کد خبر: ۱۳۳۶۳۵
۹۷۳ بازدید
۱ دیدگاه (۱ تایید شده)

حمله گرگ ها به گله گوسفندان در شهرستان میانه/ تکمیلی

۱۴۰۲/۸/۱۱
۱۱:۳۴

فرمانده انتظامی شهرستان "میانه" از تلف شدن ۳۷ راس گوسفند در اثر حمله گرگ خبر داد.

سرهنگ " حسن رفیعی" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس در بیان جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی وصول خبری از فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر حمله گرگ ها به گله گوسفندان در روستای " قاسم درق" از توابع بخش مرکزی، عوامل انتظامی سریعا به محل اعزام شدند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه ماموران پس از حضور در محل مشاهده نمودند، بر اثر حمله گرگ ها متاسفانه ۳۷ راس گوسفند تلف شده اند؛ تصریح کرد: بیش از یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال خسارت به دامدار وارد شده است.
سرهنگ " رفیعی" افزود: در بررسی و تحقیقات صورت گرفته مشخص شد، بر اثر غفلت دامدار و باز بودن درب آغل گوسفندان، نیمه های شب احشام از طویله خارج شده و گرگ ها در مراتع روستا آنها را تلف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان از شهروندان بخصوص روستاییان خواست به دلیل احتمال حمله حیوانات وحشی نهایت مراقبت را از دام های خود داشته باشند و هرگونه موارد مشکوک را سریعا" با پلیس در جریان گذارند.

 معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی میانه

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۰۲/۸/۱۴ ۰۸:۱۲

گرگهای انسان نما هم به آدمیان حمله ور شده اند . اینو کجای دلمون بزاریم

اخبار روز