مصادف با ایام مبارک دهه فجر انقلاب اسلامي جلسه پرسش و پاسخ فرمانداري ويژه به همت فرماندار محترم و دست اندركاران اين جلسه برگزار گرديد و در اين جلسه فرماندار ميانه با دعوت از مديران ادارات خواستار پاسخگويي آنان به سوالات مردم بود كه اين روند اگر ادامه دار باشد مفيد خواهد بود.
فرماندار ميانه در برخورد با مديران قاطع بود و با جديت خواستار پاسخگويي آنان به مسائلي بود كه از سوي حاضران مطرح گرديده بود اما انچه كه جاي گلايه دارد بي پاسخ ماندن چند سوال بود كه ظاهرا جزء سوالات شخصي تلقي گرديد و طبق گفته جناب فرماندار قرار شد به صورت تلفني پاسخ آن هارا اعلام كنند!
سوالات بدين شرح مي باشند:
1- چرا تشكيل مجمع خيرين سلامت علي رغم قول مساعد جناب عالي به نتيجه نرسيده است؟
2- نقش معاونت عمراني جناب عالي در زمينه مسائل عمراني ميانه چيست و چرا واكنشي در قبال حيف و ميل بيت المال در طرح هاي عمراني شهرداري صورت نمي گيرد؟
3- با نزديك شدن دومين سال فرمانداري ويژه چرا اداراتي همچون ميراث فرهنگي و اداره استاندارد تاسيس نمي شود؟
4- علت محدوديت برخي رسانه ها و اهالي قلم در فضاي مجازي نسبت به مطالب مربوط به فرمانداري چيست؟
آيا سوالات فوق جنبه شخصي داشته اند؟! يا آن سوالي كه موش وارد منزل يكي از اهالي شده بود كه 15 دقيقه از وقت جلسه را گرفت؟!
بي پاسخ ماندن سوالات ساده بالا از سوي فرمانداري كه خود را پاسخگو مي داند نشانگر چيست؟
حامد كبيري- عضو اتاق فكر فرمانداري ويژه ميانه