز یا دنبال نمی شود یا ناتمام رها می گردد. 

 

·         انحراف از وظایف نمایندگی

همین فرصت کوتاه برای نمایندگی سبب می شود که نمایندگان به جای تفکر مدیریت راهبردی شهرستان، به سمت کارهای مقطعی و پیگیری مطالبات سطحی روزمره مردم سوق یابند؛ همان اموری که بعضاً خارج از وظایف نمایندگی است. متقاعد کردن مردم ناراضی و بدبین ممکن است حتی بعضاً به مبادرت نمایندگان به کارهای دور از شأن و سطح پایین نیز منجر شود.

 

·         اتلاف وقت و انرژی

مشغولیت نمایندگان به خنثی کردن توطئه متقابل، جبران تخریب ها و خسارات احتمالی، پاسخگویی به مسایل غیرضروری و پیامدهای بی شمار دیگر ناشی از عدم تعامل، سبب فرسودگی و اتلاف وقت و انرژی هر دو نماینده در جهاتی غیرضروری می شود.

 

·         عدم تمرکز بر وظایف محوله

عدم آرامش روحی و درگیری با مسایل آزاردهنده غیرضروری، تمرکز هر دو نماینده در انجام وظایف اصلی شان در مجلس و در شهر را به هم زده و انجام شایسته وظایف نمایندگی با اختلال جدی مواجه می شود.

 

·         تک نوایی، تکروی و ناهماهنگی

در طرح مسایل، برنامه ریزی ها و نیز پیگیری مطالبات مردم، تکروی و ناهماهنگی صورت می گیرد. اقدام غیرهماهنگ از جهت دونماینده برای یک کار واحد، علاوه بر تعجب برانگیز بودن برای مرجع مرتبط، گیج کننده و سوال برانگیز می شود و آنها نمی دانند پاسخگوی کدامیک باید باشند و کدامیک را اقدام کننده معرفی کنند. ناهماهنگی موجب می شود نمایندگان از دیدگاه خود هر موردی را با اهمیت یافتند به دنبال آن بروند. بدون در نظر گرفتن آن که آیا دیگری نیز اقدامی در آن جهت کرده است یا نه.

 

·         رواج بی حرمتی و تهمت

اطرافیان و طرفداران نمایندگان برای طرفداری یا توجیه رفتار ستادی و نیز متقاعدکردن افراد به ویژه در تقابل با گروه مقابل ممکن است از حالت پاسخگری منطقی خارج و به درگیری های خارج از چارچوب احترام در فضاهای واقعی و مجازی منتهی شود. چه بسا ممکن است در این بین همدیگر را به دروغ هم متهم کنند و در مسیر تلاش برای مقصر نشان دادن دیگری، فضایی پر از افترا و اتهام شکل گیرد و به اختلافات دامن زده شود. رفتارهای غیراخلاقی و به دور از شأن انسانی به روالی عادی و روشی تعریف شده برای پاسخ گویی تبدیل و ترویج می شود.  

 

·         رقابت ناسالم و حیثیتی

اختلاف مانع اصلی در عدم مبادرت به کارهای گروهی و عدم تقویت روحیه کار جمعی است. برای بردن رقابت و ثبت فتوحات به نام خود و کم کار نشان دادن دیگری، مسابقه ای ناسالم رقابتی - حیثیتی شروع و گاه به پایانی سبک، کودکانه و خنده دار به انجام می رسد.

 

·         انتصابات جناحی، تأخیر در عزل و انتصابات و ناشایست سالاری

انتصابات در ادارات، نهادها و ...، منحصر به دایره فعالین ستادی یا فرصت طلبان و توبه کاران مصلحتی منحصر می شود. از سویی انتصابات منسوب به جناح مقابل، غیرقابل پذیرش برای جناح دیگر است. بنابراین اقدام متقابل بر معرفی یک هم جناحی آغاز و از طرفی مقاومت درون مجموعه ای هم سبب کشدار شدن و تأخیر طولانی در انتصابات و بلاتصدی ماندن مدید یک مسولیت خطیر می شود. در نهایت کشمکش های فرسایشی ممکن است به انتصابی نادرست، مصلحتی و ناشایسته منجر شود.

