کد خبر: ۱۲۹۶۴۲
۵۰۹ بازدید
۱۷ دیدگاه (۱۷ تایید شده)

شروع فصل سلام علیک ها از باغ زردآلو؛

چرا کاندیداهای انتخابات بعد از بر آورد شدن خواسته هایشان اونچنان که باید با مردم سلام علیک نمی کنند؟

۱۴۰۲/۳/۱۰
۰۰:۵۸

باغدا اَریک واریدی سلام علیک واریدی

باغدان اریک قوتاردی سلام علیک قوتاردی

ضرب المثلی که درباره ی اغلب مسئولان انتصابی و کاندیداهای انتخابات ما صدق می کند. بله نمونه ی عینی و بسیار بارز این ضرب المثل همانا کاندیداهای انتخاباتی مملکت مخصوصا" شهرمان می باشند که تا آن زمانی که به هدف و مقصود خود نرسیده اند و به رای یا حمایت و یا پله شدن مردم نیاز دارند چنان سلام و تعظیمی میکنند که اشخاص کاردان و کسانی که چندین بار تجربه فرو رفتن در این پالچیخ را دارند مسحورشان گشته و در بسیاری موارد آمادگی خود را برای پله شدن اعلام می کنند.

از جمله ی این ترفندها ارسال پیام کوتاه در ایام نزدیک انتخابات و صحبت کردن رو در رو با جوانان و صدا کردن آن ها با اسم کوچک است که عقل هر جنبنده ای را از کله اش بیرون می کند و همچنین شناسایی مشکلات ناتمام مردم و انگشت گذاشتن بر روی آن ها که به راحتی طرف را کت بسته در اختیار شان می گذارد.

البته لازم است بدانید اشخاصی هر چند انگشت شمار هم هستند که با تمام شدن انتخابات همچنان سلام و علیک و ادعای احترام مسئولین به آن ها همچنان ادامه دارد یعنی اولارین باغلاریندا اریک قوتارسادا سلام عیلک گنه واردی اما این نوع از افراد بسیار کم و نادرند و دلیل تداوم این سلام علیک را عاقلان دانند (ماکه نمیدانیم). البته این اشخاص شامل مردم همیشه حاضر در پای صندوق های رای نمی شود.

همه این را می دانیم که امکان ندارد کاری کرد که باغ همیشه زرد آلو داشته باشد یعنی همیشه این اشخاص نیاز به رای و حمایت ندارند تا مجبور شوند هر روز سلام و عیلک را بر قرار نگه دارند ( لاقل برای 3 سال اول نیازی به سلام علیک نمی بینند). پس به نظر شما چگونه می شود مسئولان را پاسخگو در برابر افکار عمومی نمود؟

حال چه موفق به انتخاب شوند چه نشوند، بعد از انتخابات وقتی که از آنها در امور قانون گذاری خواسته ای در مورد استخدام هر چند روز مزد و قراردادی را داشته باشند، نمیتوان آنها را پیدا کرد.

پس اندکی تفکر لازم است که به آن پی ببریم که چرا بعد از اتمام خواسته خود و بر آورد شدن آن دیگر اونچنان که باید با مردم سلام علیک نمی کنند. به این معنی که شخصیت و نوع حرکات شان قبل و بعد انتخابات و رسیدن مقصودشان  به صورت 360 درجه تغییر می کند.

آیا نمی شود چنان در این موارد حساس باشیم و کاری کنیم که وقتی باغدا اریک قوتاریب سلام علیک قوتارماسین و مسؤولین مجاب به پاسخگویی به افکار عمومی باشند.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۰۲/۳/۱۲ ۰۰:۰۶

نیش عقرب نه از ره کین است اقتضای طبیعتش این است

۰۲/۳/۱۱ ۱۳:۴۹

شما به عنوان یک فعال رسانه ای چطور نمیدانید علت ایجاد پیچ دم انتخابات تبلیغات و ایجاد شور و شوق انتخاباتی و شناساندن و ارایه برنامه های کاندیداهای مد نظر است و طبیعی هم هست و متاسفانه تفکر های ضعیف و در عین حال جانبدارانه برخی فعالان رسانه ای مورد انتقاد هست نه کانال موقت یک کاندید در نزدیکی انتخابات که دم انتخابات از حالت بی طرفی در امده و متمایل به کاندید خاصی میشود و بعد از انتخابات ادعای بی طرفی کرده و خود را رسانه مستقل خطاب میکند

۰۲/۳/۱۱ ۰۸:۲۲

برحسب اتفاق همین سایت صدای میانه 18 سال است که بدون وقفه در کنار مردم است و خود شما به همین راحتی یک نیش می زنید.

۰۲/۳/۱۰ ۲۲:۳۸

البته خود شما هم یک زمانی کلاس‌ میانه شناسی گذاشته بودید که به صورت کاملا تصادفی با فصل زردآلو مصادف شده بود که البته تایید صلاحیت نشدید...

