کد خبر: ۱۳۶۴۷۷
۸۲۷ بازدید
۴۲ دیدگاه (۴۲ تایید شده)

نگاهی به نحوه انتشار برخی مطالب در صدای میانه

۱۴۰۳/۱/۲۵
۱۹:۱۴

آزادی بیان یکی از اصول بنیادین حقوق بشر است که به افراد اجازه می‌دهد تا نظرات و اندیشه‌های خود را بدون ترس از تبعیض، دخالت یا مجازات، ابراز کنند. این حق، نه تنها شامل اطلاعات و ایده‌های مورد پذیرش عموم می‌شود، بلکه شامل آن دسته از نظراتی نیز می‌شود که ممکن است توهین‌آمیز، شوکه‌کننده یا ناراحت‌کننده باشند.

اما مشاهدات حاکی از آن است که برخی نویسندگان در سایت صدای میانه، با انتشار مطالب دارای اشتباهات املایی و نگارشی و محدود کردن امکان بحث و تبادل نظر، زمینه را برای محدودیت آزادی بیان فراهم می‌کنند. در این میان، نوشته‌های آقای احمدزاده نیز به چشم می‌خورد.

ایشان در یکی از مطالب خود، به احدی از نمایندگان مردم میانه در مجلس شورای اسلامی اشاره کرده و گفته است که این نماینده "هرگز تحمل بروز تصادفات وسایل نقلیه به همراه مرگ و میر و مجروح شدن همشهریان عزیزش را نداشت". با توجه به این اظهارات، انتظار می‌رود که این نماینده پیگیر مصوباتی باشد که به افزایش ایمنی محورهای مواصلاتی و کاهش تصادفات در منطقه منجر شود.

در این راستا، در مورخ ۲۸ آذرسال گذشته خبری در وبسایت صدای میانه منتشر شد مبنی بر اینکه "بر اساس مصوبه جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان، تردد وسایل نقلیه سنگین در محور بستان‌آباد-میانه-سرچم، از این پس باید از طریق آزادراه تبریز-زنجان انجام شود و تنها در روزهای برفی و بارانی، امکان لغو این محدودیت با تشخیص پلیس راه وجود دارد."

پرسش من از آقای احمدزاده این است که نماینده‌ای که تحمل مرگ همشهری خود در اثر تصادف را ندارد، چه اقدامی برای اجرایی شدن این مصوبه انجام داده است؟ جناب احمدزاده! واژه "تصادف" را در کانال تلگرامی صدای میانه سرچ کنید و ببینید که فقط بعد از این مصوبه، چند نفر در این محور جان خود را در اثر تصادف با وسایل نقلیه سنگین از دست داده‌اند.

همچنین آقای احمدزاده نوشته که طرح چهارباندهٔ اتوبان سَرچَم میانه بعد از ده سال، متأسفانه حتی یک کیلومتر از آن زیر بار ترافیک نرفته بود. پرسش دیگر این است که اکنون چند کیلومتر از این پروژه به بهره‌برداری رسیده است؟ ارائه این اطلاعات می‌تواند به درک بهتر پیشرفت این پروژه کمک کند.

در حالی که تعریف و تمجید از مسئولان می‌تواند بخشی از محتوای رسانه‌ای باشد، اما باید در کنار آن فضایی برای نقد سازنده و ارائه دیدگاه‌های مختلف نیز فراهم شود. در ضمن، مطالبی که صرفاً به ستایش از مسئولان می‌پردازند، باید در بخش اخبار ادارات و روابط عمومی قرار گیرند تا خوانندگان بتوانند تفاوت بین گزارش‌های خبری و محتوای تبلیغاتی را تشخیص دهند.

آزادی بیان باید با دقت و مسئولیت‌پذیری همراه باشد. نویسندگان باید به دنبال ارتقاء دقت و شفافیت در نوشته‌های خود باشند و فضایی برای بحث و تبادل نظر فراهم کنند تا همه صداها شنیده شوند. این امر به تقویت دموکراسی و پیشرفت جامعه کمک می‌کند.

بنابراین، رفتار آقای احمدزاده در محدود کردن بحث و تبادل نظر و انتشار مطالب با ایرادات املایی و نگارشی، نه تنها به اصول آزادی بیان آسیب می‌زند، بلکه به اعتبار رسانه‌ای که برای آن می‌نویسد نیز لطمه می‌زند. اصلاح این رویکرد می‌تواند به بهبود گفتمان عمومی و اعتماد به رسانه‌ها کمک کند.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۰۳/۱/۳۰ ۰۱:۱۲

به اطلاع همشهریان عزیزم می رساند آقای..... اخیرا مدارس آچاچی را در روز چهارشنبه مدت دو و نیم ساعت تعطیل و معلمان آچاچی را برای تبلیعات انتخاباتی به محلی در شهر میانه ( احتمالا ستاد ) منتقل کرده است .

۰۳/۱/۲۸ ۱۳:۵۹

آقای احمدزاده یکبار با کاربری خودتان یکبار هم با کاربری مهمان پاسخ میدید؟! البته ید طولانی در این زمینه دارید.

۰۳/۱/۲۸ ۰۹:۲۹

بنده بمنظور اعتراض ، هیچ کدام از مطالب آقای احمدزاده را نمی خوانم و از دیگر همشهریان محترم نیز می خواهم چنین کنند

۰۳/۱/۲۸ ۰۹:۲۳

آقای احدزاده به تنهایی کافی است در این دو سال اخیر آقای احمدزاده با مطالبشون نشان دادند آن شخصیت ....وعلمی ورسانه ایی که در ذهن ما تداعی بودنیستند!!! ..........

