کد خبر: ۱۵۹۵
۳۱۶ بازدید
۲ دیدگاه (۲ تایید شده)

4 موزه در آذربايجان شرقي به بهره‌برداري مي‌رسد

۱۳۸۹/۲/۲۵
۰۷:۱۵
رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري آذربايجان شرقي:
4 موزه در آذربايجان شرقي به بهره‌برداري مي‌رسد

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي گفت: امسال چهار موزه در شهرستان‌هاي آذربايجان شرقي به بهره‌برداري مي‌رسد.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، تراب محمدي اظهار داشت: گسترش موزه‌هاي استان يكي از برنامه‌هاي ميراث فرهنگي آذربايجان شرقي به شمار مي‌آيد و در اين زمينه امسال چهار موزه شهرستاني را افتتاح خواهيم كرد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تصريح كرد: موزه ملكان،خدآفرين، موزه بناب و توسعه موزه ايلخانيان در مراغه از موزه هاي استان است كه امسال به بهره‌برداري مي‌رسند.
وي اظهار داشت: گسترش موزه آذربايجان نيز در برنامه‌هاي ميراث فرهنگي استان قرار دارد و آزمايشگاه، آمفي تئاتر و گالري موزه آذربايجان در برنامه‌ها قرار دارد كه احداث و افتتاح مي‌شود.
محمدي با اشاره به ساير موزه‌هاي استان گفت: همچنين احداث موزه فرش آذربايجان و موزه منطقه‌اي در برنامه‌هاي سال جاري ميراث فرهنگي استان قرار دارد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي گفت: شايد بتوان آذربايجان شرقي را به دليل داشتن ۱۴ موزه تاريخي، فرهنگي و طبيعي بسياري از موزه‌هاي خصوصي كوچك و بزرگ ويتريني از موزه‌ها ناميد.
وي افزود: اين استان به دليل برخورداري از پيشينه بسيار كهن تاريخي و فرهنگي و شهر تبريز نيز با داشتن پنج بار تجربه پايتختي در طول سلسله‌هاي مختلف، داراي آثار و بناهاي تاريخي و موزه‌هاي غني فراواني است كه هر كدام گوشه‌اي از تاريخ اين بخش از سرزمين ايران را به نمايش گذاشته‌اند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تصريح كرد: در اهميت و غناي موزه‌هاي موجود در آذربايجان شرقي همين بس كه اين استان از نظر قدمت و تعدد موزه‌ها پس از تهران در جايگاه دوم كشور قرار دارد.
وي گفت: از ۱۴ موزه موجود در آذربايجان شرقي، تبريز به تنهايي ۹ موزه را در خود جاي داده و دو موزه نيز در مراغه قرار دارد، شهرهاي سراب، بناب و اهر نيز هركدام يك موزه تخصصي دارند.

سعید صادقیان(سردبیر سایت): هرچند که این خبر هیچ ربطی به میانه نداشت ولی این خبر را درج کردیم تا بار دیگر به مسئولان و نمایندگان میانه بگوییم شهرستانی که پل دختر آن به عنوان اولین اثر باستانی استان آذربایجان شرقی ثبت شده است و علاوه بر آن به لحاظ وسعت و تاریخی بودن منطقه، آثار باستانی آن چندین برابر برخی از شهرهای فوق می باشد آیا مستحق داشتن یک موزه هم نیست؟

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

امکان درج دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.

۸۹/۲/۲۶ ۱۴:۱۱
آقای صادقیان دست مریزاد من امسال برای اولین بار به موزه تبریز رفتم و وقتی بعضی از آثار تاریخی را دیدم که محل کشف آنها میانه بود، حسرت خوردم که چرا در شهر خودمان ، این آثار را به نمایش نمی گذارند به امید روزی که ذره ای وجدان کاری هم به سراغ مسئولان میانه بیاید شاید چند سال دیگر بیاید شاید .....
۸۹/۲/۲۵ ۱۳:۳۲
موزه را می خواهیم چی کار ؟ صنعت را می خواهیم چی کار ؟ هزار ویک عامل پیشرفت را می خواهیم چه کار ؟ همین که نمایندگان برن و در صندلی سبز مجلس بنشینند ما را بس ؟ اداره فرهنگ ارشاد اسلامی میانه بیدار است .همایش های میانه شناسی برگزار می کند !!! شهر را آب برده ولی مسئولین محترم هنوز در خوابند .

اخبار روز