کد خبر: ۸۱۸۷۸
۴۸۳ بازدید
۴ دیدگاه (۴ تایید شده)

متن کامل واکنش حسن روحانی، رییس جمهور به فیلترینگ تلگرام

۱۳۹۷/۲/۱۴
۲۲:۲۹

متن زیر در صفحه اینستاگرام رییس جمهور منتشر شده است؛

سیاست دولت یازدهم و دوازدهم مبتنی بر ایجاد فضای امن مجازی بوده و نه امنیتی. و تاکنون هیچ شبکه اجتماعی و یا پیام‌رسان "توسط این دولت" مسدود نشده و نخواهد شد. فیلتر و مسدودسازی اخیر #تلگرام نیز نه توسط دولت اجرا شده و نه مورد تأیید دولت است.

‌برای مسدودسازی پیام‌رسان مذکور در تاریخ ۹۷/۲/۱۰ حکم قضایی صادر و به همه اپراتورهای موبایل و ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی ابلاغ کردند تا آن‌ها رأساً اقدام به اختلال در ارتباط نمایند. (مشابه این اقدام نیز سال گذشته و در دوران انتخابات ریاست جمهوری، برای امکان تماس صوتی تلگرام انجام شده بود.)

‌عدم طی مراحل قانونی امور اجرایی که با استفاده از ابزار قهریه و قضاییه صورت بگیرد، در تعارض با شعار «استقلال آزادی جمهوری اسلامی» و در نقطه مقابل دموکراسی قرار دارد.

‌اگر در عالی‌ترین سطح نظام، تصمیمی برای محدود کردن یا مسدودسازی ارتباطات مردم گرفته شده است، باید صاحبان واقعی این کشور که مردم هستند در جریان امور قرار بگیرند.

کانال صدای میانه در روبیکا کانال صدای میانه در تلگرام

نظر شما

۹۷/۲/۱۶ ۰۸:۳۷

آقای روحانی چندین بار گفته اند که رئیس جمهور اختیاری ندارد. اگر چنین است پس چرا در ایام تبلیغات انتخاباتی چنین مساعلی را مطرح نکردند و برا ی موفقیت در انتخابات خود را به آب و آتش می زدند.
و اگر الان شرایط فرق کرده و ایشان قدرتی ندارند؛ بهتر است محترمانه استعفا دهند

۹۷/۲/۱۵ ۱۴:۵۶

پوتین با این همه دب دبه و کب کبه نتونست...

۹۷/۲/۱۵ ۱۲:۱۳

با دست پس می زنه با پا پیش می کشه!!!

۹۷/۲/۱۵ ۰۱:۲۱

شرمندگی این قضیه واسه کسایی که به شما رای دادن . هیجان گرایان کاش کمی واقع گرا بودند .توی ایران میگویند سواد رشد کرده اما سواد سیاسی برعکس شده

اخبار روز