۰۳/۱/۲۸ ۰۷:۵۹

تشكر از صداي ميانه كه اين فضاي اطلاع رساني و روشن گري و نقد و انتقاد را ايجاد كرده و همشهريان مي توانند مطالب خود را ارايه كنند.

۰۳/۱/۲۸ ۰۷:۵۷

درود به استاد جاويد احمدزاده اصحاب رسانه و استاد بي بديل و افتخار ميانه.

۰۳/۱/۲۸ ۰۱:۴۲

این آقای ..... خبرنگار، ........ یه جایی میگه خودتو معرفی کن و با نام و نشان بنویس. و اونجایی که دوست عزیزم آقای حسنی که از نزدیک افتخار آشنایی با ایشون رو ندارم، با نام و نشون انتقاد میکنه ،میگه که شما اومدید برای اینکه خودت رو معروف کنی. یه مثل هست که میگه " ....... ، گالاسان یانا یانا ". این آقا رو نادیده بگیرید،خود مهم پنداری داره‌‌. و الله حتی ۱ درصد مردم تو رو نمیشناسن، ........ بیست سی سال پیش گفته بود فلانی رییس صدا سیماست، آقای رییس صداسیما ما اصلا تو رو نمیبینیم و مهم نیستی. ....

۰۳/۱/۲۷ ۲۳:۲۹

آقای جاوید احمدزاده برای شما متاسفم که باید در نوشته شخص دیگری از به اصطلاح نوشته خود دفاع کنید . واقعا به شما هم می شود گفت نویسنده ؟

۰۳/۱/۲۷ ۲۳:۲۶

حضرت والا این توصیه را چرا به خودتان نمی کنید . آقای خبر نگار خاویر پرز دکوریار ؟؟!!

۰۳/۱/۲۷ ۲۳:۲۴

درود بر جناب حسنی که از پاسخ های مستند و مستدل ایشان لذت بردم . اما آقای جاوید احمدزاده در این حد از نویسندگی قرار ندارند تا متوجه بیان علمی و فنی شما شوند .حداکثر رتبه ایشان در عرصه نویسندگی مدیحه سرایی از آقای اسماعیلی است که خریداری برای حرفشون در این مورد هم نیست . نویسندگی مهارت و فن و شجاعت و تحمل می خواهد که ایشان هیچ کدام از اینها را ندارند ولی تظاهر به نویسندگی می کنند .

۰۳/۱/۲۷ ۲۲:۱۲

جناب حسنی ای کاش از آن 40 کتاب به یکیش عمل می کردی!!!!!!!!

۰۳/۱/۲۷ ۲۲:۰۹

جناب حسنی ای کاش از آن 40کتاب به یکیش عمل می کردی!!!!!!!!!

۰۳/۱/۲۷ ۲۱:۵۹

وطن خودتو به چی فروختی ؟ به یک مشت به به و......؟!

۰۳/۱/۲۷ ۲۱:۵۱

.... فقط تبلیغ غیر قانونی میکنه مقاله اش کجا بود

۰۳/۱/۲۷ ۱۹:۱۶

استدلال شما از هزاران واژه به رشته تحریر درآمده این است که بنده می خواهم با انتقاد یا پرسش از شما خود را معرفی کنم. ادامه این بحث به هیچ نتیجه مثبتی منجر نخواهد شد. شما هم موفق باشید. 

۰۳/۱/۲۷ ۱۸:۴۹

جناب حسنی عزیز با بیوگرافی که نوشتید بنده خیلی خوشحال شدم و بازم تاکید می کنم امیدوارم موفق باشید من اگر از اول می دانستم هدف از نوشتن آن مطلب معرفی خود تان است هرگز جسارت نمی کردم پاسخ شما را بدهم .در ضمن باعث افتخار بنده است همشهریانی مثل شمادارم که حرفی برای گفتن دارند .  ولی اگر توجه کرده باشید بنده شما را بزرگوار خطاب کردم اما متاسفانه شما با جبهه گیری پاسخ بنده را دادید بازم موفق باشید.

۰۳/۱/۲۷ ۱۸:۲۸

برادر محترم چرا جای ظالم و مظلوم را عوض می کنید ؟ این شما هستید که با مردم صداقت ندارید . شما بجای پاسخ به نقدها دنبال حاشیه سازی و فرافکنی هستید . شما از آقای اسماعیلی طرفداری می کنید و ...... شما متاسفانه ...می خواهید حقیقت را بپوشانید . من فعلا وارد نقد نوشته های شما نشدم و انتقادم بیشتر به .... شما برای نشان دادن ناحق به جای حقه . چون از ترس نقد مسیر نظرات را بسته اید فعلا وارد نقد علمی نوشته های شما نشده ام . مردم خوب دست شما را خوانده اند و هر گونه تلاش تبلیغی شما از ....عکس آن را نشان داده است . .......... .

۰۳/۱/۲۷ ۱۸:۲۲

از آنجایی که نمی ­خواهم صفحه اصلی سایت صدای میانه را شلوغ کنم، و چون برای مقاله «با عدم درک صحیح از بیان آزادی دیگران را متهم نکنیم» نوشته آقای جاوید احمدزاده، امکان درج دیدگاه وجود ندارد، ، در ذیل مطلب خود، واکنشم به آن مقاله  را منتشر می­کنم.

جناب احمد زاده نوشته است: «اخیرا یکی از همشهریان بزرگوار به نام  آقای مهدی حسنی در همین سایت  مطلبی تحت عنوان نگاهی به نحوه انتشار مطالب در سایت صدای  میانه بدون آنکه روشنگری کند آیا انتقادش متوجه  بنده  یا  نماینده شهرمان آقای مهدی اسماعیلی است یکسری مطالبی رامطرح کردهآیا انتقادش متوجه  بنده  یا  نماینده شهرمان آقای مهدی اسماعیلی است یکسری مطالبی رامطرح کرده».

