کد خبر: ۳۰۷۵
۱۲۸۸ بازدید
۲۹ دیدگاه (۲۹ تایید شده)

دیگر هیچ چوبی قادر به متوقف کردن چرخ واگن پیشرفت میانه نیست (همراه با 18 تصویر)

۱۳۸۹/۱۲/۲۲
۲۳:۱۲

باسلام و احترام محضر تمامی کاربران صدای میانه خصوصاً مراجعين و نظردهندگان روی خبر "خداحافظ هاشمی" كه با بيش از 1700 بار مراجعه و درج حدود 100 كامنت، هم از نظر تعداد بازديد و هم تعداد كامنت، ركورد 18 ماهه سايت را شکستند. این مطلب را به نیت ختم این خبر نوشتم ولی چون طولانی بود به عنوان مطلب آزاد نیز آوردم:

عليرغم ميل باطني، اجازه نشر بعضي از كامنتها را ندادم چرا كه همانگونه كه پيشتر نيز صداي ميانه اعلام كرد اين كامنتهاي آزاردهنده و ساز مخالف از ابتداي شكلگيري سايت همواره درصدد انحراف سايت بوده اند و در اين مورد فقط از طرف دو IP     ارسال مي شد كه يكي از آنها آشناست(!). حذف بعضي از كامنتها بخاطر مخالفت نبوده بلكه بدان خاطر بود كه حاوي تهمت و افترا و بدون سند و مدرك بود وگرنه ملاحظه كرديد كه مهندس هاشمي به كامنتهاي مخالف يا داراي ابهام پاسخ دادند و ديگر بعد از آن كامنتي حاوي سئوال (نه تخريب و تهمت) ارسال نشد.

از آنجا که نه مهندس هاشمی و نه هیچ یک از نزدیکان وی در انتخابات میانه شرکت نخواهند داشت، امید است این گفته ها بدون برداشت های سیاسی باشد و آنانی که تحت القای دیگران بوده اند، این بار بدون تعصب و با وجدانی آگاه قضاوت کنند.

بيائيم براي فرداي ميانه بيانديشيم. به اميد مسئولين ننشینیم. آنها هم دركنار ما هستند اما ما نيز بايد حركتي داشته كنيم. دست مدير كارآ را ببوسيم و برای مسئول خام و ناكارآ ، نقد منصفانه و مستدل همراه با ارائه راهكار داشته باشيم. سال بعد در چنين روزهايي دو انتخاب مهم خواهيم داشت. كساني كه براي برعهده گرفتن چنين مسئوليت خطيري اعلام آمادگي كنند، تك به تك در اين سايت معرفي خواهيم كرد و او را به چالش خواهيم كشاند تا پاسخ تك تك سئوالات را بدهند و برنامه ها و اهداف خود را اعلام كنند. نبايد شخص بي برنامه با تكيه بر آراي طيف خاصي از جامعه (رأي ايل و تباري، راي شام و ناهاري و ...) به مجلس راه بيابد. نامزدهاي انتخاباتي با حضور در دنياي سايبري و مواجهه با طبقه روشنفكر جامعه معلوم خواهند شد كه چند مرده حلاجند وگرنه با حضور در طبقات كم اطلاع جامعه باز هم وعده تبديل ميانه به قطب صنعتي يا علمي شمالغرب، كاهش تورم و بيكاري، محدود كردن دوره هاي نمايندگي به 2 دوره، ایجاد 15000 اشتغال و ... را سرخواهند داد و با كف و هورا راهي مجلس خواهند شد.

واقعیت را بپذیریم که ميانه زيرمجموعه اي از آذربايجان محروم و ايران نیمه محروم است ولی سازه آن اکنون روي يك فوندانسيون محكم استوار گرديده است. اگر اصفهان امروزي مرهون فولاد مباركه و ذوب آهن است، اگر تبریز امروز رهین تراکتورسازی و ماشین سازی است، اگر کرمان به مس سرچشمه اش می نازد، زودا كه فولاد آذربايجان با تكميل فاز احياءمستقيم يك ميليون تن فولاد در سال 1390 و راه اندازي فاز ذوب آهن متعلق به فولاد آذربايجان در سال 1391 و راه اندازي دهها صنايع جنبي و وابسته، منطقه را ديگرگون كند. فولاد آذربايجان با ايجاد 1500 اشتغال مستقيم و هزاران اشتغال غيرمستقيم با تحت پوشش قرار دادن بيش از 10 هزار خانوار، نقش اصلي تحول در منطقه را بازي خواهد كرد.

