باسلام و احترام محضر تمامی کاربران صدای میانه خصوصاً مراجعين و نظردهندگان روی خبر "خداحافظ هاشمی" كه با بيش از 1700 بار مراجعه و درج حدود 100 كامنت، هم از نظر تعداد بازديد و هم تعداد كامنت، ركورد 18 ماهه سايت را شکستند. این مطلب را به نیت ختم این خبر نوشتم ولی چون طولانی بود به عنوان مطلب آزاد نیز آوردم:
عليرغم ميل باطني، اجازه نشر بعضي از كامنتها را ندادم چرا كه همانگونه كه پيشتر نيز صداي ميانه اعلام كرد اين كامنتهاي آزاردهنده و ساز مخالف از ابتداي شكلگيري سايت همواره درصدد انحراف سايت بوده اند و در اين مورد فقط از طرف دو IP ارسال مي شد كه يكي از آنها آشناست(!). حذف بعضي از كامنتها بخاطر مخالفت نبوده بلكه بدان خاطر بود كه حاوي تهمت و افترا و بدون سند و مدرك بود وگرنه ملاحظه كرديد كه مهندس هاشمي به كامنتهاي مخالف يا داراي ابهام پاسخ دادند و ديگر بعد از آن كامنتي حاوي سئوال (نه تخريب و تهمت) ارسال نشد.
از آنجا که نه مهندس هاشمی و نه هیچ یک از نزدیکان وی در انتخابات میانه شرکت نخواهند داشت، امید است این گفته ها بدون برداشت های سیاسی باشد و آنانی که تحت القای دیگران بوده اند، این بار بدون تعصب و با وجدانی آگاه قضاوت کنند.
بيائيم براي فرداي ميانه بيانديشيم. به اميد مسئولين ننشینیم. آنها هم دركنار ما هستند اما ما نيز بايد حركتي داشته كنيم. دست مدير كارآ را ببوسيم و برای مسئول خام و ناكارآ ، نقد منصفانه و مستدل همراه با ارائه راهكار داشته باشيم. سال بعد در چنين روزهايي دو انتخاب مهم خواهيم داشت. كساني كه براي برعهده گرفتن چنين مسئوليت خطيري اعلام آمادگي كنند، تك به تك در اين سايت معرفي خواهيم كرد و او را به چالش خواهيم كشاند تا پاسخ تك تك سئوالات را بدهند و برنامه ها و اهداف خود را اعلام كنند. نبايد شخص بي برنامه با تكيه بر آراي طيف خاصي از جامعه (رأي ايل و تباري، راي شام و ناهاري و ...) به مجلس راه بيابد. نامزدهاي انتخاباتي با حضور در دنياي سايبري و مواجهه با طبقه روشنفكر جامعه معلوم خواهند شد كه چند مرده حلاجند وگرنه با حضور در طبقات كم اطلاع جامعه باز هم وعده تبديل ميانه به قطب صنعتي يا علمي شمالغرب، كاهش تورم و بيكاري، محدود كردن دوره هاي نمايندگي به 2 دوره، ایجاد 15000 اشتغال و ... را سرخواهند داد و با كف و هورا راهي مجلس خواهند شد.
واقعیت را بپذیریم که ميانه زيرمجموعه اي از آذربايجان محروم و ايران نیمه محروم است ولی سازه آن اکنون روي يك فوندانسيون محكم استوار گرديده است. اگر اصفهان امروزي مرهون فولاد مباركه و ذوب آهن است، اگر تبریز امروز رهین تراکتورسازی و ماشین سازی است، اگر کرمان به مس سرچشمه اش می نازد، زودا كه فولاد آذربايجان با تكميل فاز احياءمستقيم يك ميليون تن فولاد در سال 1390 و راه اندازي فاز ذوب آهن متعلق به فولاد آذربايجان در سال 1391 و راه اندازي دهها صنايع جنبي و وابسته، منطقه را ديگرگون كند. فولاد آذربايجان با ايجاد 1500 اشتغال مستقيم و هزاران اشتغال غيرمستقيم با تحت پوشش قرار دادن بيش از 10 هزار خانوار، نقش اصلي تحول در منطقه را بازي خواهد كرد.
به عنوان كارشناس صنعتي ترديدي ندارم كه تيتر هفته پیش روزنامه دنياي اقتصاد با عنوان : "فولاد آذربايجان ؛ نگين صنعت شمالغرب كشور" (روزنامه دنیای اقتصاد / شنبه 14 اسفند 1389 / شماره 2312 / صفحه 14) اغراق نيست. صنعت فولاد، در تمام اعصار و امصار سودده و مورد نياز بشر بوده است. خودرو ورشکست می شود، هواپیماسازی به زمین می خورد، ولی صنایع مربوط به فلزات (اعم از فولاد و آلومینیم و مس و ... و اعم از ذوب و ریخته گری و احیاءمستقیم و ...) همیشه سودآور بوده است. لذا سرمايه گذاري 5 تريليون ريالي دولت روي اين صنعت عظيم در تلاقي ريل ـ جاده ـ رودخانه در شهر میانه آينده اي درخشان براي ميانه پيش روي دارد.
در كنار سرمايه گذاري 5 تريليون ريالي روي فولاد آذربايجان، بايد از سرمايه گذاري 5 تريليون ريالي بخش های دیگر مانند سدهاي عظيم ميانه، صنايعي مانند گيربكس سازي ايران خودرو و ... هم به بزرگي ياد كرد.
