خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي گفت: امسال چهار موزه در شهرستانهاي آذربايجان شرقي به بهرهبرداري ميرسد.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، تراب محمدي اظهار داشت: گسترش موزههاي استان يكي از برنامههاي ميراث فرهنگي آذربايجان شرقي به شمار ميآيد و در اين زمينه امسال چهار موزه شهرستاني را افتتاح خواهيم كرد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تصريح كرد: موزه ملكان،خدآفرين، موزه بناب و توسعه موزه ايلخانيان در مراغه از موزه هاي استان است كه امسال به بهرهبرداري ميرسند.
وي اظهار داشت: گسترش موزه آذربايجان نيز در برنامههاي ميراث فرهنگي استان قرار دارد و آزمايشگاه، آمفي تئاتر و گالري موزه آذربايجان در برنامهها قرار دارد كه احداث و افتتاح ميشود.
محمدي با اشاره به ساير موزههاي استان گفت: همچنين احداث موزه فرش آذربايجان و موزه منطقهاي در برنامههاي سال جاري ميراث فرهنگي استان قرار دارد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي گفت: شايد بتوان آذربايجان شرقي را به دليل داشتن ۱۴ موزه تاريخي، فرهنگي و طبيعي بسياري از موزههاي خصوصي كوچك و بزرگ ويتريني از موزهها ناميد.
وي افزود: اين استان به دليل برخورداري از پيشينه بسيار كهن تاريخي و فرهنگي و شهر تبريز نيز با داشتن پنج بار تجربه پايتختي در طول سلسلههاي مختلف، داراي آثار و بناهاي تاريخي و موزههاي غني فراواني است كه هر كدام گوشهاي از تاريخ اين بخش از سرزمين ايران را به نمايش گذاشتهاند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تصريح كرد: در اهميت و غناي موزههاي موجود در آذربايجان شرقي همين بس كه اين استان از نظر قدمت و تعدد موزهها پس از تهران در جايگاه دوم كشور قرار دارد.
وي گفت: از ۱۴ موزه موجود در آذربايجان شرقي، تبريز به تنهايي ۹ موزه را در خود جاي داده و دو موزه نيز در مراغه قرار دارد، شهرهاي سراب، بناب و اهر نيز هركدام يك موزه تخصصي دارند.
سعید صادقیان(سردبیر سایت): هرچند که این خبر هیچ ربطی به میانه نداشت ولی این خبر را درج کردیم تا بار دیگر به مسئولان و نمایندگان میانه بگوییم شهرستانی که پل دختر آن به عنوان اولین اثر باستانی استان آذربایجان شرقی ثبت شده است و علاوه بر آن به لحاظ وسعت و تاریخی بودن منطقه، آثار باستانی آن چندین برابر برخی از شهرهای فوق می باشد آیا مستحق داشتن یک موزه هم نیست؟