در پاسخ باید عرض کنم که انتقاد بنده در مطلبم متوجه شما بوده است و به صراحت نام شما را ذکر کرده‌ام. از آنجایی که در متن من به نام نماینده شهر اشاره‌ای نشده است، بنابراین تمرکز انتقاد بر روی شخص شما بوده است. اگر انتقاد یا سوالی از احدی از نمایندگان داشته باشم ترجیح می­دم به طور مستقیم خود این افراد در خطاب قرار دهم.

وی در ادامه فرموده­ اند که: «اولا غلط املایی زمانی مشخص می شود که فرد بادستخط خودش چیزی را نوشته باشد والا وقتی تایپ می شود ممکن است اشتباها حروف ها پس و پیش نوشته شود ثانیا ممکن است هنگام کنترل مطلب کلمه ای  از دیدنگارنده پنهان بماند  که غلط املایی محسوب نمی شود. »

برای اثبات اینکه این عبارت غلط است، من به چند منبع معتبر در زمینه ویرایش و نگارش علمی مراجعه کردم:

کتاب "راهنمای ویرایش" اثر دکتر شاپور احسانی: در این کتاب، به صراحت آمده است که غلط املایی به نحوه نوشتن کلمات اشاره دارد و ربطی به دست‌خط نویسنده ندارد. همچنین اشتباهات تایپی نیز به عنوان غلط املایی محسوب می‌شوند.

مقاله "نقش ویرایش در افزایش کیفیت نوشته‌های علمی" در مجله فصلنامه علمی - پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد: این مقاله نیز تأکید می‌کند که غلط‌های املایی در متون تایپ شده به راحتی قابل تشخیص هستند و نادیده گرفتن آن‌ها به عنوان استثنا پذیرفته نیست.

کتاب "راهنمای نگارش مقاله‌های علمی" اثر مهدی زارع: این کتاب نیز بر این نکته تأکید دارد که عدم مشاهده برخی کلمات در هنگام ویرایش، به هیچ‌وجه نمی‌تواند به عنوان استثنایی بر تشخیص غلط املایی در نظر گرفته شود.

بنابراین با استناد به این منابع معتبر در زمینه ویرایش و نگارش علمی، می‌توان نتیجه گرفت که عبارت مذکور کاملاً غلط است و با اصول و قواعد نگارشی مطابقت ندارد. امیدوارم این توضیحات برای شما روشن‌کننده باشد. در ضمن، در قالب یک دیدگاه دیگر، ذیل همین مطلب، مجموعه­ای از غلط­های املایی، نگارشی و دستوری شما را منتشر خواهم کرد.

نیز خاطرنشان کرده اند که: «از سوی دیگر این جوان جویای نام بطور واضح  حتی به نمونه از غلط املایی بنده اشاره نکرده است. »

من به هیچ عنوان جویای نام نیستم. کسانی که باید مرا بشناسند، و ترجیح می دهم بشناسد، می شناسند. بیش از ده عنوان کتاب در زمینه­ ها و موضوعات مختلف با ترجمه بنده، توسط انتشارات­ های معتبر و قدیمی، به چاپ رسیده است. این ادعا، با یک جستجوی ساده اینترنتی قابل صحت­ سنجی است. خوشبختانه، اهالی فرهنگ و مطالعه کمابیش با نام و آثارم آشنا هستند. نیز به عنوان یک معلم زبان انگلیسی، افتخار می کنم که ده ها تن از شاگردانم اکنون در اقصی نقاط مشغول تحصیل یا کار هستند و علاوه بر این­ها، ده ها تن از همشهری­هایم که در مقطع دکتری تحصیل می­کردند و یا تحصیل می­کنند، قبل از امتحان جامع برای دانشگاه های داخل و همچنین قبولی پذیرش برای دانشگاه‌های خارج، با شرکت در کلاس­های اینجانب موفق به اخذ و ارائه مدارک زبان به دانشگاه­های مورد نظر خود شده ­اند.

همچنین  جناب خبرنگار مرقون فرموده اند:  «در مورد نگارشی که به آن اشاره کرده است باید عرض کنم بعد از پنجاه سال کار رسانه ای خوشحال می شوم وی راه و روش نگارش را به اینجانب تبیین کند که با کمال میل پذیرا خواهم بود. »

بسیار خوب، درک می‌کنم که شما با تجربه طولانی در عرصه رسانه، خود را یک کارشناس خبره در زمینه نگارش و زبان فارسی می دانید. اینکه مهدی حسنی بخواهد راه و روش نگارش را به شما تبیین کند، به نظر کمی غیرمنطقی می‌رسد.

در زمینه معرفی منابع معتبر در مورد راه و روش نگارش به شما پیشنهاد می‌کنم:

کتاب "فن نگارش" نوشته دکتر سعید نفیسی - این کتاب به عنوان یکی از مرجع‌های اصلی در زمینه نگارش و ویرایش متون فارسی شناخته می‌شود.

کتاب "راهنمای ویرایش" تألیف دکتر شاپور احسانی - در این کتاب، اصول و قواعد اساسی نگارش و ویرایش به طور مفصل بررسی شده‌اند.

وبسایت "آکادمی زبان فارسی" - این وبسایت مجموعه‌ای از مقالات آموزشی و راهنماهای نگارشی را ارائه می‌دهد که می‌تواند مفید باشد.

کتاب "راهنمای نگارش مقاله‌های علمی" اثر مهدی زارع - این کتاب به طور تخصصی‌تر به مباحث نگارش در حوزه مقالات علمی می‌پردازد.

این منابع به عنوان مرجع‌های معتبر در زمینه نگارش و ویرایش متون فارسی شناخته می‌شوند. امیدوارم این پیشنهادها برای شما مفید باشد. 

