کد خبر: ۳۱۹۲۲
۲۲۲۰ بازدید
۱۸ دیدگاه (۱۲ تایید شده)

رفع ابهامات درمورد مولفه های سند توسعه میانه

۱۳۹۳/۱۰/۳
۱۶:۵۴

درپی انتشار مطلبی تحت عنوان "نگاهی به سند توسعه میانه و بازوهای غایب آن"  در مورخه 17 آذر 93 که در خصوص عدم در نظر گرفتن برخی از پارامترهای مربوط به برنامه ریزی توسط اینجانب نقد شده بود، طی جلسه ای که با کارشناسان محترم امور برنامه ریزی و عمرانی فرمانداری محترم برگزار گردید ضمن واکاوی محورهای اصلی آن، مشخص گردید که خوشبختانه همه عناصر لازم برای اجرایی شدن آن بخوبی مد نظر قرار گرفته است.

باتوجه به این حقیقت که درکنار نظام اداری، وجود نظام برنامه ریزی نه به عنوان یک انتخاب بلکه یک ضرورت محض است، از اقدام فرمانداری کل محترم میانه جهت تدوین این برنامه نهایت تشکر می گردد.

اعتقاد بر این است که حسنی که این سند خواهد داشت اینست که ضمن ایجاد وحدت رویه بین مسئولان دستگاه های اجرایی، بخش خصوصی  و بخش تعاون، موجبات توسعه و شکوفایی شهرستان را فراهم خواهد آورد.

 

 

 

