کد خبر: ۱۲۹۶۷۵
۲۸۱۶ بازدید
۷۳ دیدگاه (۷۳ تایید شده)

تاریخچه تکواندوی میانه/ چطور میانه قطب تکواندوی کشور شد؟

۱۴۰۲/۳/۱۰
۱۵:۱۲

تاریخچه تکواندوی میانه

چطور مردان بی ادعا، تأثیرگذار شده و میانه را به قطب تکواندوی کشور تبدیل کردند؟

 

تکواندو میانه در سال 1358 توسط فرهنگ اطهری پایه گذاری شد. ایشان قبل از تکواندو، قهرمان اول کشور در رشته وزنه برداری بود که تغییر رشته داده و تکواندو را که ورزش رزمی بود انتخاب کرده بود و مربیگری این رشته ورزشی را در میانه آغاز نموده بود. در آن دوره، روش و سبک تمرین در ورزش تکواندو بیشتر دفاع شخصی، تکنیک های پا، بدنسازی رزمی و آمادگی جسمانی بود و به شکل امروزی، سرعتی و امتیازگیری به روش رقابتی و حرفه ای نبود.

فرهنگ اطهری شاگردان زیادی را تربیت کرد، از آن جمله: شهید کیانی، شهید ایمانی، شهید فتاح زاده، کاوه وحیدی راد و برادران وحیدی راد، منوچهر میانجی و برادران میانجی، حسین اکرمی، محمدی، خدایی، حسن فلاحی راد، اصغر صدری، رسول قربانی، بهروز ثانی، پرویز ثانی، نادر سکاکی، مهدی سکاکی، کیوان کریمیان، محمد محمدی، مهدی کریمخانی، نادر شکوفی، جابر کیانی، رضا ابولحسن پور، قاسم موسوی، فرهاد سلیمانی، مجید هنرمند، محمد رحیمی، بیت الله جعفری، سیروس گودرزی، محمود سیرانی، علیرضا حبیبی، ابراهیم اصغرزاده، مجید شکوفی، بهبود حسین زاده، صمد موسوی، آیت موسوی، مهری، مرتضی رضایی، آرش کریمخانی، بابک محمدی، اسماعیل حسین زاده، حیدر پازانی، خانمحمدی، رجبی و همچنین سایر تکواندوکاران عزیز که در ادامه متن، اسامی آنها نیز ذکر خواهد شد.

ورزش میانه در آن دوران در سطح ملی، در رشته های وزنه برداری و کشتی بسیار معروف بود و قهرمانان زیادی موفق به کسب مقامهای ملی، قاره ای و جهانی می شدند ولی جایگاه میانه در ورزش تکواندو جایگاه ضعیفی بود و حتی در سطح مسابقات استانی نیز بعد از تبریز و اردبیل که استان واحدی بودند، قرار می گرفت و با مراغه و شهرهای دیگر استان در رقابت بود و در مسابقات کشوری مقام و مدالی نمی توانست کسب کند. تکواندو در میانه بیشتر به عنوان ورزش رزمی مطرح بود نه ورزش مسابقه ای و قهرمانی، در تبریز نیز فقط یک نفر بنام محمدعلی قادری توانسته بود به تیم ملی راه پیدا کند.

در آن روزگار، میانه فقط یک باشگاه تکواندو داشت و مربی آن فرهنگ اطهری بود که شخصیت بسیار جدی و کاریزماتیکی داشت و با سختگیری خاصی آموزش می داد. بسیار منظم بود و در این ورزش، شبیه قوانین ارتش رفتار می کرد و رنگ کمربندها مثل درجه نظامی، احترام خاصی داشت و در صورت موفقیت و قبولی هر ورزشکار، رنگ جدید کمربند آن ورزشکار طی یک برنامه و همراه با آداب و احترام اعطا می شد.

ایستاده از راست : محمود سیرانی،کاوه وحیدی راد، فرهنگ اطهری، سیاوش شکوفی، رضا بهشتی، حسن وحیدی راد، هادی میرزایی، رضا محمدی

نشسته از راست : حسن فلاحی راد، مهدی آریانا، حسین خدایی، سعید محمدحسینی(نویسنده این مقاله)، علی وحیدی راد.

 

تکواندوی میانه از سال 1365 به بعد، مسیر جدیدی را شروع کرد و آن زمان فرهنگ اطهری تمرین و آموزش تکواندو کاران را بیشتر در اختیار حسین اکرمی قرار داد و خودش مدیریت باشگاه و ریاست هیأت تکواندو و ورزشهای رزمی میانه را برعهده گرفت.

 حسین اکرمی، سبک و شیوه تمرین را به روش رقابتی و حرفه ای به هدف کسب مدال و مقام در مسابقات ورزشی سوق داد و نفرات با استعداد را انتخاب کرده و برای آموزش آنها زمان بیشتری صرف کرد و تیم را برای اعزام به مسابقات آماده نمود.