وی در ادامه بنده را به بی ­اطلاعی و عدم درک تفاوت بیان دیدگاه در ذیل یک مطلب نوشتاری با یک میزگرد ویا کنفرانس متهم نموده و نوشته « آقای حسنی  ظاهرا  بیان دیدگاه در یک مطلب  را بابحث و تبادل نظر در یک  کنفرانس یا میزگرد اشتباه گرفته است. چرا که  موارد مد نظر وی معمولا در کنفرانسها و میزگردها مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.»

از قضا شما هستید که نمی دانید بیان دیدگاه در یک مطلب نوشتاری با بحث و تبادل نظر در کنفرانس ها و میزگردها تفاوت های اساسی دارد. در زیر به چند مورد از این تفاوت ها اشاره می کنم.

ماهیت و شکل بیان:

در مطلب نوشتاری، دیدگاه به صورت منظم و مستدل ارائه می‌شود.

در کنفرانس ها و میزگردها، بحث و تبادل نظر به صورت تعاملی و گفتگویی انجام می‌گیرد.

مخاطبان:

در مطلب نوشتاری، مخاطب مجموعه خوانندگان هستند.

در کنفرانس ها و میزگردها، مخاطبان به صورت مستقیم و حضوری هستند.

فرصت ارائه:

در مطلب نوشتاری، نویسنده زمان کافی برای بیان و توضیح دیدگاه خود دارد.

در کنفرانس ها و میزگردها، زمان محدود است و نیاز به ارائه فشرده و مؤثر است.

امکان پرسش و پاسخ:

در مطلب نوشتاری، بازخورد مخاطبان غیرمستقیم است.

در کنفرانس ها و میزگردها، امکان تعامل مستقیم با مخاطبان وجود دارد.

بنابراین، اگرچه هر دو مورد برای بیان دیدگاه به کار می‌روند، اما ماهیت و ویژگی های آن ها تفاوت های اساسی دارد و نمی‌توان آن ها را به یکدیگر مرتبط دانست. این تفاوت ها باید مورد توجه قرار گیرد.

جناب احمد زاده در ادامه نوشته اند: «وی در ادامه   به عدم درج دیدگاههااشاره کرده است که باید متذکر شوم  مدتی است بنده ازعدم درج نظرات و دیدگاهها در پاسخ مطالب خود استفاده می کنم علتش این است چون در آستانه برگزاری  دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار داریم افرادی با نامهای فیک مثل فرهنگی یا میانالی ....ووو به خاطر  طرفداری از فلان کاندیدا یا فلان نماینده  وقتی به حقایق مطلب یا مقاله   بنده با اسناد و مدارک پی می برند  تحمل شنیدن حقایق برایشان سخت بوده و چنان مطالب توهین آمیزی را  از شدت ناراحتی به عنوان کامنت می گذارند که اصلا اینگونه نوشته ها در شان و شخصیت یک فرهنگی و یا میانالی نیست لذا ناچارا تصمیم گرفتم فعلا این روش را ادامه دهم. »

صدای میانه یک پیج شخصی نیست که هر ادعایی را بشود مطرح کرد و پاسخگو نبود. صدای میانه یک منبع رسمی و شناخته شده است و نویسندگان این رسانه باید پاسخگوی محتوای ارائه شده توسط خود باشد. سازوکار صدای میانه به نحویست که تنها افراد حقیقی و حقوقی که در سایت ثبت­ نام کرده اند می­توانند بدون نیاز به تایید مدیران و ادمین­های سایت و یا ناشر  دیدگاه خود را اضافه کنند و انتشار دیدگاه افراد غیرعضو و ثبت ­نام نکرده منوط به اجازه ناشر یا ادمین­ است. رد یا قبول کامنت‌های توهین ­آمیز افراد غیرعضو در دست منتشرکننده مطلب است. این رویکرد موجب اعتماد مخاطبان و جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی است.

وی در ادامه اشاره کرده: «البته ناگفته نماند عدم درج دیدگاهها در اکثر مطبوعات مرسوم است و هیچ ایرادی هم ندارد. »

برای اثبات اینکه عدم درج دیدگاه‌ها در مطبوعات نادرست است، به چند منبع معتبر استناد می‌کنم:

1.  کتاب "اخلاق حرفه‌ای در روزنامه‌نگاری" اثر دکتر محمود اعتمادی:

در این کتاب به صراحت آمده است که پذیرش و انتشار نظرات مخاطبان از اصول اساسی روزنامه‌نگاری است و رسانه‌ها باید این حق را برای شهروندان محترم بشمارند.

 

2.  مقاله "نقش مطبوعات در توسعه مشارکت سیاسی" در فصلنامه علمی پژوهشی "مطالعات راهبردی سیاستگذاری عمومی":

این مقاله بر اهمیت درج دیدگاه‌های مخاطبان در رسانه‌ها برای تقویت فرهنگ مشارکت سیاسی تأکید دارد.

 

3. استاندارد های اخلاقی "انجمن بین‌المللی مدیران رسانه‌ها (INMA)":

طبق این استانداردها، یکی از اصول اساسی روزنامه‌نگاری، فراهم کردن فضای مناسب برای بیان نظرات مخاطبان است.

بنابراین با استناد به این منابع معتبر، می‌توان گفت که عدم درج دیدگاه‌ها در مطبوعات نه تنها مرسوم نیست، بلکه مغایر با اصول و استانداردهای حرفه‌ای روزنامه‌نگاری محسوب می‌شود.

