تبریز- مسئول آموزش حوزههای علمیه کشور با بیان اینکه برای حرکت در مسیر عاشورای سال ۶۱ هجری قمری باید جامعه در اختیار ولایت باشد، گفت: ایثار و فداکاری در راه ولایت در فرهنگ عاشورا موج میزند.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمدرضا حامدی روز یک شنبه در همایش مصون سازی فرهنگی کارکنان سپاه میانه، تفاوت اصلی لشکر امام حسین(ع) با لشکر یزید را در ولایتمداری یاران آن حضرت عنوان کرد.
وی اظهار کرد: امام زمان(عج) همچون خورشید پشت ابر، برکاتش را بر همه افراد عرضه داشته است اما در عیان، نایبی از سوی او و با برنامه های ایشان در راس امور است که اطاعتش همچون اطاعت امام(ع) واجب می باشد و اگر حرف امام و نایبش بر زمین بماند، دیگر فرقی بین ما و لشکریان یزید نخواهد ماند.
امام جمعه سابق میانه با اشاره به انتخابات پیش رو بر دقت در انتخاب افرادی ولایی تاکید و خاطرنشان کرد: کسانی که خود را در کنار ولایت، صاحب نظر بدانند و در مسیر ترسیمی رهبری حرکت نکنند، اطاعت و اعتقاد به ولایت ندارند و این خود ملاک و معیاری شایسته برای دقت در انتخاب افراد اصلح است.
حجت الاسلام حامدی، بیانیه گام دوم را افق ترسیمی ولی فقیه برای تمدن سازی اسلامی در جهان عنوان و تاکید کرد: باید از هر فرصتی برای مطالعه مجدد این بیانیه استفاده کنیم تا با درک دقیق آن و ایجاد رشد فکری در خود و جامعه پیرامونی، در مسیر تمدن سازی مورد ترسیم رهبری قرار گیریم.
مسئول آموزش حوزه های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه پیام اصلی عاشورا مقاومت است نه مذاکره، اظهار کرد: امام حسین(ع) به ما آموخت که در سایه صبر، ایستادگی و مقاومت پای باورها و اعتقادات، توفیق الهی حاصل شده و حل مشکلات آسانتر خواهد شد اما اگر نتوانیم فرهنگ مقاومت را در خود ایجاد کنیم همچون ماجرای ثقیفه، عده کم منحرفین خواهند توانست بر اکثریت ما غالب شده و حاکمیت جامعه را در دست گیرند و آن گونه که می خواهند بر مردم حکومت کنند.
حجت الاسلام حامدی مبارزه با ظلم را از مهمترین علل قیام اباعبدالله عنوان کرد و گفت: یکی از معیارهای درک میزان حرکت در مسیر ترسیمی امام حسین(ع)، سنجش نحوه مواجهه با ظلم و میزان ایستادگی مان در برابر ظلم موجود است.
وی با اشاره به انحرافات موجود در عزاداری های حسینی، بر لزوم عمق بخشی به عزاداری ها و مقابله با انحرافات موجود، تاکید کرد و گفت: اگر عزاداری های ما از حالت شعوری خارج شده و تنها شعاری و نمایشی باشد، از فرهنگ عاشورا فاصله گرفته و نخواهیم توانست اصلاح و تغییری مثبت در فرهنگ و نگرش ها داشته باشیم.