به عنوان كارشناس صنعتي ترديدي ندارم كه تيتر هفته پیش روزنامه دنياي اقتصاد با عنوان : "فولاد آذربايجان ؛ نگين صنعت شمالغرب كشور" (روزنامه دنیای اقتصاد / شنبه 14 اسفند 1389 / شماره 2312 / صفحه 14) اغراق نيست. صنعت فولاد، در تمام اعصار و امصار سودده و مورد نياز بشر بوده است. خودرو ورشکست می شود، هواپیماسازی به زمین می خورد، ولی صنایع مربوط به فلزات (اعم از فولاد و آلومینیم و مس و ... و اعم از ذوب و ریخته گری و احیاءمستقیم و ...) همیشه سودآور بوده است. لذا سرمايه گذاري 5 تريليون ريالي دولت روي اين صنعت عظيم در تلاقي ريل ـ جاده ـ رودخانه در شهر میانه آينده اي درخشان براي ميانه پيش روي دارد.

در كنار سرمايه گذاري 5 تريليون ريالي روي فولاد آذربايجان، بايد از سرمايه گذاري 5 تريليون ريالي بخش های دیگر مانند سدهاي عظيم ميانه، صنايعي مانند گيربكس سازي ايران خودرو و ... هم به بزرگي ياد كرد.

در كنار اين سرمايه گذاري 10 تريليون ريالي، از صدها ميليارد ريال سرمايه گذاري مشترك با مناطق ديگر مانند شبكه ريلي، آزادراه و ... هم باید یاد کرد كه بارقه هاي اميد را برايمان روشنتر مي كنند.

ديگر، واگن پيشرفت ميانه را توقّفي نيست. اين واگن در یک شيب نزولی به سوي هدف اصلي در حركت است و هيچ سوءتدبيري و هیچ چوب لای چرخی نمي تواند مانع از رسيدن اين واگن به ايستگاه تحول و پیشرفت باشد.

باز تکرار کنیم که ميانه جزوي از آذربايجان محروم و جزوی از ايران نيمه محروم است، لذا نبايد انتظار داشته باشيم بخاطر داشتن فرزندی در رأس صنعت کشور، ميانه مثل آتاواي كانادا شود. نبايد انتظار داشته باشيم رياست كميسيون صنايع بتواند صنايع كشور را به ميانه منتقل كند. مگر رئيس جمهور کنونی كشور چه صنعتي به گرمسار برده است غیر از کلنگی که چند روز پیش برای شعبه جدید ایران خودرو در سمنان (نه گرمسار!) به زمین زد؟ (البته تا اطلاع ثانوی منتظر افتتاح آن باشید). رئیس جمهور اگر بتواند يك صنعت مادر به گرمسار ببرد شاهكار كرده است. طرح صنايع خودروسازي كرمان خودرو در سال 1369 در زمان رياست جمهوري آقاي هاشمي رفسنجاني تصويب شد ولي عمليات اجرائي آن در سال 1372 آغاز شد آنهم در ارگ كرمان نه رفسنجان! فولاد آلياژي ايران در سال 1378 در زمان رياست جمهوري آقاي خاتمي در يزد افتتاح شد ولی مایه آبروی کویر شد. مگر كسي كه رئيس جمهور مي شود تمام صنايع كشور را به استان يا شهر خود منتقل مي كند؟ تو خود حدیث مفصل بخوان از این مُجمَل که وزیر یا رئیس کمیسیون به طریق اولی نمی توانند چنین کاری بکنند؟ مدیر مدبّر و آینده نگر کسی است که بتواند یک صنعت مادر در منطقه خود راه اندازی کند. چو 100 شد 90 پیش ماست. وقتی یک صنعت مادر مثل فولاد آلیاژی، یا ذوب آهن، یا صنعت مس آمد، صنایع دیگر نیز خود به خود می آیند.