 

·         ایجاد روحیه فرسودگی و خستگی در نماینده و متعاقباً مردم

فعالیت در بستری پر از اصطکاک، پیامدی غیر از خستگی و فرسودگی برای هر دو نماینده و مردم ندارد. تلاش ها پس از یک دوره شدیداً پر تنش فروکش می کند و فعالیت ها محدود به دوران پس از انتخاب و قبل از انتخابات آتی می شود. نماینده و مردم خسته، روحیه ادامه این وضعیت را از دست داده و به شدت به روزمرگی دچار می شوند. انتظار برای خاتمه دوران نمایندگی وضعیتی قابل پیش بینی است که یک دوران رکود خطرناک را برای شهر در پی دارد. در این دوران بی مادری، مردم تنها و تنها برای گذر روزگار اجباراً با زن بابا می سازند.

 

·         تخریب جایگاه نمایندگی

اختلافات سطح پایین، اقدامات تلافی جویانه سبک، روش های توجیه کننده نامناسب، کشمکش های غیرضروری و همه مواردی که در بالا ذکر شد سبب سقوط جایگاه نمایندگی می شود که به افول ابهت و اهمیت این جایگاه در پیشگاه مردم می انجامد. این مساله موجب می شود که در دوره بعدی افرادی برای کسب این مقام دندان تیز کنند که خود را کمتر از نمایندگان فعلی ندانند در حالی که بایستی خود را با جایگاه واقعی یک نماینده و یک نماینده ایده آل مجلس بایستی مقایسه کنند.

 

