کد خبر: ۵۴۴۰۵
۱۹۸۷ بازدید
۹ دیدگاه (۲ تایید شده)

سیدرحیم طاهری نویسنده کتاب جغرافیای میانه:

اهل قلمی مثل نائبی گره های منطقه ما را می تواند باز کند

۱۳۹۴/۱۱/۹
۰۱:۰۸

سیدرحیم طاهری ، نویسنده جغرافیای میانه و جغرافیای استان ، صحبت هایی را در وصف ارزش و قداست قلم و اهل قلم کردند .سیدرحیم طاهری

طاهری در بخشی از ذکر خاطره اش عنوان کرد : حدود بیست سال پیش ، آقای واحدی از برنامه صبح بخیر ایران ، به میانه آمد و سراغ منزل دهقان فداکار را گرفت ، با هم پیش او رفتیم و صحبت کردیم . من بعنوان مترجم حرفهای دهقان فداکار و ماجرا را تعرف کردم .

هنگام برگشتن ، آقای واحدی گفت : خیلی آدم عادی به نظر می آید ، باور اینکه این همان دهقان فداکار باشد  برایم سخت است .من هم گفتم ، همینطور است ، آنکه دقان فداکار را قهرمان ملی کرد ، قطار نبود ، بلکه آن اهل قلمی بود که در قطار حضور داشت ، همانی که صحنه را با قلمش به تصویر کشید و گفت : غروب صدای مهیبی از کوه برخواست ...

بعدها معلمین دیکته کردند و دانش آموزان نوشتند که امروز هم بعد سالها هنوز هم داستان هیجان خودش را برای شنوندگان دارد.

در شاهنامه هم فردوسی می گوید که رستم پهلوانی در سیستان بود و من او را وارد داستان کردم و در واقع قلم او بود که رستم را رستم کرد .

 

 

 

نویسنده کتاب "جغرافیای میانه " افزود : اهل قلم خیلی خدمتگذار است ، از آن جمله می توان دهخدا را نام برد که هنگام مرگش از خودش تنها عینک و پالازش باقی ماند ، در بازار تجارت و دادوستد اهل قلم از جان ، مال و افکارش خدمت می کند.

اهل قلمی مثل مهندس نائبی برای شهر ما غنیمت است و خدمات ارزنده ایشان در تاریخ میانه جاودان خواهد ماند همانطور که ایشان هویت میانه را به تمام دنیا معرفی کردند.

امیدوارم ، آقای نائبی موفق شده و بیش از پیش به جامعه ما خدمت کند ، و اسرار سر به مهر منطقه را بگشاید ، در شهرما که آقای نائبی زحمت معرفی اش را می کشد ، خیلی اسرار وجود دارد که اگر پیگیری کنیم ، هر کدام دنیایی ست از تمدن و فرهنگ .

توفیق آقای نائبی را از خداوند متعال آرزومندم و برای همه آرزوی سلامتی دارم .

 

 

 

 

 

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۴/۱۱/۸ ۲۰:۰۶

نگاه استاد قلم جناب طاهری به این حقیر، نگاه قلم و اندیشه است نه سیاسی. بنده نیز دوست ندارم اهالی قلم و اندیشه و هنر درگیر بداخلاقی های انتخاباتی شوند و فقط به احترام قلم، در مقابل جهل بایستند و با دروغ مبارزه کنند.

۹۴/۱۱/۸ ۱۹:۵۴

 

به داشتن دایی عزیز و بزرگوارمان ، آقای طاهری که از مشاهیر شهیر و نعمتی بزرگ برای شهرمان میانه هستند افتخار میکنیم.

اخبار روز