او ادامه داده است: «و اما  در مورد آن نماینده شهرمان که  آقای مهدی اسماعیلی باشد  عنوان نموده است  بهتر بود پیگیر مصوباتی باشند که به افزایش ایمنی محورهای مواصلاتی و کاهش تصادفات در منطقه منجر شود  بنده تعجب می کنم عزیزی که دلسوز  همشهریان و شهرش است اگر به خود  اجازه می داد   جهت اطلاع از تلاشهای شبانه روزی و پیگیرهای این نماینده تلاشگر    به سایت وی  مراجعه کند و یا  حداقل به خودزحمت داده با یک سرچ اینترنتی به سخنرانی ها ، پیگیریهاو سوالات وی  از وزرا در جلسات کمیسیونها و  علنی مجلس شورای اسلامی  گوش می کرد  قطعا این چنین از تلاشهای وی بر آشفته نمی شد .»

بنده در جایگاهی نیستم که دلسوز همشهریان و شهرم باشم ولی بنا بر ادعای شما در نوشته به کد خبر: ۱۳۶۴۱۵ احدی از نمایندگان میانه در مجلس شورای اسلامی «هرگز تحمل بروز تصادفات وسایل نقلیه به همراه مرگ و میر و مجروح شدن همشهریان عزیزش را نداشت». با توجه به این اظهارات،  پرسش من از  شخص شما این است که آن نماینده، چه کاری برای پیگیری مصوبه جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان، مورخ بیست و هشتم آذرماه سال گذشته،  که بر اساس آن تردد وسایل نقلیه سنگین در محور بستان‌آباد-میانه-سرچم، از این پس باید از طریق آزادراه تبریز-زنجان انجام شود و تنها در روزهای برفی و بارانی، امکان لغو این محدودیت با تشخیص پلیس راه وجود دارد، چه کارها و پیگری­هایی انجام داده­ اند ولی شما حتی در این نوشته هم پاسخی به آن ندادید.

همچنین آقای احمدزاده در مطلبی با تیتر « استارت -- اتوبان –نماینده» نوشته است: « طرح چهارباندهٔ اتوبان سَرچَم میانه بعد از ده سال، متأسفانه حتی یک کیلومتر از آن زیر بار ترافیک نرفته بود. » سوال من این است که با توجه به گفته شما که زیر بار ترافیک نرفته بود، اکنون چندکیلومتر از اتوبان چهار بانده میانه، سرچم زیر بار ترافیک رفته است؟ 

همچنین وی در بخش پایانی مطلب خود فرموده­اند که: «جناب حسنی عزیز اشاره کرده است باید فضایی برای نقد سازنده و ارائه دیدگاههای مختلف فراهم شود . من تعجب می کنم جناب حسنی هر آنچه را که دلشان خواسته بیان کرده ولی بازهم مدعی است  فضا برای   انتقاد  فراهم  نیست اگر واقعا اینگونه است پس  چگونه  با نقد و انتقاد دیدگاههای خود را  بیان کرده است؟ »

باید خدمت ایشان عرض کنم که اگر مطلب مرا با دقت بیشتری خوانده بودید، تعجب نمی­کردید و جمله نگاشته شده را با  تقطیع نقل قول نمی­کردید. نوشته ام « نویسندگان باید به دنبال ارتقاء دقت و شفافیت در نوشته‌های خود باشند و فضایی برای بحث و تبادل نظر فراهم کنند تا همه صداها شنیده شوند». جمله گویا است.

یک پرسش دیگر بنده این است در مطلب با عدم درک صحیح از بیان آزادی دیگران را متهم نکنیم از عکس احدی از نمایندگان میانه در مجلس شورای اسلامی استفاده کرده اید. ربط این عکس و مطلب شما چیست؟

 

 

 

 

[

 

۰۳/۱/۲۷ ۱۷:۰۰

ناراحتی شما و امثالتان از احمدزاده نیست بلکه ازجای دیگه است که انشاالله به زودی این ناراحتی تان بر طرف خواهد شد فقط صبر پیشه کنید

۰۳/۱/۲۷ ۱۶:۵۶

بار ها گفتم اگر صداقت داری خودت را معرفی کند .

۰۳/۱/۲۷ ۱۶:۵۴

به خاطر آدمهایی مثل شما  که شهامت معرفی خودرا ندارید ولی در تهمت زدن استاد هستید از درج  دیدگاهتان در همین قسمت  جلو گیری میکنم اگر صادق هستی یک نمونه از تخریب آقای حسینی توسط بنده را در همین قسمت منتشر کنید.

۰۳/۱/۲۷ ۱۵:۲۰

از سلسله نوشته های بی محتوی آقای جاوید احمدزاده نوشته جدیدی را در ۱۴۰۳.۱.۲۷ در همین سایت صدای میانه منتشر کرده است و از ترس نقد نوشته باردیگر قسمت نظرات را مسدود کرده است . به نوشته آقای حسنی انتقاد نموده و در میانه نوشته به تبلیغ و تایید عملکرد آقای اسماعیلی در زمینه ۴ بانده شدن میانه سرچم پرداخته است . خودش را فرد باتجربه و نویسنده معرفی می کند اما اساسا به اصول و چارچوب نویسندگی واقف نیست . وقتی انسان یک ادعایی مطرح می کند باید برای اثبات این ادعا دلیل داشته باشد صرف چند مکاتبه بی ثمر دلیل محسوب نمی شود . موضوع ۴ بانده کردن میانه سرچم به ۲۰ سال قبل برمی گردد . همین طور در ادوار گذشته نمایندگان وعده دادند ولی عمل نکردند . این چند کیلومتر راه سازی هم موقتی است وقتی پرونده انتخابات دوازدهم هم بسته شد مجددا پروژه می خوابد تا انتخابات آینده . آقای اسماعیلی راه جلب اعتماد عده ای از مردم را خوب یادگرفته . اون از قضیه آب شرب میانه که بنده خدا آقای رییسی را هم ..... و سد خالی رابه دست ایشان افتتاح کرد تا شاید خوراک خوب تبلیعات انتخاباتی برایش باشد اما خوشبختانه جواب عکس داد . این هم از راه میانه سرچم که هنوز اندر خم یک کوچه است .......... ایشان اگر قانون دان و عمل گرا و دلسوز مردم شهر خود بود در این ۴ سال فکری و چاره ای برای پارک جنگلی میانه می کرد ؟ اگر همین پارک جنگلی در تهران یا زنجان یا اصفهان بود تابحال شده بود قطب گردشگری شهر ؟ باید مسوولین ...... تا شهرشان را آباد کنند . ....... . آفای احمدزاده وقتی جرات شنیدن نقد سازنده را ندارید چرا می نویسید ؟ ضمن شما خبرنگارید یا نویسنده ؟