به امید صلاح و اصلاح

سلیمان جمشیدی

12 شهریور 1394

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۴/۶/۱۷ ۰۰:۱۲
[quote name="همفکر"] آقای دکتر جمشیدی شما خیلی خوب آدمهارو میشناسید بهتون تبریک میگم. من فکر میکنم وقتی آدم تواین دنیا زیاد بدونه زیادهم زجر میکشه درسته؟ خوش به حال نادانان که آسوده اند [/quote] شناخت بعضي ها هوش خارق العاده اي هم نمي خواهد. كافي است همه حواس شان جمع باشد و به واسطه منافع شان هر دروغي را راست جلوه ندهند.
۹۴/۶/۱۷ ۰۰:۰۹
[quote name="اصغر قاسمی"] علت این اختلافات فقط کارهای غیر مفید آقای مددی میباشد، جناب آقای مهندس حسینی از اول صادقانه خدمت کرده است بدون اینکه ذره ای کارهایش را تبلیغ کند اما مددی برای تمام کارهای کرده و نکرده اش در تمام سطح شهر بنر نصب میکند، تحمل اینکه یکی کار کند و دیگری کارهای انجام شده را به نام خود بنر بزند واقعا سخت است. به نظر من مهندس حسینی فقط از حق خود دفاع کرده است، اما شروع کننده اختلافات با زیرکی تمام، مددی میباشد، خوشبختانه مردم تفهیم میانه میدانند که نصب بنر در سطح شهر با هزینه های گزافی که دارد هیچ دردی را دوا نمیکند و فقط منت گذاشتن است. [/quote] درست است كه بيشترين عدم تعامل در دوره نهم اتفاق افتاده ولي دوره هاي قبل هم مردم از اين اختلافات رنجيده اند. مقصر هر كه باشد هر دو طرف آسيب مي بينند و مردم به تنگنا مي افتند.
۹۴/۶/۱۶ ۱۸:۳۰
علت این اختلافات فقط کارهای غیر مفید آقای مددی میباشد، جناب آقای مهندس حسینی از اول صادقانه خدمت کرده است بدون اینکه ذره ای کارهایش را تبلیغ کند اما مددی برای تمام کارهای کرده و نکرده اش در تمام سطح شهر بنر نصب میکند، تحمل اینکه یکی کار کند و دیگری کارهای انجام شده را به نام خود بنر بزند واقعا سخت است. به نظر من مهندس حسینی فقط از حق خود دفاع کرده است، اما شروع کننده اختلافات با زیرکی تمام، مددی میباشد، خوشبختانه مردم تفهیم میانه میدانند که نصب بنر در سطح شهر با هزینه های گزافی که دارد هیچ دردی را دوا نمیکند و فقط منت گذاشتن است.
۹۴/۶/۱۶ ۱۷:۳۰
آقای دکتر جمشیدی شما خیلی خوب آدمهارو میشناسید بهتون تبریک میگم. من فکر میکنم وقتی آدم تواین دنیا زیاد بدونه زیادهم زجر میکشه درسته؟ خوش به حال نادانان که آسوده اند
۹۴/۶/۱۶ ۰۲:۲۴
نماینده های شهرمان از اول به فکر تخریب یکدیگرند"بجای اینها بهتر نبود انرژیشان را صرف آبادانی شهر و روستاها می کردند بیایید شهرستان میانه را با بفیه شهرها مقایسه کنیم....... دیگر همه آگاهند بیاییم نماینده شایسته انتخاب کنیم. دکتر جمشیدی با تشکر از مطالب با ارزشتان
۹۴/۶/۱۵ ۲۲:۳۸
من در سال 84 دانشجوی ازاد میانه بودم آقای دکتر جمشیدی درست می فرمایند، اکثر پیشرفت های دانشگاه مربوط به مسئولین ومعاونین قبلی بود، نه مسئولین ومعاونین فعلی که فقط تمرکزشان را سر باندبازی مشغول کرده اند من مطمئنم تا چند سال بعد دیگر داننشگاه آزاد میانه در کار نخواهد بود.
۹۴/۶/۱۵ ۲۲:۳۳
[quote name="محمدعلی نجفی"] دوست گرامی اقای جمشیدی اسیب شناسی واقع بینانه ای از مسایل نمایندگی در حوزه ی شهرمان کردید. ولی به نظر من این مشکلات به زوج یا فرد بودن تعداد نمایندگان مربوط نمی شود بیشتر به شخصیت و کیستی ان افراد بر می گردد. از میان چندین شاخصه که برای یک نماینده ی خوب پارلمان در نظر می گیرند من به اگاه بودن به مسایل فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و متخصص بودن در مسایل سیاسی ایران و جهان را برجسته می دانم. این تخصص از تحصیل در مراکز اکادمیک به دست نمی اید. افراد سیاسی در کوران مبارزات سیاسی می اموزند ، ساخته و پخته می شوند. مقام نمایندگی را امتیاز و مزیت برای خود نمی دانند