15 سال است که میانه بالاترین بودجه عمرانی استان (حتی بالاتر از تبریز) را دارد. امید است نمایندگان بعدی این امتیاز و اعتبار عالی را حفظ کنند.

میانه طبق تحقیقی که نتیجه آنرا خدمت شما ارائه دادم (مسائلی پیرامون انحراف آزادراه زنجان ـ تبریز از میانه) از نظر شاخص های جاده ای و ریلی بالاترین رتبه استانی را دارد. با راه اندازی جاده توریستی میاندوآب ـ میانه و میانه ـ فومن، جاده میانه ـ نیر ـ اردبیل، بزرگراه میانه ـ سرچم ـ زنجان ، خط ریلی میانه ـ اردبیل، خط دوبله ریلی میانه ـ تبریز و میانه ـ زنجان به زودی میانه شاهراه ارتباطی شمالغرب کشور و مرکز تقسیم راهها خواهد شد.

اینها همگی میوه های رسیده یا نیمه رسیده ای است که در سالهای دور باغبان آنرا کاشته و از گزند سرما و باد و بوران محافظت کرده است.

جمله «سیاست در کشور ما امری پیچیده است» را به یادمان بیآوریم. واقعاً به کرسی نشاندن طرح عظیمی مانند مجتمع فولاد آذربایجان یا منطقه فولاد آذربایجان، کار چند روزه و رایزنی دو سه باره نیست. این طرح تا مرحله اجرا دهها بار لغو شد. فاز دوم آن نیز بارها لغو شد ولی الآن هر روز در تلویزیون و نشریات ملی می بینیم که آنرا جزو طرح های هشتگانه فولاد می خوانند.

همه ما شاهدیم که نامزدی که در ایام انتخابات وعده ایجاد 15 هزار شغل (لطفاً عدد را دوباره بخوانید. بله اشتباه نکرده اید 15000 شغل جدید) در میانه را داد، آیا در 4 سال دوره نمایندگی خود، نه 15000 و نه 1500 بلکه 150 و حتی 15 شغل ایجاد کرد؟ نامزد دوره قبل و نماینده کنونی لطفاً گزارش دهند بدون تهدید! البته باید طرحی ارائه دهند که از صفر تا 100 از مرحله ایده تا مرحله عملیاتی، قائم به شخص خود او باشد وگرنه چه منّتی است که طرح هایی را به نام خود مصادره کنیم که تا سه ماه پیش علناً با آن مخالفت می کرد؟

در خاتمه تصاویری از نقاط مختلف میانه را تقدیم حضور می کنم:

تصاویر علاوه بر آلبوم تصاویر صدای میانه، از چند سایت دیگر درج شده اند که منبع هر تصویر در پروپرتی هر عکس موجود است و از ذکر تک تک آنها پرهیز می کنم.

 

فولاد آذربایجان

 

 

 

 

 

  

 

 

بعد از انتشار این مطلب، سه تصویر هم از طرف جناب مختاری به دستم رسید که مربوط به پروژه احیای مستقیم می باشد که ذیلاً تقدیم می گردد:

 *** به امید روزهای زیبا و زیباتر ***

 طرح گسترش فولاد آذربایجان فاز احیای مستقیم فولاد

طرح گسترش فولاد آذربایجان فاز احیای مستقیم فولاد

طرح گسترش فولاد آذربایجان فاز احیای مستقیم فولاد

 

***** شاد باشید *****

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

امکان درج دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.

