
سال ۹۲ که فرمانداری ویژه میانه رسما اعلام شد و سیدبهلول حسینی نماینده وقت میانه پیگیر قضیه فرمانداری ویژه شدن میانه بود ،مددی دیگر نماینده میانه ،اعلام کرد که بخشداری ترکمانچای تبدیل به فرمانداری می شود و دستور آن را از رییس جمهور گرفته ام.
همین دودستگی باعث شد تا بیگی که در آن زمان استاندار بود به ترکمانچای رفت و مردمی که منتظر خبر شهرستان شدن ترکمانچای بودند با قربانی و گل وشیرینی منتظر خبر خوش بودند ولی با صحبتهای مددی ،خلفاپور و بیگی امیدشان به یاس تبدیل شد و دریافتند که اخبار منتشره بیشتر مانور تبلیغاتی بوده تا ابلاغیه دولت وقت ،بعدها همزمان با سفر هیات دولت روحانی به تبریز (سال ۹۴)،برخی اهالی ترکمانچای مقابل استانداری و محل سخنرانی رئیس جمهور با حمل بنرهایی خواستار فرمانداری شدن ترکمانچای شدند که هیچ یک از اینها افاقه ای نکرد.
پارسال بعد از گذشت ۷ سال ،بیگی نماینده تبریز این بار در کسوت نماینده تبریز به ترکمانچای آمد و وعده هایی را در این باره داد که با واکنش تند اسماعیلی نماینده میانه، همراه شد( کلیک کنید) ،بیگی برای دومین بار وعده تبدیل بخش ترکمانچای به شهرستان را به پایان دولت دوازدهم( پیشتر وعده پایان دولت دهم را داده بود) حواله کرد.
حالا بعد از انتشار خبری که در آن اشاره ای به ترکمانچای نشده ،یکی از کانال های خبری بحث ترکمانچای را دوباره وسط کشیده و همین امر سبب دو دستگی و اختلاف بین مسئولین و نمایندگان شده است .
به این صورت که عده ای فرماندار را کم کار و عده ای نیز نمایندگان را بی تفاوت در این قضیه خوانده اند و بعضی نیز بیگی را ناجی ترکمانچای معرفی می کنند.
آخر سر، این نکته لازم به ذکر است که اگر قرار است اتفاقی در این زمینه رخ دهد با اتفاق رویه امکان پذیر است ،در غیر این صورت همانی می شود که اکنون شاهد آنیم.
اعلام اینگونه اخبار ،تنها باعث اختلاف بین هم شهرستانی هایی می شود که با آرزوهایشان بازی شده ،گاهی توسط مددی ،گاهی بیگی و ...