کد خبر: ۱۴۱۳۲۷
۵۶۹ بازدید
۱۳ دیدگاه (۱۳ تایید شده)

قطع و قتل درختان توسط دانشگاه آزاد میانه

۱۴۰۳/۱۲/۲۶
۱۱:۴۶

درحالیکه ماه، ماه درختکاری است، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در اقدامی بسیار تعجب برانگیز و جسورانه، اقدام به قتل و قطع چندین درخت در محوطه دانشگاه کرده است.

ظاهراً قطع و قتل این درختان بخاطر این بوده است که پرنده ای روی آنها ننشیند و فضولاتشان روی خودروهایی که در آنجا پارک می کنند نریزد!

قطع درخت حتی در منزل و باغ شخصی ، جریمه سنگین همراه با زندان دارد و دادستان می تواند به عنوان مدعی العموم علیه چنین جرم واضحی ورود کند. اخیراً خبر جریمه 167 میلیارد تومانی برای شهروندی که درختان جلوی ساختمانش را خشک کرده بود را خواندیم. آن شهروند باید تمام ساختمان را بفروشد تا جریمه را پرداخت کند.

مطابق ماده ۶ لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها اصلاحی ۱۳۸۷ و با لحاظ تصویب‌نامه تعدیل میزان مبالغ مجازات نقدی جرایم و تخلفات مندرج در قوانین و مقررات مختلف مصوب ۱۳۹۹ هیأت دولت: «هر کس درختان موضوع ماده یک قانون گسترش فضای سبز را عالماً و عامداً و بر خلاف قانون مذکور قطع یا موجبات از بین رفتن آن‌ها را فراهم آورد، علاوه بر جبران خسارت وارده حسب مورد به جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال برای قطع هر درخت و در صورتی که قطع درخت بیش از سی اصله باشد به حبس تعزیری از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد».

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۰۳/۱۲/۳۰ ۲۳:۳۲

وای به حال دانشگاهی که درختان 25 ساله را به خاطر به زحمت نیفتادن خدمه قطع می کند. عذر بدتر از گناه که میگن یعنی همین. خجالت بکشید و نمک به زخم نپاشید. توجیحات مسخره شما همراه با تمسخر دیگران کمکی به شما نمی کند. امیدوارم پیگیری های دانشجویان باعث تنبیه شماها شود. هر چند به اندازه کافی تنبیه شده اید و این سراسیمگی و رقتارهای مشمئزکننده نشان از مستاصل ماندن شماهاست.
دم دانشجویان فعال گرم که خوب حال شما را گرفتند و از ترس افکار عمومی مثل درمانده ها سراسیمه رفتید چندتا درخت بی ثمر و بی فایده را جای درختان 25 ساله بارده کاشتید.

۰۳/۱۲/۲۹ ۱۵:۵۴

کل کارهاتونو ول کردین چسبیدن به دو سه درخت خوش بحالتون

۰۳/۱۲/۲۸ ۰۹:۵۵

میتوان گفت یکی از بهترین اقدامات دانشگاه قطع همین دوسه درخت توت بود که هر ساله در زمان میوه دهی مشکلات بسیاری را برای خدمه زحمتکش دانشگاه و تخریب محوطه دانشگاه و همچنین کثیفی راهروهای دانشگاه را در بر داشت و دانشگاه با این کار با یه تیر چند هدف را زد که انشالله با کاشت درختان دیگر آنرا جبران میکند لطفا بیخود فاز محیط زیستی و جبهه گیری نکنین

۰۳/۱۲/۲۷ ۱۷:۲۳

باسپاس از صدای میانه.
این روزها مشاهده میکنیم که اکثر شهرهای ایران به بهانه نوروز رسومات خاصشان را در صدا و سیما و ... بولد میکنن و چه بسا به زودی این رسومات ثبت ملی بنام همان شهر شود.
ما هم در میانه یه رسمی داشتیم تحت عنوان داغچیلار بایرامی که میرفت ملی بشه و حتی قابلیت ثبت ملی شدن لطفا یه گزارشی تهیه نمایید چرا جمع کردن؟

۰۳/۱۲/۲۷ ۰۷:۴۸

روابط عمومی دانشگاه به سرعت نور جوابیه عجولانه ای داده که سراپا توجیه است و چیزی از این جرم سنگین کم نمی کند. سریعاً چند گلدان کوچولوی کاج بجای درختان تنومند چندین ساله قطع شده گرفتن تا عمل خودشان را با دلایل غیر منطقی و کودکانه توجیه نمایند حتی یادشان رفته دو سه تا گلدان کنار جدول را بر دارند بعد عکس بگیرند .

۰۳/۱۲/۲۷ ۰۷:۴۶

توجیه را ببینید یکی بازدهش زیاد بوده مجبور به قطع ان شده اند آن دیگری بازده کمتری داشته مجبور به قطع ان شده اند ، یکی هم بنا به دلایل ازایه شده کهنسال بوده و مجبور به قطعش کرده اند در صورتیکه عمر دانشگاه آزاد میانه هنوز به چهل سال نرسیده اگر فرض کنیم از همان کلنگ زنی دانشگاه این درختان را کاشته باشند چهل سال تازه دوران جوانی درخت توت میباشد به احتمال قریب به یقین علت فقط کثیف شدن ماشین اقایان توسط پرندگان بوده که ترجیح میدهند دم در ورودی ساختمان پارک نمایند مبادا دو قدم راه بروند کفش های نازنین شان با زمین محوطه تماس پیدا کند .

۰۳/۱۲/۲۷ ۰۷:۳۷

قلع و قمع به جای قتل و قطع صحیح تر است.

۰۳/۱۲/۲۶ ۲۱:۵۷

درود بر شرفتان دانشجویان عزیز بسیجی تا آخرین لحظه و تبیه مسببین این عمل زشت لطفا از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید .

۰۳/۱۲/۲۶ ۲۱:۵۵

کی این دستور رو داده؟ روابط عمومی؟ باید از محیط دانشگاه برای همیشه اخراج شود.

۰۳/۱۲/۲۶ ۱۵:۲۳

از یک مرکز تولید علم و فرهنگ ، این کار ایراد بزرگی دارد

۰۳/۱۲/۲۶ ۱۵:۱۲

دانشگاهی که (...) باشد چنین اعمالی دور از انتظار نیست . باید با قاطعیت برخورد شود . برکناری مسئول مستقیم این دستور و جریمه نقدی حداقل مجازات است .

۰۳/۱۲/۲۶ ۱۲:۲۲

از طرف بسیج دانشجویی پیگیر موضوع هستیم و قرار شده با آقای دادستان هم نامه نگاری بشه

۰۳/۱۲/۲۶ ۱۲:۲۰

این درختان بیش از 20 سال عمر داشتند و مثمر بودند که به خاطر خودخواهی مسئولان دانشگاه آزاد میانه یربریده شدند. روزهای آخر دانشگاه برای تسویه حساب رفته بودیم که با چنین صحنه ای روبرو شدیم. واقعا جای تاسف دارد

اخبار روز