۹۰/۱/۱۸ ۱۳:۵۱
اوجوری کی دوستلار سایتوزدا بویورموشدولار آیا بو چوخ موهم قضیه بارسیندا مسئولار فیکر ایلیوب تدبیر توکوب یا اقدام ایلیاجاخلار ؟ : اگر زلزله حادثه سی دالیجاخ آلاه ایلممیش میانانین ورودی یولاری داخ توکولماخ اثریندا توتولوب باخلانسا ، نجور امدادرسانی ممکوندور چوخ دوز دیلار ، او مخازن نفتی شرکت نفت ( فوتبال میدانین یانیندا اولان ) اگر زلزله زمانیندا ضربا کورسالار و زلزله دان سونرا میانیا سرازیر اولسالار باشیمیزا نه کول کرگ توکاخ آقالار ، فرماندار نمایندالار و شورای شهر و شهرداری و شرکت نفت و ... فیکر اساسی ایلیون سوزی آلله آندار ویروخ امت میانانین فریادینا یتیشون . امدادگرلرده تکلرینا هیشداد ایلیمزلار عزیز مسئولاریمز دادمیزا چاتون اتیمین زهری
۹۰/۱/۱۶ ۲۰:۴۵
حتی از سؤزباز نیز باید تشکر نمود که وقت گذاشته و مطالب سایت را به دقت پیگیری می نماید
۹۰/۱/۱۴ ۲۱:۲۷
حتی ... ؟!
۹۰/۱/۱۱ ۲۱:۵۷
هرکسی مانع از این پیشرفتها باشد خیانت می کند. نمایندگان بعدی باید این طرح های ناقص را تکمیل کنند و طرح های جدید بیآورند. هرکسی در این ارتباط مانع تراشی کرده باید معرفی شود و هرکسی کار کرده باید ازش تقدیر شود.
۹۰/۱/۱۱ ۱۸:۲۱
آقای نایبی شما در ظاهر با این دوستمون سعید معصومی همدردی می کنید و می گویید متاسفم ولی در اصل خود خوب می دانید عده کثیری هستند که بدون داشتن تخصص و تجربه نسبت به کاری که انجام می دهند در کارخانه فولاد مشغول به کار هستند که تنها فرقشان با بقیه داشتن پارتی است آیا کسی از همشهریان میانه ای از چگونگی استخدام و پذیرش آنها در کارخانه فولاد خبر دارد؟آیا آنها کدام فرم و آگهی را پر کردند که بقیه جوانهای شهر متوجه نشدند و آیا همه این مسایل زیر سر آن رفیق شفیق شما نیست لطف کنید فیلتر نکنید و جواب دهید. *************** محمدصادق نائبی: جناب آقای نونهال! بنده یک اصل کلی را گفتم که در تمام صنعت همیشه ترکیبی از مقاطع تحصیلی مختلف استخدام می شود و نه یک فوق لیسانس می تواند جوش پیچ بزند و نه کارگر ساده جوش پیچ می تواند بجای آن فوق لیسانس طراحی کند. ایشان گفته اند من کاردان (تکنسین) هستم ولی خیلی ها بدون مدرک کاردانی در فولاد جذب شده اند وگرنه بنده منکر مصداق نیستم.
۹۰/۱/۱۱ ۱۷:۱۵
کاردان مکانیک هستم بیکار در خانه اما زیر دیپلمها با رانتخاری در فولاد خدا کند لااقل ذوب آهن این کار را نکند شاید ماهم مشغول بکار بشیم مهندس. ................................. محمدصادق نائبی: از شنیدن چنین درددل های تلخی هر انسانی به خود می لرزد. من خیلی متأسفم ولی شما که تکنسین هستید می دانید که در یک مجموعه صنعتی یک عده با تحصیلات تکمیلی(کارشناسی ارشد و دکترا)، تحقیق می کنند. یک عده با تحصیلات دانشگاهی (کارشناسی) فعالیت مهندسی می کنند. عده ای تکنسین فعالیتهای عملیاتی می کنند. عده ای نیز بدون تحصیلات دانشگاهی بصورت کارگر حرفه ای یا ساده فعالیت می کنند. هرکدام هم سهمیه و تعداد خاصی دارند که نمی توان مدرک پائینتر یا بالاتر را جایگزین آن کرد. امیدوارم جنابعالی در مصاحبه و آزمون ورودی احیاءمستقیم یا ذوب آهن یا هر صنعت دیگری با موفقیت، امتیاز لازم را کسب کنید.
