کد خبر: ۱۳۷۸۷
۲۲۹۴ بازدید
۶ دیدگاه (۴ تایید شده)

عملیات خط کشی خیابانها و معابر شهر میانه آغاز شد

۱۳۹۲/۵/۲۲
۲۰:۲۱
عملیات خط کشی خیابانها و معابر شهر میانه توسط پرسنل زحمت کش سازمان حمل و نقل همگانی آغاز شد.

در این طرح مقرر گردید کلیه خیابانهای اصلی که نیاز به آسفالت ندارند و نیز تعدادی از خیابانهای فرعی مورد نیاز ، خط کشی شوند.

ضمناً جهت رفاه حال همشهریان گرامی و عدم ایجاد مشکل در ترافیک خودروها ، عملیات مذکور بصورت شبانه صورت می پذیرد. لذا از عموم همشهریان گرامی تقاضای همکاری با اکیپ خط کشی را داریم.

در روزهای آتی گزارشی از طرح مذکور به استحضار عموم خواهد رسید.

عملیات خط کشی خیابانها و معابر شهر میانه آغاز شد


کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۲/۵/۲۲ ۱۹:۰۵
دوست گرامی آقای بهتری:
اینکه خیابان را خط کشی می کنیم خبر مهمی نیست که بنر تقدیر و تشکر بزنیم.برادر عزیز تابلوهای نصب شده در سطح شهر جذابیت خوبی ندارند هر چند کیفیت بالایی دارند که قبلا تصاویر آنها درج شده است که متاسفانه پاسخی داده نشد.
ایستگاه های تاکسی به علت عدم مدیریت صحیح از عمر مفید خود کم کرده است
سازه های تبلیغاتی که سال گذشته به وفور نصب شد از بین رفته است که بازهم به علت مدیریت صحیح می باشد.
خیابان مصدق را به میدان معلم وصل می کنید ولی حریم پیاده رو را از بین می برید وشهرداری داربست های تبلیغاتی نصب می کند .
آقای مسئول خط کشی خیابان مهم نیست زیبایی خیابان مهم است میدان معلم و اکثر میادین شهر را با داربست های تبلیغاتی زشت نمایان می کنیم چرا ؟
آقای بهتری خیابان ها را خط کشی می کنیم ولی تاکسی ها در هر کجا می خواهند نگه می دارند و ادعا می کنند خیابان مال آنها است.
شهرداری مراغه سرمایه گذار جذب می کند ولی ما هنوز بدنبال خط کشی خیابانها هستیم ! آقای محترم اگر شهر تمیز و جذاب باشد سرمایه گذار تمایل پیدا می کند . پس به فکر آبادانی شهر باشیم موارد مهمتر از خط کشی است . بهتر است به فکر احداث پارک ترافیک باشید تا کودکان با مسائل ترافیکی آشنا باشد و حال امروز اگر به راننده تاکسی بگویید خلاف کرده است دیگر فایده ندارد خشت اول چو معمار کژ نهد تا ثریا می رود این دیوار کج! از ریشه باید فکر اساسی کرد خیابان را خط کشی می کنیم ولی راننده محترم ماشین خط کشی مستقیم حرکت نمی کند!
آقای بهتری بگذریم ... روزگار بر وفق مراد است موفق باشید
۹۲/۵/۲۲ ۱۶:۲۲
خط کش کردن خیابان ها خبر مهمی نیست در مرگز شهر آویزان کردن فرش روی دیوار مدرسه خیلی دیکر بی فرهنگی بعضی هاست باید شهررا برای مهمانان تزین کرد نه باآویزان کردن فرش روی دیوار مدرسه فاطمه الزهرا ان هم درمرگز شهر علامیه هارامردم چسبانیده ولی فرش را چه کسی آویزان کرده مدرسه به این بزرگی جای برای خوشک کردن فرش نیست تورا به خدا کمی هم به فکرآبروی همشریمان باشید آقای بایگان :sad: :sad:
۹۲/۵/۲۲ ۱۶:۰۳
خدا بخیر کنه :-*
۹۲/۵/۲۲ ۱۵:۵۲
منبع خبر فوق :
http://miyanehtaxi.org/?p=867

اخبار روز