در این ایام به تدریج نفرات جدیدی به جمع تکواندوکاران میانه اضافه شدند از جمله: سعید محمدحسینی، هادی میرزایی، رضا بهشتی، سیاوش شکوفی، حسین خدایی، حسن فلاحی راد، نورالدین فایقی، علی وحیدی راد، حسن وحیدی راد، برادران میانجی، احمد محمدحسینی، علی پناه بر خدا، رضا محمدی، علیرضا آریامنش، علی اصغر قربانی، مهدی آریانا، محمدرضا مهدی زاده، حامد جعفری، یوسف کرمی، حسین آزادی، الیاس حسینجانی، آرش قلیزاده، محسن سوادپور، جاوید قربانی، رضایی سبز، جلیلی، رجبی، صادقیان، درهمجانی، حمید مهدی زاده، ذوالفقار جهانگیری، مهدی ایمانی، سیامک زاهدی، حسن زاهدی، کیوان شریعتمداری، عطایی، نصیری، یعقوب هاشمی، رضا بهدری، قادر حسن زاده، جعفر بهتری عبدالهی، نوری، کیانی، احمدی، شکوری، قربانزاده، بالایی، گنجی، ناصری و بابایی بودند و همچنین سایر تکواندوکاران عزیز که اسامی آنها در اینجا نیامده است و از این بابت از تک تک آنها عذرخواهی می کنم.

در سالهای 1366 الی 1373 تمرکز تمرین ها به روش امتیازگیری و مدال آوری بود و جهت شرکت در مسابقات همیشه آماده بودیم و این روش را حسین اکرمی با علاقه شدیدی دنبال می کرد.

بدین روش در اندک زمانی تکواندوی میانه موفق به کسب مقام های ورزشی خوبی در سطح مسابقات استانی شد و در گام بعدی به سطح مسابقات ملی راه یافته و در سال 1369، برای اولین بار در ورزش تکواندوی میانه، اینجانب سعید محمدحسینی مقام اول کشوری و علی پناه بر خدا موفق به کسب مقام دوم کشوری شدیم.

در سالهای بعد مدالهای بیشتری در مسابقات کشوری توسط تکواندوکاران میانه کسب شد که در نهایت منجر به ورود محمدرضا مهدی زاده و یوسف کرمی به تیم ملی کشور شده و پس از آن، تکواندوکاران میانه یکی پس از دیگری به عضویت تیم ملی درآمدند.

زمانی که تکواندوی میانه در جایگاه ضعیفی قرار داشت، حسین اکرمی همیشه جمله ای را تکرار می کرد: زمانی می رسد که ما قهرمان جهان و المپیک شویم. ما واقعاً این پیش بینی را دیدیم و ایشان همیشه ما را به کار گروهی و کمک به یکدیگر دعوت می کرد.

در این دوران رئیس تربیت بدنی وقت، حاج آقا علیزاده حمایت های خوبی از ورزشکاران، به ویژه تکواندوکاران داشتند.

پس از حسین اکرمی این روش قهرمان پروری و مدال آوری را حسن فلاحی راد با اشتیاق بیشتری نسبت به بقیه ادامه داد. سایر مربیان و اساتید تکواندوی میانه نیز در این مسیر زحمات زیادی کشیدند تا اینکه میانه به قطب تکواندوی کشور و حتی جهان رسید طوری که نخستین مدال و تنها مدال المپیک استان از آن میانه شد و از 4 مدال جهانی تکواندوی جهان، 2 مدال توسط کره جنوبی و 2 مدال توسط تکواندوکاران میانه ای کسب شد. تکواندوکاران میانه ای همواره در تیم ملی حضور یافتند طوری که گاهی بیش از نیمی از اعضای تیم ملی، میانه ای بودند. این اتفاق، باعث مسرت و افتخار است و میانه به قهرمانان خود می بالد.

این تاریخ کوتاه تکواندوی میانه، اولاً می تواند برای دیگر ورزش های میانه و کشور الگوسازی و شبیه سازی شود، ثانیاً برای تمام ما در میان تمامی ناامیدسازی ها باعث امید شود که یک فرد و یک تعداد محدود افراد چطور می توانند تغییرات و تأثیرات شگرفی در سطح ملی و جهانی بگذارند.

در خاتمه، پیشنهاد اینجانب این است که طی مراسمی از پیشکسوتان و اساتید و مربی های تکواندوی تاریخ میانه به ویژه استاد فرهنگ اطهری عزیز تجلیل و قدردانی به عمل آید تا نسل جدید و مردم میانه با تاریخ تکواندو میانه و تأثیرگذاران آن که نقطه عطف ملی شدند، بیشتر آشنا شوند.

همچنین از کاربران عزیز صدای میانه تقاضامندم نسبت به تکمیل اطلاعات این مقاله به ویژه اسامی ورزشکارانی که از حافظه اینجانب فراموش شده است، یاری رسانند.

