کد خبر: ۱۱۶۸۶۴
۱۱۳۹ بازدید
۹ دیدگاه (۷ تایید شده)

آزادی نوجوان ۱۷ساله میانه ای با وساطت پهلوان اجلی

۱۴۰۱/۱/۱۷
۰۸:۵۷

آزادی نوجوان ۱۷ساله میانه ای با پیگیری و وساطت پهلوان مظفر اجلی قهرمان چندین ساله وزنه‌برداری آسیا بارضایت خانواده شاکی از زندان.

به گزارش اخبار میانه، در یکی از روستاهای میانه این نوجوان در سن ۱۵ سالگی هنگام خروج از منزل به دلیل بی احتیاطی و شتاب بیشتر با پیرزن ۷۵ ساله برخورد کرده و متاسفانه این بانوی مسن از ناحیه سر، دست و پا دچار شکستگی متعدد و آسیب جسمی شد. 

این نوجوان با محکومیت قضایی مواجه و ملزم به پرداخت دیه و خسارت وارده شد و در فرصت یک ساله به دلیل عدم بضاعت مالی و مشکلات عدیده نتوانسته دیه و خسارت وارده را تامین و تادیه نماید. لذا از بهمن ماه ۱۳۹۹ در حبس ایام را سپری کرد .

خوشبختانه با پیگیری جدی و وساطت پهلوان مظفر اجلی از نام آوران ورزش کشور در رشته وزنه‌برداری خانواده شاکی با اعلام رضایت از کلیه حقوق قانونی خود صرف نظر کرده و در آستانه ماه مبارک رمضان موجبات آزادی این نوجوان را فراهم کرده و دیروز  این زندانی آزاد و به آغوش خانواده خود بازگشت.

ارسالی از علی حیدری ،خبرنگار صداوسیما 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۰۱/۱/۲۰ ۰۸:۲۵

امیدوارم آقای اجلی به خاطر حمایت های کورکورانه از آقای روحانی جوابگو باشند

۰۱/۱/۱۸ ۱۵:۵۸

ایکاش اینگونه کارهای خیر بصورت پنهانی انجام میشد نه بصورت تبلیغاتی

۰۱/۱/۱۸ ۰۸:۴۳

احسن اقای اجلی دوست داشتنی- اما این پسر هم در زندان کلی چیزها یادگرفته.

۰۱/۱/۱۷ ۱۴:۱۹

این نوجوان در زندان ندانسته ها رو هم اموخته ...

۰۱/۱/۱۷ ۱۳:۲۴

انسان زیاد هست ادمهای انسان نما کم

۰۱/۱/۱۷ ۱۱:۱۴

آقای اجلی فرهنگی بازنشسته وفرد ارزشمندی که سالها ی سال درخدمت فرزندان این مرز و بوم بودند

۰۱/۱/۱۷ ۰۹:۲۸

اجلی قهرمان وبزرگوار در دل مردم میانه جا دارد. درود بر قهرمان خوشنام میانه

وعده ها

۱۰ بهمن سال های گذشته

اخبار روز