کد خبر: ۱۱۸۹۱۳
۷۷۷ بازدید
۹ دیدگاه (۷ تایید شده)

چرا زبان خارجی یاد بگیریم

۱۴۰۱/۴/۶
۲۱:۰۳

 

ده دلیل برای یادگیری زبان خارجی

1. برقراری ارتباط

یکی از جنبه های ارزشمند تجربه انسانی، توانایی برقراری ارتباط با دیگران است. توانایی برقراری ارتباط با افراد غیر همزبان، به زبان آن­ها، موهبتی شگفت انگیز است. افراد دوزبانه در زندگی شخصی و حرفه ای خود فرصت بی­نظیری برای برقراری ارتباط با طیف وسیع تری از افراد دارند. یادگیری زبان هر منطقه و کشور موجب می­شود مانند بومی­های آنجا شوید و دیگر مهم نیست اهل کجا هستید؛ این امر دنیای شما را به معنای واقعی کلمه بازتر می­کند. ارتباطات نوین با زبان جدید به شخصیت شما شکل جدیدی خواهد بخشید، از محبت خارجی­ها برخوردار خواهید شد و دوستی های مادام العمر ایجاد خواهید کرد و به این دلایل، پاداش یادگیری زبان (ها) را برای سال های طولانی خواهید گرفت.

2. پیشرفت شغلی

مهارت زبانی می تواند مزیت رقابتی قابل توجهی باشد و شما را از همتایان تک زبانه متمایز می کند. مهارت زبانی، جزو هشت مهارت برتر مورد نیاز برای همه مشاغل، بدون توجه به رشته یا سطح مهارت شما، است و تقاضا برای متخصصان دوزبانه به طور تصاعدی در حال افزایش است. کارفرمایان به دنبال متخصصانی هستند که بتوانند به طور مستقیم با مشتریان بازارهای جدید و در حال گسترش خارج از کشور ارتباط برقرار کنند و همچنین به جمعیت بزرگی که در خارج از کشور متولد شده اند در داخل کشور خدمات ارائه دهند. همچنین، در بسیاری از موارد مهارت های زبانی منجر به پاداش و افزایش حقوق می شود. هدف شغلی شما هرچه که باشد، با اضافه کردن مهارت های زبانی، از توده ی مردم جلوتر می­افتید!

3. تغذیه کردن مغز

مزایای ذهنی یادگیری زبان غیرقابل انکار است. افرادی که به بیش از یک زبان صحبت می کنند حافظه، مهارت حل مسئله و مهارت تفکر انتقادی خود را بهبود می­بخشند و نیز تمرکز و مهارت های شنیداری خود را افزایش می­دهند. چند زبانه­ها تغییرات محیط خود راحت تر از افراد تک زبانه درک می کنند و همچنین خلاقیت و انعطاف پذیری بیشتری را نشان می دهند. علاوه بر همه این­ها، با افزایش سن، دو یا چند زبانه بودن به جلوگیری از پیری ذهنی و زوال عقل کمک می کند.

4. عمق بخشیدن به ارتباط خود را با فرهنگ های دیگر

زبان، مستقیم ترین راه ارتباط با فرهنگ های دیگر است. توانایی برقراری ارتباط به زبان دیگر ما را در معرض فهم و درک سنت‌ها، مذاهب، هنرها و تاریخ مردم مرتبط با آن زبان قرار می‌دهد. درک بیشتر، به نوبه خود باعث افزایش مدارا، همدلی و پذیرش دیگران می شود. مطالعات نشان می دهند کودکانی که زبان دیگری را آموخته­اند نسبت به فرهنگ مرتبط با آن زبان بازتر هستند و نگرش های مثبت بیشتری نسبت به آن ابراز می کنند.

5. دیدن جهان

اگر در سفر به خارج از کشور، بتوانید به زبان کشور مقصد صحبت کنید، سفر کاملا متفاوتی خواهید داشت. مسافرانی که بیش از یک زبان می‌دانند، راحت‌تر می‌توانند خارج از حباب گردشگری حرکت کنند و با آن مکان و مردم آن به گونه‌ای ارتباط برقرار کنند که اغلب برای کسانی که زبان آنجا را بلد نیستند غیرقابل دسترس است. همچنین، یادگیری زبان دوم فرصت تحصیل یا کار در خارج از کشور را فراهم می کند.

6. دسترسی به منابع زبان اصلی

در دنیایی با بیش از 6000 زبان گفتاری، گاهی نیاز به ترجمه داریم، اما با یادگیری حداقل یک زبان دیگر می­توانیم به اطلاعاتی دسترسی پیدا کنیم که در غیر این صورت خارج از دسترس بود. به عنوان مثال، افراد مسلط به زبان های دیگر می توانند به عنوان شهروندان جهانی واقعی در اینترنت حرکت کنند و از رسانه ها و سرگرمی های خارجی بهره ببرند.

7. چند زبانه شدن

یادگیری زبان دوم نه تنها مهارت‌های ارتباطی را بهبود می‌بخشد و واژگان زبان اول شما را افزایش می‌دهد - بله، واقعاً! - بلکه تحقیقات نشان می‌دهد که یادگیری زبان‌های دیگر به ویژه در میان کودکان را بسیار آسان‌تر می‌کند. دلیل این امر این است که وقتی زبان جدیدی یاد می گیرید، شبکه های مغزی جدیدی ایجاد می کنید که وقتی شروع به یادگیری زبان سوم می کنید آماده هستند.

