کد خبر: ۱۰۷۹۳۳
۱۱۶۰ بازدید
۱۴ دیدگاه (۱۳ تایید شده)

آرای باطله مجلس میانه در رتبه چهارم!

۱۴۰۰/۳/۳۰
۱۳:۵۳

در حالیکه فرمانداری میانه در ارائه اطلاعات تدریجی یا قطعی انتخابات سه گانه مقاومت زیادی نشان می دهد، علیرغم قطعی شدن شمارش آرای شورای شهر که شمارش 7 رأی از میان 70 نامزد بود، هنوز آمار انتخابات مجلس که 1 نامزد از بین حدود 30 نامزد است، ارائه نشده است. لذا به آمار احتمالی رضایت می دهیم و به این نتیجه می رسیم:

1ـ طبق خبر "نتیجه انتخابات ریاست جمهوری حوزه انتخابیه شهرستان میانه / 18% رأی باطله"، در حوزه انتخاباتی میانه 80191 نفر در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرده اند.

2ـ به احتمال نزدیک به 100 درصد، تمامی شرکت کنندگان در انتخابات ملزم به دریافت همزمان برگه رأی ریاست جمهوری و برگه رأی نمایندگی مجلس بودند. لذا بنا را می گذاریم بر این که 80191 نفر در انتخابات مجلس میانه شرکت کرده اند.

3ـ آقای سیدمرتضی حسینی با 11950 رأی که 16.4% آرای بوده است، راهی مجلس شده است. پس آرای سالم مجلس، برابر با 72865 رأی بوده است.

4ـ تفاضل آرای کل 80191 و آرای سالم 72865، تعداد آرای باطله در مجلس شورای اسلامی را نشان می دهد که برابر با 7326 رأی می شود.

5 ـ با این محاسبه، معلوم می شود که آرای باطله در رتبه چهارم قرار گرفته و آقای سیاوش ابراهیمی در رتبه پنجم آرا قرار می گیرد!

باید منتظر باشیم تا فرماندار میانه درصورت صلاحدید، آرای قطعی انتخابات مجلس را اعلام نمایند.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۰۰/۳/۳۱ ۰۵:۳۴

اتفاقا هیچ الزامی نبوده وبرخی از مجریان دولتی به عمد برگه ریاست جمهوری را در برخی نقاط کشور نمی‌دادند وبعد از اعتراض میگفتن مگه برگه ریاست جمهوری رو هم میخواهید؟؟؟

۰۰/۳/۳۰ ۱۸:۱۱

اندکی صبر سحر نزدیک است دیگه حسن کلیدساز داره میره

۰۰/۳/۳۰ ۱۷:۳۲

اگه شورا نبود مشارکت ده درصد میشد

۰۰/۳/۳۰ ۱۷:۲۲

لطفاً پیش از ارسال نظر، فکر کنید. اینجا فقط آرای تعدادی از نامزدها منتشرش شده و مابقی منتشر نشده اند. کافیست یکی از آرای نامزدها را به درصد همان نامزد تقسیم کنید تا آرای سالم کل بدست آید.

۰۰/۳/۳۰ ۱۶:۴۷

۲۹ میلیون رای در کل ایران شمرده شده ورییس جمهور انتخاب شد ولی در شهر میانه ۲۸ هزارتا رای هنوز شمرده نشده تا اعلام شود

۰۰/۳/۳۰ ۱۶:۴۱

من موندم چی به تو میرسه صدای شیطان که سنگ حسینی رو به سینه میزنی.انشاالله که برای همیشه از میانه برون خواهید شد.

۰۰/۳/۳۰ ۱۶:۱۷

این حرف دقیق نمی تواند باشد چون اصولا انتخابات دور دوم نبود که چون دور اول میانه نبودن دستگاه قبول نکنه این انتخابات میاندوره بود و اصلا همچین قانونی نبود

۰۰/۳/۳۰ ۱۵:۴۶

باز اگر درصد های موجود رو هم جمع برنی ۷۷/۵٪ آرا می شود باز ۲۲/۵ ٪ آرا با حساب خود شما مشخص نیست آرای باطله بالای ۲۰ هزار تا باید باشه تا به تعداد آرای ریاست جمهوری برسه

۰۰/۳/۳۰ ۱۵:۲۴

به احتمال نزدیک به 100 درصد، تمامی شرکت کنندگان در انتخابات ملزم به دریافت همزمان برگه رأی ریاست جمهوری و برگه رأی نمایندگی مجلس بودند.

سلام این بند اصلا نمیتونه صحت داشته باشه
چون کسانی برای میان دوره مجلس رای دادن که قبلا در میانه رای داده اند.
تعدادی افراد هم فقط برای ریاست جمهوری و یا فقط برای شورای شهر یا فقط برای نماینده رای دادن

۰۰/۳/۳۰ ۱۵:۲۱

آرای تمامی نامزدها در سایت منتشر نشده است + آرای باطله در سایت منتشر نشده است.

اگر دقت کنید آرای سالم آقای حسینی را 16.4% نوشته است که اگر رأی ایشان را به 16.4% تقسیم کنید، مجموع آرای سالم بدست می آید.

۰۰/۳/۳۰ ۱۵:۱۹

محاسبات اشتباه است. من به عنوان عضو یکی از شعبات. تعداد زیادی از افراد تهران نشین ها بودن که دور اول مجلس رو در تهران شرکت کرده بودند و دور دوم در میانه رو دستگاه قبول نمیکرد. ولی تعداد ارای شورا و ریاست جمهوری اصولا باید یکی باشه

۰۰/۳/۳۰ ۱۴:۴۳

اون ۷۳ هزار رای رو از کجا آوردین
همون آمار غیر رسمی سایت خودتان رو اگر جمع کنیم می شه ۵۷ هزار رای

۰۰/۳/۳۰ ۱۴:۱۲

با توجه به تبصره 5 ماده 9 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، در انتخابات میاندوره ای حوزه های انتخابیه هر دوره مجلس، کسانی حق رأی دارند که در انتخابات قبلی آن دوره در همان حوزه رأی داده باشند و یا در هیچ یک از حوزه های انتخابیه شرکت نکرده و رأی نداده باشند می توانند رای بدهند.

اخبار روز