در كنار اين سرمايه گذاري 10 تريليون ريالي، از صدها ميليارد ريال سرمايه گذاري مشترك با مناطق ديگر مانند شبكه ريلي، آزادراه و ... هم باید یاد کرد كه بارقه هاي اميد را برايمان روشنتر مي كنند.
ديگر، واگن پيشرفت ميانه را توقّفي نيست. اين واگن در یک شيب نزولی به سوي هدف اصلي در حركت است و هيچ سوءتدبيري و هیچ چوب لای چرخی نمي تواند مانع از رسيدن اين واگن به ايستگاه تحول و پیشرفت باشد.
باز تکرار کنیم که ميانه جزوي از آذربايجان محروم و جزوی از ايران نيمه محروم است، لذا نبايد انتظار داشته باشيم بخاطر داشتن فرزندی در رأس صنعت کشور، ميانه مثل آتاواي كانادا شود. نبايد انتظار داشته باشيم رياست كميسيون صنايع بتواند صنايع كشور را به ميانه منتقل كند. مگر رئيس جمهور کنونی كشور چه صنعتي به گرمسار برده است غیر از کلنگی که چند روز پیش برای شعبه جدید ایران خودرو در سمنان (نه گرمسار!) به زمین زد؟ (البته تا اطلاع ثانوی منتظر افتتاح آن باشید). رئیس جمهور اگر بتواند يك صنعت مادر به گرمسار ببرد شاهكار كرده است. طرح صنايع خودروسازي كرمان خودرو در سال 1369 در زمان رياست جمهوري آقاي هاشمي رفسنجاني تصويب شد ولي عمليات اجرائي آن در سال 1372 آغاز شد آنهم در ارگ كرمان نه رفسنجان! فولاد آلياژي ايران در سال 1378 در زمان رياست جمهوري آقاي خاتمي در يزد افتتاح شد ولی مایه آبروی کویر شد. مگر كسي كه رئيس جمهور مي شود تمام صنايع كشور را به استان يا شهر خود منتقل مي كند؟ تو خود حدیث مفصل بخوان از این مُجمَل که وزیر یا رئیس کمیسیون به طریق اولی نمی توانند چنین کاری بکنند؟ مدیر مدبّر و آینده نگر کسی است که بتواند یک صنعت مادر در منطقه خود راه اندازی کند. چو 100 شد 90 پیش ماست. وقتی یک صنعت مادر مثل فولاد آلیاژی، یا ذوب آهن، یا صنعت مس آمد، صنایع دیگر نیز خود به خود می آیند.
15 سال است که میانه بالاترین بودجه عمرانی استان (حتی بالاتر از تبریز) را دارد. امید است نمایندگان بعدی این امتیاز و اعتبار عالی را حفظ کنند.
میانه طبق تحقیقی که نتیجه آنرا خدمت شما ارائه دادم (مسائلی پیرامون انحراف آزادراه زنجان ـ تبریز از میانه) از نظر شاخص های جاده ای و ریلی بالاترین رتبه استانی را دارد. با راه اندازی جاده توریستی میاندوآب ـ میانه و میانه ـ فومن، جاده میانه ـ نیر ـ اردبیل، بزرگراه میانه ـ سرچم ـ زنجان ، خط ریلی میانه ـ اردبیل، خط دوبله ریلی میانه ـ تبریز و میانه ـ زنجان به زودی میانه شاهراه ارتباطی شمالغرب کشور و مرکز تقسیم راهها خواهد شد.
اینها همگی میوه های رسیده یا نیمه رسیده ای است که در سالهای دور باغبان آنرا کاشته و از گزند سرما و باد و بوران محافظت کرده است.
جمله «سیاست در کشور ما امری پیچیده است» را به یادمان بیآوریم. واقعاً به کرسی نشاندن طرح عظیمی مانند مجتمع فولاد آذربایجان یا منطقه فولاد آذربایجان، کار چند روزه و رایزنی دو سه باره نیست. این طرح تا مرحله اجرا دهها بار لغو شد. فاز دوم آن نیز بارها لغو شد ولی الآن هر روز در تلویزیون و نشریات ملی می بینیم که آنرا جزو طرح های هشتگانه فولاد می خوانند.
همه ما شاهدیم که نامزدی که در ایام انتخابات وعده ایجاد 15 هزار شغل (لطفاً عدد را دوباره بخوانید. بله اشتباه نکرده اید 15000 شغل جدید) در میانه را داد، آیا در 4 سال دوره نمایندگی خود، نه 15000 و نه 1500 بلکه 150 و حتی 15 شغل ایجاد کرد؟ نامزد دوره قبل و نماینده کنونی لطفاً گزارش دهند بدون تهدید! البته باید طرحی ارائه دهند که از صفر تا 100 از مرحله ایده تا مرحله عملیاتی، قائم به شخص خود او باشد وگرنه چه منّتی است که طرح هایی را به نام خود مصادره کنیم که تا سه ماه پیش علناً با آن مخالفت می کرد؟
در خاتمه تصاویری از نقاط مختلف میانه را تقدیم حضور می کنم:
تصاویر علاوه بر آلبوم تصاویر صدای میانه، از چند سایت دیگر درج شده اند که منبع هر تصویر در پروپرتی هر عکس موجود است و از ذکر تک تک آنها پرهیز می کنم.
بعد از انتشار این مطلب، سه تصویر هم از طرف جناب مختاری به دستم رسید که مربوط به پروژه احیای مستقیم می باشد که ذیلاً تقدیم می گردد:
***** شاد باشید *****