بلکه مسولیتی سنگین و فرصتی برای ساختن کشور خود می دانند. اگر اشراف به مسایل نداشته باشند اولا مقام نمایندگی را غصب کرده ثانیا خیلی زود بازی بازیگران را می خورد. بنابراین هیچ دستور العمل ساده ای برای نماینده وجود ندارد. نمایندگان سیاسی خیلی زود مسایل شهر خود و کشوری را درک کرده باهم تعامل می کنند و در حل مسایل شهری هیچ مشکلی پیدا نمی شود حتی اگر از نظر سلیقه ی سیاسی مخالف هم باشند [/quote] استاد نجفي يزرگوار، بنده بدون قضاوت در مودر تك و دونمايندگي تنها برخي از آسيب هاي عدم تعامل را سعي نموده ام بازنويسي كنم. هر چند ابعاد اين اختلاف بسيار بيشتر از چيزهايي است مه در ذهن بنده گنجيده است. فرمايش شما كاملا صحيح است ولي بنده در اين حد جسارت نكردم و خوانندگان بايستي چنين تحليل و برداشتي را خودشان داشته باشند.
۹۴/۶/۱۵ ۲۲:۲۹
[quote name="شهروند امیدوار"] باسلام و تشکرازمطلب باارزش جناب دکتر جمشیدی بنده قبلا بارها به این موضوع اشاره نموده ام بسیاری از نخبگان و فعالان و ریش سفیدان و همشهریان محترم این شهرستان مظلوم و بی صاحب طی جلسات متعدد ایندوره تصمیم دارند دو نماینده همفکرو توانا و شجاع و متخصص و کاربلدو کلان نگر که دارای نفوذ در بین مقامات لشکری و کشوری بوده و در سطح بین المللی شناخته شده باشد و توانایی به چالش کشیدن داشته باشدو کذاب و ساده لوح نبوده وافکارضد و نقیض نداشته و اطرافیان هزار چهره و نان به نرخ روزخور و منفعت طلب خود را بخوبی تشخیص دهد! دوستان بسیار خوشحال میشوند جنابعالی هم به جلسات تشریف بیاورید! یا حق [/quote] عزيز همشهري، هر كاري كه براي برخاستن ميانه عزيز افتاده بر خاك از دستم بربيايد دريغ نمي كنم. اما شما را نمي شناسمو نمي دانم كجا دعوت مي شوم.
۹۴/۶/۱۵ ۲۲:۲۷
[quote name="مهدی حسنی"] معادل فرهنگ در زبان انگلیسیculture است. cultureبرگرفته از واژه ی لاتین culturaبه معنی کشت است.agricultureبه معنی کشاورزی وcultivateبه معنی کشت کردن از دیگر واژگان برگرفته از این ریشه هستند. پس اگر فرهنگ را کشت در نظر گیریم خواهیم دید که فرهنگ انتخاب درست نداریم یعنی"درست انتخاب کردن" در ذهن ما کشت نشده است. این قبیل نوشته ها سعی در کشت نحوه ی "انتخاب درست "در ذهن مخاطب را دارند. باید معیار های خود را تغییر دهیم. دکتر جمشیدی عزیز به معنی واقعی شایسته ی عنوان معلم هستید. [/quote] مهدي عزيز، تنها تلاش مي كنم دانسته هايمان را با هم مرور كنيم.
۹۴/۶/۱۵ ۲۰:۳۰
[quote name="دکتر سلیمان جمشیدی"] [quote name="هم سنگر"] با سلام خدمت دکتر جمشیدی.میخوام یه نکته ای رو یادآوری کنم.میانه از خیلی وقت پیش دو نماینده داشته حتی زمانیکه شما در اوج بی تجربگی معاون یه دانشگاه مهم و بزرگ شدید .جای سوال اینه که چرا در اون موقع از این حرفا و مقالات نمینوشتید.و حالا که در دانشگاه افراد باتجربه و با انگیزه در راس کار هستن همه رو به باد انتقاد گرفتین.مثلا وقتی مهندس به دیدار از دانشگاه اومده بود یه مقاله بر علیه ایشون و یا همیشه منتقد سرسخت آقای مددی هستین.ممنون میشم جواب بدین [/quote] همشهری محترم صحبت شما ارتباطی به مطالب بنده ندارد ولی به این لحاظ که شما را مشتاق به کسب واقعیت دیدم، مواردی را عرض می کنم. 1) بنده به قول شما در اوج بی تجریگی معاون پژوهشی یک دانشگاه با درجه متوسط (نه مهم و بزرگ) شدم و فعالیت های پژوهشی واحد در طی 4 سال خدمت بنده در این مسولیت از درجه متوسط به بسیار بزرگ ارتقا یافت. مجله علمی پژوهشی منتشر شد، 32 فضای آزمایشگاهی و کارگاهی احداث و یکی دو کارمند به 25 کارمند در یک ساختمان سه طبقه که هنوز هم به ساختمان پژوهش معروف است، مشغول به کار شدند. عملکرد بنده را از داخل و خارج واحد اول