۰۳/۱/۲۷ ۱۴:۴۱

سپاس از تذکر شما. منتشر شدند.

۰۳/۱/۲۷ ۱۴:۱۶

آقای حسنی الان خود شما 2 نظر را تایید نکرده اید. علتش را نمی دانم. مقالاتی که خود آقای نایبی می نویسند بندرت پیام تایید نشده می بینیم. اتفاقا بعضی از پیامهای تایید شده خیلی بد است و سعه صدر ایشان را می رساند که تایید می کند. الان شما که از آزادی بیان حمایت می کنید لطفاً آن 2 پیام را لااقل بصورتی که بتوان تایید کرد ویرایش و سپس تایید کنید

۰۳/۱/۲۷ ۱۱:۱۴

دوست عزیز ، در تمام دنیا و حتی کشورهای بسیار آزاد و مترقی هم آزادی چهارچوب خاص خودش رو داره و اینگونه نیست که به بهانه آزادی بیان هرچه دلمان خواست بیان کنیم چه برسه به کشور ما که محدودیتهای خاص خودش رو داره ، آقای نایبی کاملا درست گفتن ، اگر قرار باشه هر مطلب و نظری اینجا منتشر بشه نه تنها برای مدیر سایت مسولیت داره بلکه دستاویزی میشه برای برخی افراد که هرچی از دهنشون و ذهنشون در میاد رو انتشار بدن و این دقیقا تضییع حقوق شهروندیه ، لطفا برداشتتون رو از آزادی بیان کمی ارتقا بدین و مطالب حقوقی در خصوص آزادی بیان و بعد از بیان رو مطالعه بفرمایین

۰۳/۱/۲۷ ۰۸:۴۵

جناب مهندس نایبی با سلام . مستحضرید تبادل افکار باعث رشد جامعه و برطرف شدن مشکلات و موانع توسعه می شود . پمپاژ نوشته های ضعیف و بعضا بی ارزش از سایت وزین صدای میانه موجب افت شدید جایگاه سایت در بین رسانه های خبری خواهد شد . آقای جاوید احمدزاده با بستن نظرات اهداف توسعه طلبانه کاملا سیاسی و یک جانبه خود را به خورد مخاطبان تحویل می دهد و به تبادل افکار و نقد هیچ وقعی قائل نیست و یک جانبه هر دروغ و نوشته دل بخواهی فاقد ارزش علمی و اجتماعی را از طریق سایت صدای میانه پمپاژ می کند و تحمل شنیدن نقدهای مخاطبان را ندارد . سایت را به تابلو اعلانات مدرسه شخصی و خصوصی تبدیل کرده است . استفاده انحصاری سایت توسط ایشان کار درست و عاقلانه ای نیست . لطفا تدبیری بیاندیشید تا راه کاری برای حل این مساله پیدا کنید . با سپاس

۰۳/۱/۲۷ ۰۲:۴۷

با اهدای سلام خدمت استاد نایبی همانطوریکه حجاب در دین اسلام تعریف شده ولی امروز یکی حجاب کامل دارد یکی دیگر روسری برمیدارد ام یک نه حجاب ونه روسر دارد متاسفانه........ میکند اینجا هم شاید ازادی بیان ونوشتاری داریم اما در یک سال کذشته این اقای جاوید بازنشسته چند ین مطلب متاسفانه در این سایت منتشر کرده مثل مثالی که از حجاب کردممطالب ایشون نه خبر نه مستند ونه مقاله بود فقط برای تعریف وتمجید  از اقای اسماعیلی وتخریب اقای حسینی بود امیدوارم شما اجازه ندهید ایشان هر چی دوست داشتند منتشر کنند درواقع مثل مثالی که زدم ایشان در انتشار مطالب نه حجاب را ونه روسری را رعایت که نمی کند ..... هم میکند ومتاسفم جناب نایبی عزیزم منتظر جواب شما هستم

۰۳/۱/۲۶ ۱۸:۴۹

خیلی دلم میخواد بدونم آن نماینده، تحمل مرگ و میر و مجروح شدن همشهریان عزیزش در جاده میانه به تبریز را هم دارد یا آستانه تحمل ایشان فقط در میانه به سرچم خلاصه میشود؟

۰۳/۱/۲۶ ۱۷:۱۰

با توجه به نوشته های آقای احمدزاده عرض می کنم . نوشته های آقای جاید احمدزاده در هیچ قالب نوشته اعم از : خبر ، مقاله ، نوشته از نوع نقد ، تحلیل و ... نمی گنجد . ایشان فقط تراوشات ذهنی و برداشت های فردی خود را با قلم بسیار ضعیف به مخاطبانش تحمیل می کند . به نظرم ارزش نوشته علمی ، انتقادی و اجتماعی را ندارد . تازه این تراوشات ذهنی ایشان در راستای اهداف سیاسی مسموم خود است .