8. بالا بردن اعتماد به نفس

هر زبان آموزی می تواند گواهی دهد که در حین کشف یک زبان جدید - اغلب در مقابل مخاطبان – اشتباهاتی مرتکب می شود. این بخشی ضروری از فرآیند یادگیری است! یادگیری زبان به این معنی است که خود واقعی را محک بزنید و از حاشیه امن یا محدوده آسایش خود خارج شوید. نکته مثبت، احساس موفقیت شگفت انگیزی است که هنگام مکالمه با شخصی به زبان مادری آن شخص احساس خواهید کرد.

9. تقویت قدرت تصمیم گیری

مطالعات نشان می دهد که تصمیماتی که به زبان دوم گرفته می شود، بیشتر از تصمیماتی که به زبان مادری شما گرفته می شود، مبتنی بر عقل است. برخلاف تصور رایج، وقتی به زبان دوم یا سوم صحبت می‌کنیم، در واقع از پاسخ‌های احساسی و سوگیری‌های عمیق مرتبط با زبان مادری خود فاصله می‌گیریم. نتیجه؟ تصمیمات سیستماتیک و روشن مبتنی بر واقعیات.

10. کسب دیدگاه

وقتی زبان و فرهنگ جدیدی کشف می کنیم، طبیعتاً با فرهنگ و زبان آشناتر مقایسه می کنیم. یادگیری در مورد فرهنگی دیگر، جنبه های مثبت و منفی فرهنگ خودمان که ممکن است قبلاً به آن توجه نکرده باشیم را روشن می کند. ممکن است قدردانی بیشتری نسبت به آنچه دارید پیدا کنید، یا ممکن است تصمیم بگیرید که همه چیز را تغییر دهید!

منبع زبان اصلی:

https://www.leadwithlanguages.org/why-learn-languages/top-ten-reasons-to-learn-languages/

مترجم: مهدی حسنی

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۰۱/۴/۸ ۱۷:۳۷

اصلا همه دلایل بالا را کنار بگذارید. فرض کنید فردی خواستار ادامه تحصیل در خارج از کشور است. برای این مهم ابتدا باید در آزمون زبان مورد تایید آن دانشگاه شرکت کند. آیا با نرم افزار ترجمه می توان آزمون هایی مثل تافل، آیلتس، یا حتی همین ای پی تی دانشگاه آزاد را با موفقیت پشت سر گذاشت؟ 

۰۱/۴/۸ ۱۵:۰۹

با توجه به پدیدار شدن نرم افزارهای جدید ترجمه زبان ، دیگر نیازی به یادگیری زبان نیست

۰۱/۴/۸ ۰۹:۰۰

زبان مادری انتقال فرهنگ و منبع رشد کودک است. بنا به تحقیقات تاثیر یادگیری و فردایی کودک با زبان مادری به مراتب بهتر و بلاتر است.متاسفانه تو میانه انگار فراموش کردن که کی هستن و چی بودن و به کودکی که نمیدونه چی به چیه فارسی یاد میدن. وقتی دلیل اینکارو جویا میشی میگن اگه رفت مجلس بتونه دفاع کنه. این چه دلیل موجهی هست؟ همتون میخاین بچتونو بفرستین مجلس؟؟؟؟؟ ای والا. و یا اینکه تو درسه عقب نمونه. مگه ما همگی بهمون فارسی یاد دادن که الانم نتونستیم کاره ای بشیم. پس بنابرین اول زبان مادری بعدش زبان دوم و سپس زبانهای خارجی. لازم به ذکر هست زبان دوم بسیار متفاوت از زبان دوم هستش. یادگیری فارسی بعنوان زبان دوم هست و یادگیری انگلیسی در ایران زبان خارجی .با تشکر از مقاله اقای حسنی و کامنت سایر دوستان.

۰۱/۴/۸ ۰۱:۲۷

ممنون جناب حسنی گرامی
مطلب خوب و ارزنده ای بود.
حالا اول زبان خارجی رو یاد بگیریم بعد زبان مادری یا بلعکس؟
مثلا اول فارسی رو یاد بگیریم یا ترکی خودمان را ؟
واقعا برام جای سئوال هست. اساتید راهنمایی کنند.

۰۱/۴/۷ ۱۷:۳۳

آموختن یک زبان جدید به هیچ وجه به معنی کنار گذاشتن زبان مادی نیست. همانطور که در بند هفت نوشته شده یادگیری زبان دوم نه تنها مهارت های ارتباطی را بهبود می بخشد، بلکه دایره واژگان زبان اول را نیز افزایش می دهد.

۰۱/۴/۷ ۱۵:۱۰

چرا باید زبان مادری خود را کنار بگذاریم.‌!؟

۰۱/۴/۷ ۱۲:۰۳

وقتی مقامات مملکت با مدرک دکتری! نمیتونن دو کلام انگلیسی یا عربی صحبت کنند! چه انتظاری از مای عوام الناس داری؟؟

اخبار روز