کد خبر: ۱۲۱۱۰
۱۴۳۱ بازدید
۶ دیدگاه (۶ تایید شده)

ضرورت تأسیس حداقل 4 شهرداری مستقل، تحت مدیریت شهرداری مرکزی در میانه

۱۳۹۲/۴/۴
۰۰:۰۹

بنام خدا

همراهان عزیز نقد و بررسی این پست را توصیه می کنم که بسیار مهم است سعی کنید وقت بگذارید تا به نتیجه ای درست دست یابیم و بتوانیم راهکاری ارزشمند به جامعه انتقال دهیم.

تمرکز زدایی و تقسیم امور به واحد های کوچک، خصوصاً در حوزه خدمات، امری مسلم ، عقلائی و معمول است و ضرورت این امر در دنیای کنونی که روز به روز  بر پیشرفت تکنولوژی افزوده میشود و انتظارات بجا و بحق مردم جهت ارائه خدمات بیشتر ، مطلوب تر و سریع، ایجاب می نماید؛ بیشتر احساس می گردد.

موضوع بحث مربوط به حوزه خدمات در سیستم شهرداری میانه می باشد که علیرغم اقتضای تاسیس حداقل 4 شهرداری مستقل و مجزا از هم در مناطق چهار گانه شهری تحت مدیریت کلان شهرداری مرکز، که امکان افزایش آن به مناطق بیشتر نیز می باشد و با گذشت سابقه ی چندین ساله بودن این امر، تاکنون اقدام عملی معمول نگردیده است. همه ما اعتقاد راسخ داریم که یک شهرداری در شهرستان، با این همه وسعت و رو به پیشرفت و آبادانی، نمی تواند همه انتظارات مردم و امور مناطق مختلف شهری را برعهده گرفته و نقش بسزائی ایفا نماید.

لذا عامه ی مردم فهیم میانه اذعان دارند که با اجرایی و عملیاتی شدن این امر خطیر با تفویض امور به مناطق تازه تأسیس مانند شهرک ها و... نه تنها از تمرکز امور در مرکز شهر و مشکلات آن کاسته خواهد شد بلکه با ایجاد رقابت سالم بین شهرداران منتخب در پیشبرد هرچه زیباتر مناطق افزوده خواهد شد و همچنین تشویق مردم بر مساعدت و آبادانی و عمرانی محل سکونت خویش، نقش بسزائی خواهد گذاشت و بدین ترتیب با انجام سهل امور آنهم در اندک زمان ممکن ، ضمن غلبه بر مشکلات خدماتی و عمرانی شهرمان، از شهر زیبا، مجلل و در خور شهروندان فهیم شهر میانه برخوردار خواهیم بود.

نظر روابط عمومی محترم شهرداری میانه

سلام؛ ايده مطلوبي است و در شهرداري ميانه نيز از سال هاي گذشته انگيزه قوي براي اجراي آن وجود داشته و پيگيري هايي هم براي عملي كردن آن صورت گرفته، ليكن تقسيم شهر به نواحي شهرداري مستلزم احراز شرايط احصا شده در مقررات مربوطه و رسيدن به برخي شاخص هاست كه از آن جمله اند: تعداد جمعيت ساكن، درجه شهرداري، وسعت شهر و ... كه شهر ميانه به خاطر به حد نصاب نرسيدن بعضي از اين شاخص ها كه در قانون لحاظ شده و وزارت كشور مجري آن است تا به امروز نتوانسته شرايط لازم براي ايجاد نواحي شهرداري را دارا شود اما خبر خوش اين است كه در آينده بسيار نزديك با تصويب تغريغ بودجه سال هاي گذشته توسط شوراي محترم اسلامي شهر كه ظاهراً مقدمات آن هم فراهم شده است شاهد ارتقا درجه شهرداري به يك پله بالاتر و در نتيجه امكان بررسي درخواست شهرداري براي ايجاد نواحي در دستگاه هاي ذيربط خواهيم شد.

امیدواریم به زودی محقق شود انشالا.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۲/۴/۶ ۰۷:۵۸
یک شهرداری هم کافیست، اگر درست مدیریت شود.
۹۲/۴/۴ ۱۲:۵۱
یعنی چه خبر است؟؟؟
۹۲/۴/۴ ۰۸:۳۶
شما همان یک مورد را خوب اداره کنید بقیه پیشکش.
۹۲/۴/۴ ۰۲:۱۴
لطفا روابط عمومی شهرداری کمی صریح تر در مورد منطقه و ناحیه شهرداری توضیح دهند احتمالا منظور آقای چهره منطقه شهرداری بوده ولی روابط عمومی محترم در مورد ناحیه شهرداری خبر داده اند.
۹۲/۴/۳ ۲۱:۵۵
کد مطلب: 1827

شهرستان

تاریخ انتشار: پ, 1392/01/22 - 10:11

[b]روستای اوردکلو به شهر مرند ملحق شد[/b]
نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی از الحاق روستای اردکلو به شهر مرند خبر داد.
دکتر محمد حسن نژاد نماینده محترم مرند و جلفا گفت : توسعه شهری مرند به سمت اردکلو و الحاق روستای اردکلو به شهر مرند از اولویت‌ها می باشد. الحاق روستای اردکلو به شهر مرند ، زمینه توسعه و رشد شتابان مرکز شهرستان را فراهم می‌کند.
حسن نژاد با تأکید بر انتظار مشتاقانه اهالی روستا در خصوص الحاق به شهر گفت: در وزارت کشور مقرر گردید بنا به ضرورت با تصویب هیات وزیران روستای اردکلو که چسبیده به شهر مرند می باشد به این شهر الحاق گردد .
براساس این گزارش ، روستای اردکلو که در فاصله کمی از شهر مرند قرار دارند سال‌ها در انتظار الحاق به شهر بودند.
گفتنی است ، با توجه به اینکه اردکلو هنوز تحویل شهرداری مرند نشده است اما با تصویب این طرح از این پس شهرداری مرند می تواند به اهالی این منطقه خدمات ارائه دهد.
اردکلو یکی از روستاهای استان آذربایجان شرقی است که در دهستان بناب بخش مرکزی شهرستان مرند واقع شده‌است. این روستا در شرق مرند و در ابتدای مسیر مرند به بناب واقع شده و چسبیده به شهر مرند می باشد ولی به وسیله ی ریل راه آهن از شهر مرند جدا می گردد که بعد از خط ریلی راه آهن شروع شده وتا سه راهی جواش ادامه دارد

برچسب‌ها:مرنداردکلوالحاق اردکلو به مرند

روستای اردکلو

پیام مرند
۹۲/۴/۳ ۲۱:۴۹
جمعیت میانه بر اساس سرشماری سال 90 نودو پنج هزار و پانصدو پنج نفر بوده که پس از گذشت دو سال حتما به یکصد هزار نفر رسیده است پس شرط جمعیتی که یکصد هزار نفر باشد تقریبا حل است اما از نظر وسعت باید و اجبارا تعدادی از روستاهای چسبیده به شهر از جمله : حسن آباد ( گلنگدر ) سبز و اسلام آباد راه آهن را به مجموعه شهری ملحق کنیم همان کاری که مراغه و مرند از بیست سال پیش شروع به اینکار کردند و موفق شدند امتیاز این امر علاوه بر افزایش وسعت شهری جمعیت شهر را نیز می افزاید و فاکتور مهمی در وزارت کشور محسوب می شود.اخیرا روستای اردکلو از توابع مرند به مجموعه شهری افزوده شد که در کامنت بعدی برایتان می آورم.

اخبار روز