پرس و جو کنید و بعد در این مورد قضاوت نمایید. ٢) در این مقاله بنده در مورد دانشگاه و مسولین با تجربه و باانگیزه اظهار نظری نکرده ام هر چند شدیدا و تاکیدا به وابستکی محض برخی از آنها انتقاد دارم و بارها در پیشگاه خودشان این کار را تقبیح کرده ام. امیدوارم عادت تخریب افراد مستقل با شنیدن حرف های مغرضان کم مقدار ترک شود. ] ممنون دکتر زیبا و رسا پاسخ دادید،امیدوارم در این دوره از انتخابات ، با انتخاب افراد اصلح شاهد تغییر مطلوب در بسیاری از حوزه ها از جمله دانشگاه باشیم .
۹۴/۶/۱۵ ۱۴:۴۶
[quote name="هم سنگر"] با سلام خدمت دکتر جمشیدی.میخوام یه نکته ای رو یادآوری کنم.میانه از خیلی وقت پیش دو نماینده داشته حتی زمانیکه شما در اوج بی تجربگی معاون یه دانشگاه مهم و بزرگ شدید .جای سوال اینه که چرا در اون موقع از این حرفا و مقالات نمینوشتید.و حالا که در دانشگاه افراد باتجربه و با انگیزه در راس کار هستن همه رو به باد انتقاد گرفتین.مثلا وقتی مهندس به دیدار از دانشگاه اومده بود یه مقاله بر علیه ایشون و یا همیشه منتقد سرسخت آقای مددی هستین.ممنون میشم جواب بدین [/quote] همشهری محترم صحبت شما ارتباطی به مطالب بنده ندارد ولی به این لحاظ که شما را مشتاق به کسب واقعیت دیدم، مواردی را عرض می کنم. 1) بنده به قول شما در اوج بی تجریگی معاون پژوهشی یک دانشگاه با درجه متوسط (نه مهم و بزرگ) شدم و فعالیت های پژوهشی واحد در طی 4 سال خدمت بنده در این مسولیت از درجه متوسط به بسیار بزرگ ارتقا یافت. مجله علمی پژوهشی منتشر شد، 32 فضای آزمایشگاهی و کارگاهی احداث و یکی دو کارمند به 25 کارمند در یک ساختمان سه طبقه که هنوز هم به ساختمان پژوهش معروف است، مشغول به کار شدند. عملکرد بنده را از داخل و خارج واحد اول پرس و جو کنید و بعد در این مورد قضاوت نمایید. ٢) در این مقاله بنده در مورد دانشگاه و مسولین با تجربه و باانگیزه اظهار نظری نکرده ام هر چند شدیدا و تاکیدا به وابستکی محض برخی از آنها انتقاد دارم و بارها در پیشگاه خودشان این کار را تقبیح کرده ام. امیدوارم عادت تخریب افراد مستقل با شنیدن حرف های مغرضان کم مقدار ترک شود.
۹۴/۶/۱۴ ۲۳:۰۲
با سلام خدمت دکتر جمشیدی.میخوام یه نکته ای رو یادآوری کنم.میانه از خیلی وقت پیش دو نماینده داشته حتی زمانیکه شما در اوج بی تجربگی معاون یه دانشگاه مهم و بزرگ شدید .جای سوال اینه که چرا در اون موقع از این حرفا و مقالات نمینوشتید.و حالا که در دانشگاه افراد باتجربه و با انگیزه در راس کار هستن همه رو به باد انتقاد گرفتین.مثلا وقتی مهندس به دیدار از دانشگاه اومده بود یه مقاله بر علیه ایشون و یا همیشه منتقد سرسخت آقای مددی هستین.ممنون میشم جواب بدین
۹۴/۶/۱۴ ۱۸:۵۵
معادل فرهنگ در زبان انگلیسیculture است. cultureبرگرفته از واژه ی لاتین culturaبه معنی کشت است.agricultureبه معنی کشاورزی وcultivateبه معنی کشت کردن از دیگر واژگان برگرفته از این ریشه هستند. پس اگر فرهنگ را کشت در نظر گیریم خواهیم دید که فرهنگ انتخاب درست نداریم یعنی"درست انتخاب کردن" در ذهن ما کشت نشده است. این قبیل نوشته ها سعی در کشت نحوه ی "انتخاب درست "در ذهن مخاطب را دارند. باید معیار های خود را تغییر دهیم. دکتر جمشیدی عزیز به معنی واقعی شایسته ی عنوان معلم هستید.
۹۴/۶/۱۴ ۱۶:۲۹
باسلام و تشکرازمطلب باارزش جناب دکتر جمشیدی بنده قبلا بارها به این موضوع اشاره نموده ام بسیاری از نخبگان و فعالان و ریش سفیدان و همشهریان محترم این شهرستان مظلوم و بی صاحب طی جلسات متعدد ایندوره تصمیم دارند دو نماینده همفکرو توانا و شجاع و متخصص و کاربلدو کلان نگر که دارای نفوذ در بین مقامات لشکری و کشوری بوده و در سطح بین المللی شناخته شده باشد و توانایی به چالش کشیدن داشته باشدو کذاب و ساده لوح نبوده وافکارضد و نقیض نداشته و اطرافیان هزار چهره و نان به نرخ روزخور و منفعت طلب خود را بخوبی تشخیص دهد! دوستان بسیار خوشحال میشوند جنابعالی هم به جلسات تشریف بیاورید! یا حق