 

آشنایی با نویسنده مقاله: سعید محمدحسینی

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۰۲/۳/۲۳ ۱۱:۳۲

با عرض سلام و احترام مجدد به همشهريان عزيز اين مقاله تا مقطع سالهاي 72 و 73 است كه تكواندوكاران ميانه شروع به مدال آوري كردند و من حضور داشتم و در سالهاي بعد دوران طلايي تكواندوي ميانه شروع شد كه خيلي ها زحمت كشيدند از جمله خود يوسف كرمي ، محمدرضا مهدي زاده ، عليرضا مشايخي (رئيس هيات تكواندو وقت كه زحمات زيادي كشيدند) ، حسن فلاحي راد، حامد جعفري ، مهدي احمدي ، فرزاد عبداللهي ، در دوره هاي بعد تميميان ، مهدي ستاري ، تك تك مربيان و اساتيد و ساير عزيزان كه شايسته است يكي از دوستان سالهاي بعد از 73 را نگارش كنند تا زحمات اين بزرگان و شخصيت هاي زحمتكش و دلسوز مغفول نماند حتي بعدا مسابقات پومسه گذاشته شد كه اساتيد وحيدي راد ادامه دادند و زحمات همه بزرگواران قابل تقدير است .

۰۲/۳/۲۰ ۲۰:۱۶

ممنون از همه عزیزان و بزرگواران که لطف دارند و ابراز محبت کردند مهندس کریمی مهندس قنبری مهندس بهرامی و دکتر رشیدزاده تشکر از شما دوستان گرامی.

۰۲/۳/۲۰ ۱۷:۳۶

درود بر شما و دیگر نام آوران ایران عزیز. پایدار، سلامت و افتخار آفرین برای ایران عزیز🌹🌹🌹

۰۲/۳/۲۰ ۱۶:۳۹

جناب مهندس سعید محمد حسینی شما افتخار میانه و شهرستان های حومه هستی ان شاءالله همیشه در سایه امام زمان به موفقیت های گوناگون برسی

۰۲/۳/۲۰ ۱۶:۲۴

به این وسیله مراتب سپاس خود را ازتلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه جنابعالی در این زمینه تقدیم می‌دارم.

از درگاه ایزد منان دوام عزت وسلامت،

تداوم حضور و تاثیر آن بزرگوار را در تمامی عرصه ها مسئلت دارم.

۰۲/۳/۲۰ ۱۳:۵۵

شما را انسانی باتعهد، حلال، متخصص و البته جدیدا ورزشکار یافتم.
بابزرگانی چون مهندس بابایی، م.فتاح، م.بیطرف م. فرهادی م. نبوی م. حضرتی در بزرگترین پروژه های عمرانی کشور همکاری داشتم اما هنوز حصرت یک پروژه تمام و کمال با شما را دارم.
موفق باشید و دعا میکنم نسل مهندسینی با خصوصیات شما باز هم تکرار شود.

۰۲/۳/۱۶ ۱۱:۰۸

ممنونم استاد شمس عزیز بزرگوارید.

۰۲/۳/۱۶ ۱۰:۳۵

ان شاالله در کارت موفق باشیدمهندس حسینی ارادتمند شما شمس

۰۲/۳/۱۶ ۰۹:۳۰

تشکر جناب مهندس آقایی عزیز از محبت شما ممنونم.

۰۲/۳/۱۵ ۲۳:۰۵

آقای دکتر محمد حسینی دوست ارزشمند بنده
علاوه بر تحرک عالی و نام آوری در حوزه ورزش، از مهندسان اثر گزار در حوزه ساخت و ساز بویژه زیر ساخت های مهم کشور از جمله مترو ، سد سازی و تاسیسات دریایی و... می باشند.
نگارش این مقاله و ذکر اسامی دوستان ورزشی نیز نشان از معرفت ایشان و وابستگی خاصشان به میانه و همشهریان می باشد.

۰۲/۳/۱۵ ۱۳:۵۰

حاج آقا خیلی بزرگوارید در رشته های دیگر نیز نوشته شود تبدیل به کتاب ورزش میانه می شود و برای هميشه ماندگار خواهد شد مخصوصا در رشته های کشتی ، وزنه برداری ، دوچرخه سواری و سایر رشته های ورزشی که میانه مدال آور بوده و قهرمانان زیادی داشته است.

۰۲/۳/۱۵ ۱۳:۴۴

دکتر جان ممنونم بزرگوارید.

۰۲/۳/۱۵ ۱۳:۴۴

بزرگوارید ممنونم از اظهار محبت.

۰۲/۳/۱۵ ۱۲:۳۳

عالی بود.
هم خاطره بود و هم نحوه رشد و تعالی این رشته ورزشی در این خطه از اذربایجان ...
این رشته به کمک مربیان و بزرگان این رشته موجب مدال اوری برای کشور شد.... امیدوارم همه شاد و تندرست و پاینده باشند....
استفاده کردیم، جناب دکتر محمدحسینی ....
تلاشگری، جدیت و پشتکار جنابعالی عالیست، که در این رشته هم خوش درخشیدید.... و ...

