کد خبر: ۴۷۱۳
۹۱۷ بازدید
۰ دیدگاه (۰ تایید شده)

ایجاد اتاق کشاورزی، پیوند بخش خصوصی با دولت

۱۳۹۰/۹/۲
۱۵:۰۶

 

 

 

مديريت محترم صداي ميانه باسلام. خواهشمند است خبر مربوط به نماينده محبوب مردم ميانه آقاي مهندس حاجي اصغري را كه امروز در خبرگزاري خانه ملت درج شده است تاييد بفرماييد تا به اطلاع عموم برسد. از اطلاع رساني شما سپاسگذارم.

 

سیدمحمدرضا حاجی‌اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت تصریح کرد: به ایجاد اتاقی با نام اتاق کشاورزی که نمایندگان بخش خصوصی در آن دیدگاه‌ها و منافع خودشان را بیان کنند، نیاز و لازم است و اکثریت اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس هشتم به این موضوع معتقد هستند.

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی با بیان این که بازرگانی در کشاورزی موضوع مغفول مانده‌ای است، افزود: پیشرفت بخش کشاورزی با افزوده شدن اتاق بازرگانی، تکامل مناسبی خواهد داشت.

وی با تأکید بر نقش تعیین‌کننده تجار بر چگونگی میزان واردات و صادرات، ادامه داد: در شرایط کنونی بخش خصوصی پایین‌‌ترین سرمایه‌گذاری‌ها را در بخش‌های مختلف اقتصاد کشور دارد و علت اصلی آن هم نبود اتاق کشاورزی است.

حاجی‌اصغری، با ناصحیح خواندن الحاق اتاق کشاورزی در اتاق بازرگانی، یادآور شد: در حالی که در همه دنیا بحث مدیریت تک‌پنجره‌ای مطرح است، نباید وظایف بخش کشاورزی را که وزارت‌خانه‌ای مستقل دارد به شکل تلفیقی بررسی کرد.

این عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس هشتم، افزود: پیش از مطرح شدن موضوع تشکیل اتاق کشاورزی وظایف این اتاق به شکل مختصر در اتاق بازرگانی انجام می‌شد./

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

اخبار روز