
باغدا اَریک واریدی سلام علیک واریدی
باغدان اریک قوتاردی سلام علیک قوتاردی
ضرب المثلی که درباره ی اغلب مسئولان انتصابی و کاندیداهای انتخابات ما صدق می کند. بله نمونه ی عینی و بسیار بارز این ضرب المثل همانا کاندیداهای انتخاباتی مملکت مخصوصا" شهرمان می باشند که تا آن زمانی که به هدف و مقصود خود نرسیده اند و به رای یا حمایت و یا پله شدن مردم نیاز دارند چنان سلام و تعظیمی میکنند که اشخاص کاردان و کسانی که چندین بار تجربه فرو رفتن در این پالچیخ را دارند مسحورشان گشته و در بسیاری موارد آمادگی خود را برای پله شدن اعلام می کنند.
از جمله ی این ترفندها ارسال پیام کوتاه در ایام نزدیک انتخابات و صحبت کردن رو در رو با جوانان و صدا کردن آن ها با اسم کوچک است که عقل هر جنبنده ای را از کله اش بیرون می کند و همچنین شناسایی مشکلات ناتمام مردم و انگشت گذاشتن بر روی آن ها که به راحتی طرف را کت بسته در اختیار شان می گذارد.
البته لازم است بدانید اشخاصی هر چند انگشت شمار هم هستند که با تمام شدن انتخابات همچنان سلام و علیک و ادعای احترام مسئولین به آن ها همچنان ادامه دارد یعنی اولارین باغلاریندا اریک قوتارسادا سلام عیلک گنه واردی اما این نوع از افراد بسیار کم و نادرند و دلیل تداوم این سلام علیک را عاقلان دانند (ماکه نمیدانیم). البته این اشخاص شامل مردم همیشه حاضر در پای صندوق های رای نمی شود.
همه این را می دانیم که امکان ندارد کاری کرد که باغ همیشه زرد آلو داشته باشد یعنی همیشه این اشخاص نیاز به رای و حمایت ندارند تا مجبور شوند هر روز سلام و عیلک را بر قرار نگه دارند ( لاقل برای 3 سال اول نیازی به سلام علیک نمی بینند). پس به نظر شما چگونه می شود مسئولان را پاسخگو در برابر افکار عمومی نمود؟
حال چه موفق به انتخاب شوند چه نشوند، بعد از انتخابات وقتی که از آنها در امور قانون گذاری خواسته ای در مورد استخدام هر چند روز مزد و قراردادی را داشته باشند، نمیتوان آنها را پیدا کرد.
پس اندکی تفکر لازم است که به آن پی ببریم که چرا بعد از اتمام خواسته خود و بر آورد شدن آن دیگر اونچنان که باید با مردم سلام علیک نمی کنند. به این معنی که شخصیت و نوع حرکات شان قبل و بعد انتخابات و رسیدن مقصودشان به صورت 360 درجه تغییر می کند.
آیا نمی شود چنان در این موارد حساس باشیم و کاری کنیم که وقتی باغدا اریک قوتاریب سلام علیک قوتارماسین و مسؤولین مجاب به پاسخگویی به افکار عمومی باشند.