کد خبر: ۹۵۶۹۵
۸۴۱ بازدید
۱۲ دیدگاه (۱۱ تایید شده)

جلسه بررسی طرح جامع پیشنهادی شهر میانه برگزار شد

جلسه بررسی طرح جامع پیشنهادی شهر میانه برگزار شد

جلسه بررسی طرح جامع 31 اردیبهشت 99

جلسه بررسی طرح جامع پیشنهادی شهر میانه با حضور شهردار، معاون عمرانی فرماندار، رییس اداره مسکن و شهرسازی و کارشناسان معماری و شهرسازی شهرداری میانه برگزار شد.

در این جلسه طرح پیشنهادی مشاور برای تعیین محدوده و حریم شهری و کاربری های اراضی واقع در طرح و نقشه احداث معابر و کاربری های عمومی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و پیشنهادات اصلاحی برای بهبود طرح و رفع ایرادات موجود تهیه شد.

طرح جامع شهر میانه که پایه تهیه نقشه طرح تفصیلی خواهد بود تحت نظارت اداره کل مسکن و شهرسازی استان در حال مطالعه توسط شرکت مشاور زیستا می باشد و پس از تایید مراجع ذیصلاح استانی و تصویب در شورای عالی معماری و شهرسازی کشور ملاک عمل محدوده و حریم شهری برای 10 سال قرار خواهد گرفت.

شهردار میانه در این خصوص اظهار داشت: نقشه اولیه طرح جامع پیشنهادی توسط مشاور تهیه و چندین جلسه شهرستانی و استانی برای بررسی این طرح برگزار شده و امید است تا پایان نیمه نخست سال جاری برای تصویب در شورای عالی معماری و شهرسازی کشور ارسال شود.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۹/۳/۲ ۲۲:۰۷

سالهاست بنده شاهدم که این راه باریک تنگ تر هم شده است . امید که مسئولین امر اقدام شایسته را به عمل بیاورند

۹۹/۳/۲ ۱۴:۳۹

با سلام خدمت مسئولین محترم در این طرح آیا فکری به جمع آوری مراکز خرید وفروش و انبارهای ضایعات کرده اید ؟ متاسفانه همچون قارچ هر روز تعدادی سر از خاک بر می آورند و علاوه بر زشت کردن چهر ه شهر انواع و اقسام آلودگی و میکروب و بیماری را در شهر پخش میکنند مخصوصا در خیابان اصلی شهرک امام و خیابانهای فرعی و برخی خیابانهای شهرک اندیشه بر تعدادشان هر روز افزوده میشود و سلامت فردی و اجتماعی را به مخاطره می اندازند جای بسی تاسف است که اکثریت قریب به اتفاق گردانندگان این مراکز نه تنها افرادی نیاز مند نیستند بلکه برعکس افرادی متمکنی هم هستند که تعدادی افراد..... کودک و جوان را آلت دست خود کرده اند... و این دقیقا استعمار کودکان ، نوجوانان و معتادان میباشد ، مسئولین محترم درنگ جایز نیست به داد این کودکان و نوجوانان و خانواده هایشان برسید و هرچه سریعتر جهت نجات جامعه نسبت به بر چیدن بساط ضایعات اقدام نمایید.

۹۹/۳/۲ ۱۱:۳۱

بلی در این مکان واقعا برای عابرین مشکلاتی بوجود می آورد حواهشن رسیدگی فرمایید

۹۹/۳/۲ ۰۰:۲۷

خیابان امام خمینی و دم بازار را دریابید بخدا جای سوزم انداختن نیست،مردم،ماسین،گاری و...

۹۹/۳/۱ ۲۳:۱۵

دریع از حضور یک مهندس شهرساز در جلسه!!!!

۹۹/۳/۱ ۲۱:۳۱

لطفاً خواهشا التماس میکنیم زمینهای آب و فاضلاب را در یابید قبل از این هم از دادستان محترم خواهش کرده بودیم.شهردار محترم تا وقتیکه توافقی با صاحبان زمینهای آب و فاضلاب نشده هیچ طرحی در آن موقعیت قابل اجرا نیست.

۹۹/۳/۱ ۲۱:۱۷

باسلام حضور شهردار محترم جناب مهندس میرزایی

آقای شهردار خواهش میکنم در خیابان امام جنب پارکینگ فرج زاده که قبلا بانک تجارت بود بغل آن بانک تجارت سابق پاساژی هست بنام پاساژ مرجزادن معروف است حضورا تشریف بیاورید و از نزدیک سد معبری که توسط کفش فروش نبش پاساژ بوجود آورده مشاهده فرمائید ، کمتر از دو متر عرض پاساژ هست که متاسفانه این آقای محترم نیم متر از طرف بانک تجارت سابق و نیم متر هم از طرف خودش و بطول حدودا 10 محل عبور عابرین را مسدود کرده و اکثرا خانمها و آقایان در هنگام عبور باهمدیگر برخورد میکنند ، که این عمل در شأن یک شهروند نیست که راه باریکه ای که هست مسدود و مانع عبور و مرور شود ، لذا استدعای عاجزانه دارم حضرتعالی شخصا حضور و رسیدگی فرمایید ، چرا که از مامور محترم سد معبر کاری ساخته نیست ، از روابط عمومی محترم خواهس میکنم موضوع را به شهردار محترم جناب مهندس میرزایی گزارش نمایند ، اجرکم عندالله

۹۹/۳/۱ ۲۱:۰۱

دقیقا و باید در دسترس همه قرا بگیرد تا خدای نکرده در هنگام صدور پروانه ساختمانی مشکلی پیش نیاید ، بنده جهت اخذ پروانه در کوچه ۶ متری سئوال کردم که آیا میتوان پیشانی ساختمان بالای همکف به اندازه ۸۰ سانتیمتر به کوچه واردشود قبول نکردند ، اما الان می بینم در اول فرهنگیان مجوز یک متر پیشانی بالای همکف صادر شده است ، اگر طرح جامع شهری در دسترس عموم قرار بگیردمردم از حق خود دفاع میکنند

۹۹/۳/۱ ۱۸:۵۵

بله دقیقا. تا از خرید و سواستفاده احتمالی برخی گرگ در لباس میش که در برخی ارگانهای مرتبط می باشند جلوگیری شود.

۹۹/۳/۱ ۱۵:۵۵

به نظرم باید تمامی این طرح ها به صورت بر خط برای همه در دسترس باشه،تا اولا جلوگیری بشه از سو استفاده احتمالی،در ثانی نظرات همه مردم به آن طرح قابل ارائه میشه.

۹۹/۳/۱ ۱۵:۵۰

پیشنهاد می شود در این طرح جامعشهری،ایجاد مناطق شهرداری نیز لحاظ گردد.

اخبار روز