۹۴/۶/۱۴ ۱۵:۴۵
دوست گرامی اقای جمشیدی اسیب شناسی واقع بینانه ای از مسایل نمایندگی در حوزه ی شهرمان کردید. ولی به نظر من این مشکلات به زوج یا فرد بودن تعداد نمایندگان مربوط نمی شود بیشتر به شخصیت و کیستی ان افراد بر می گردد. از میان چندین شاخصه که برای یک نماینده ی خوب پارلمان در نظر می گیرند من به اگاه بودن به مسایل فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و متخصص بودن در مسایل سیاسی ایران و جهان را برجسته می دانم. این تخصص از تحصیل در مراکز اکادمیک به دست نمی اید. افراد سیاسی در کوران مبارزات سیاسی می اموزند ، ساخته و پخته می شوند. مقام نمایندگی را امتیاز و مزیت برای خود نمی دانند بلکه مسولیتی سنگین و فرصتی برای ساختن کشور خود می دانند. اگر اشراف به مسایل نداشته باشند اولا مقام نمایندگی را غصب کرده ثانیا خیلی زود بازی بازیگران را می خورد. بنابراین هیچ دستور العمل ساده ای برای نماینده وجود ندارد. نمایندگان سیاسی خیلی زود مسایل شهر خود و کشوری را درک کرده باهم تعامل می کنند و در حل مسایل شهری هیچ مشکلی پیدا نمی شود حتی اگر از نظر سلیقه ی سیاسی مخالف هم باشند
۹۴/۶/۱۴ ۱۲:۴۴
[quote name="اسد اسدی"] با سلام و احترام محضر دوستان و همشهریان عزیز جا دارد که از زحمات دکتر جمشیدی گرانقدر در بیان این مطالب قدردانی شود چون همه بر حق و درست نگاشته شده. به نظر بنده بایستی در این شرایط تصمیم به رای به ائتلافهای حقیقی و سازنده و مثبت گرفته شود و با معرفی افراد همسو و هم ائتلاف و شناساندن آگاهانه آنهادر جامعه به شناخته شدن آنها توسط عموم کمک کرد. البته قبل از انتخابات با آنالیز سوابق اجرایی, رفتارها و سخنان کاندیداها و اطرافیان آنها و عملکرد ستادهای انتخاباتی آنها میتوان در روشنتر شدن فضای انتخابات موثر بود. البته در این مقوله بایستی در مورد اکثریت رای دهندگان و مخصوصا روستائیان عزیز که مطالعه و اینترنت و فضاهای مجازی دربین آنها کمتر رایج است تفکر بیشتری نمود. [/quote] قطعاً یک همبستگی عمیق و ریشه دار در این دوره از انتخابات تسخیرکننده دل ها خواهد بود.
۹۴/۶/۱۴ ۱۲:۴۲
[quote name="شهروند"] جناب دکترجمشیدی بزرگوار شماانسان پاک وفرهیخته ای هستین واردبازی سیاست نشویدلطفا براتون خوب نیس [/quote] همشهری بزرگوار؛ از ابراز محبت حضرتعالی بی نهایت قدردانم. بنده وارد سیاست نشده ام، لیکن در کنار کار دانشگاهی، قلم و وقت خود را در جهت فرهنگ سازی و آگاهی رسانی به مردم بزرگوار میانه به کار می گیرم. می دانم این کارها هزینه دارد، پرداخته ام و باز هم حاضرم بپردازم.
۹۴/۶/۱۴ ۱۱:۵۱
با سلام و احترام محضر دوستان و همشهریان عزیز جا دارد که از زحمات دکتر جمشیدی گرانقدر در بیان این مطالب قدردانی شود چون همه بر حق و درست نگاشته شده. به نظر بنده بایستی در این شرایط تصمیم به رای به ائتلافهای حقیقی و سازنده و مثبت گرفته شود و با معرفی افراد همسو و هم ائتلاف و شناساندن آگاهانه آنهادر جامعه به شناخته شدن آنها توسط عموم کمک کرد. البته قبل از انتخابات با آنالیز سوابق اجرایی, رفتارها و سخنان کاندیداها و اطرافیان آنها و عملکرد ستادهای انتخاباتی آنها میتوان در روشنتر شدن فضای انتخابات موثر بود. البته در این مقوله بایستی در مورد اکثریت رای دهندگان و مخصوصا روستائیان عزیز که مطالعه و اینترنت و فضاهای مجازی دربین آنها کمتر رایج است تفکر بیشتری نمود.
۹۴/۶/۱۴ ۱۰:۵۸
حرف دلمو گفتی دکتر خسته نباشی
