کد خبر: ۱۰۳۲۸۰
۵۴۱ بازدید
۵ دیدگاه (۵ تایید شده)

دیدار شهردار و اعضای شورای شهر ترک با اسماعیلی نماینده مردم میانه در مجلس

 

 

م️یرجلالی شهردار و اعضای شورای شهر ترک با حضور در دفتر ارتباطات مردمی مهدی اسماعیلی نماینده مردم شهرستان میانه در مجلس شورای اسلامی از اقدامات و پیگیری‌های وی از جمله پیگیری در راستای تکمیل مرکز درمانی شبانه روزی شهرک از طریق مکاتبات با دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و تامین اعتبار، کمک به زلزله زدگان و تامین سیمان رایگان و حل مشکلات وام ساخت و ساز آنان، حل مشکل چندین روستای بخش کندوان در راستای برقراری اینترنت پایدار و آنتن‌دهی شبکه تلفن همراه از جمله روستاهای خانگاه، افضل، بالسین، نی باغی، سفید خانی(که انشالله سایر روستاهای بخش نیز تا پایان سال جاری و اوایل سال آینده مشکل اینترنت و شبکه تلفن آنها حل خواهد شد)، تامین اعتبار ملی از محل سازمان برنامه و بودجه به پروژه جاده نیر به آرموداق و همچنین تجهیز و امکانات الکترونیکی و آموزشی مدارس بخش کندوان تقدیر و تشکر بعمل آوردند.

 

شورای شهر ترک همچنین از پیگیری های اسماعیلی نماینده مردم شهرستان میانه در راستای پیگیری طرح تفضیلی شهر ترک از طریق شورای عالی شهرسازی و معماری و مشکل داروخانه و تعریض جاده ترک _میانه را از دیگر پروره در دست پیگیری توسط نماینده مردم در مجلس عنوان کردند.

 

در این دیدار همچنین مهدی اسماعیلی نماینده مردم از تلاش ها و اقدامات صورت گرفته خود برای جذب سرمایه گذار بویژه در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کندوان خبر داد و افزود: فعال شدن شهرک صنعتی شهر ترک از دیگر اولویت ها و مواردی است که با جدیت در صدد حل مشکلات آن هستیم.

 

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی همچنین از لحاظ شدن تخفیف قیر رایگان و اختصاص نردبان آتش نشانی برای شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر در بودجه ۱۴۰۰ خبر داد.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۹/۱۱/۴ ۰۸:۵۱

سلام سانسورچی

۹۹/۱۱/۲ ۰۹:۳۴

چرا نظرات مردم را نمایش نمی دهید؟

۹۹/۱۱/۱ ۲۳:۵۶

بخش کندوان با اتصال به نیر،موقعیت اقتصادی بی نظیری برای شهرستان میانه ایجاد می کند.

۹۹/۱۱/۱ ۱۴:۲۷

دو تقاضای مهم مردم کندوان
یک:چهارخطه کردن جاده ترک-میانه
دو:اتصال بخش کندوان به شهرستان نیر.

۹۹/۱۱/۱ ۱۳:۰۸

جناب آقای اسماعیلی
همانطوریکه مستحضر هستید :
1ـ اخیراً خیابان بازار مسدود شده و به پیاده راه تبدیل شده است.
با اینکه خیابان بازار اصلی ترین خیابان شهر میانه بود و خیابانی برای جایگزینی آن وجو نداشت و بدون احداث پارکینگ ، خیابان بازار بسته شد و چندین پارکینگ موجود در محدوده بازار بلااستفاده گردید. پس از آن اقدام به تغییر مسیر حرکت خیابانها از جمله میدان نماز ، سرآسیاب ، طالقانی ، سرانجام و شیخ الاسلامی نمودند که علاوه بر تحمیل هزینه های مالی زیاد بر مردم و در ترافیک ماندن و پر شدن کوچه ها و خیابان های هسته مرکزی شهر گردید و اخیراً اقدام به انتقال خودروها با جرثقیل به پارکینگ راهنمایی و رانندگی می کنند و توجیه آقایان طراح این است که مردم خودروی خود را بیرون نیاورند.
2ـ وضعیت جاده های مواصلاتی شهرستان (روستایی و بین شهری) از لحاظ آسفالت و خط کشی قابل قبول نیست (خط کشی که اصلاً ندارند)
لطفآ دستور رسیدگی لازم را صادر فرمائید

اخبار روز