۰۳/۱/۲۶ ۱۶:۳۴

سلام با اهدای تشکر مدیریت جنابعالی بنظر من جناب مهندس همانطوریکه در اسلام ویا ایران اسلامی حجاب تعریف داره وکسی هم که ازادی را بطرق مختلف معنی میکنه ولی بالاخره بعضی افراد حجاب را رعایت میکنن بعضی دیگر روسری بر نمی دارند اما بعضی دیگر هم روسرسری بر میدارند ولباس انچنانی می پوشند وفقط به نظر شخص بنده پرده دری میکنند و میکنن وغالب جامعه هم بدشان می ایند در صدای میانه هم ۶ ماهه گذشته را تگاه کنید اقای جاوید احمد زاده خبر نگار بازنشسته میاد مقاله می نویسه تفسیر میکنه قلم می زنه فقط نامه های بدون جواب اسماعیلی را منتشر میکنه وکاروبارش شده نامه های ایشان را در فضای مجازی که بیدار هستند منتشر کنن وباز عرض میکنم ریا کاری میکنن اما جناب نایبی شما نباید اجازه هر نوشته ای را در صدای میانه بفرمایید متاسفم ایشان از ازادی فضای صدای میانه سو استفاده میکنن ومثالی که زدم ایشون ضمن اینکه حجاب رعایت نمیکنه روسری خودش بر میداره وپرده دری هم میکنه بهتر اقای نایبی صدای محترم میانه اگر صلاح میدون در همین ایت تذکر ودر صورت تکرار اجازه ندهند 

۰۳/۱/۲۶ ۱۰:۴۴

ببخشید آن آزادی بیان که شما انتظار دارید این است که بدون نام و نشان مثل همین الآن هر انتقادی به حکومت و مسئولین و هر توهین به ما و دیگران را تایید کنیم و در راهروهای دادگاهها یک دو بزنیم و شما در کنج آرامش منزل دراز بکشید. اگر علاقمند به اصلاح جامعه هستید با هویت واقعی و با شهامت اظهارنظر کنید وگرنه زیادند کسانی که در تاریکی سنگ بیاندازند یا از داخل ماشین فحش بدهند و فرار کنند.

مضافاً صدای میانه یک سازمان حقوق بگیر و گسترده نیست که چندین نفر مختص تایید پیامها بنشینند، توانایی ما در همین حد است و قطعاً پیامهای غیراعضا و حتی مطالب غیراعضا مغفول می ماند و فرصت بررسی و تایید را نداریم.

با این فرمان که شما گرفته اید، بهتر است صدای میانه بسته شود چون هیچ فایده ای ندارد.

۰۳/۱/۲۶ ۰۸:۰۱

آزادی بیان در نوک قله دروغترین دروغهای تاریخه که تنها در زمان پیامبر خاتم و حضرت علی و اولاد معصومش دیده شده. بقیه فقط اداشو در میان. و برای پرستیژ و خود را صاحب کمال انسانی نشان دادن. بارها نکته در صدای میانه نوشتم که صدای میانه انعکاس نداده. چرا؟ چون در راستای منافع جناحی فکری صدای میانه نیست. صدای آمریکا و بی بی سی و همه رسانه ها همینن. رسانه در خدمت منافع جناح و جریان فکری حاکمان و سرمایه داران و صاحبان قدرت و نفوذه. والسلام (بعید نیست همین رو هم انعکاس ندهید و شایدم برای پرستیژ و نشان دادن صاحب کمالات انسانی و اجتماعی انعکاس دهید)

۰۳/۱/۲۶ ۰۷:۵۳

صدای میانه مشکلی با انتشار افکار ندارد و اثبات آن با تام الاختیار بودن اعضا است. پیامهای غیراعضا ممکن است بخاطر فرصت نکردن یا نگرانی از مسائل حقوقی یا اخلاقی و اجتماعی و ... تایید نشوند. شما می توانید عضو شوید و‌با هویت خودتان در انتشار نظرات و‌ مطالب مشارکت کنید.

۰۳/۱/۲۶ ۰۷:۳۹

بله حتما این گزینه را فعال میکنیم. سابقاً وجود داشت ولی حذف شد.

۰۳/۱/۲۶ ۰۳:۲۹

با تشکر از عزیز همشری جناب حسنی.
بنده جناب عالی رو نمیشناسم ولی عجب مطلبی منتشر کردید.
استاد نایبی میگن توهین و فحش یه جورایی خط قرمزه.
ولی بنده در مورد کد خبر ۱۳۶۲۶۶ شاهد هستم که یکی از افراد بی تربیت و بی ادب در مورد کلمه" د ی و ث " نظری نوشتن، ولی پاسخ بنده در مورد آن نظر رو اجازه انتشار ندادن.
آقای نایبی عزیز، شما رفتار شبیه افراد مشکوک رو انجام میدید.
مثلا تهدید افراد با آی دی و شناسایی.
آزادی معنی سر راست و ساده ای دارد.
حتی درج فحش و ناسزا، هم نباید سانسور شه‌.
دگرنه شما نمیتوانید از آزادی حرف بزنید.
آقای نایبی خیلی راحت بگید من با آزادی مخالفم.
آزادی هیچ تفسیری نداره.

۰۳/۱/۲۶ ۰۱:۱۵

جناب آقای مهندس نائبی عزیز،

با سلام و ادب فراوان،

از اینکه وقت ارزشمند خود را صرف به اشتراک‌گذاری دیدگاه‌هایتان کرده‌اید، صمیمانه قدردانی می‌کنم. موضوع آزادی بیان و حفظ ادب و احترام در فضای مجازی، موضوعی است که باید با دقت و توجه به آن پرداخته شود.