۹۴/۶/۱۴ ۰۹:۰۸
این مسئله در شهرهای کوچک بنوعی وجود دارد ولی در میانه بدلیل فرهنگ غلطی که همه ما بنوعی به آن اذعان میکنیم نمود بیشتری پیدا میکند که در دوره اخیر مجلس به عینه و با شدت بیشتری خودش را نشان دااد ائتلاف در شهرهای کوچک و با سهمیه کم معنا ندارد ولی حداقل میتوان نمایندگان همفکر و یا نمایندگان قائل به اخلاق سیاسی و وجدانی و دینی انتخاب نمود
۹۴/۶/۱۴ ۰۶:۳۰
جناب دکترجمشیدی بزرگوار شماانسان پاک وفرهیخته ای هستین واردبازی سیاست نشویدلطفا براتون خوب نیس
۹۴/۶/۱۴ ۰۱:۵۲
[quote name="محمدصادق نائبی"] [quote name="دکتر سلیمان جمشیدی"] [quote name="محمدصادق نائبی"] جناب دکتر جمشیدی! باسلام. کاش مقاله ای نیز اندر محاسن و نقاط قوت دونمایندگی تدوین کنید و این استنباط و القا نشود که تک نمایندگی بهتر است. بهرحال ما لیاقت استفاده از پتانسیل دو نماینده را تقریبا نداشته ایم اما باید چنان راهکارهایی بدهیم که لذت دونمایندگی را بچشیم. [/quote] آقاي مهندس عزيز، با سلام. بنده به هيچ عنوان مدافع تك نمايندگي نيستم و ناشكري اين نعمت را نمي كنم. واقعيت اين است كه ما تا به حال يك تعامل خوب و نمونه را در اين شهر تا كنون تجربه نكرده ايم كه بتوانيم ابعاد و امتيازات آن را روي كاغذ بياوريم. نتيجه تعامل دو نماينده به واقع رفع آفاتي است كه در بالا ذكر شده است و مي توان تصور كرد كه برطرف شدن هر يك از اين آفت ها چه قدر مي تواند سازنده و مثبت باشد. [/quote] دکتر چرا دو نماینده را فقط این دو حالت می دانید؟ 1- دو نماینده هم افزا و موافق 2- دو نماینده هم زدا و مخالف حالت سوم هم داریم: 3- دو نماینده مستقل و مفید برای حالت اول دوره چهارم بین مهندس هاشمی و مهندس قنبری ممان تعامل خوبی بود. برای حالت دوم الی ماشاالله! برای حالت سوم در دوره ششم مهندس هاشمی و مهندس کیافر تقریبا از هم مستقل عمل می کردند ولی تلاش هم را خنثی یا تخریب نمی کردند و هر یک اقدامات خوبی داشتند. [/quote] نمی توان احتمال وجود هر سه مورد را منکر شد ولی اگر قرار است اولویتی باشد مورد ۱ را می توان ایده آل دانست هر چند مورد سوم هم می تواند در اولویت دوم باشد. اگر به پدیده سینرژیسم اعتقاد داریم قطعا مورد اول مقبولیت بیشتری خواهد داشت.
۹۴/۶/۱۴ ۰۱:۲۵
[quote name="دکتر سلیمان جمشیدی"] [quote name="محمدصادق نائبی"] جناب دکتر جمشیدی! باسلام. کاش مقاله ای نیز اندر محاسن و نقاط قوت دونمایندگی تدوین کنید و این استنباط و القا نشود که تک نمایندگی بهتر است. بهرحال ما لیاقت استفاده از پتانسیل دو نماینده را تقریبا نداشته ایم اما باید چنان راهکارهایی بدهیم که لذت دونمایندگی را بچشیم. [/quote] آقاي مهندس عزيز، با سلام. بنده به هيچ عنوان مدافع تك نمايندگي نيستم و ناشكري اين نعمت را نمي كنم. واقعيت اين است كه ما تا به حال يك تعامل خوب و نمونه را در اين شهر تا كنون تجربه نكرده ايم كه بتوانيم ابعاد و امتيازات آن را روي كاغذ بياوريم. نتيجه تعامل دو نماينده به واقع رفع آفاتي است كه در بالا ذكر شده است و مي توان تصور كرد كه برطرف شدن هر يك از اين آفت ها چه قدر مي تواند سازنده و مثبت باشد. [/quote] دکتر چرا دو نماینده را فقط این دو حالت می دانید؟ 1- دو نماینده هم افزا و موافق 2- دو نماینده هم زدا و مخالف حالت سوم هم داریم: 3- دو نماینده مستقل و مفید برای حالت اول دوره چهارم بین مهندس هاشمی و مهندس قنبری ممان تعامل خوبی بود. برای حالت دوم الی ماشاالله! برای حالت سوم در دوره ششم مهندس هاشمی و مهندس کیافر تقریبا از هم مستقل عمل می کردند ولی تلاش هم را خنثی یا تخریب نمی کردند و هر یک اقدامات خوبی داشتند.
۹۴/۶/۱۴ ۰۱:۰۹
