کد خبر: ۱۴۸۷۸۲
۵۳۹ بازدید
۱۵ دیدگاه (۹ تایید شده)

رهبر انقلاب اسلامی ایران به شهادت رسید

۱۴۰۴/۱۲/۱۰
۰۶:۱۰

 

رهبر انقلاب اسلامی ایران به شهادت رسیدند.

فرهیختگان: رهبر انقلاب اسلامی ایران به شهادت رسیدند.

ایشان در لحظۀ شهادت در حال انجام وظایف محوله و حضور در محل کار خود (دفتر کارشان) بودند و این حملۀ ناجوانمردانه در ساعات اولیه صبح شنبه رخ داده است.

رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی و ارتجاع منطقه بارها مدعی شده بودند که به‌دلیل ترس از ترور، رهبر انقلاب در یک مکان امن و مخفی‌گاه زندگی می‌کنند.

شهادت ایشان در محل کارشان، بار دیگر غیرواقعی بودن این ادعاها و جنگ روانی دشمن را اثبات کرد و نشان داد که ایشان همواره در میان مردم و در سنگر مسئولیت، بی‌باکانه و شجاعانه در برابر استکبار ایستادگی کردند.

 ۴۰ روز عزای عمومی و ۷ روز تعطیل عمومی در کشور بعد از اعلام رسمی شهادت رهبر انقلاب اعلام شد.

8fcd7e00-d32d-43aa-917c-c0c37d1910c0

کانال صدای میانه در روبیکا کانال صدای میانه در تلگرام

نظر شما

۰۴/۱۲/۱۱ ۱۰:۰۳

جاویدایران

۰۴/۱۲/۱۰ ۲۲:۴۹

به کور چشم ناپاک وطن فروشان و مزدوران و منافقین کور دل . انشاالله

۰۴/۱۲/۱۰ ۱۸:۵۴

پاینده ایران

۰۴/۱۲/۱۰ ۱۷:۵۲

این انقلاب با خون هزاران شهید و امروز امام شهید و سرداران شهید آبیاری شده است . ترامپ کثیف و نتانیاهوی خون خوار کودک کش در تاریخ دفن خواهند شد و این انقلاب هر روز شکوفاتر خواهد شد . به حول و قوه الهی . ننگ بر مزدوران داخلی که از ترامپ سگ زرد و صهیونیسم خبیث پست فطرتر هستند و ننگ ابدی بر پیشانی آنان نقش خواهد بست .

۰۴/۱۲/۱۰ ۱۳:۵۱

منافقین و مزدوران کثیف و وطن فروشان خائن به وطن ، کسانی که شان و جایگاه آنان هم شان با فاسدانی چون ترامپ پست فطرت و ابستین فاسد است بدانند که آرزوی تغییر یا تجزیه نظام مقدس جمهوری اسلامی را با خود به گور خواهند برد . سربازان مخلص امام شهید انتقام سختی از مزدوران داخلی و خارجی خواهد گرفت . انشاالله

۰۴/۱۲/۱۰ ۱۰:۰۴

پدر ایران امام زمان عج تعالی است . تا دنیا باقی است ایران هیچ زمانی بی پدر نخواهد بود . امام شهیدمان نزد اجداد پاک و مطهرش جاودانه شد . سربازان امام شهیدمان از ایران در مقابل استکبار سفاک و صهیونیست نجس جانانه دفاع خواهند کرد . قطعا و یقینا بدانید : انتقام امام شهید بر زمین نمی ماند . شهادت بسی شرافتمندانه تر از مردن در بستر است و نصیب انسانهای مخلص و برگزیده خدا می شود . امام علی ع و امام حسین ع و امامان و اولیای الهی همه برگزیده خدا بودند . مفتخریم امام شهیدمان در صف امامان و اولیای الهی قرار گرفت و مزد ۵۰ سال مجاهدت در راه خدا را به زیبایی گرفت .

۰۴/۱۲/۱۰ ۰۸:۴۲

امام خامنه ای به آرزوی دیرینه خود یعنی نوشیدن شهد شهادت رسید . وطن فروشان خائن و خبیث و منافقین کثیف بدانند . آرزوی امام شهیدمان را با قدرت ادامه خواهیم داد و انتقام آن امام شهید را از منافقین و وطن فروشان بی ناموس خواهیم گرفت .

۰۴/۱۲/۱۰ ۰۷:۵۱

تسلیت به ساحت قدسی امام زمان (عج) و ملت قهرمان و مقاوم ایران.ان شاالله ظهور نزدیک است

۰۴/۱۲/۱۰ ۰۷:۲۰

تسلیت به تمامی مردم ایران
ایران بی پدر شد

اخبار روز