کد خبر: ۳۴۵۰۵
۱۵۱۳ بازدید
۴ دیدگاه (۴ تایید شده)

بالاخره تابلو موزه میانه نصب شد+ عکس

۱۳۹۳/۱۱/۱۶
۱۶:۴۲

بالاخره تابلو موزه میانه نصب شد و قرار است به زودی شاهد افتتاح آن باشیم.

سالهاست که دوستداران میراث فرهنگی شهرستان انتظار روزی را می کشیدند که شاهد افتتاح موزه در مرکز شهر باشند تا آثار ارزشمند باستانی این خطه به جای موزه دیگر شهرها، در شهر خودشان نگهداری شود تا با دیدن آنها در گذشته خود تامل کرده و به داشته هایشان ببالند.

به گزارش خبرنگار قافلان با بالا رفتن تابلو سردرب موزه میانه در محل ساختمان شورای شهر به زمان افتتاح آن نزدیکتر شده و قرار است 19 بهمن ماه امسال و در ایام دهه فجر این موزه افتتاح شود.

عکس: قادر حسن زاده

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۳/۱۱/۱۷ ۰۰:۲۸
رفتم و دیدم ولی از تابلواش خوشم نیومد اول اینکه تابلو فقط از طرف روبروی ساختمان دیده می شه و در ثانی نوع موزه را مشخص نکرده باید می نوشتند موزه باستان شناسی حیف بر این زحمت . تابلو جذاب نیست
۹۳/۱۱/۱۷ ۰۰:۰۶
مبارکه ، دست کسانی که باعث و بانی بودند درد نکنه
۹۳/۱۱/۱۶ ۱۸:۲۶
باعث خوشحالی ما شد... مبارک مردم و شهر باشد
۹۳/۱۱/۱۶ ۱۷:۴۱
خبر مسرت بخشی است. خیلی خوشحالم. باید نوع موزه را در سر در آن قید کنند. مانند موزه آثار باستانی. چون فردا انشاالله موزه های دفاع مقدس، ورزش، حیات وحش و .. نیز ایجاد خواهد شد.

اخبار روز