امام جمعه میانه با تاکید بر پرهیز از دعواهای جناحی و باندبازی گفت: عملکردجناحی خیانت رسمی به مردم، نظام و شهداست.
حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا حامدی در خطبه های نماز جمعه این هفته گفت: مسوولین باید به دور از اهداف انتخاباتی و جناحی تنها هدفشان حل مشکلات مردم باشد.
وی با گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و یاد و خاطره شهدای نظام و انقلاب از جمله شهدای زینبیه و ثارالله میانه، با اشاره به روز نیروی هوایی، نیروی هوایی ارتش را از عوامل موثر در تسریع پیروزی انقلاب عنوان کرده افزود: انقلاب اسلامی ایران به بیان دوست و دشمن، مهمترین واقعه قرن بیستم بود که سبب حاکمیت نظام دینی اسلام به رهبریت عالم فقیه و حکیم فرزانه انقلاب شد.
نماینده ولی فقیه در میانه گفت: نظام حکومتی نوین اسلامی ایران از بدو تشکیل مورد هجمه دشمنان قرارگرفت تا از انتشار این نظام به کل جهان جلوگیری شودکه ترور سران کشور برای به چالش کشاندن نظام، جنگ تحملی هشت ساله، تهاجم فرهنگی و تحریمهای مختلف از سنگین ترین اقدامات دشمن به شمار می رود .
وی انحراف ملت ایران از مسیر دینداری با استفاده از ابزارهای مختلف را تنها هدف دشمنان نظام خوانده گفت: مسوولین باید آگاه باشند از جمله وزارت ارشاد که در نوک حمله کنونی دشمن قرار گرفته است.
حجت الاسلام حامدی با بیان اینکه مراجع تقلید دیده بان نظام و انقلاب به شمار رفته و خطرات را گوشزد می کنند افزود: مسوولین نباید نسبت به خطرات گوشزد شده از جانب آنان موضع بگیرند زیرا ندانستن ابعاد خطر و حمله دشمن و نداشتن برنامه مناسب، به نظام آسیب می رساند.
وی با تاکید بر اینکه همه مسوولین باید مواظب برنامه های دشمن در راستای حفظ نظام باشند افزود: در جنگ تحمیلی، دشمن و هدف آن مشخص بود اما در جنگ فرهنگی مشخص نبوده و میدان آن وسیعتر و خطرناکتر است.
امام جمعه میانه با بیان اینکه این انقلاب امانت است در دست ما، هرگونه تعلل و کوتاهی در حفظ آن را سبب شرمندگی در پیش شهدا خوانده گفت: همه ما مکلف به حراست از انقلاب و نظام هستیم زیرا نظام اسلامی ایران و اصل اسلام مورد تهاجم دشمن قرارگرفته است.
وی کاهش قیمت نفت و ادامه روند کاهش را در راستای ضربه زدن به کشور ما عنوان کرده افزود: هر چند این امر سبب محدودیت بودجه شده اما باید با تکیه بر توانمندیهای داخلی کارهای بزرگی انجام دهیم.
حجت الاسلام حامدی به کارهای ارزشمند وزیر بهداشت و درمان اشاره کرده، وی را به حر تشبیه نموده گفت: برخی از نمایندگان مجلس، وزیر بهداشت و درمان را تهدید به استیضاح کرده اند هر چند که استفاده ابزاری از استیضاح درست نیست اما ایشان با بیان اینکه استیضاح حق مجلس است در مقابل این تعداد از نمایندگان ایستاده اند و برازنده نظام این است که همه مسوولین کشور مثل ایشان باشند.
وی با تقدیر از معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان میانه و تایید و تحسین کار ایشان به جهت برگزاری جلسه پرسش و پاسخ مستقیم مردم و مسوولین شهرستان گفت: حضور در بین مردم و پاسخگویی چهره به چهره به مسائل و مشکلات، شهامت می خواهد و امیدواریم شاهد تداوم برگزاری چنین جلساتی باشیم.
امام جمعه میانه کار کردن و خدمت به مردم در وضعیت فعلی کشور را جهاد بزرگی خوانده، عملکرد حیدری آزاد بعنوان نماینده دولت در شهرستان را با توجه به مشکلات کنونی کشور و تنگناهای موجود، خوب توصیف کرد.
حامدی در پایان از برگزاری هشتمین سالگرد شهادت امام جمعه میانه حضرت آیت الله حامدی(ره) و یادواره شهدای روحانی شهرستان در جمعه هفته آتی خبر داد.
رضا امامی