کد خبر: ۱۳۴۷۷۹
۸۲۳ بازدید
۲۳ دیدگاه (۱۹ تایید شده)

ممنوعیت عبور خودروهای سنگین از جاده بستان‌آباد-میانه-سرچم

۱۴۰۲/۹/۲۸
۱۷:۴۴

 بر اساس مصوبه امروز جلسه کمیسیون ایمنی راه های استان، تردد وسائل نقلیه سنگین در محور بستان آباد_میانه_سرچم، از این پس باید از طریق آزادراه تبریز_زنجان انجام شود و تنها در روز‌های برفی و بارانی، امکان لغو این محدودیت با تشخیص پلیس راه وجود دارد.

در این جلسه همچنین اعلام شد: آمار تصادفات درون شهری استان در ۸ ماه گذشته ۱۷۵ نفر و برون شهری ۴۶۹ نفر بوده که نسبت به مدت مشابه پارسال به ترتیب ۲۷ و ۷ درصد افزایش یافته است.

مدیرکل هواشناسی آذربایجان شرقی هم در این نشست گفت: میزان بارش در استان در سال زراعی جاری، حدود ۳۹ میلی‌متر بوده که در مقایسه با سال زراعی گذشته ۲۴ درصد افزایش، اما نسبت به بلندمدت ۴۳ درصد کاهش یافته است.

عبدلی افزود: میانگین دمای استان از ابتدای سال زراعی تاکنون، سه درجه افزایش یافته که این رقم از میانگین کشوری بیشتر است و آذربایجان شرقی از این نظر در رده چهارم کشوری قرار دارد.

وی همچنین از ایجاد ۳۰ ایستگاه باران سنجی هوشمند در آینده نزدیک در آذربایجان شرقی خبر داد و خواستار تأمین اعتبار لازم برای راه‌اندازی‌ایستگاه‌های برف سنجی در ارتفاعات برفگیر استان شد.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۰۲/۱۰/۴ ۱۲:۱۷

من خودم رانندم ولی این جاده نمی‌تواند کشش کامیون داشته باشه باید راه حلی برای این موضوع اندیشید

۰۲/۱۰/۳ ۲۲:۳۲

اقایی که دم از قانون میزنی و بحق و بهترین طرح.
این طرح سالهاست داده شده است ولی چرا اجرایی نشده است؟؟ چون غیرقانونیه اگه یه راننده تریلر شکایت کنه لستانداری محکوم میشه.
قانونا دولت موظفه جاده استاندارد رایگان برای مردم فراهم کنه و تحت هیچ شرایطی نمیتوته رانندگانو مجبور کنه از جاده پولی استفاده کنه.
پس خموش

۰۲/۱۰/۱ ۲۱:۴۳

ممنوعیت تردد بهترین طرح وکاملا بحق و قانونی و قابل اجرا است کمترین اطلاعی از قانون نداری دم از قانون نزن بعضی وقتها آدم آگه سکوت کنه سر سنگین تر است . پس خموش .

۰۲/۱۰/۱ ۲۱:۳۸

اتفاقا بهترین طرح برای ایجاد امنیت جاده ای و حفظ جان و مال مردم میباشد و هیگونه مغایرتی با قانون ندارد و کاملا هم قابل اجرا میباشد، شما که خود را آگاه به قانون فرض کرده اید بفرمایید به استناد کدام قانون و کدام ماده و تبصره ای از قانون با چنین لحن نفرین آمیزی اقدام به مخدوش کردن اذهان عمومی کرده اید همین مطلب شما خود خلاف قانون است . لطفا هنگام درج مطلب به عواقب آنهم فکر کنید .

۰۲/۱۰/۱ ۰۰:۴۱

خدا لعنت کنه اولین کسی که ممنوعیت تردد کامیونها از جاده میانه تبریز و سرچم و تو دهانها انداخت اون بیسوادی که نمیفهمید این مصوبه غیرقانونیه و شدنی نیست بنابراین بهانه دست تبریز افتاده به جای بزرگراه سازی جاده پرترافیک مذکور هر وقت اتفاقی میفته این حرفهارو بزنه و موقتا دهان میانه‌ایها روببنده.
لز نمایندگان محترم خواستار پاسخگویی در برابر اقدام غیرقانونی استانداری هستیم.
اگه ده ساله به جای این طرحهای غیرممکن بزرگراه سازی جاده تو اولویت میشد صدبار بزرگراه میشد.
نمایندگان محترم پاسخ.
مردم میانه رو استانداری چی فرض کرده؟؟؟؟

۰۲/۱۰/۱ ۰۰:۳۴

این مصوبه صرفا جهت بستن دهان مردم میانه شده است والا کاملا غیرقاونیست. این مصوب شده تا این تصادف فراموش بشه وقتی فراموش شد دوباره آش همان کاسه همان.
خدا لعنت کنه اولین کسی که این طرحو داد.
چرا استانداری به حای این طرح غیرقانوتی دستور اولویت بودن بزرگراهی این جاده را نداده؟؟

۰۲/۹/۳۰ ۱۲:۲۴

تردد این وسائط نقلیه هم خطر آفرین شده هم باعث تخریب راه و آسفالت میشه که تمام تبعاتش به مردم برمیگرده. اکثرا دیده میشه که سه چهار تا تریلی درست پشت سر هم بدون فاصله با سرعت 50 کیلومتردر حرکتند و خودتان قضاوت کنید که آیا سبقت از اینها امکان پذیر است؟؟؟؟

۰۲/۹/۲۹ ۱۱:۰۷

اگه مصوبه ای اجرایی نشه تصمیم گیرندگانش باید میزشون رو جمع کنن و برن

۰۲/۹/۲۹ ۱۰:۴۲

چندین ساله این جاده کامیون ممنوعه ولی در عمل ندیدیم

۰۲/۹/۲۹ ۰۹:۲۰

باید این طرح با قاطعیت تمام پیگیری و اجرا شود چون این محور به جولانگاه این اژدها ها تبدیل شده و بیش از بیش شلوغ شده.

۰۲/۹/۲۹ ۰۸:۲۵

بشنو و باور نکن
چون غیر قابل اجرا است

۰۲/۹/۲۹ ۰۸:۰۰

,خوش خبر اولاسان طاهر بئی

۰۲/۹/۲۹ ۰۲:۳۵

همین الانم از سمت سرچم تابلو ورود وسایل سنگین ممنوع وجود داره،ولی دریغ از عمل

۰۲/۹/۲۹ ۰۰:۴۲

ای کاش عملی کنند

۰۲/۹/۲۸ ۲۲:۱۰

مصوبه نمخاهیم عمل مخاهیم

۰۲/۹/۲۸ ۲۰:۲۸

اگر بطور جدی و قاطعانه از تردد ماشینهای سنگین از محور میانه زنجان جلوگیری شود هم از بار ترافیکی جاده کاسته میشود و هم امار تصادفات حداقل به نصف میرسد. انشاا... که بدون هیچ اغماضی این طرح اجرا شود .

۰۲/۹/۲۸ ۲۰:۰۰

افرین براین مسئولین راحت طلب مشکل حل شد دیگر به فکر ایجاد تغییرات برای این جاده ی شصت ساله نباشیم واقعا شایسته هست به این اقایان درجه .......داد .

۰۲/۹/۲۸ ۱۸:۵۴

به نظرتون واگعیه یا کیکه؟!! من که میگم کیکه

۰۲/۹/۲۸ ۱۸:۱۵

فاقد ارزش خبری، چون این مصوبه چندین بار ابلاغ شده ولی عملی نشده

اخبار روز