۰۲/۳/۱۵ ۱۰:۱۸

چقدر عالی مطلب خصوصا تکونداو میانه را به قلم کشیدی .امید است با پیگیری حضرتعالی وسایر عزیزان در رشته های دیگر نیز خصوصا کشتی فرنگی که زمانی همیشه توی تیم ملی نفراتی داشتیم یه حرکتی باشه . موفق و موید باشی مهندس جان

۰۲/۳/۱۵ ۱۰:۱۴

باسلام. جناب آقای دکتر حسینی ارجمند. تشکر فراوان از حضرتعالی بلحاظ مکتوب بسیار جامع و شیوا،از شرح و حال ورزش تکواندو از گدشته تا حال... امیدوارم شاهد پیشرفت گسترده شهرمان در همه ی زمینه ها،علی التخصیص در ورزش تکواندو باشیم... به امید فردای پیشرفته و بهتر از امروز  

۰۲/۳/۱۳ ۲۲:۵۵

جناب دکتر واعظی عزیز دوست قدیمی بسیار ممنونم حضرتعالی افتخار شهرمان هستید و بعنوان هیات علمی شاگردان زیادی در مهندسی تربیت کردید آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون دارم.

۰۲/۳/۱۳ ۲۱:۵۰

یادمه اون مدتی که در خدمت حسین آقا اکرمی بودیم یکی از تهران میومد برا تمرین برخی مواقع که سبک هیانگ کار میکرد ما هم که بچه مدرسه ای بودیم با تحسین به ایشان نگاه میکردیم البته در ادامه حیات ورزشی ام در خدمت آقا رحمت یوسفی کونگ فو کار کردیم تا اینکه دانشگاه و کار و ... ما رو از دنیای ورزش دور کرد

۰۲/۳/۱۳ ۲۱:۴۴

سلام جناب دکتر محمد حسینی بسیار جامع و خاطره انگیز بود من هم فکر کنم سال 1364 یا 1365 در خدمت استاد معظم جناب فرهنگ اطهری بودم و کمربند زرد را از ایشان دریافت کردم برداران وحیدی راد و آقای منوچهر میانجی و ... بودند همکار فعلی دانشگاهم جناب قادر حسن زاده هم باهم کمربند زرد و دریافت کردیم یه مدتی (1 یا 2 سال) نبودم بعد از بازگشت مجدد مدت کمی هم در خدمت حسین اکرمی بودم و شماهم فک کنم اون زمان کمربند قرمز داشتید موفق و پایدار باشید که ایام را به یاد آوردید.... یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتم ... در میان لاله و گل آشیانی داشتم ....

۰۲/۳/۱۳ ۱۳:۲۹

لازم به ذکر است ما تاریخ تکواندو را در گذشته گفتیم و تا مرحله ای که اولین مدال آوران و ورود به تیم ملی اتفاق افتاد و به برخی شخصیت های بزرگوار اشاره زیادی نکردیم که از همینجا عذرخواهی میکنم در صورتیکه تک تک عزیزان زحمات زیادی کشیدند مثل استاد میانجی ، استاد وحیدی راد، استاد محمدی و سایر دوستان و هم اکنون خیلی اساتید دیگر میانه ای مشغول آموزش تکواندو هستند مثل استاد حامد جعفری، استاد شکوری و ... که هم در میانه هم در شهرهای دیگر مثل تبریز ، کرج ، تهران ، اسلامشهر، بهارستان و حتی کشورهای دیگر مثل استاد یوسف کرمی ، استاد فرزاد عبداللهی و ... مربی تیم ملی هستند و همه باعث سربلندی و افتخار می باشند و برای همه آرزوی سلامتی و موفقیت را از خداوند منان خواستاریم.

۰۲/۳/۱۳ ۱۲:۵۲

با سلام و عرض احترام و تشکر چشم، از نقطه نظرات همه عزیزان ممنونم محمدرضا مهدی زاده را خود من بردم باشگاه ثبت نام کردم با دایی ایشان همسایه بودیم این موضوع را محمدرضا در روزنامه ای نقل کرده بود و محمدرضا استعداد ویژه ای داشت ایشان و یوسف کرمی استعداد و نبوغ خاصی داشتند و به این بزرگواران و بقیه قهرمانان و اساتید درود می فرستم که پرچم را بالا بردند و همیشه افتخار هستند و در تاریخ تکواندو ثبت و ماندگار شدند و فراموش نمی شوند ای کاش همه جوانان به ورزش جذب شوند الان آرزوی تمام پدران این هست که بچه های امروز در این روزگار مثل قدیم به سالن های ورزشی جذب شوند از آقایان اطهری ، فلاحی راد ، وحیدی راد ، میانجی ، محمدی ، خدایی و دوستان و استادهای قدیمی خودم ممنونم که بعد از ما در میانه سنگر را خالی نکردند و کارهای این بزرگواران قابل ستایش و قدردانی است.

