کد خبر: ۱۳۲۸۶۱
۴۴۰ بازدید
۲ دیدگاه (۰ تایید شده)

ولی نژاد خبر داد:

راه اندازی مجدد خوابگاه دانشگاه آزاد اسلامی میانه با اسکان کامل متقاضیان

img_0563_pthb.jpg

خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از راه اندازی مجدد خوابگاه این واحد دانشگاهی با اسکان کامل برای متقاضیان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی میانه، دکتر بهمن ولی نژاد گفت: خوابگاه دانشجویی به عنوان خانه دوم دانشجو اهمیت ویژه ای در ارتقاء نشاط معنوی، حفظ آرامش روحی و جسمی، توسعه فکر و اندیشه، اعتلای شخصیت و افزایش کیفیت تحصیلی آنها دارد.

 وی با اشاره به اهمیت موضوع درآمد غیرشهریه ای در دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: در راستای رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی به سمت درآمدهای غیرشهریه ای، شرایط خوبی فراهم شد تا خوابگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با سعی و تلاش شبانه روزی کارکنان و مسئولان امر، برای اسکان متقاضیان با رفع نواقصات و تجهیز کردن کامل آن، در اختیار این عزیزان قرار بگیرد.

ولی نژاد خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی میانه، خلاء کمبود فضای خوابگاهی شهرستان را پر کرده است تا خانواده ها از بابت اسکان فرزندان خود در یک فضای کاملا امن و راحت برای ادامه تحصیل، هیچ دغدغه ای نداشته باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی میانه به منظور تسهیل و بهبود کیفیت زندگی در مجتمع های خوابگاهی، تدوین و مقررات و ضوابط راهگشا و شفاف با هدف رعایت حقوق فردی و جمعی، تقویت روحیه مسئولیت پذیری و خود باوری، تامین امنیت و قانونمند نمودن سکونت دانشجویان را امری ضروری دانست و بیان کرد: این خوابگاه با ظرفیت بیش از 300 نفر در چهار طبقه، با امکانات کامل، در جهت تامین نیازهای فرهنگی، رفاهی و اجتماعی، بهداشت روانی و جسمی و ... در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.

img_6627_bdpg.jpg

این مسئول، تجربه خوابگاه را یکی از خاطرات به یاد ماندنی هر دانشجو در طول دوران تحصیل عنوان کرد و گفت: این واحد دانشگاهی بعنوان بزرگترین مجموعه آموزش عالی شهرستان و جنوب استان آذربایجان شرقی، آمادگی کامل خود را در راستای اسکان دادن مهمانسرای دانشگاه با سوئیت های مجزا، با امکانات کامل رفاهی و استاندارد برای ارگان ها، ادارات و نهادهای دولتی و خصوصی با عقد قراداد اعلام می دارد.

ولی نژاد در پایان سحنان خود از کلیه عوامل اجرایی دانشگاه در راه اندازی و تجهیز خوابگاه و زحمات و تلاش های بی دریغ مسئولان ادارات از جمله شورای تأمین، فرماندار ویژه شهرستان، معاون عمرانی فرمانداری، دادستان، اداره آب و فاضلاب، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر قدردانی کرد.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

اخبار روز