خبرگزاری آنا: آزمون سراسری ورود به حرفه مهندسان، تعیین صلاحیت حرفهای معماران تجربی و مهندسان پایه سه (نظام مهندسی) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، حسن نورافکن معاون علمی و نماینده تام الاختیار آزمون اظهار کرد: آزمون سراسری ورود به حرفه مهندسان، تعیین صلاحیت حرفهای معماران تجربی و مهندسان پایه سه(نظام مهندسی) در سال 99، با حضور 541 نفر داوطلب زن و مرد در سه نوبت صبح و عصر روز پنجشنبه و صبح جمعه 4 و 3 مهرماه سال جاری در مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.
وی افزود: صبح پنجشنبه آزمون ورود به حرفه مهندسان با حضور 260 نفر داوطلب در رشتههای معماری- نظارت، عمران - نظارت، نقشه برداری، شهرسازی، ترافیک، و آزمون حرفهای کاردانهای فنی ساختمان در رشتههای کاردان تأسیسات برقی، کاردان معماری و کاردان نقشهبرداری انجام گرفت.
نورافکن با بیان موارد امتحانی عصر پنجشنبه اظهار کرد: تعداد 191 نفر شرکت کننده مرد و زن در عصر پنجشنبه به در رشتههای تأسیسات مکانیکی - نظارت، تأسیسات برقی - نظارت، معماری - اجرا و عمران - اجرا، به سؤالات تستی و تشریحی خود پاسخ دادند.
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اضافه کرد: در نوبت صبح جمعه نیز، 90 نفر داوطلب در رشتههای تأسیسات مکانیکی - طراحی، تأسیسات برقی – طراحی، عمران – محاسبات و آزمون تعیین صلاحیت معماران تجربی به رقابت پرداختند.
نماینده تام الاختیار آزمون بیان کرد: همین الزام شرکت در آزمون، میتواند انگیزهای قوی باشد تا موجب شود مهندسانمان اندکی جدی تر مباحث مقررات ملی که استفاده از آن الزامی هست را مطالعه کنند.
وی تصریح کرد: فلسفه این آزمون چیزی مشابه آزمونی است که فارغالتحصیلان رشته حقوق برای دریافت پروانه وکالت از کانون وکلا و فارغالتحصیلان پزشکی برای دریافت پروانه پزشکی از نظام پزشکی برگزار میکنند.
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با بیان اینکه مشابه هر آزمون اجباری دیگر در کشور، آزمون ورود به حرفه نیز در سالهای گذشته تبدیل به سدی بزرگ و ترسناک پیش روی مهندسان تازه فارغالتحصیل شده است، گفت: مهندسان با خواندن انواع کتاب تست و شرکت در کلاسهای کنکوری و آزمونهای آزمایشی باز هنگام شرکت در این آزمون ترس و نگرانی درونی دارند که البته شیوه جدید تستهای کنکوری این آزمون به پیچیدهتر شدن این آزمون در ادوار گذشته کمک کرده است.
نورافکن برگزاری این آزمون را برای سه دسته از داوطلبان آزمون ورود به حرفه مهندسان، حرفهای کاردانهای فنی ساختمان و تعیین صلاحیت حرفهای معماران تجربی عنوان کرد و افزود: آزمون ورود به حرفه برای دریافت پایه سه برای مهندسان عمران شامل چهار بخش نظارت، محاسبات، اجرا و طراحی هست که بخش اجرا به تازگی در فهرست آزمون ورود به حرفه قرار گرفته است.