روز قدس، روز فریاد رهایی مردم ستمدیده و رنج کشیده فلسطین از چنگال رژیم جنایتکار و غاصب صهیونیستی است
بسم الله الرحمن الرحیم
سُبْحَانَ الَّذِی أَسْرَی بِعَبْدِهِ لَیْلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَی الْمَسْجِدِ الْأَقْصَی الَّذِی بَارَکْنَا حَوْلَهُ ) ...اسراء / ۱(
روز قدس، روز فریاد رهایی مردم ستمدیده و رنج کشیده فلسطین از چنگال رژیم جنایتکار و غاصب صهیونیستی، روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است.روز قدس میراث گرانبهای بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی و نشانی از عمق دوراندیشی امام راحل که بنیانگر اعتقاد و پایبندی به اندیشه وحدت و انسجام اسلامی مقابل زورگویان عرصه جهانی است.
از آن زمان که غده چرکین صهیونیسم در سینه خاورمیانه ریشه زد و قبله نخست مسلمانان در زیر فشار چکمههای سربازان صهیون به اسارت رفت، مقدّرات کشورهای مسلمان منطقه عموماً در قبضه قدرت اسرائیلیان قرار گرفت و اقدامات جنایتکارانه آنان عزت و شرف مسلمانان را لگدمال نمود. لیکن پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، بساط توسعهطلبیهای رژیم اشغالگر را برهم زد و موجی از بیداری را در امت اسلامی برانگیخت و روح پایداری و ایستادگی در برابر این رژیم را در کالبد ناامید و خسته مردم منطقه دمید.
قدس شریف به عنوان قبله اول مسلمین جهان، برای مسلمانان آزاده اهمیت بسزای داردکه می توان از آن به عنوان بارزترین ویژگی و مهم ترین عامل برای وحدت میان مسلمانان سراسر دنیا نام برد.بار دیگر در آستانه روز جهانی قدس ،باز هم در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، روز مرگ صهیونیست غاصب فرا می رسد و بار دیگر آسایش و خواب راحت از استکبار جهانی سلب خواهد شد.
ما دانشگاهیان دانشگاه پیام نور مرکز میانه، ضمن بزرگداشت این روز جهانی و تجدید عهد با آرمانهای شهدای جبهه مقاومت به ویژه شهید عظیمالقدر سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ضمن همدردی و همبستگی با ملت مظلوم فلسطین،جنایات رژیم غاصب صهیونیستی را محکوم نموده و بر حضور پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس تاکید و از خداوند بزرگ پیروزی جبهه حق بر باطل را مسألت مینماییم.