۰۲/۳/۱۳ ۱۰:۲۹

جناب آقای حسینی در ابتدا از شما بابت نگارش مقاله تشکر می‌کنم.
به نظرم می‌بایستی چند مورد در این مقاله برجسته‌تر باشد و بیشتر مورد تمجید و قدردانی قرار بگیرد:
1- آقای محمدرضا مهدیزاده به عنوان اولین تکواندوکار میانه‌ای به اردوی تیم ملی راه یافته و برخی مدال‌های بین‌المللی را نیز کسب کردند. همیشه اولین بودن بسیار سخت‌تر است.
2- آقای یوسف کرمی به عنوان دومین تکواندوکار میانه‌ای به اردوی تیم ملی راه یافته و تمامی مدال‌های ممکن برای یک ورزشکار (آسیایی، جهانی و المپیک) را کسب کردند. ایشان اولین و تنها مدال‌آور المیپکی استان نیز می‌باشند. ضمناً ایشان به عنوان مربی نیز خوش درخشیده و در خارج از ایران مربیگری می‌کنند.
3- آقای حسین اکرمی به عنوان استاد و مربی آقایان مهدیزاده و کرمی زحمات بسیار زیادی کشیدند و بر گردن ورزش تکواندو ایران حق بسیار بزرگی دارند. اگر میانه قطب تکواندو ایران است، بذر آنرا استاد اکرمی کاشته است و سایر عزیزان ادامه‌دهنده راه ایشان بوده‌اند. ایشان به دلیل مشکلات شخصی از دنیای تکواندو فاصله گرفتند و در غیر اینصورت به احتمال زیاد به مربیگری تیم ملی ایران نیز می‌رسیدند.
4- اما یکی از شاخص‌ترین افرادی که برای تکواندو و ورزش میانه زحمات زیادی کشیده‌اند، آقای علیزاده (رئیس اسبق تربیت بدنی شهرستان میانه) هستند که به همواره حامی (اعم معنوی و مادی) ورزشکاران بودند. در واقع عنوان پدر ورزش میانه برازنده جناب علیزاده می‌باشد و لاغیر.

۰۲/۳/۱۳ ۰۶:۱۷

درود می فرستم به تک تک این عزیزان و این مردان بزرگ آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون دارم.

۰۲/۳/۱۳ ۰۶:۰۸

قربانت خیلی ممنونم آقای دکتر حبیبی عزیز.

۰۲/۳/۱۳ ۰۳:۳۱

سلام و احترام خدمت دوست، برادر و داماد بسیار عزیز جناب دکتر محمدحسینی

مطلب خاطره انگیزتان یاد دوران گذشته را در دل ورزشکاران بویژه رزمی کاران زنده کرد.

برای حضرتعالی که افتخار مدیریتی و ورزشی شهر قهرمان پرورمان هستید آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون دارم.

۰۲/۳/۱۳ ۰۰:۰۷

تشکر از همه اساتید تکواندو میانه
استاد فرهنگ اطهری
استاد کاوه وحیدی راد (باسوادترین استاد تکواندو تاریخ میانه) و محقق تکواندو و نماینده تکواندو کشورمان در کره جنوبی و تنها مدرس تکواندو پومسه و پالگه و دفاع شخصی و تونفا و چوب و شمشیر و نانچکو و ...‌‌
استاد منوچهر میانجی
استاد حسین اکرمی
استاد دوستعلی محمدی
استاد محمدحسن فلاحی راد
این اساتید تیم کامل و مجموعه ای از نبوغ تکواندو هستند
که تکرار نشدنی و واقعا ارزشمند هستند .
بنده شخصا توفیق شاگردی در محضر این اساتید بزرگ را داشتم و دارم ، و همین افتخار مرا بس.
دست یکایک این مردان بی ادعا را به رسم تشکر و شاگردی و استادی می‌بوسم .

۰۲/۳/۱۲ ۲۲:۳۳

آقای دکتر محمدحسینی عزیز
درود بر شما بابت اطلاع رسانی ارزنده و پیشنهاد ارزشمندتان.
امیدوارم با برنامه ریزی دقیق، میانه همچنان در این ورزش اسوه کشور باشد. همه ما آگاه به این مطلب هستیم که نگهداری یک مقام از بدست آوردن آن سخت تر است.
امید آن داریم که دست اندر کاران ورزش میانه، اهمیت این موقعیت و ضرورت تلاش بیشتر را سرلوحه اقدامات و برنامه هایشان قرار دهند.