همانطور که بیان داشتید، صدای میانه امکانات متنوعی را برای درج نظر فراهم آورده است تا ناشران بتوانند بر اساس محتوای مطلب و واکنش‌های احتمالی، تصمیم‌گیری نمایند. این انعطاف‌پذیری به ناشران اجازه می‌دهد تا فضایی سازنده و مثبت را حفظ کنند، بدون اینکه به آزادی بیان آسیبی وارد شود.

نگرانی‌های شما در مورد نظرات توهین‌آمیز و بی‌ادبانه را درک می‌کنم. این موضوع می‌تواند برای ناشران و خوانندگان ناراحت‌کننده باشد. اما انتشار یا عدم انتشار نظرات افراد غیرعضو در اختیار ناشر است و او می‌تواند در مورد انتشار یا عدم انتشار نظرات تصمیم بگیرد.

اما وقتی مطلبی در مورد راه‌های مواصلاتی نوشته می‌شود، آن هم در قدیمی‌ترین و معتبرترین رسانه شهر و نه در پیج شخصی اینستاگرام یا سایر رسانه‌های مانند آن، طبیعتاً همه‌ی مردمی که از آن مسیر استفاده می‌کنند یا تحت تأثیر آن قرار دارند، حق دارند تا نظرات و تجربیات خود را به اشتراک بگذارند. این امر به ویژه در مواردی که تصمیمات و مصوبات مربوط به ایمنی و بهبود شرایط ترافیکی مطرح است، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

مشارکت عمومی در بحث‌های مربوط به مسائل عمومی نه تنها حق هر فرد است، بلکه می‌تواند به تصمیم‌گیری‌های بهتر و اتخاذ رویکردهای مؤثرتر منجر شود. نظرات و بازخوردهای مردمی که به طور مستقیم با مسائل روبرو هستند، می‌تواند اطلاعات ارزشمندی را در اختیار مسئولین و تصمیم‌گیران قرار دهد.

همچنین، باید اذعان داشت که روابط عمومی‌ها و افراد حقیقی در نقش روابط عمومی مخفی، به خوبی از عملکرد و فعالیت‌های شخص یا سازمان متبوع خود آگاه هستند و این آگاهی، می‌تواند در تصمیم‌گیری‌های آن‌ها برای باز یا بسته بودن بخش نظرات تأثیرگذار باشد. در شهری مانند میانه، که جامعه‌ای کوچک و متراکم دارد، عملکرد مسئولان به سرعت در میان شهروندان منتشر می‌شود و مردم به طور مستقیم با نتایج کارهای انجام شده روبرو هستند.

باز هم از شما برای مشارکت‌تان تشکر می‌کنم و امیدوارم که این تبادل نظرات به ارتقاء فضای گفتمانی و احترام متقابل در جامعه‌ی ما کمک کند.

 

۰۳/۱/۲۵ ۲۳:۵۴

در آخرین مطلب منتشر شده توسط آقای احمدزاده انگار معلم به یک دانش‌آموز گفته، قهرمان زندگی خود را توصیف کنید...؟!

۰۳/۱/۲۵ ۲۳:۵۲

جناب نائبی از شما درخواست می‌کنم همانطور که گزینه «می‌پسندم» و «نمی‌پسندم» را در قسمت نظردهی فعال کرده‌اید، لطفا این قابلیت را در خود مطلب منتشر شده هم قرار بدید تا در صورت فعال نبودن نظردهی، مخاطب بتواند بازخورد خود را نسبت به مطلب منتشر شده اعمال بکند.

۰۳/۱/۲۵ ۲۳:۲۶

واسه نونه

۰۳/۱/۲۵ ۲۳:۰۳

جناب مهدی خان حسنی

باسلام

صدای میانه برای انتشار دهندگان مطلب، در زمینه درج نظر، سه امکان قرار داده است:

1ـ همه نظر بدهند.

2ـ فقط اعضا نظر دهند.

3ـ هیچکس نظر ندهد.

این امکان را اپلیکیشن هایی مانند اینستا نیز دارد.

پیش فرض صدای میانه، مشارکت همه در نظر دادن است مگر اینکه ناشر، یکی از دو گزینه بعدی را انتخاب کند.

این کار را پیشتر یکی از ادارات و یکی از نمایندگان انجام می دادند و اخیراً یکی از اعضای حقیقی انجام می دهد.

هرچند طبیعی است که ذات صدای میانه برای آزادی بیان و انتشار افکار و نظرات راه اندازی شده است اما گاهی ناشران نیز از فحاشی ها و گستاخی ها و نظرات به دور از ادب، خسته می شوند. خود صدای میانه بیشتر توهین ها را می بیند. من خودم از روی آی پی، گاهی افراد را می شناسم و تعجب می کنم این فردی که این همه به من احترام و ادب دارد و شخصیت محترمی است چطور اینجا تصور می کند بدون نام هر حرفی را می تواند بزند؟ آیا درون آن فرد سالم نیست و بیرونش را خوش ظاهر نشان می دهد؟ نمی دانم!

در هر صورت امیدوارم هر کسی نظر می دهد، پیش از ارسال تصور کند همه او را می بینند و می شناسند. لذا همان ادب و احترامی که در خیابانها و خانه ها دارد، رعایت کند.

اگر پیشنهاد شما این است که ما این امکان را حذف کنیم، شاید سخت باشد. بهتر است ناشران سعه صدر داشته باشند و از تایید پیامهای حاوی فحاشی و گستاخی و پاسخ دادن به آنها پرهیز کنند. این کار بهتر از بستن گزینه نظردهی است.

۰۳/۱/۲۵ ۲۲:۰۹

آقای احمد زاده را ول کنید
نمیدونم به چه قیمتی خودشو واگذار کرده
خدا رحمتش کند

۰۳/۱/۲۵ ۲۱:۵۰

سلام مطلب بجایی بود . حتما آقای نایبی دراین خصوص توجه لازم را خواهند داشت .

اخبار روز