۹۰/۱/۱۰ ۲۲:۱۱
نائبی جان همه چیزو با عقل و منطق حساب کتاب نکن. یک دیوانه سنگی به دره می اندازد که صدتا عاقل نمی تونند بالا بیارند. فردا یکی میاد همه چیزو خراب میکنه.
۹۰/۱/۶ ۲۲:۰۸
برای انجام وظیفه تشکر لازم نیست.
۸۹/۱۲/۲۶ ۲۰:۱۳
با سلام ودرود مسلم است افرادی زیادی از همشهریان تلاشهای زیادی در جهت پشرفت و ارتقای شهر انجام می دهند و آثار آن هم مشهود است تلاشهای زیادی در این باره در عرصه های مختلف توسط افراد دلسوز به چشم می خورد و انشااله روز به روز نیز افزون خواهد شد. همانطور می دانید لازمه یک توسعه فراگیر و پایدار تدوین یک چشم انداز کلی در یک بازه زمانی خاص است که تمام دستگاه ها ی سیاست گذاری و اجرائی با توجه به آن دیدگاه برنامه ها ی خود را اعلام می کنند. و در نهایت به در صدی از اهداف می رسند. حال سوال اینجاست آیا این فرایند در حال طی شدن است یا خیر و اینک آیا لازم نیست برنامه ها اعلام شوند و از سرمایه گذازان از سیاست مداران از گروه های کاری دعوت به همکاری شود. الویت های کلی شهر ما کدامند. اما تبدیل شدن به قطب صنعتی و توریستی امری بعید نیست و شهر ما به لحاظ دارا بودن منابع انسانی قوی و جغرافیای خاص این استعداد را داراست باید روزی برسد که سیل مهاجرت منفی گردد .و جاده به دنبال ما باشند. والسلام..................................................................
۸۹/۱۲/۲۶ ۱۷:۵۱
آقاي نائبي اين آپارتمان ها خيلي چشم منو گرفت
۸۹/۱۲/۲۵ ۱۰:۴۷
بو آشاغی دا کی لینکی موطالعه ائدین http://www.irna.ir/NewsShow.aspx?NID=30146045 اوست اور سدی نین تیکیلمه سی بو ایلین سونونا ده ک سونا چاتیر...آمما خئیری کیمه چاتیر؟اوزونوز اوخویون
۸۹/۱۲/۲۵ ۰۹:۰۰
بر اساس آماری که توسط شرکت شهرکهای صنعتی منتشر شده بود نشان می دهد ، هزینه هر شغل صنعتی در سال 88 معادل 33 میلیون و 600 هزار تومان و در سال 89 برابر با 35 میلیون 700 هزار تومان است. (مرجع: http://www.khabaronline.ir/news-124949.aspx) با فرض ایجاد هر شغل معادل با سرمایه گذاری 35 میلیون تومان، اکنون برای ایجاد 15000 شغل باید یک سرمایه گذاری 525 میلیارد تومان تحقق یابد. کو؟ امیدواریم این بار نامزدهای انتخاباتی قبل از ارائه شعار و برنامه، کمی مطالعه کنند. ************************ محمدصادق نائبي: برآورد 35 ميليون تومان براي كارآفريني يك نفر در شغل هاي عمومي و تقريباً شخصي است مانند انواع كسبه ها و حرفه هاي عمومي مانند مكانيكي، برقي و امثالهم. درحاليكه براي اشتغال زائي صنعتي و تخصصي اين رقم از 5 تا حتي 10 برابر افزايش مي يابد. ملاحظه مي كنيد كه فاز احياءمستقيم فولاد با 350 ميليارد تومان در حدود 1000 نفر اشتغال ايجاد مي كند كه اگر سرانه را حساب كنيد ملاحظه مي كنيد كه هر اشتغال صنعتي 350 ميليون تومان سرمايه گذاري لازم دارد نه 35 ميليون تومان. فلذاست كه براي كارآفريني براي 15000 نفر بايد يك سرمايه گذاري 5000 ميليارد توماني لازم است. به بياني ديگر بايد 15 كارخانه مشابه فاز احياءمستقيم فولاد ايجاد كرد تا 15000 نفر مشغول كار شوند. آيا شدني است؟ پاسخ برعهده شماست!