یاشاسین میانا

۰۲/۳/۱۲ ۲۲:۰۵

با سلام و احترام، از مطالعه این متن احساس شور وشعف نصیب هر میانه ای می‌شود، سپاس فراوان از زحمات بزرگان ومشوقین ورزش در میانه ، بالاخص پدر ورزشی شهرمان جناب آقای قربانعلی وفائیان

۰۲/۳/۱۲ ۲۱:۳۴

میانا وترک دوعنصر جداناشدنی از هم هستند هر وقت احساساتی شدی خودکار را زمین بگذار وار انجام هر کاری خودداری کن ممنون

۰۲/۳/۱۲ ۲۱:۰۹

بسیار عالی واقعا اطلاعات مفیدی از تکواندو افتخارات و ورزشکاران عزیز شهرمان ارائه شده است

۰۲/۳/۱۲ ۱۸:۴۶

قربانت ممنونم.

۰۲/۳/۱۲ ۱۶:۴۸

عالی بود برادر ما همیشه به شما افتخار کردیم و خواهیم کرد مرد میدان های سخت حاج سعید محمدحسینی

۰۲/۳/۱۲ ۱۰:۳۱

چشم بله شهیدوالامقام یغموری ممنونم دوستان دیگری که از قلم افتاده اند در مقاله و در دیدگاه‌ها مطرح شد از جمله اشاره به استاد مقیمی ، اشاره به نقش بیشتر حاج آقا علیزاده و اسامی بعضی از تکواندوکاران قدیمی از جمله آقایان خدابنده ، منصور علیزاده ، مهدی کیانی و ....
باتشکر

۰۲/۳/۱۲ ۱۰:۱۸

ممنون نوید جان.

۰۲/۳/۱۲ ۰۹:۳۴

تشکر از مهندس بهتری عزیز رئیس محترم فدراسیون ورزش های رزمی کشور و افتخار میانه. ممنونم

۰۲/۳/۱۲ ۰۷:۲۲

تشکر احمد جان.

۰۲/۳/۱۲ ۰۰:۰۱

ممنون بابت جمع آوری این مقاله عالی بود و اطلاعات زیادی کسب کردیم
ممنونیم مهندس جان

۰۲/۳/۱۱ ۲۳:۰۰

جهت تکریم همه پیشکسوتان ورزش میانه مقاله حاضر را به وزیر محترم ورزش .معاونت محترم قهرمانی وزارت ورزش و ریاست محترم فدراسیون تکواندو تقدیم کردم

۰۲/۳/۱۱ ۲۲:۵۴

ضمن تشکر از مهندس حسینی عزیز که افتخار شهرمان هستند کار بسیار ارزنده ای انجام داده اند.
از لیست پیشکسوتان تکواندو شهرمان اسم شهید پرافتخارمان عیسی یغموری از قلم افتاده است.

۰۲/۳/۱۱ ۱۹:۱۶

ممنون از بابت این مقاله. خاطرات بچگی ماهم زنده شد.

۰۲/۳/۱۱ ۱۸:۱۸

ارادت دارم ممنونم.

۰۲/۳/۱۱ ۱۸:۱۷

بزرگوارید ممنونم محبت کردید.

۰۲/۳/۱۱ ۱۸:۱۵

ممنونم سلامت باشید حسین جان رفاقت های ورزشی و همچنین خاطرات تمرین ها و مسابقات از بهترین ایام است برای همه عزیزان آرزوی سلامتی و روزهای خوش دارم.

۰۲/۳/۱۱ ۱۶:۳۹

سلام حاج آقا خوبید از دیدن این عکسها وشما واقعا خوشحال شدم ممنون از زحمتی که کشیدید

۰۲/۳/۱۱ ۱۶:۰۹

نیه مثلا؟!

۰۲/۳/۱۱ ۱۱:۵۵

میانه فقط و فقط به اراده و پشتکار استاد فلاحی راد هستش،همیشه سلامت باشن❤️

۰۲/۳/۱۱ ۰۹:۲۹

خیلی ممنون از اطلاعاتی ک دراختیار اعضا صدای میانه قرار دادید ب شخصه با اینکه با نام استاد اطهری درحدگوشی آشنایی داشتم ولی نمیدونستم ک ایشون پایه گذار تکواندو درشهرم هستن بهتره ک اشخاصی مثل جنابعالی اساتید پیشکسوات شهرمونو درقاب تجلیل برای آشنایی وقداردانی دراختیار اعضا قرار دهند

۰۲/۳/۱۱ ۰۸:۵۸

ندیم چوخ عالیدی

۰۲/۳/۱۱ ۰۸:۴۶

افتخار من نه افتخار ترک نه افتخار ایران فقط وفقط میانا

۰۲/۳/۱۱ ۰۷:۵۵

عالی بود عالی

۰۲/۳/۱۱ ۰۶:۳۹

کاش عکسها اسکن میشد نه با موبایل گرفته می شد.

۰۲/۳/۱۱ ۰۰:۲۵

یاشاسین مهندس حاج سعیدمحمدحسینی

۰۲/۳/۱۰ ۲۲:۰۷

بزرگوارید ممنون از محبت شما.

