
فرمانده انتظامی شهرستان میانه از کشف ۱۲ هزار عدد انواع مواد محترقه به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال خبر داد.
سرهنگ "محمدتقی سلطانی" با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت یک واحد صنفی در زمینه خرید فروش مواد محترقه، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس کلانتری11، ضمن شناسایی واحد صنفی مذکور، اقدام به بازرسی از آن کرده و موفق به کشف تعداد ۱۲ هزار عدد انواع مواد محترقه شدند.
این مقام انتظامی در پایان ضمن بیان اینکه در همین رابطه یک متهم با تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع ذیصلاح معرفی شد، از شهروندان خواست: در ایام پایانی سال بالاخص چهارشنبه آخر سال، کنترل و مراقبت بیشتری نسبت به جوانان و فرزندان خود داشته باشند تا دچار آسیب ها و خطرات احتمالی استفاده از مواد محترقه خطرناک نشوند و در صورت مشاهده و یا اطلاع از فعالیت فرد و یا افرادی که در راستای تولید و یا توزیع مواد محترقه و آتشزای غیر قانونی فعالیت میکنند، بلافاصله موضوع را از طریق سامانه فوریت های پلیسی110 اطلاع دهند.
معاونت فرهنگی و اجتماعی فا ش.میانه