۸۹/۱۲/۲۴ ۲۱:۲۷
یاشاسین اوستاد نایبی
۸۹/۱۲/۲۴ ۲۰:۴۲
ایلین سون چرشنبه سی (اود چرشنبه سی) هامیینیزا قوتلو اولسون! منده قورشاق ساللاییرام بو میوه لردن منیمده شالیما باغلایین لوطفاً! لک لک ین یوواسی... تورکجه مین یازیق اولماسی... دمیر اریتمه... دمیر یول... آزربایجان محروم... ظولم آبادین ائولری... اسکی خسته خانا... یاشا میانا... **************** محمدصادق نائبی: اسماعیل بی! شالیوا بیر آووج نوخود، یئمیش، چیرتدا، نوغول شیرنی، بیر دنه سوغانلا بویانمیش یومورتا باغلادیم بیر جوراب ایسه اوستونده. لوطفاً چک!
۸۹/۱۲/۲۴ ۱۹:۵۴
بیر فولاد کرخاناسی دوزتسین کی 100 مین نفر ایشه توشسون. میانادا هامی ایستیر فولادا توشه.
۸۹/۱۲/۲۳ ۲۳:۲۹
در خصوص کامنت استاد بزرگوارمان آقای دکتر انصاری ذکر این نکته را خالی از خیر ندیدم که برای رفع بسیاری از این رفتارهای سوء اجتماعی و ناهنجاریهای تربیتی 30سال قبل دولت ژاپن لوحه ها وقلمهایی به شکل وایت بردهای امروزی در بعضی امکنه ی عمومی وترجیحا"در ایستگاههای مترو وقطارها وفرودگاهها وپارکها و ورزشگاههاوسینماهاو...تعبیه کرد تا مردم هر چه دوست دارند نسبت به هرکس غرضی ومرضی دارند روی آنها بنویسند وخود را خالی کنند وآزار شان را نسبت به هموطنان کم کنند وپس از اندک زمان در یافتند که اجرای این طرح در بهبود رفتارهای سوء وکاهش فشارهای عصبی پر فایده بوده است.و حالا نیز با وجود سایت حاضر که جدا"نعمتی واقعی برای میانه ای هاست امید است در اندک زمان رفتارها وگفتارها ونوشته های گزنده ،نا هنجار و موذیانه جایشان را به کلامی منطقی ونقدی عاقلانه ومدبرانه بدهند.
۸۹/۱۲/۲۳ ۲۱:۱۴
بر اساس آماری که توسط شرکت شهرکهای صنعتی منتشر شده بود نشان می دهد ، هزینه هر شغل صنعتی در سال 88 معادل 33 میلیون و 600 هزار تومان و در سال 89 برابر با 35 میلیون 700 هزار تومان است. (مرجع: http://www.khabaronline.ir/news-124949.aspx) با فرض ایجاد هر شغل معادل با سرمایه گذاری 35 میلیون تومان، اکنون برای ایجاد 15000 شغل باید یک سرمایه گذاری 525 میلیارد تومان تحقق یابد. کو؟ امیدواریم این بار نامزدهای انتخاباتی قبل از ارائه شعار و برنامه، کمی مطالعه کنند.
۸۹/۱۲/۲۳ ۲۰:۳۷
استاد جوان نائبی عزیز! همانطور که منو میشناسید من به مسائل از دریچه فرهنگی و اجتماعی نگاه می کنم تا سیاسی و صنعتی. من یک سال پیش در همین اسفندماه مطلبی نوشتم با عنوان "بررسی یک آفت رفتاری درمیان همشهریانمان" که لینکش این بود: http://www.vom.ir/ansari/3 آن زمان که این مطلب رو نوشتم خیلی دو دل بودم که بزنم چون ممکن بود خیلی ها ناراحت شوند ولی باید بپذیریم که میانه ایها همشهری های خود را خیلی آزار می دهند و فراریش می دهند. به عبارتی بیش از حد سؤز باز هستند. به نظر من قبل از اینکه شما به این نوع مسائل فنی و کاملاً قابل تأیید