۰۲/۳/۱۰ ۲۰:۰۴

سلام علیکم
جناب چهره بنده چند روز گذشته چند تا پیام ارسال کردم از پیام شما خیلی خیلی بامحبت تر بود متاسفانه اجازه ندادین چاپ بشه
حالا واقعا جای تاسف است هدف این متن شما چیست شما چرا پشت پرده پیام میرسونید واقعا این متن شما ننگ است تفرقه نیندازید پیشنهاد وپیام موفقیت بدهید

۰۲/۳/۱۰ ۱۴:۲۳

باسلام ، بنده با اجازه تون نظر متفاوتی دارم . اینجانب در انتخابات دنبال هیچ کاندیدایی راه نیفتادم و بعد انتخاب شدنش سلامی هم نکردم که منتظر علیکی باشم . کسانیکه مصلحت شهر و شایسته سالاری رو فدای رانت و فامیل بازی میکنن دغدغه علیک گفتنشون باشند ، اگه فکر میکنید فردی لایق و شایسته رو انتخاب کردید نباید از علیک نگفتنشون ناراحت بشید اجازه بدید کارشونو بکنن ، نه اگه با هدف علیک گفتن دنبال کسی افتادید باید بگم که یالانچی تامهکاری آللادار ، خودتون گول خوردید دیگه از کسی گلایه نکنید .

۰۲/۳/۱۰ ۱۴:۰۳

واقعا همینطور هست فردای قیامت مسولند

۰۲/۳/۱۰ ۱۳:۳۷

با سلام و احترام پیرو صحبت های شما آقای چهره، باید عرض کنم که بنده حدود 35 روز هست که بخاطر موضوعی با اکثر مسئولان ملاقات کردم. نه وام میخواستم، نه آب برای مزرعه، نه میگفتم کند گرک آسفالت اولا یا ائینَک گرک چوخ دوغا نه شغل در جایی مطالبه میکردم.. فقط و فقط بعنوان مسئولین شهرمون مدعی العموم بودنشون و یا به اصطلاح وکیل و حامی مردم شهر بودنشون ازشون تقاضای یک تماس تلفنی، صحبت و وساطتت داشتم ولی در این مدت منو سر دووندن (باشدا دولاندیریبلار) هی امروز فردا کردن تا این زخم کهنه بشه و کار از کار بگذره... فردا روز بقول شما میایین محلات و کوچه پس کوچه ها و از این آن دست میدن و احوال پرسی میکنن، و با لحنی باهاشون صحبت میکنن که انگار چایدان سویوشاندا یان یانا دئیبلر و نسبتی دارن... خلاصه من تا امروز به این شدت از مسئولین نامید نشده بودم و درصدی براشون احترام قائل بودم.. ولی وقتی این رفتارشون رو دیدم، به خودم گفتم اووف اولسون سنه بهنام اووووف، در این شهری که مسئولینش عصا از کور میدزدند تو ِنادان خوش باور محبت آرزو کردی؟ واااااای وای، سنه بیر داررراااااانگ والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

۰۲/۳/۱۰ ۱۱:۱۴

با سلام خدمت برادر چهره جهت اطلاع... انسان های که شرف و وجدان داشته باشند هیچوقت خودشون رو گم نمی کنند ‌‌و به مردمی که در دوران انتخابات به انها رای دادن تا از حقشان دفاع کنند خیانت نمی‌کنند ... مگر اینکه نانی که خوردن حلال نباشه خدا در روز قیامت به داد همه ما برسد مطمئن باشید هر کس بدی کند بدی خواهد دهید اون روز هم زیاد دور نیست

۰۲/۳/۱۰ ۰۹:۲۷

چوخ یاشا قارداش قدیمکیلر دییردی یالانچی طاماهکاری آلادار آما یالانیمیش طاماهکار یالانچینی بجردر

۰۲/۳/۱۰ ۰۹:۱۹

تشكر از جناب چهره عزيز اين مشكل حل نميشه تا اينكه در كشور ما سيستم قاعده مند ، ساختار و چهارچوب عملياتي و اجرايي داشته باشيم و بازدارندگي سيستمي و خودكار وجود داشته باشد و منوط به سليقه شخصي نباشد و متاسفانه در تبليغات انتخاباتي ما را گول مي زنند البته ما هم دوست داريم گول بخوريم و دروغ بشنويم و لذت مي بريم دوست داريم از يك سوراخ سيصد بار گزيده شويم چه برسه دوبار .

۰۲/۳/۱۰ ۰۸:۴۵

بو میللئتین حققیدی ، گئرئح چئکئه ، یالانچی طاماحکاری آللادار ، قدیمنئن ضرب المثل دی ، بو میللئت منافع طلب دی ( منافع شخص ) اونا گورئه یالان ، چاپلوسی ، ریا ، تزویر ، أیاخ توتوپ یئریر ، دوزئلمئز جانیم ، دوزئلمئز که هِش ، گِتدیحجئندئه خاراب اولور ، .....

۰۲/۳/۱۰ ۰۷:۵۱

نمونه ای از این سلام و علیک های فصل انتخاباتی(فصل زردآلو!)، راه اندازی سایت های خبری یا سایت های شخصی است. همین الآن سایتهای شخصی نامزدها و حتی نمایندگان سابق را نگاه کنید. فعالیت برخی از آنها در همان چند سال پیش متوقف شده و دامنه ثبت شده برخی از آنها نیز منقضی شده است. این روزها این دامنه ها دوباره راه اندازی خواهند شد و دلسوزان مردم بیشتر خواهد شد.

۰۲/۳/۱۰ ۰۷:۲۱

سلام .با تشکر از مقاله بسیار پرمعنی شما که امیدواریم برای همه درس عبرت و تنبه باشد . مشکل اصلی در مردم ما این است که یخه کسانی را که به آنها رای می دهند نمی گیرند . الیته این را هم بگوییم که پاسخگو نیستند. بنده تا اینجا برای یک مشکل حداقل 30 بار زنگ زدم و پیام دادم و شخص محترم !فقط مرا سر دوانده است .لااقل بگو نمی توانم ! یا در حوزه اختیار من نیست !

اخبار روز