خبرگزاری آنا: معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: بی شک یکی از اصلی ترین و مهمترین شاخص های آموزش عالی، راه اندازی و توسعه رشته های پزشکی و پیراپزشکی است.
دکتر جلیل اجلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، در مورد به نتیجه نرسیدن تصویب و جذب دانشجو در رشته های پزشکی و پیراپزشکی در این واحد دانشگاهی اظهار کرد: با توجه به گستره جغرافیایی شهرستان میانه، ظرفیت و پنانسیل آموزش عالی شهرستان، راه اندازی و ایجاد رشته های پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه ازاد اسلامی میانه از سال 1388 کلید خورد و اولین درخواست ها برای ایجاد این رشته ها از همان سال آغاز شد.
وی افزود: با توجه به بازدیدهای مکرر از سال 88 تاکنون، تعداد 13 مورد از دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان شرقی، دفتر گسترش علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و شورای گسترش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گرفته است.
معاون علمی واحد میانه ادامه داد: علی رغم تلاش های دانشگاه آزاد اسلامی میانه در راستای ایجاد زیرساخت و بستر لازم برای تصویب نهایی رشته های پزشکی و پیراپزشکی از جمله پرستاری، علوم آزمایشگاهی، مامایی و ... تاکنون به نتیجه نرسیده است.
اجلی تصریح کرد: اخبار منتشر شده از سوی این واحد دانشگاهی در سال 93 و 1395 در سایت های مختلف کشور و شهرستانی، در خصوص بازدیدهای دکتر طاهره نصرآبادی رئیس اداره پرستاری و مامایی علوم پزشکی و دبیر شورای راهبردی توسعه رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر عباس عباس زاده دبیر هیأت بورد پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی(هیأت ارزشیابی) بیانگر این موضوع است.
اجلی خاطر نشان کرد: مکاتبات و مجوزهای اخذ شده طی ده سال گذشته نشان از تلاش شبانه روزی مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، برای به ثمررساندن این رشته ها است که این امر تاکنون به دلایل نامعلوم به نتیجه نهایی نرسیده است.