بپردازید باید به فکر اصلاح این خصیصه منفی باشید. البته راه اندازی وبسایتهای شما در چند سال اخیر و درج انواع نظرها و به چالش کشاندن آنها خیلی از این احساسات را فروکش کرده ولی باز هم می بینید که خیلی ها فقط به فکر این هستند که حالا از چه دریچه ای وارد شویم تا مخالفت کنیم. به نظر من نیازی به پاسخ دادن به همه یا تأیید همه نظرات هم وجود ندارد. البته شما از هر حیث نسبت به بنده مشرفتر و آگاهتر هستید و صلاح را بهتر تشخیص می دهید. ***************** محمدصادق نائبی: ممنونم آقای دکتر از راهنمائی تان.
۸۹/۱۲/۲۳ ۱۹:۳۲
آذربایجان محروم و ایران نیمه محروم این یعنی حرف سیاسی= فیلتر vom ************** محمدصادق نائبی: چرا فیلتر شویم؟ مگر آذربایجان با عزیز دردانه هایی مثل استان مرکزی و اصفهان یکی هست؟ ایران هم نسبت به بعضی کشورها عقبتر هست مثلاً از همین ترکیه در بسیاری از شاخصه های صنعتی عقبتریم و باید این را بپذیریم. همانطوریکه از بعضی کشورها نیز جلوتریم و از این بابت شاکریم.
۸۹/۱۲/۲۳ ۱۸:۱۴
کاش تصویری ارایه میدادید که بشه فهمید دلیل این همه حمایت از مهندس هاشمی در چیه **************** محمدصادق نائبی: آقا شهاب! لطفاً مجدداً مطالعه فرمایید. بحث فوق فارغ از هر شخصی در مورد آینده میانه است که به زودی میوه های آن می رسد. علت حمایت از یک شخص نیز می تواند همین موارد مذکور باشد. کسی اگر 15 اشتغال ایجاد کند دست او را هم خواهیم بوسید.
۸۹/۱۲/۲۳ ۱۷:۳۰
کاملاً استدلال درستی هست. میانه را باید نسبت به ایران مقایسه کنیم. ضمناً آقای نائبی طرح ایران خودروی سمنان که با حضور رئیس جمهور کلنگ زنی شد، مدیرعامل ایران خودرو هم سمنانی هستند. هرچند شما هرچه منطقی تر صحبت بکنید بعضی ها فقط مخالفت می کنند.
۸۹/۱۲/۲۳ ۱۵:۰۰
اینکه اکثریت نماینده های میانه نتوانسته اند به وعده هایشان جامه عملل بپوشانند واقعیت تلخی است.ولی اینکه ادعا شود آقای هاشمی عامل پیشرفت میانه در حال و آینده است سخنی اغراق آمیز است. میانه پیشرفت چندانی در این 10-20-30 سال اخیر نداشته که شخص یا اشخاصی را عامل آن بدانیم. آقای نایبی اشارات شما بسیار کلی است و در این کلام کلی من نشانه هایی از پیشرفت شهر نمی بینم. اگر مطالب را قبول ندارید چند نمونه آماری از چند شهر هم جمعیت میانه مخصوصا از شهر های فارس نشین برایتان عنوان کنم تا خود قضاوت کنید. .......................... محمدصادق نائبی: تکرار می کنم: انتظار نداشته باشیم میانه، آتاوای کانادا باشد. میانه جزوی از آذربایجان محروم و ایران نیمه محروم است. در این وضعیت بیش از این نمیشود کاری کرد.
۸۹/۱۲/۲۳ ۱۴:۵۸