۰۲/۳/۱۰ ۲۱:۴۸

با تشکر و عرض احترام و ادب خیلی ممنونم که مطالب را تکمیل می فرمایید .

۰۲/۳/۱۰ ۲۱:۲۹

با سلام جناب آقای مهندس محمد حسینی عزیز و بزرگوار یکی از پر تلاش تریم شخص در همه کارهای اجرای و مدیریتی کلان کشور بوده و هست موفق باشید

۰۲/۳/۱۰ ۲۱:۱۳

حاج آقا علیزاده را بیش از ۳۵ سال است میشناسم واقعا برای ورزش میانه سنگ تمام گذاشته اند و با جوانان و ورزشکاران ارتباط خوبی برقرار می کرد و همه ورزشکاران و قهرمانان نیز ایشان را دوست دارند و ایشان همیشه حامی ورزشکاران بود و حتی ورزشکاران را به مهندس فایقی بزرگوار و محبوب در تهران معرفی می‌کرد، حاج آقا علیزاده در انجام کارهای عام المنفعه و خیرخواهانه همیشه پیشقدم می باشند آرزوی سلامتی و تندرستی داریم و به ایشان درود می فرستیم.

۰۲/۳/۱۰ ۲۱:۱۲

با سلام

ضمن تشکر از متن بسیار ارزشمند «تاریخچه تکواندوی میانه» به قلم جناب آقای دکتر محمد حسینی، که از تاریخ مربیگری استاد فرهنگ اطهری تا مقطع استاد حسین اکرمی را به زیبایی شرح دادند.
لازم به توضیح است و بر خود واجب میدانم خدمتتان عرض کنم که جرقه کلاس های آموزشی تکواندو در میانه توسط استاد فیض اله مقیمی ( دارنده کمربند مشکی با دان و پدر بابک مقیمی عضو تیم ملی بوکس و دارنده مدالهای متعدد آسیایی و بین المللی ) زده شد.
ایشان با اینکه در تهران ساکن بودند آخر هفته ها خود را به شهرستان میانه می رساندند و با شوق و اشتیاق فراوان به آموزش جوانان اهتمام می ورزیدند.
که استاد اطهری در این برهه فرصت یافتند از محضر ایشان نیز تلمذ نمایند.
و همچنین از شروع مربیگری استاد محمد فلاحی راد، کارها بصورت علمی و آکادمیک ادامه یافت و جرقه تربیت فرزندان شایسته میانه برای قهرمانی زده شد و این چنین شد با حضور آنها در میادین بین المللی، مدال های مختلف را برای کشور و شهرمان کسب نمودند.
و به یاری خداوند این مسیر توسط مربیان جوان و با دانش همچنان ادامه دارد.
البته لازم است در این زمینه نه تنها از زحمات روسای هئیت وقت تکواندو و روسای تربیت بدنی وقت نیز تشکر کنیم بلکه از جناب آقای مهندس فائقی که برای ورزش شهرستان میانه سنگ تمام گذاشتند نیز یاد و تشکر نمائیم.

با احترام
محمدرضا احمدزاده

۰۲/۳/۱۰ ۲۰:۵۷

با تشکر از شما بزرگوار جناب قربانی عزیز.

۰۲/۳/۱۰ ۲۰:۴۲

خیلی ممنون و عرض ارادت.

۰۲/۳/۱۰ ۲۰:۴۱

بزرگوارید ممنونم.

۰۲/۳/۱۰ ۲۰:۳۹

با تشکر از شما بابت چنین مطلبی که باعث شناخته شدن دلسوزان، زحمت کشان و عوامل و نفرات تاثیر گذار بر ورزش میانه گردید.

جای مطالب این چنینی در سایتها و نشریه های شهرمان خالیست همچنین مطالعه و بررسی مواردی که باعث شده به رشته های ورزشی مدال آور میانه کم لطفی صورت بگیرد و آنطور که باید بودجه و امکانات برای برگشت به دوران طلایی ورزش میانه اختصاص نیابد.

۰۲/۳/۱۰ ۲۰:۱۴

کاملا صحیح می فرمایید و به زحمات ایشان ارج می نهیم و به ایشان درود می فرستیم نتیجه زحمات کار گروهی در آن زمان منجر به اتفاق خوبی گشته است و الان هم اساتید فعلی تکواندو شهرمان همان راه را با جدیت ادامه می‌دهند و جای خوشحالی است و به این اساتید خداقوت میگیم .