[quote name="محمدصادق نائبی"] جناب دکتر جمشیدی! باسلام. کاش مقاله ای نیز اندر محاسن و نقاط قوت دونمایندگی تدوین کنید و این استنباط و القا نشود که تک نمایندگی بهتر است. بهرحال ما لیاقت استفاده از پتانسیل دو نماینده را تقریبا نداشته ایم اما باید چنان راهکارهایی بدهیم که لذت دونمایندگی را بچشیم. [/quote] آقاي مهندس عزيز، با سلام. بنده به هيچ عنوان مدافع تك نمايندگي نيستم و ناشكري اين نعمت را نمي كنم. واقعيت اين است كه ما تا به حال يك تعامل خوب و نمونه را در اين شهر تا كنون تجربه نكرده ايم كه بتوانيم ابعاد و امتيازات آن را روي كاغذ بياوريم. نتيجه تعامل دو نماينده به واقع رفع آفاتي است كه در بالا ذكر شده است و مي توان تصور كرد كه برطرف شدن هر يك از اين آفت ها چه قدر مي تواند سازنده و مثبت باشد.
۹۴/۶/۱۴ ۰۱:۰۸
در تکمیل این مقاله چند توضیح کوتاه دارم: 1- میانه تا دوره بیستم مجلس ملی فاقد نماینده مستقل بود و در دوره بیستم نام کرسی میانه در مجلس درخشید. از دوره 23 میانه بخاطر وسعت و تعدد روستاها و جمعیت بالا صاحب دو کرسی شد و در دوره 24 انقلاب شد. بعد از انقلاب نیز میانه صاحب دو کرسی بوده است. 2- میانه دارای تعداد کرسی بیشتری نسبت به مراکز استانی مانند زنجان هست. شهرستان میانه دارای 2 نماینده ولی شهرستان زنجان همراه با شهرستان طارم دارای 2 نماینده است. 3- شهرستان غیرمرکز ملایر نیز دارای 2 نماینده است و آنها نیز همواره مشکل ما را داشته اند.
۹۴/۶/۱۴ ۰۱:۰۱
جناب دکتر جمشیدی! باسلام. کاش مقاله ای نیز اندر محاسن و نقاط قوت دونمایندگی تدوین کنید و این استنباط و القا نشود که تک نمایندگی بهتر است. بهرحال ما لیاقت استفاده از پتانسیل دو نماینده را تقریبا نداشته ایم اما باید چنان راهکارهایی بدهیم که لذت دونمایندگی را بچشیم.
۹۴/۶/۱۴ ۰۰:۳۸
[quote name="دکتر عبدالعظیم عظیمی"] جناب دکتر جمشیدی انهایی که تصمیم گرفتند شهرهایی مثل میانه 2 نماینده داشته باشد فقط به وظیفه نماینده در قانون اساسی فکر می کردند. شاید هیچگاه به این فکر نمی کردند که داشتن نماینده زوج حتی در شهرهای بزرگ نیز می تواند دردسر ساز شود. خوشبختانه در شهرهای بزرگ این مشکلی که ما در میانه داریم خیلی کم رنگ است. اما راهکار عملی برای کم کردن اختلاف دو نماینده چیست؟ رای مردم به یک ائتلاف معقول و منطقی می تواند چاره کار باشد. [/quote] سلام. اتفاقا به دنبال این بودم که در این شهرهای این چنینی با وضعیت شهر ما مثل ملایر، بجنورد، نیشابور و سبزوار و شهرهایی که نام بردم هم بررسی انجام دهم و ببینیم آیا آنجا هم این مسایل وجود دارد یا نه. به قول شما نباید با این شدت باشد. با نظر شما با عنوان ائتلاف منطقی و معقول شدیدا موافقم ولی با واژه ائتلاف به معنی هم پیمانی سیاسی و اجباری کمی مشکل دارم. شاید واژه های مثبت تری برای این هم آوایی وجود داشته باشد. کلمه "وجدت" را هم که خراب کرده اند. مانده ام چه وازه ای مناسب است؟
جناب دکتر جمشیدی انهایی که تصمیم گرفتند شهرهایی مثل میانه 2 نماینده داشته باشد فقط به وظیفه نماینده در قانون اساسی فکر می کردند. شاید هیچگاه به این فکر نمی کردند که داشتن نماینده زوج حتی در شهرهای بزرگ نیز می تواند دردسر ساز شود. خوشبختانه در شهرهای بزرگ این مشکلی که ما در میانه داریم خیلی کم رنگ است. اما راهکار عملی برای کم کردن اختلاف دو نماینده چیست؟ رای مردم به یک ائتلاف معقول و منطقی می تواند چاره کار باشد.
۹۴/۶/۱۴ ۰۰:۲۴
عالی بود آقای دکتر متاسفانه این 2 نمایندگی واسه میانه نه تنها باعث پیشرفتش نشده بلکه باعث پسرفت هم شده تو سالیان گذشته.به جای این که با همکاری هم میانه رو آباد کنن با تخریب همدیگه میانه رو هم تخریب کردن.به امید صلاح و اصلاح و به امید فردایی روشن

اخبار روز