سلام علیکم آقای مهندس نائبی تصاویر زیر سه ماه پیش(عاشورای89) از فاز جدید فولاد میانه تهیه شده که فرصت و بهانه ای برای انتشارش نبوده و در این مطلب شما فرصت خوبی برای استفاده دیدم متشکرم اگر در متن قرار دهید. از سرور ایرانبلاگ http://up.iranblog.com/images/qqyrs63ydtahy7dds9u.jpg http://up.iranblog.com/images/67tb1hm1my10sllrddw.jpg http://up.iranblog.com/images/iv7qhjjbhxl68vcp5go.jpg از سرور مای آپ http://myup.ir/images/87856715786974541171.jpg http://myup.ir/images/96004863688923428741.jpg http://myup.ir/images/96809633327514361901.jpg ********************* محمدصادق نائبی: ممنونم جناب مختاری! من این سه را نیز جزو تصاویر اضافه کردم. ای کاش مستقلاً تحت عنوان تصاویری از پروژه احیای مستقیم فولاد درج می کردید.
۸۹/۱۲/۲۳ ۱۴:۴۶
غلط نکنم خودتان خیز برداشتید برای صندلی. بدجوری دارید حاجی ما رو می زنید زمین. **************** محمدصادق نائبی: این جمله را در ابتدای متن به رنگ قرمز نوشته بودم تا بیشتر عنایت داشته باشید: "از آنجا که نه مهندس هاشمی و نه هیچ یک از نزدیکان وی در انتخابات میانه شرکت نخواهند داشت"
۸۹/۱۲/۲۳ ۱۳:۵۶
آقای مهندس نایبی،برای این تحلیل مستند وجامع ودر عین حال مانع تان در باب عمران وامور زیر بنایی شهرمان که در واقع جمعبندی اجمالی وفاکتوری از کارهای انجام یافته است ،تشکر می کنیم،بسیار عالی بود اما این پاسخ را به سئوال تان بدهم که اگر نماینده ای نتوانسته علی رغم شعار تبلیغاتی اش و وعده ووعید هایش 15000ویا 1500ویا 150 ویا 15 ویا 5/1 شغل هم حتی!ایجاد کند اما با مساعی فراوان وابتکارات خاص شان از جمله تهدید به افشاء اسامی اشخاص!توانسته اند قول راه اندازی خانه های فرش را در روستاها بگیرند وصنعت فرش کشور را( نه استان ومیانه را) از نابودی نجات دهند! البته اینکه کی وکجا اجرا شود معلوم نیست.الله اعلم.
۸۹/۱۲/۲۳ ۰۹:۵۵
جزاکم الله یا شیخ
۸۹/۱۲/۲۳ ۰۸:۱۲
ان شاءا... رشد و تعالی میانه و اهالی محترم آن روز به روز بیشتر گردد. با تقدیر از تمامی تلاش گران این عرصه
۸۹/۱۲/۲۳ ۰۳:۰۸
واگن پيشرفت زماني متوقف نخواهد شد كه ما واقع گرا باشيم.نسبت به امور شهر حساس باشيم.كارگزاران ناكارامد را بازخواست و اخراج كنيم.
۸۹/۱۲/۲۳ ۰۳:۰۵
پس ما خبر نداريم ميانه بهشت شعبه 2شده است. ايراد ما اينه كه مغروريم.قبول كنيم كه مسئولين خوبي نداشتيم.چرا بايد طرفداري كسي رو بكنيم؟ خوب طرف ميتونه بياد از خودش دفاع كنه. ادم سالم و نماينده احتياج به وكيل نداره. در مورده فولادي كه شده نمادي واسه شهرمون ميانه بايد بگم كه همگي قبول داريم فولاد صنعته خوبي براي شهر است.اما بياييم روي اين فكر كنيم كه چند نفر اهل و بومي ميانه در اين كارخانه استخدامند؟ ميخوام صد سال سياه ميانه شهري نباشه كه فولاد خاور ميانه رو تامين كنه ولي جووناش معتاد و بيكار باشن. چند بار گفتم نماينده وظيفه داره كه خدمت كنه.حالا كسي وظيفه اش رو انجام نميده بعدا پاسخگو خواهد بود. در مورد مسئول زحمت كش هم اگر يكبار مردم در يك مجلسي يا محفلي از او تشكر كردند.براي مسئول خداترس كافي است. ....................................... محمدصادق نائبی: جناب آقا پیام کاذباً و آقا م. واقعاً ! خوانندگان هم متن بنده را می خوانند و هم کامنت شما را و خودشان قضاوت می کنند که بله! همیشه افراد بدبین و مخالفی مثل شما وجود دارند که نمی شود کاری کرد.

اخبار روز