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۳/۱۰/۵ ۱۱:۵۷
آقای حسینخانی عزیز یکی از بارزترین محورهای توسعه میانه طرح توسعه اطراف حرم امامزاده اسماعیل است که سالهاست بلا تکلیف مانده ای کاش حضرتعالی و دوستانتان در اتاق فکرتان دلایل عدم همکاری مسئولین را با شرکت کوثر که ماههاطرحهای مطالعاتی را انجام داده بود را شفاف سازی و به مردم اعلام کنید؟ برادر بزرگوار مشت نمونه خروار است! باشعارهای عوام فریبانه قطعا راه بجایی نخواهیم برد؟1 موفق باشید
۹۳/۱۰/۴ ۱۴:۳۴
باسلام ضمن تشکر از همه همشهریان عزیزم، ابتدا بیان این نکته ضروری است که قبول داریم که در این چند سطور نمیتوان کل مبحث را باز کرد. اما محض اطلاع دوستان قابل ذکر است که همه نیک میدانیم که امروز همه کشورها باتمام سرمایه های فکری و مادی بنای رقابت در جهت توسعه همه جانبه گذاشته اند. در چنین فضای رقابتی، کشور ما نیز برای این که از این قافله پرشتاب عقب نماند در دهه اخیر با مطرح کردن سیاست های جدید توسعه از جمله ارائه سند چشم انداز 20 ساله، سیاست های اصل 44، طرح اقتصاد مقاومتی و غیره که ازجمله مهمترین اهداف آنها رساندن کشور به قطب اقتصاد اول منطقه است، در راستای این سناریو به مناطق این اختیار داده شد که با در نظر گرفتن هدف گذاریهای همان اسناد بالا دستی، متناسب با ظرفیت ها، محدویت ها و تنگناهای موجود منطقه ای اقدام به تهیه سند و برنامه توسعه نمایند. اما بهتر میدانیم جهت تدوین این سند و برنامه مهم، شاخص ها و پارامترهای نیاز است که بایستی در فرایند آن ملحوظ گردد. ازجمله ای آنها تعریف اولویت ها ی اجرایی، چگونگی اجرای آن، بازه زمانی اجرای آن و مشارکت قراردادن مردم در تهیه و اجرای آن می باشد. حال خوشبختانه که این سند برای شهرستان در 4 محور و با کوشش فراوان تدوین و تصویب شده است. اینجانب ضمن مطالعه آن به برخی از ارکان آن ( ازجمله عدم مشارکت مردم و بخش خصوصی در تدوین آن، عدم تعریف بخش پیشرو جهت سرمایه گذاری در آن بخش و عدم مشخص بودن بازه زمانی انجام آن) ایراد گرفته و در اقبال آن پیشنهاداتی نیز داده بودم (جهت اطلاع، دوستان می توانند با رفتن به کارتابل اینجانب در صدای میانه اصل مقاله را ملاحضه نمایند). برهمین اساس اینجانب با کارشناس محترم امور برنامه ریزی شهرستان جهت روشن شدن ابهامات جلسه ای برگزار کردیم. طی آن جلسه بنده با ارائه دیدگاههای خود خواستار رفع ابهامات شدم که خوشبختانه کارشناس محترم با تشریح جزئیات آن موجب گردید دو پارامتر آن یعنی تعریف بخش پیشرو و بازه زمانی انجام آن برای اینجانب روشن شود. اما درعین حال اعتقاد بنده براین است که با توجه به اهمیت نقش مردم در اقتصاد مولد که بایستی به بیش از 25 درصد تا پایان برنامه پنجم توسعه می رسید، در تدوین آن لازم داشت مشارکت داده می شد. در این صورت چون این برنامه توسط همه کنشگران اجتماع متقابلا درک شده بود، ضمن ایجاد اعتماد و اتحاد بین مردم و دستگاه های مسئول باعث می گردید در اجرا موفقیت آن دوچندان شود.
۹۳/۱۰/۴ ۱۰:۵۸
سند توسعه یعنی چه می خواهید برای شهرستان میانه چه کار کنید لطفا بگوید
۹۳/۱۰/۴ ۰۸:۵۵
جناب آقای حسینخانی مرقومه شما مطالعه گردید. در جلسات داخلی موضوع به نفع طرفین خاتمه می یابد و نوشته شما جز سکوت در برابر ... حاوی نکته ای دیگر نمی باشد. اگر جنابعالی و هم صنفهایتان اینگونه کارها را پیش ببرید جز عقب ماندگی حاصلی دیگری برای منطقه ما رقم نخواهد خورد. هنوز دلایل عدم انتشار اصل سند برای ما گنگ است. روابط عمومی هم که ظرف بیست و چهار ساعت خادمی آقای بزرگ را در پی نوشت هامش ها اثبات می نماید معلوم نیست چرا در مقابل حقوق اگر نگوییم خودشان حداقل حقوق ما سکوت می نماید. بهتر است بگوییم مرگ بر اسرائیل مرگ برآمریکا
۹۳/۱۰/۴ ۰۸:۱۲
شما ابهاماتتان را در فضای رسانه ای طرح کرده بودید و باید پاسختان را هم در همین فضا دریافت می کردید تا همان طور که افکار عمومی را در دغدغه های خود نسبت به سند چشم انداز شریک کرده بودید در دریافت پاسخ هم افکار عمومی را شریک می ساختید نه اینکه بروید در یک جلسه خصوصی توجیه یا اقناع یا ارضا شوید و بعد بیایید میان خلق الله بفرمایید که؛ همه چی آرومه ، هممون خوشبختیم ...
۹۳/۱۰/۴ ۰۱:۱۲
اقای حسین خانی . حضرتعالی اشاره به عناصرلازم برای اجرایی شدن را کرده اید منظورم ان عناصر هست . که بنا به اظهار شمابرای اجرایی شدن مد نظر قرار گرفته .ان را بیان کنید متشکرم .
۹۳/۱۰/۳ ۲۳:۵۶
باسلام وتشکر ازمطالب دوستان ای کاش ابهامات ناقص ماندن پروژه توسعه حرم امامزاده اسماعیل و دلایل ترک شرکت کوثر از شهرمیانه نیز بیان شده و بصورت شفاف از سوی مسئولین ذیربط اعم از فرماندارو امام جمعه و شهردار و شورای شهر برای عموم مردم شریف و غیرتمند و شهید پرور میانه توضیح داده میشد؟
۹۳/۱۰/۳ ۲۳:۰۴
جناب آقای نعمت زاده بنده هم ضمن تشکراز جنابعالی، به استحضار می رسانم که منظور سند تدبیر و توسعه شهرستان است که خوشبختانه در روزهای اخیر با همت فرمانداری محترم تصویب گردید. این سند دارای 4 محور شامل 1- توسعه معادن و صنایع پائین دست آن 2- توسعه بخش کشاورزی و تکمیل زنجیره غذایی آن 3- توسعه محورهای گردشگری و 4- تاسیس منطقه ویژه اقتصادی است که امیداست با اجرای آن توسعه شهرستان درافق 1404 ایران محقق گردد.
۹۳/۱۰/۳ ۲۲:۵۱
ضمن تشکر از شما وتقدیر از نقد شما . بحث را بازتر کنید منظور از محورهای اصلی چیست .؟ عناصر لازم برای اجرایی شدن چه بود بفرماییدو ودر ضمن ضمانت اجرایی چیست . ؟
۹۳/۱۰/۳ ۲۰:۱۶
تاریخ و تجربه ثابت کرده که در ایران هیچکدام از کارها با برنامه ریزی اتفاق نمی افتد کدامیک از برنامه ریزی های سند توسعه بیست ساله ایران اتفاق افتاده که این هم بیفته!!!!!!!!!

اخبار روز