۰۲/۳/۱۰ ۱۷:۴۹

با تشکر از جناب مهندس حسینی نویسنده محترم مقاله
جناب حسینی خودشان در عرصه مدیریت کشوری مدیر موفقی هستن.و خوب میدادند .مهمترین عاملی که در موفقیت و پیشرفت یک مجموعه موثر است .مدیریت آن مجموعه است و متاسفانه آقای حسینی در این مقاله اینقدر که از مربی تعریف کردن ...در خصوص مدیریت اداره آن زمان که حاج آقا علیزاده بر عهده داشتند .خیلی ناچیز اشاره نموده‌اند .در صورتی که بنده خودم دقیقا اطلاع دارم که حاج آقا علیزاده تمام عمر و جوانی خودشان را در اعتلای ورزش میانه کشیدن .و بی شک اگر حمایت‌های ایشان نبود.هیچوقت ورزش میانه حتی تکواندو به این سطح از پیشرفت نمی‌رسید .بنده خودم در جریان حمایت‌های که آقای علیزاده از فلاحی راد و یا قهرمانان تکواندو میکردن .از نزدیک شاهد بودم .و میدانم با بودجه اندکی که تربیت بدنی وقت داشت .به هر کس برای کمک به ورزش رو می انداختن . با تمام احترامی که برای همه مربیان و زحمت کشان عرصه ورزش قائل هستم
پس خارج از انصاف هست.زحمات مدیریت ورزش وقت رو حذف کنیم.وفقط همه پیشرفت ورزش رو حاصل زحمات مربیان بدانیم .بی شک مدیریت خوب در کنار زحمت های که مربیان عزیز می کشند .عامل پیشرفت یک رشته ورزشی است
با تشکر

۰۲/۳/۱۰ ۱۷:۴۶

با سلام و تشکر از آقای دکتر محمدحسینی
اکثر نفراتی که نام ایشان مطرح شد، در زندگی شخصیشان، انسانهای موفقی هستند.
در صورت امکان میزان تحصیلات و شغل و محل زندگیشان را هم گردآوری و اعلام بفرمائید.

۰۲/۳/۱۰ ۱۷:۳۳

از تهیه این نوشتار توسط جناب اقای مهندس حسینی بزرگوار و با شخصیت و با همت تشکر و سپاس گزاری می گردد اری امید هست تاریخچه ی سایر رشته های ورزشی شهرمان برای ایندگان به رشته تحریر در اید به امید روزهای سرشار از شادی و سلامتی و تندرستی و شادکامی برای همگان.

۰۲/۳/۱۰ ۱۷:۲۳

حیف که امروزه باشگاه های ورزشی کم تردد و قلیان سرا ها پر تردد شده اند

۰۲/۳/۱۰ ۱۷:۲۰

ممنون از حضرتعالی.

۰۲/۳/۱۰ ۱۷:۱۷

تشکر از حضرتعالی.

۰۲/۳/۱۰ ۱۶:۳۳

بزرگوارید جناب دکتر نایبی عزیز و دوست داشتنی و از مدیران ارشد بسیار توانمند و با سواد کشور، ممنونم از ویرایش متن.

۰۲/۳/۱۰ ۱۶:۲۶

نویسنده این مقاله، سعید محمدحسینی که همدیگر را به اندازه سن مان می شناسیم و در یک بن بست در محله حاج علی اکبر بزرگ شده و همبازی بوده ایم، از موفق ترین شخصیت هایی است که می شناسم. هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی اش در رشته مهندسی عمران بوده و مدیرعامل یا مدیر پروژه در پروژه های بزرگی مانند متروی تهران و شرکتهای بزرگ خصوصی و دولتی بوده است. چندین جلد تألیف مانند "نکات کلیدی در مدیریت شهری پایتخت"  داشته است و از همه جالبتر و غیرقابل باورتر اینکه نخستین مدال ملی تکواندوی میانه را برای ما به ارمغان آورده است.

۰۲/۳/۱۰ ۱۶:۲۱

یاشاسین استاد رضا محمدی ، استاد حسین خدایی ، استاد حامد جعفری.

۰۲/۳/۱۰ ۱۶:۲۰

سپاس بیکران از دوست خوبم سعید محمدحسینی بابت تدوین این تاریخچه ارزشمند و کتابت کردن یک تاریخ شفاهیِ ثبت نشده.

امیدوارم هر کسی در هر جایگاهی و با هر تخصصی است، اندکی فکر کند و ببیند چه چیزی از تاریخ شفاهی را می تواند ثبت و ضبط کند. کافیست کمی فکر کنیم. شاید خاطرات دوره گردها، چاقوتیزکن ها، دست فروشها را تدوین کنیم، شاید آخشام بازاری را تدوین کنیم، شاید پهلوان هایی که همه را جمع می کردند تا زنجیری پاره کنند را بنویسیم، و صدها موضوع دیگر که کوچک و بزرگ بودنشان، کوتاه و بلند بودن متن شان، ارزشمند بودن یا بی ارزش بودنشان اهمیت ندارد و آنچه مهم است تدوین است. ثبت وقایع. ثبت تاریخ شفاهی. ثبت نانوشته ها.

۰۲/۳/۱۰ ۱۶:۰۰

تشكر از استاد فرهنگ اطهري ، استاد وحيدي راد ، استاد ميانجي ، استاد فلاحي راد ، استاد كرمي

اخبار روز